Hatalmas beruházás indul, emiatt elbontatják a tavon álló cölöpházakat is. 

A tervek szerint épül majd egy ökocentrum, sportközpont, kikötő, 100 ágyas szálloda, vendégházak, kemping, étterem, új strand és kikötő, hogy minél több turistát csábítsanak ide, és készül egy 880 férőhelyes parkoló is. A kivitelező a Mészáros és Mészáros Kft. Saját tulajdonosaikkal bontatják el a Fertő-tavi cölöpházakat, hogy a helyükön Mészáros Lőrinc építkezzen
Fotó: MTI/Beliczay László

A tervről még 2 éve írt az Átlátszó, most pedig hosszú riportban számolt be a Fertő-tavi építkezésről az osztrák der Standard. Magyarország második legnagyobb tavának fejlesztésére 2016-ban irányzott elő 7,9 milliárd forintot a kormány, majd ezt az összeget előbb 2019-ben 23,2 milliárdra, míg végül 32 milliárd forintra emelték.

A cikk bemutat egy rejtélyes férfi által készített drónvideót arról, hogy most hogy néz ki a védett terület. Az osztrák lap is kiemeli, hogy Magyarországon tilos az engedély nélküli drónfelvétel készítése, ezért a nevét nem tudni a videó tulajdonosának, aki a posztjában csak annyit írt, hogy a gyermekkori nyarait a tó partján, Fertőrákoson töltötte és most „tönkreteszik a gyermekkori álmát”. 

