A Telex több kormánypárti politikust faggatott a pedofiltörvényhez kapcsolódó melegellenes szabályozásról. A politikusokat arról is kérdezték, hogy maradhatna-e valaki a Fidesz–KDNP-ben, ha fény derülne arra, hogy a saját neméhez vonzódik. A KDNP elnöke, Semjén Zsolt nem rajongana azért, ha meleg tagja lenne a kormánynak, Varga Judit igazságügyi miniszter szerint viszont ez is beleférne.

Semjén: Vérlázítónak tartom, hogy akármilyen transzvesztita, ilyen-olyan beállítottságú ember, az én gyerekemnek szexuális tartalmakról magyarázzon

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

A Telex videóban kérdezte a homofób kiegészítéseket tartalmazó pedofiltörvényről a kormányülésre tartó politikusokat: mint kiderült, egyikük sem akar konkrét sorozatot vagy filmet mondani, amelyet el kellene zárni a törvény alapján a 18 éven aluliaktól, de arra már válaszoltak, maradhatna-e valaki a Fidesz–KDNP-ben, ha felvállalja homoszexualitását, vagy akár lehetne-e kormánytag.

Miért ne lehetne? Bármikor lehet. Ez a 21. század, ez egy szabad ország, számunkra az egyén szabadsága kincs. Ez egy szimbóluma a rendszerváltoztatásnak is. Mi a nyugati országokkal ellentétben ezért megküzdöttünk

– mondta Varga Judit igazságügyi miniszter.

A KDNP miniszterelnök-helyettese, Semjén Zsolt már valamivel kevésbé tartja nyilvánvalónak ezt a nyitottságot:

Én nem lelkesednék érte, de ab ovo nem tartom kizártnak

– mondta Semjén, aki azért nem örülne, mert ő egy keresztény párt elnöke, a "kinyilatkoztatás" pedig világosan kimondja, hogy

a megvalósult homoszexualitás bűn.

Hozzátette,

ez hasonlóan súlyos bűn, mint a bigámia, vagy a házasságtörés.

Semjén elmondta azt is:

Én, mint szülő, vérlázítónak tartom, hogy akármilyen transzvesztita, ilyen-olyan beállítottságú ember, akármilyen, odamenjen, és az én kisgyerekemnek elkezdjen magyarázzon olyan szexuális tartalmakról, amit én nem akarok, hogy ő halljon.

Közölte azt is,

a gyerekeket az óvodákban és iskolákban meg kell védni attól, hogy olyan szexuális impulzusok érjék, amire a gyerek nem felkészült, és amivel én, mint szülő nem értek egyet.

A párt kommunikációs igazgatója, Hollik István szerint náluk a munka minősége dönt, és nem szoktak arról egymással beszélni, ki mit csinál a hálószobájában.

Arra a kérdésre, hogy Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke elolvasta-e a törvényt, Nyitrai Zsolt visszakérdezett, hogy

Az Európai Bizottság elnöke? Hogy a rákba olvasta volna el ezt a törvényt? Biztos, hogy nem olvasta el.

A teljes videót ITT nézheti meg.

