A miniszterelnök Facebook-oldalán jelent meg egy rövid kisfilm.

A videóban arról tájékoztatják a népet, hogy megvan a 3 és negyedmilliomodik beoltott (aki legalább az első oltást megkapta).

3,250,000 honfitársunk beoltva. Ön regisztrált már

- olvasható a videónál Orbán Viktor üzenete.

Korábban azt mondta, 3 és félmillió beoltottnál jöhet az újabb lazítás. Ezt a célszámot néhány nap múlva elérhetjük.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Rosszúl vagyok ettől a lénytől, meg attól is ahogy minden szart ezekről a fecnikről képes csak felolvasni. Már annyira rövid az esze, h csak emlékeztetőről képes dumálni? Lopni bezzeg nem felejt el a mocsok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
voltmárjobbis
Szarházi orbán: és akkor még mindig miért az új fertőzőttek száma több ezer, a halottak száma meg kb 300 minden nap
Néro
Orbán Viktor nagy bejelentést tett

Részvétét fejezte ki a 25.000 halott okán. Elolvastam. Ja nem. Vannak ugye lényeges meg lényegtelen dolgok. A halottak számában már nem mérjük a Sikert , Sikert és Sikert ugye Nagy Orr Bán Úr. Az már idejétmúlt meg lehet nem is Ön mondta. Várjon a liberálisok akiket a fél vállán visz nem Prüsszel ja az sem akkor a baloldal nem végül is mindegy. Spongyát rá ugye.
lampa laz
Rosszúl vagyok ettől a lénytől, meg attól is ahogy minden szart ezekről a fecnikről képes csak felolvasni. Már annyira rövid az esze, h csak emlékeztetőről képes dumálni? Lopni bezzeg nem felejt el a mocsok.
namihami
Vajon tud-e, képes-e ez az Eurodns egyáltalán arra, hogy ""kis"" (mégegyszer: KIS)/bejelentést tegyen. Hiszen már a megjelenése is csak nagy bejelentésre teszi alkalmassá.
Clavigo
Muszáj ezt a Sertést itt latni,,minden nap ? Hánynomkell...
vitriol
Az első oltás csak szenteltvíz, majd akkor szóljanak, ha ötmillió ember megkapta mindkét oltást, / kínaiból mindhármat!/ - ez még nem lehet győzelmi jelentés, különösen, ha mellétesszük a 25 ezer halottat!
tudode
Ha annyi nem ragadt rá az operatív törzsi okoskodásakor, hogy az 3.200.00 millió valójában jó ha 1,5 millió védettet jelent, mivel a szakemberek szerint több hét kell a védettség kialakulásához!
.
Tanulj tínó ökör lesz belőled!
.
Közjogilag érvénytelen miniszterelnök, aki azt vizionálja ezzel a tudással, hogy operatív tótumfaktum!
.
Te jó ég!
Sámannus
A "főzőbanán" kereskedelembe is beszállt? Kínában az is busás üzlet ám. Nem hiszem, hogy van gazemberség a földön amiből ezek kimaradnak.
tothjani
Figyelem az oltásra csak azok regisztráljanak akik a koruk miatt már jogosultak rá!!
Nálunk éppen nagy botrány van hogy az "Ellenzéki" polgármester a regisztráció után pár héttel megkapta a vakcinát, és ezért lehet hogy elvette egy 50-60 év közötti ember lehetőségét.
Aki úgy kapja meg hogy idősebbek is vannak utána azt a Fidesz hazaáruló gyilkosnak titulálja !!!
Érdekes a 38 éves FidSS államtitkár még dicsekszik is vele hogy ő is már megkapta.
simmering73
Beoltott honfitársaink 20%-a selejt vakcinát kapott. Ez kimaradt a korrekt tájékoztatásból.
Nessy
Mi ebben a bejegyzésben az a fene nagy bejelentés? Vajúdtak a hegyek, és megszületett egy kisegér.
gina
Elmebeteg kinlódása, mikor Európában már első helyen vagyunk az elhalálozásban, arról kussol ez a szemét putris, annyira mondta hogy a halálozás száma mutatja meg a viruskezelés eredményességét, hát megbukott ez a patkány és barátai, tünjön már a fenébe ez a magát fényező paprikajancsi...
division
@simmering73: Nem selejt vakcinát kapott, csak mondjuk 50% - ban véd, és így kellhet belőle egy 3. oltás is. Amúgy az 50% is több mint a semmi, jobb mintha semmivel nem oltatná be magát az ember, ezt ne felejtsük el. Nyilván a Pfizer meg a Moderna a két legjobb, utána a Szputnyik következik, de a kínai hozza az offshore cégeknek a legnagyobb bevételt.
folt
Deathmeter
24,521
honfitársunk
meghalva
Yoda69
@division: Szerintem sokkal jobb helyzetben lennenk ha csak 2 millio beoltottunk lenne Pfizerrel es Modernaval.
Ugyanis a nagy atoltottsag azt a hamis erzetet keltheti bennunk hogy vedettek vagyunk, holott a kinai vakcina csak 50% koruli hatekonysagu, ami azt jelenti hogy nem ved es nem tud kialakulni a nyajimmunitas. A legrosszabb pedig hogy akit beoltottak nem tudja hogy nala vajon ved-e vagy sem. Hacsak ki nem csenget 10-20 ezer forintot hogy tesztelje magat.
Szerintem oriasi nagy hiba volt bekeverni a kinai vakcinat, foleg annak tudataban hogy a Pfizer ontani fogja a biztonsagos nagy hatekonysagu vakcinakat.
De orban ebbol akart politikai toket kovacsolni, es nem mellesleg meg el is lopott 55 milliard kozpenzt..
Attol felek, hogy kesobb meg nagyon vissza fog utni a kinai vakcinazas, persze ne legyen igazam.
RonaGyuri
@RonaGyuri: A leginkább releváns lehetőség megint kimaradt