Forrás: 444.hu

Címlapkép: Fortepan

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Se Balaton, se Fertő-tó, a hegyek megbontva, a Mol az Őrségben akar földgáz-kutakat fúrni...és van egy, a bolygó védelméről papoló köztársasági elnökünk, aki bort iszik, de vizet prédikál.
Persze, ne csodálkozzunk, ha szökőévenként dugja ki a fejét a palotából, hiszen hogyan lehet annak az elnöke, ami nincs. Ez is valami székely lelemény lehet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Mészáros költségvetésébe nem fér bele a bontás?
tudode
A felcsúti nemzetvezetőt nem érdkeli senki álma, az a lényeg, hogy ükelme gyermekkori álma teljesüljön a világörökség részét képező Andrássy úttól a királyi várig, a kastélyokig, miközben vályog kulipintyóban cseperedett! apuci nevelhetetlen sarja, aki egy tulipán eltulajdonításáért agyba, főbe verte, de a bányát/kat még még mindig fiallja!!!
.
Ez a gyerök tud nagyot álmodni, kertitörpeként abban a hiszemben, hogy "merjünk nagyok lenni" azzal, hogy a fideSS a voksót kezdve mindent visz!
.
www.google.com/search?q=orb%C3%A1n+csal%C3%A1d+gazdagod%C3%A1sa&oq=Orb%C3%A1n+csal%C3%A1d+&aqs=chrome.3.69i57j69i59l2j35i39j0l5j0i22i30.6211j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
--------------------------------
.
----- Egy grafikonon az Orbán-család milliárdossá válása
g7.hu/adat/20200817/egy-grafikonon-az-orban-csalad-milliardossa-valasa/
--------------------------------
.
Sok(k)ba van nekünk ez a klán a strómanjaikkal együtt, akik állják a sarat tűzön, vizen át
.
----- Mészáros Lőrincék fizetik ki a zorbán családjának tartozásait.
hvg.hu/kkv/20170214_meszaros_lorincek_fizettek_ki_orban_csaladjanak_tartozasat
--------------------------
.
Magyarország/kleptokrácia egyre jobban teljesít, a saját hokizsebük javára!
csipetke
Van még valami kis zug ebben az országban,ami nincs valamelyik fidesznyák nevén?
Nyírfa
Se Balaton, se Fertő-tó, a hegyek megbontva, a Mol az Őrségben akar földgáz-kutakat fúrni...és van egy, a bolygó védelméről papoló köztársasági elnökünk, aki bort iszik, de vizet prédikál.
Persze, ne csodálkozzunk, ha szökőévenként dugja ki a fejét a palotából, hiszen hogyan lehet annak az elnöke, ami nincs. Ez is valami székely lelemény lehet.
kissé felnőttem
logikus nekik ingyen vagy attól olcsóbban az a buli, hát nem bontanám, és probáljon szankcionálni nem elég hogy négy éve tuttyognak itt és a nép nem mehet a tóra??? rőhelyes orbán mészáros mód akár a kisvasutjuk.
csak úgy....
és a magyar tátott szájjal tür! mond magyar,
te hülyébb mint shikari,aki itt keresi kenyerét?
lusta
@sgl: Hol a tömeg? A fotelből rázza az öklét meg pofázik, mert azt fekve is lehet (by Moldova).
balos
Lassan már kinai lesz az egész szar itt is!
Sámannus
Körbe térkövezik majd az hétszentség.
Nyírfa
Az osztrákok tavaly is tiltakoztak, ezek szerint tök mindegy, ezekről minden lepereg.
Őszintén szólva egyáltalán nem bánnám, ha Ausztriához lennénk csatolva, mert önálló nemzetként ez a nép életképtelen. Mondom ezt úgy, hogy fiatalon nagyon kurucpárti voltam.
Nyírfa
@lusta: Nem tudsz egy mai Bem apót? Ahogy olvasom, a lengyel kormány szakadóban van, talán tőlük kiindulhat egy valamirevaló kis forradalom.
lusta
@Nyírfa: bem apó, de még Bem anyó is akadna, de Bem is csatlakozott Kossuthékhoz. Itt kihez, milyen nagy nemzeti megmozduláshoz? Mindenki hümmögött és igazat adott Sándor Máriának, majd a tiltakozásakor kiment 300 ember. Ennyit a nagy magyar tiltakozásról. Most olvasom, hogy az egészségügyiekkel hogy ki lett tolva. És? Látod, itt a nagy gond. Ezért nem lesz itt semmi. Az íreknek annó azért sikerült egy lepusztult elmaradt országból egy siker országot csinálni, mert az uniós felzárkózáshoz a társadalmi egyeztetés során -civilek, pártok szakszervezetek- megegyeztek hol, hogyan, kivel, mivel, stb. A megegyezés lényege pont abban állt, hogy a választások során hol ez győz, hol az, de ezeket a fő megállapodásokat tűzön-vizen át megvalósítják. A szakszervezetek nem fognak ezekben az ügyekben sztrájkolni, a civilek kőkeményen a megvalósítás ügyében a körmére néznek a hatalomnak, meg ez, meg az.
Nyírfa