Forrás: Telex.hu, HVG.hu, Index.hu

Címlapkép: MTI/Bruzák Noémi

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Vérlázítónak tartom, hogy akármilyen transzvesztita, ilyen-olyan beállítottságú ember, az én gyerekemnek alaptörvényt tákoljon.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Vérlázítónak tartom, hogy akármilyen transzvesztita, ilyen-olyan beállítottságú ember, az én gyerekemnek alaptörvényt tákoljon.
Nessy
Semjén! Te tanítsd a gyerekeidet háziállat vadászatra, Isten nevében! Ismertesd meg velük a gyilkolás örömét!
Giovanni Alba
Semjén elmondta azt is:
Én, mint szülő, vérlázítónak tartom, hogy akármilyen transzvesztita, ilyen-olyan beállítottságú ember, akármilyen, odamenjen, és az én kisgyerekemnek elkezdjen magyarázzon olyan szexuális tartalmakról, amit én nem akarok, hogy ő halljon.
Közölte azt is,
a gyerekeket az óvodákban és iskolákban meg kell védeni attól, hogy olyan szexuális impulzusok érjék, amire a gyerek nem felkészült, és amivel én, mint szülő nem értek egyet.
Nincsen itt néminemű ellentmondás? Ha nincsen felvilágosítás, akkor hogyan legyen felkészült az az ártatlan csöppség?
Az alkohol és a kábítószerek veszélyeiről ki tartson előadást? D. Tompika elmebajnok, vagy szentéletű Balog páter? Bár a házasságtörésről, bigámiáról Tőkés pispeknek is vannak élményei.
Azt is mondja még a nemzet fővadásza, hogy a megvalósult homoszexszualitás bűn, éppen akkora, mint a házasságtörés és a bigámia.
Igen, láthattuk is, mennyire keményen elítélték Borkait és Szájert.
Vagy az úgy van jó keresztényeknél, hogy péntek-szombat ihaj-csuhaj, dáridó, majd vasárnap reggel meggyónod, teljesíted a kiszabott penitenciát, és máris ma született báránya vagy az úrnak?
istván irén
semjén te rohadt büdös csótány te mersz ugatni bűnről hiszen pont te te vallási közösségedben a leg több pedofil a buzi ti a rohadt vallásotok nevében népeket irtottatok ki csak vissza kell tekinteni a történelemre a leányanyáktól el vett gyereket halálra vertétek kínoztátok éheztettétek. annyira undorító vagy, hogy még 1 hányást sem érdemelsz
Eladott Ország
Íme a fidesz egyik beszélő fejének mosakodása az Európai Parlamentben:
www.facebook.com/FideszHU/videos/220895186538879/?t=5
Azt állítja Győri Enikő asszonyság, (közjószág) hogy a magyar törvény az Európai Unió Alapjogi Chartája 14. cikkének harmadik bekezdésén nyugszik. Arról lamentál, hogy a Charta e rendelkezése értelmében a szülők azon jogát, hogy gyermekeik számára vallási, világnézeti vagy pedagógiai meggyőződésüknek megfelelő nevelést biztosítsanak, tiszteletben kell tartani. A rosszemlékű Hoffmann Rózsa óta mást nem csinálnak, mint tiszteletben tartás helyett megerőszakolják a szülők azon jogát, hogy gyermekeik számára vallási, világnézeti vagy pedagógiai meggyőződésüknek megfelelő nevelést biztosítsanak, rájuk kényszerítik a Fidesz ideológiáját tükröző vallási-erkölcsi nevelést, de rezzenéstelen pofával érvelnek éppen a tiszteletben tartás fontosságával a homofób ámokfutásuk védelmében. Tényleg nincs alja a gödörnek, ahova ezek lerángatták az országot.
nezelodo
Na Zsóti, lehet kezdeni a gyóntatást a fideszben, hogy a kinyilatkoztatásaidnak foganatja legyen. De aztán kurva nagy gyóntatószék kell ám, mert sosem végzel, vagy tovább fog tartani mint az oltakozás.
tudode
Ezeknél az imádkozó sásKÁKnál több becsülete van ma már egy tisztességes ateistáknak/
.
Amiatt is, mert, na nem koaliciós partnerként, a kedves vezető szövetségeseként, 2013 ót halogatja pl. a szociális temetést, amely a pandémia idején időszerű lenne/lett volna:
.
---- A szociális temetkezés valódi díjmentességet biztosít - A kormány határozatot fogadott el
www.jogiforum.hu/hirek/29635
------------------------
..
------ Szociális temetés - Elfogadta a kormány a részletszabályokat tartalmazó végrehajtási rendeletet (2013.10.22.)
www.jogiforum.hu/hirek/30566
---------------------
.
Addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik, akkora öngólt rúgva, hogy az egész bizomány beleremeg, mert még a tízparancsolatot sem biflázták be!
Néro
Tömjén !
Vérlázítónak tartom, hogy akármilyen csuhás, ilyen-olyan beállítottságú Fidesz, az én gyerekemnek szexuális tartalmakról magyarázzon.
Takarodjatok ki a hálószobámból IS.
Pedofil papjaitokra meg nem bízzatok iskolákat meg iskolai oktatatást.
Érthető te háziállatvadász !
csak úgy....
@Shikari: már megint buzizol tibim? csak nem bemelegedtél?
Aki Én
@Shikaratyi: Pedig neked is mennyivel könnyebb volna, ha felvállalnád másságod.
Hidd el, nem a buzeránsság a legvisszataszítóbb benned.
vacsi
@Shikari: Kicsit finomabban, de egyetértek!
Namely
"maradhatna-e valaki a Fidesz–KDNP-ben, ha fény derülne arra, hogy a saját neméhez vonzódik."
Én visszakérdeztem volna.
Mivel ez az egész törvény egy reakció arra a nyugatról jövő őrületre, ami mindent a pride-antirasszizmus-öngyűlölet tengelyre fűz fel, kérdés, hogy miért kell mindent ezekre kihegyezni?
Miért kell a gyerekeknek a tudományok helyett ezeket oktatni? Miért kell a pride? Miért kell a pride-hónap? Miért kell ezzel fellobogózni az egész kontinenst? Miért nem viselik el nyugaton, hogy valaki nem akar ebben részt venni, Uram bocsá' ellenzi? Miért nem kérdezik meg sehol a helyi lakosokat, hogy akarják-e? Miért nem lépnek, ha valaki azért veszíti el a munkahelyét, mert nem ért egyet ezzel?
Nálunk a kormány ez ellen van. A németeknél e mellett. A telex miért nem a németeket kérdezi, hogy "vajon elveszítené-e a tagságát az, aki bevallaná, hogy ellenzi a pride-ot?"