A hakaoeszimiki elmélkedése a lazításról

Pedig igazán szellemes „nomen est omen” lehetne a „Kiderült, hogy miért lazult le ennyire Orbán Viktor” post lévén a „Mentális deficit” című blokkban jelent meg.
Nos a derék szerző azon elmélkedik, hogy miért nem törődik a tényekkel és ész nélkül erőlködik a nyitással. Pedig még a kormány saját szakemberei incl. a járványmatematikusai is leszögezték, hogy „tök tudatosan küldik még a következő hónapokban is az embereket a sírba”! Bár az igazsághoz tartozik, hogy azért figyelnek rájuk, a minap Kásler betiltatta a Szabad Európa a Zacherrel készített interjút.
Az elemzés nagy hiányossága, hogy nem számol azzal, hogy mindennek az egyik mozgatórúgója Őfenesége mentális állapota! =))
Bár azt kell mondjam azt sem zárhatjuk ki – persze csak mellette -, hogy a „viktoriánus Robinson” Zsóti nem a saját kútfejéből vette a halálozási világcsúcsainkat bagatellizálni, sőt amortizálni akaró sületlenségeit! =))
justhpeter
Szerintem ezek a "nagy" bejelentések már kontraproduktívak. Az emberek csak azt látják, hogy megint a képernyőn a hülyegyerek és böfög valamit, de tudják, hogy az életük másnap nem fog megváltozni ettől, más részt az is tudják, hogy az aznapi böfögés felülírja az előző napit, tehát megjegyezni sem érdemes. Egyedül a fideSS-birkák hiszik el, hogy minden nap új hírt hallanak, pedig csak az agymosoda működik.
kereső
És???Ebből hányra mondható, hogy megszerezte a gyártó által garantált védettséget? Mennyit, hány százalékot garantált a kinai kommunista párt, meg a nagy orosz medve??)Erről regélj more. Meg arról hogy miért is vagyunk hetek óta a halálozási tabella élén? Meg miért is halt meg még tegnap is 214 ember?
kereső
@division: 50%!!! Lamentáljunk ezen egy kicsit, hogy ez mit is jelenthet. Azt-e, hogy a kinaival beoltott populáció 50%-nál keletkezik annyi antitest, amennyi szükséges a megfelelő immunválasz létrejöttéhez- ha igen, akkor még a nagyobbnál is nagyobb gebasz van.
csipetke
Az államnak kutyakötelessége tesztelni azokat az embereket,akik kínait kaptak, hogy mennyire védettek.Megvették háromszoros áron ezt a kínai löttyöt,és erőltetik az emberekre.Ezt már csak az kéri,aki nem hallotta a kínai nyunyó néni nyilatkozatát,amiben diplomatikusan azt mondja,hogy a kínai vakcina kevésbé hatékony,mint a nyugatiak.Ennek ellenére vettek most újabb nagyobb adagot,bár tudni,hogy májusra annyi nyugati vakcina érkezik,hogy nem lesz akit beoltsanak vele.Milyen genyónak kell lennie a kormánynak/orbánnak ehhez,hogy még saját zsebre ezen is óriásit kaszáljanak?
Itt lesz majd a sok kínai sz@r,rájuk fog rohadni,mint a lélegeztető/horkolásgátló gépek,amiknek a tárolása havi 90 millió közpénzbe fáj.Érdekes az is,hogy a bazinagy raktárat,amiben a lélegeztetőizéket tárolják,megvette egy fidesz-közeli ember.Ezek egymás közt adják-veszik-viszik a milliókat a mi kárunkra
csipetke
@division: 01:32 Az 50%-os védettséget adó szerinted miért jó?Mert sztem azt jelenti,hogy vagy elkapod a vírust,vagy nem.
Hamis biztonságérzetet ad.Ahogy olvasom,akit kínaival oltottak,azok magánlaborokban teszteltetik magukat,hogy mennyi ellenanyagot termel a szervezet. Ez a kormány kötelessége lenne, nem annak kéne kiadnia 10-20 ezer ft körüli összeget,akit ezzel oltottak.De azt kommunikálják folyamatosan,hogy már X számú ember be van oltva.Kérdés,hogy mennyi ebből a valóban védett.A ruszkik legalább beadták elbírálásra az EU-hoz a vakcinájukat,de a kínaiak vajon miért nem?Mert az ilyenek,mint orbán,így is megveszik,tudva,hogy nem hatékony,viszont qrvanagy pénz szakítanak vele.
csipetke