@lusta: Hol vagyunk mi ettől? Mármint az ír példától. Szóval, Bem apó, Bem anyó akadna, de nincs Petőfink, nincs Kossuth apánk.
Viszont, ha csak a mozgósításon múlna...senki nem jut eszembe.
Utoljára én is 2018-ban mentem tüntetni, a Bem térre, ahol aláírtam, hogy csatlakozzunk az Európai Ügyészséghez. Ennek 2,5 éve. Tanácstalan vagyok. Én is csak várok, gondolkodom, figyelek, remélek...
namihami
Szeretik a szépet. Jobban szeretik a pénzt. De legjobban a potyapénzt.
És tesznek is érte...
lampa laz
Ilyenkor Kertész Ákos írása jut eszembe, h a magyarok genetikusan alattvaló, dagonyázó, röfögő, moslékot zabálók. Erre orbán nagyon ráérzett és a végtelenségig ki is használja, h ilyenek vagyunk, sajnos.
kissé felnőttem
@Nyírfa: Bem végül megállt a töröknél ugyebár.a másik orbán a Rábábol meg vagy aDunából akar vizpótlást ám a Fertőre csatornákon vezetni. Csakhogy a Fertő saját vándorkutakkal táplálódik és az osztrák meg joggal ágál ám a selejtes gyógyszermaradékos pisis dunaviz ellen. Okkal. mert egyedi a tó vize és minősége nem orbán turmixoltat akarnak.
Nyírfa
@bakcsubakka: Ez a harcosság annyira nem jön át a történelmünkön. Hány forradalom vagy szabadságharc volt, illetve miért tudtak állandóan maguk alá gyűrni más országok minket? A szabadságszeretet szerintem ott kezdődik, hogy tisztelem a magamét is, a másikét is. De ez ennek a népnek nem megy. Büszkélkedik, de nincs méltóságérzete, számító, amit leleménynek nevez, ravasz, amit okosságnak és, ami a legvisszásabb: kirekesztő, holott olyan, hogy magyar talán csak nyomokban lelhető fel , annyi nép keveréke vagyunk. Mutasson valaki egy echte magyar kiválóságot, akinek a vérvonala visszavezethető Istvánig. Abszurdum.
Nyírfa
Off: Folyik a kiszorítósdi? Szentendrén kiégett egy Spar-áruház. Figyelmeztetés?
Nyírfa
@kissé felnőttem: Felfoghatatlan, követhetetlen. Mire itt elindul valamiféle ellenzéki fellépés, addigra élhetetlenné teszik az országot.
Bár jöttek volna a hollandok a rendszerváltás után. Földet akartak vásárolni, termelni, de éppen orbán akadályozta meg ebben őket.
csak úgy....
@bakcsubakka: a harcos népeket ,így utólag szabad vágóhídra küldhetöknek nevezni,akikböl késöbb a történelem hösöket farag? egyik nép sem harcos ha csak az uraik nem telhetetlenek az ellenség meg attól,hogy védekezik!
a fölsö tízezer ,mindíg is kénye -kedvére külte hadba a népet ,ez aI.- II. világháborúban is így volt,hogy a "harcos népet" elötte évekig uszították egymás ellen,hogy majd úgy gyilkolják egymást halomra,ahogy azt ök ott fönt,elképzelték!
a sok hülye csóró meg mit csinált? kinyírt egy csomó másik csórót,aki sosem vétett neki!
Nyírfa
@csak úgy...: Igen, ez a háborúk motivációja, lényege, kimenetele. Aki ezt szereti, akit ez éltet, az még primitív őslény, mindegy, melyik századot írjuk.
csak úgy....
@Nyírfa: de akkor ez miért nem figyelmezteti a magyart,hogy mikor az aktuális miniszterelnök uszít,hogy ennek nem lesz jó vége!? orbánon kívül mindenki elásta a csatabárdot európában, de ez a ,hogy is mondjam még mindíg harcol,minden és mindenki ellen! ok, kína,russzki,türkök a "barátai" de csak az európa ellenes érdekeikböl. nekem orbán egy tipikus "hegedüs hadnagy" ,aki az éj leple alatt bevezeti európára az "ellenséget" és közben sorosra és a bevándorláspárti brüsszelre mutogat.
bence
@sgl: ! Az ellenzék ?! Azok MI vagyunk ! Tettünk ellenük bármit is ?! Morgunk , zsörtölődünk de azonkívül semmit !
evacica
@csak úgy...: Na most azért ne felejtsük ki Gyurcsányt, mert a fidesznél és Orbánnál újra divatba jött!
Csizmás Kond
...ez ugye nem az a terület amit a zsidónak akartak eladni ?
Aki Én
@Csizmás Kond: ...éppen mondani akartam, milyen beszédes, hogy egyik buta balfasz sem szólalt még meg.
Hát, nem mondom.
kereső
Akkor lőttek a "világ örökség"-nek, meg a természetvédelmi területnek.A tervek "tájidegenek"!
csak úgy....
@evacica: hát igen! a fideszéknek köll a bünbak szarásig és az ellenség! szerintem még sosem harcolt magyar (kormány) több fronton, mint most békeidöben ez az orbán viktor a nagy reformátor a volt komcsi és libsi ...
különben a ferkónak is jobb és magyarországnak szintén,a a két kisz bübályos viki és ferkó együtt távoznának és örökre a magyar politikából!
Nyírfa
@csak úgy...: 18.59