Semjén: kivételesen igaza van. Vannak szülői jogok, amit a briteknél elvettek már. Ha valaki drag queen-t akar csinálni a gyerekéből, akkor hajrá. De nehogy már nekem is kötelező legyen engednem, hogy egy buzi bemegy az iskolába, és csillámszakállban riszálja magát a gyerekeim előtt.
Ha pedig a libsi szülők akarnak csillámszakállas előadást, akkor tessék csinálni egy klubot, ahol hajrá. tegyék tönkre a gyerekeik életét. (Sajnos) nem tudom megakadályozni.
Én megadom nekik a jogot. Amit viszont másoknak ők nem adnak meg nyugaton.
A tiszteletreméltó Harro Schulze-Boysen után szabadon:
"A libsiparadicsom állandó kiállítása: pc beszéd, térdeplés, öngyűlölet, szexuális perverziók kötelező imádata, antirasszista köntösbe bújtatott fehérgyűlölet. Meddig tart még? "
Macskaszem
Nagy baj lehet a Semmilyen családba, ha a 25, 27, és 30 éves gyerekeit még fel kell bárkinek is világosítani. Elmebeteg, álszent barom.
namihami
Te Stüszi! Mondd már meg, hogy a tiednek miért is kellene? Hiszen állandóan ott van felette Isten keze, aki nem engedi eltévelyedni. Még az is rejtély, hogy miért kell egyáltalán iskolába iratni, hiszen amire szüksége lehet, azt megtalálja Apuci Bibliájának forgatása közben. Azt mondják a Földi Helytartók, hogy amire az embernek szüksége lehet, az megtalálható benne.
Akkor?!?! (persze, lehet, hogy a szakszerű és korszerű vadászati ismeretek, valamint a Brehm-féle állathatározó még/már nem kerültek bele)
simmering73
Semmilyen mélykeresztény nertárs haragszik a homokosokra, bigámistákra, házasságtörőkre, transzvesztitákra, de valahogy a pedofileket kifelejtette.
simmering73
@Shikari: Azok a pedofilok, te náci buzi. Takarodj vissza a munkaasztalhoz. lejárt az ebédidőd.
Macskaszem
@Namely: Ha a szülő dolga a nevelés, akkor az egyház se pofázzon már bele állami segedelemmel, mert már szinte minden iskolát egyházi kézre adtak, amelyik nem az, annak jóval kevesebb állami támogatást adnak, vagyis ellehetetlenítik. Állami-egyházi agymosást sem kérünk a gyerekeinknek!!!
Ha a szexuális beállítottságáról 18 éves korában dönthet csak, akkor a vallásgyakorlást is csak 18 éves korában dönthesse el ő maga, hogy akarja vagy sem, és ne orbán meg semmilyenzsolti, a két erkölcsi toprongy mondja meg neki, hogy mit akarjon.
namihami
@simmering73: 13.19: Pedig olyan is van készleten. A saját egyházából még válogathatna is.
csak úgy....
@Shikari: már megint buzizol te ferdehajlamú?
simmering73
@namihami: Bőven. Shikari is ott ministrált. Ezért érinti érzékenyen ez a téma.
ómió
És nem árultátok el "fidesznyikéknek", hogy márpedig az aberráltság, az "haladóilag" manapság már a "haladás csúcsa"!
Szalay Miklós
Egy alapfokú gender összefoglaló:

egyvilag.hu/temakep/050.shtml

(Kb. amennyinek még tényleg van értelme.)