OV nagy bejelentést tett..Mikor ilyet olvas az ember,van benne egy kis izgalom,hogy hátha,na most talán belátta,hogy nem volt képes felnőni a feladathoz,az ország vezetéséhez,és végre lemondott..De nem...Sztem az embereknek tele van a hócipőjük az ilyen nagy bejelentésektől,amikről kiderül,hogy megint sikerült neki semmitmondani...
balos
@csipetke: A propeller is átvette a nemzethy bulvár stilust!Felköp és boldogan alá áll,nehogy kilogjon a mediás szarból!Elég lenne pedig olyan Nemecsek Ernős kiállás,a többit bízza ránk!
Gauntlet
@lampa laz: Lehet arról is van cetli! :(((
Toller Béla
Mintha ő vezényelné avzenekart ! Pedg hát, a fasorban sincs. De mindig elénk áll a tetszetős fazonjával, amíg fel nem rúgja valami ! Még légyben is zavaró lenne ...
division
@Yoda69: A nyájimmunitásban eleve kár bizakodni, nagy az esélye, hogy évente kell majd oltani, pont mint az influenza esetén. Ez nem olyan mint a gyerekbetegségek elleni kötelező oltások, ahol van az ember életében maximum kettő.
kissé felnőttem
@division: mégis jobb mint az emelkedő tendenciás temetkezés
division
@kissé felnőttem: Senki nem mondta hogy nem jobb.
lampa laz
@Gauntlet: ma 7:55
Az a másik a család kívánság listája, h adott napot mit kell ellopnia.
Eladott Ország
Orbán: Mindenki megnyugodhat mert bírjuk temetői kapacitással, a szertartáshoz 50% kedvezménnyel tudok papot küldeni... ( magadhoz hívjál papot te szerencsétlen)
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/123647057_984715735341667_8101488862650054944_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=1coh7rfqbOUAX8hFKec&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=53b0b839ecf718069638e6aed1af9843&oe=60A56E25
Orbán: ha elektronikus istentisztelet lesz, úgy hívják majd a papot villanypásztor.
www.facebook.com/photo?fbid=3184395414927854&set=a.227410410626384
Yoda69
Es akkor most mi van? Meg mindig 200-an halnak meg naponta es tobb ezer az uj fertozott.
Nem a beoltottak szama alapjan kel donteni a lazitasrol, hanem a jarvanygorbe alakulasa fuggvenyeben. Egyenlore meg a tetoponton vagyunk, igy balga dolog lenne barmifele lazitas, hacsak nem akarunk 3 het mulva szembesulni a 4.hullammal, hogy aztan mident ujra hermetikusan zarni kelljen. Ha eddig kibirtuk birjunk mar ki 2-3 hetet a nyitogatassal.
balos
Olyan "jói" dolgozik,hogy a nytásra még plusz 4havi kust rendelt meg nekünk!
simmering73
@division: Csakhogy senki sem fog szólítani, hogy mehetek a harmadik oltásra. Legalább is erre a kérdésemre a házi orvosnál csak széttárták a kezüket. Kormányzati szinten éppen csak annyi hangzott el, hogy talán ősszel majd lesz tesztelés. És addig marad a rettegés? 50% az annyit tesz, hogy vagy elkapom vagy nem. Ez eddig is így volt a szájmaszkban oltás nélkül is. Tehát már megint nem léptünk előrébb ezzel sem, egyhelyben járunk a kínai vakcinával.
division
@simmering73: Az 50% is sokkal jobb, mintha nem kaptál volna oltást (amúgy genetika függő is a dolog, van akinek már két oltás is termelt bőven antitesteket). A másik meg az, hogy magát a vírust ugyanúgy elkaphatod Moderna vagy Pfizer esetében is, az nem mindegy, hogy miként esel túl rajta, kapsz némi kis nátha szerű tüneteket szövődmények nélkül, vagy mész a lélegeztetőre, ahonnan jó eséllyel már le sem jössz. Ezek az oltások az influenza oltásokhoz hasonlóan működnek, tehát attól védenek meg elsősorban, hogy "mosolyogva" menj át az egészen akkor is, ha netalán elkapnád, és utána meg felejtsd el.
gina
@division: Akkora idióta vagy, menj és oltakozz a kinaival neked más nem is szükséges és nyald tovább zsiros OV fenekét, agyhalott
division
@gina: Tűnj már el a francba te nyomorult paraszt! Olyan sötét vagy a virológiához mint az éjszaka. Amennyiben képtelen vagy értelmesen szólni akkor beszélgess a hozzád hasonlókkal, akadnak itt bőven.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.