De jó hasonlat a hadnagy. Az áruló.
Orbán felpiszkált egy szunnyadó nemzeti büszkeséget, ami egyébként mindig csak kampányszerűen jelent meg a történelmünk során. Előhívta az ellenszegülő, bátor , önálló, szuverén Koppány-ént a kollektív tudattalanunkból , miközben persze permanensen Istvánt magasztalja. István az ürügy, akire mutogat, akit példaként akar állítani, de csak a felszínt ragadja meg, az istváni politika lényege hátráltatná a valódi céljai elérésében. Neki igazából Koppány kell, aki harcba hív, aki ősmagyar, aki a sztyeppék hagyományainak és a dicsőséges múlt őrzője. Erre a koppányi erőre buzdul a jobbágysorba kényszerített magyar, aki végre úgy érzi, hogy felemelheti a fejét, és megmutathatja a muszkliját.
Aljas terv, orbán a saját népéből csinál idiótát, használja fel azért, hogy nagyobbnak érezhesse magát annál, amivé az apja nyomorította. Persze, ehhez az ő hajlandósága is kellett. Igazi, bár nem túl bonyolult esettanulmány.
kereső
@Nyírfa: Feltaláltunk magunknak egy senkiházi falusi suttyót, a saját magyar népmeséink legkisebb testvérét a pisaszagú faluvégéről, felemeltük, odaadtunk neki mindent, aztán megint azt hittük, ő lesz a következő igazságos Mátyás király.
Most meg áll a kötélfüles szatyrával ugyanaz a magyar paraszt a baszom stadion előtt, szürcsöli a sörét, vágja hozzá a disznósajtot, és nem érti, hol csúszott el a dolog. Ez a Mátyás se igazságos, ez se romantikus hős, bazmeg, és még egy piti bűnöző is, a magyar meg ezt se érti, hogy ez hogy lehet.
Nem is fog soha semmit érteni ez a szerencsétlen nép. Elkúrta egy évszázad harmadát arra, hogy aztán egy Orbán családot gazdaggá tegyen, közben a világ ezerszeres sebességre kapcsolt, és eltűnt messze előre a ködbe.
Dízelüzemű autókat szerelünk össze a magyar ipar és GDP utolsó mentőöveként, miközben a világ kissé máshol tart. Az átlag magyar nem tudja, mit jelent az a szó, hogy applikáció, nem beszél semmilyen nyelvet, nincs semmiféle értékes vagy áruba bocsátható tudása, ismerete, saját terméke. Szűk látókörű akkor, amikor a világ sikeres része nyitott. Taníthatatlan, amikor a legnagyobbak is folyamatos tanulásról beszélnek. Megváltoztathatatlan, amikor szűk, tág, a gazdasági és mindenfajta környezetünk folyamatosan változik. 100-150 éves mintákat követ, és üvöltve ragaszkodik hozzájuk, amikor nem létező, vadonatúj mintákra épül az új korszak.
Áll itt ez a tanulatlan, mogorva, szélsőséges, ostoba nép egy számára teljesen felismerhetetlenné változott világban, retteg mindentől, mert tudatlan, fröcsög mindenkire, mert sem gondolkodni, sem együttműködni, sem tanulni nem tud, és néz csodálkozva-értetlenül, hogy nahát, mi történik itt.
És ez a sok ostoba még büszke is magára, meg hangoskodik, miközben bezárják a világ egyik legjobb egyetemét, miközben szétbasszák a világ egyik legjobb kutatóbázisát. És ezek magyaráznak tudásról meg jövőről.