És egy másik a homoszexualitásról:

egyvilag.hu/temakep/051.shtml

(A kisbetűt ki lehet hagyni benne.)
Clavigo
@Shikari: @ómió: Ez az idióta háziállat-vadász,,,, akit köröztek Svédországban,,,,,ez benneteket képvisel..?? Tehát halmozottan vagytok barmok,,krumpli-napszámosok...:) :) :) :)
vacsi
@Clavigo: Semjén, a nagy vadász (énekesmadarak, háziasított rénszarvas) és a nagy keresztény nekem sem szimpi - de amit ebben a témában mond, azzal tökéletesen egyetértek!
Clavigo
@vacsi: A régi Állami Egyházügyi Hivatal csicskagyásza...,,,,,
Béla333
Állítólag ez a Semjén is buzi...
Mondjuk amilyen szerelmesen nézi a felszólalásai alatt Orbánt a Parlamentben...
justhpeter
Pogány liberálisként vérlázítónak tartom, amikor Tömjén tolvaj, házi rénszarvasvadász kereszténynek vallja magát !
Giovanni Alba
@Szalay Miklós: ma, 18:37
Beleolvastam, most akkor olvass bele te is ebbe.
"társadalmi nemek tudományának alapkoncepciója
A gendertudomány szerint a női és férfi sztereotípiák nem alapozhatók meg a biológiával, ahogyan a nemi szerepekre való determináció sem igazolható a testi felépítés által: ha empirikusan, azaz a tapasztalati ismeretszerzés szintjén adott esetben beigazolódik közülük néhány, annak a hátterében nem biológiai meghatározottság, hanem a nemiséggel kapcsolatos normák elsajátítása, internalizálása áll. Eszerint tehát a társadalmi nem (gender) a társadalom által elvárt szereprepertoár. Ezt a szereprepertoárt a nevelődéssel, a felnőtté válás során a szocializációval sajátítjuk el. (Jó példa erre az, amikor a kisgyermekekre születésük után nemük szerint rózsaszín vagy világoskék szalagocskákat kötnek, vagy amikor gyermekként a lányoknak babát, a fiúknak pedig játékkatonákat ajándékoznak, vagy a szülői, rokoni figyelmeztetések, melyek a lányokat kedvességre, a fiúkat határozott érdekérvényesítésre intik.) Ezek a jelenségek mind azt szolgálják, hogy a gyerekek beletanuljanak az életük végéig játszandó nemi szerepekbe, s világosan utalnak a nemi szerep tartalmára és egymáshoz való viszonyukra. Természetesen a társadalmi nemhez kapcsolódó szereprepertoár erőteljes különbözéseket mutat a különféle társadalmakban, valamint ugyanazon társadalmon belül is sokat változhat a gazdasági, történelmi vagy politikai folyamatok következtében"
Amit a te egyvilágod ír, az ehhez képest ... hogyan is mondjam finoman, süketelés.
bencemacska
@Namely: Az nem jut eszedbe, hogy az általad nemzett/szült és nevelt gyerek is lehet testi vagy lelki sérült?
Kivizsgáltattad magad mielőtt nemzetted, vagy megszülted?
Tettél róla, hogy neked ne szülessen ilyen gyereked? Vagy ha így született otthagyod az anyjával, nevelje ő?
Elfelejtetted, hogy a TE DNS-d miatt is lehet olyan, amilyen?!