folytatás...
kereső
@Nyírfa: Még hősnek, még vezérnek is csak egy kockásinges, büdös szájú, komplexusos, nyomorult bűnöző jutott, aki focimeccsekben, pálinkafőzésben meg disznótorosban tud csak gondolkodni.
Megérdemli ez az ország a sorsát, menjen csak le a legaljára, aztán ott gondolkodjon kicsit. Nekem senki sem tehet szemrehányást, az biztos. Borkai és társai, Mészáros és bandája, Orbán, Szijjártó, Rogán meg majd tovább röhög, tolja a kokaint, miközben jachtokon múlatja kurvákkal az időt, aztán lop szépen tovább, mert ezeknek semmi sem elég. Semmiféle túlárazott közbeszerzésből nincsen elegük.
Az ország közben szétrohad és összeroppan ebben, de sajnos hagyni kell ezt megtörténni. Megakadályozni sem nagyon lehet, nemhogy békés tüntetésekkel, meg dühös újságcikkekkel, hanem fegyverrel is nehéz lenne, mert ezek kivonulnának TEK-kel, harckocsival, behívnák az oroszokat gondolkodás nélkül ismét a magyarok ellen, ha kell.
Végig kell nézni. Végig kell élnie ennek az országnak, hogy megint tönkremegy a saját ostobasága, primitív, szélsőséges gondolkodása, agyhalott tájékozatlansága, értéktelen gondolkodásmódja miatt.
Az a normálisan gondolkodó, marginális kisebbség, aki még itthon maradt, már régen elszigetelte magát, amennyire lehet. Ez a zajos tömeg, amelyik hisztériázik, veri a nagy nemzethy álkeresztény mellét a Fidesz mellett, ez meg retteg közben, bizonytalanságban él, kiszolgáltatott és egyre csúszik lefelé.
Nem is érdemel mást. Sokat lopnak ezek a gecik tőlünk is, persze, de a legtöbbet a sajátjaiktól lopják. Azoktól meg lopjanak csak. Rohadjon is szét egy ennyire primitív, ennyire ostoba, önrendelkezésre totálisan alkalmatlan ország.
Legyen csak szolga az átlag magyar örökre. Ezeknek ha szabadságot, hatalmat, perspektívát ad az ember, azzal ezt csinálják, amit most látunk.
folytatás...
kereső
@Nyírfa: . Ezeket ha beviszed Európába, akkor ellopnak mindent, lehugyoznak mindent, elmondják Európát ostoba fasznak, miközben a saját országuk integrációjáról, felzárkózásáról sem tudnak gondoskodni még európai pénzből sem.
Hát akkor maradjon ilyen elmaradott ország ez. Örökre. Minek ide polgári létforma? Még a szót sem érti. Lófaszt sem tud kezdeni vele.
Mindenki verje bele a fejébe, hogy Magyarországot azok az emberek tartják fogva az orbáni fasizmus mocskában, akik legfeljebb 135 ezres nyugdíjat, vagy 240 ezres fizetést kapnak. Magyarán 350 eurós nyugdíjjal és 800 eurós fizetéssel ugatja ez a sok szánalmas ember, hogy Nyugat-Európa halott. Meg hogy majd az ő személyes Orbánviktoruk, aki 10 év teljhatalom után produkálja számukra ezeket a szánalmas éhbéreket, majd megmondja a Nyugatnak, hogy mi a fasz van. Annak a Nyugatnak, ahol 6-8-szoros minimálnyugdíjak és bérek vannak, annak a Nyugatnak, ahol egy vállalati középvezető be tudná dönteni a magyar gazdaságot egy nyugalmasabb szerda délelőttön.
Ebből a semmi pénzből kellene enni, kellene iskoláztatni a gyereket, a hullaszagú kórházban meggyógyíttatni a mamát. Ez a sok diktatúrapárti bunkó pedig nem lázad a nyomora ellen, hanem elképzelt migránsok és elképzelt Sorosok miatt hatalomban tartja ezeket a tolvaj geciket, akik tartósan elvágták Magyarországot a 21. századtól.
Legyünk őszinték! Tudom, hogy riasztónak, kegyetlennek és elfogadhatatlannak hangzik, de a magyarok így kollektíven az elmúlt 200-250 évük alapján egyáltalán semmiféle saját, önálló országot nem érdemelnek Európa közepén. Visszamaradott csürhe ez, folyton kioktatja azokat, akiken élősködik, és akiktől folyamatosan lop. Szétbassza a saját népét, szétkergeti a saját tehetségeit 200 éve a világba szanaszét, a nép meg itt ül a saját szarszagában, szegényen, és várja külföldről a segítséget, hogy aztán leanyázhassa azokat, akik megint kihúzták a szarból, és elmondhassa, hogy az ő kis magyar önállósága veszélyben van.

folytatás...
kereső
@Nyírfa: ..leanyázhassa azokat, akik megint kihúzták a szarból, és elmondhassa, hogy az ő kis magyar önállósága veszélyben van.
Taníthatatlan, szélsőséges, ostoba, gőgös nép ez, egyre kevesebb kivétellel, akik meg amúgy is egyre inkább külföldön telepednek le, mert innen elüldözik őket.
Éhezzen csak, rohadjon csak szét ez az ország. Sem objektív, sem szubjektív szempontok szerint nem érdemel semmi mást."
csak úgy....
@Nyírfa: 20:29 tökéletesen igazad van! európa elöször elvette a magyaroktól a többistenhitet és a táltosokat, majd az akkori európai szellemben szent istván tüzzel vassal üldözte a hitetleneket nagybácsit koppányt is kinyíratta,késöbb a már fölvilágosultabb könyves kálmi ,vakra csináltatta álmost, hogy az ne izélkodhasson .
szerintem az árpád ház magát irtotta ki ,de maradjunk inkább a napjainkba!
mi vezérli orbánt? csak nem a magyarság tudata és érzelme,hogy nemzetállamokért küzd ,mikor a közös európából kapja a támogatást arra,hogy kínai lélegeztetö gépen tarthassa az országot,de közben neki már a focin jár az esze..
Nyírfa
@kereső: Húha...pesszimistább napjaimon ugyanezt gondolom. És egyre több ilyen napom van. Persze, ebbe belenyugodni abszurdum, nem lehet, nem szabad, mert tervezni kell ahhoz, hogy legyen értelme a holnapnak is. Kétirányúak a terveim: az egyik az ország elhagyása, de csak abban az esetben, ha a gyermekem léte forog veszélyben. Egyelőre ez nem áll fenn, de azért én előrelátóan tűzben tartom a vasat. Tanulok a zsidóság által megélt óriási tévedésből: hogy vannak dolgok, amik nem történhetnek meg. Dehogynem történhetnek. A másik az, hogy amíg itthon vagyok, adom, amit tudok: adok pénzt a koldusnak, utalok Juhász Péternek vagy Ákosnak, átsegítem az idős embert a zebrán, de, csak, ha ő is ezt akarja. Megosztom a gondolataimat azokkal, akiket érdekel, de azokkal is, akiket nem, mert hátha egyszer elér valahová, oda belülre.
Azért, hogy orbán takarodj-ot kiabáljak, már nem fogok tüntetni menni. De adom a gondolati, verbális, érzelmi erőmet ahhoz, hogy ne kelljen szégyellnem, honnan származom. A Parlament elé is kimegyek, ha lesz értelme, ha nem megyünk a beszédek után haza. Ha a rendőrök mellénk állnak, és nem vetik be ellenünk a fegyvereiket, az erőszakot. Nem vagyok naiv. De muszáj hinnem az Élet elidegeníthetetlen nagyságában, nemességében, mert egész életemben ez volt a megtartó erőm, mert mindannyiunknak ez a megtartó ereje, és ezt kutya kötelességünk elmondani akkor is, ha látszólag semmi értelme, és kutya kötelességünk eszerint élnünk, akkor is, ha látszólag semmi értelme.

Kicsit úgy érzem magam, mint '89-ben: nem ismerek rá a saját hazámra. Mert ez nem ugyanaz, amelyben magamba szívtam az élet szeretetét. A házastársunktól is elválhatunk, ha nem működik a kapcsolat. A hazánk is válhat csupán szülőfölddé, amelyet nem felejt el az ember, de már nélküle akar élni.
Nyírfa
@csak úgy...: 21.15

Ha elgondolom, hogy a kutya sem hívott ide minket, de jöttek azok a besenyők, hát futni kellett, egészen idáig. Nem hiszem, hogy rosszabbak lennénk másoktól, csak nem ide valóak. Egyre inkább úgy tűnik, hogy nem véletlenek azok az ázsiai gyökerek. Bár, a keveredések miatt ezt , joggal, nagyon sokan nem érzik a magukénak. Én sem.
Magyarország, vagy így, vagy úgy, de meg fog változni. nem kicsit. Talán mint önálló állam, el is tűnik.
De az is megtörténhet, hogy Európa , védelmi célokkal mesterségesen életben fog tartani minket. Mint a SZU a rendszerváltás előtt.
csak úgy....
@Nyírfa: sosem a nép a probléma,az uralkodók okozták és okozzák mindíg a problémát! a tatárjárás óta és a törökök után és a habsburgok óta,a jagellókkal tüzdelt magyar történelemben ki a magyar ? aki úgy érzi,hogy az ,-vagy aki a mondva csinált magyarságával mint szegedi csanád ,akiröl kiderült de nem lenne egyedül ha mindenkiröl kiderülne az,hogy honnan az annyából származik, mert nagy kö esne le a magyarok szívéröl vagy az isten tudja,lényeg,hogy a mai magyarnak nevezetteknek jóformán semmi közük sincs árpádhoz és népéhez
Gazella
@csak úgy...: bingó.. a szavaiddal egyet értek...''' a mai magyarnak valóban semmi közük nincs Árpádhozés népéhez''''''''
Yoda69
@lusta: 16:51
Ezt most komolyan kerded?
3 millio ember plusz a csaladja tetlenul nezte hogy ellopja tole orban egy elet nyugdijmegtakaritasat, amiert meg csak egy koszonomot se mondtak, vagy hogy elvegyek a tuzoltok, a tanarok, a diakok, a nyugdijasok, az apolok es az orvosok eletpalyajat, amiert szazezrek mentek kulfoldre, tobbseguk orokre.
Lattal tomegeket menni az utcara? Akkor miert mennenek nehany tucat telektulajdonos miatt?
orban egyenkent roppantja ossze Magyarorszag csigojait, mert egyszerre nem tudna.
134.bátor
Amit akarnak megszereznem! Pènzzel,fenyegetèssel,gyilkosságokkal. Soha nem elég ezeknek?
Nyírfa
@bakcsubakka: 20.40

" Engem az öl meg,hogy most mi van ? "

Jogos. Ez a kérdés Damoklész kardjaként lebeg a fejünk felett.
Kos vagy? :)
Nyírfa
@bakcsubakka: Csak, mert a Kosok szoktak latolgatás nélkül falnak rohanni. :)
A Szűzekkel nagyon jó a munkakapcsolatom. Pontosabban volt, mert már a nyugdíj kényelmét élvezem.
Köszönöm, hogy válaszoltál erre a nem kicsit indiszkrét kérdésemre. :)
Nyírfa
@bakcsubakka: Csak arra vigyázz, hogy meg ne karmold magad! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.