És csak azokat a dolgokat emeltem ki, amelyek a szülők által determináltak. A véletlen tényekről meg senki sem tehet!
Meg kell tanulni együtt élni velük, azért vagyunk EMBEREK!
csak úgy....
én ezt, az ilyen-olyan beállítottságú álkeresztény semjént tartom vérlázítónak!
miért nem forszírozza,hogy a pedofil papok disznóságaik kiderüljenek?
egy templomban,hittan órán a pedofil paptól megrontott ministráns vagy az elsöáldozó miért tabu téma ? semjén, csak egy ügyesen helyezkedö volt komcsi,-mi köze ennek a kerszténységhez!?
Namely
@bencemacska: Te most miről beszélsz? Olvasd már el a kommentemet.
Akkor még egyszer, a te kedvedért: a pride NEM a másságról szól, hanem egy maffia, amelyik politikai hatalomra tör. Semmi köze nincs a buzikhoz.
De hogy a kérdéseidre is válaszoljak:
"Az nem jut eszedbe, hogy az általad nemzett/szült és nevelt gyerek is lehet testi vagy lelki sérült?"
Nem testi sérült egyik sem, azt már tudnánk. A lelki sérülést pedig pont, hogy azzal kerüljük el, hogy nem engedjük, hogy olyan hatások érjék, mint pl egy csillámszakállas buzi riszálja magát az oviban.
"Kivizsgáltattad magad mielőtt nemzetted, vagy megszülted?"
Igen.
"Elfelejtetted, hogy a TE DNS-d miatt is lehet olyan, amilyen?! "
Nem, de ha a gyermekem buzi lesz, akkor arra fogom nevelni, hogy élje nyugodtan az életét, de a szexuális vonzalmából nem kell semmiféle büszkeséget csinálni, mert a genetikai hiba (tetszik vagy sem, ez az), nem ad semmilyen okot a büszkeségre, ahogyan nincsen "színtévesztők/csípőficammal születettek/kancsalok/rondák büszkeség menete" úgy a kromoszomális törés okozta homoszexualitás sem ad okot a büszkeségre. Arra kellene büszkének lenni, ami te magad érsz el.
És főként, nem ad okot arra, hogy mindig, mindenki erről kelljen, hogy beszéljen. Ez egy magánügy, és a privát szférában kellene tartani, nincs helye az Andrássy úton, a focipályán, a oviban, az iskolában, és semmilyen tananyagban. Tehát ez a maffia húzzon el az életünkből, de aki erre kíváncsi, annak én megadom a jogot: béreljenek ki egy sportcsarnokot, mint a hitgyüli, és vonuljanak fel ott (a hetero erotika kiállítás sem az Andrássy-n van).
"Meg kell tanulni együtt élni velük, azért vagyunk EMBEREK! "
Igen, ezt kellene a buziknak megtanulni, így nem kellene a frusztrációjukat a társadalmon levezetni. Mert a "ratyimenet" seggriszálói, vagy a csillámszakállas drag queen-ek semmiben sem különböznek azoktól a skinheadektől, akik frusztráció miatt verik a cigányokat vagy a blm szobordöntögető majmaitól.
Clavigo
Vazzzze,,,ahogy ez a Pöcs szokta bámulni a Gazdáját a parlamentben...Eléggé " határesetes "...
Clavigo
@Aki Én: Asszem ,a mai ebédnek annyi...:) :)
Emmersson71
"...a "kinyilatkoztatás" pedig világosan kimondja, hogy a megvalósult homoszexualitás bűn.
Hozzátette, ez hasonlóan súlyos bűn, mint a bigámia, vagy a házasságtörés."

Mármint a mesekönyved szerint, Tömjén Zsóti!
És most beszéljünk a 7. és 8. parancsolatról!
Csizmás Kond
A liberálbuzuzmusnak pedig épp az a terve hogy mindenkit a maga hasonlatosságára faragjon.
Aki Én
@Csizmás Kond: ...húúúú, baszod, ez még tőled is nagyon balfaszul sikerült, pedig isten lássa lelkem, semmi jóra nem számítok tőled.
tudode
Ne szórakozzon ez az ájtatósmanó!
.
Ha eddig nem tudták a gyermekek, és a sok ikszet megélők, hogy milyen, az un. normálistól eltérő idenditású emberekkel élünk együtt, most megtudják!
.
De a legveszélyesebb az eltérő idenditásúak között a KLEPTOMÁNIÁS, amely miatt nem kell ujjal mutogatni azokra, akik visznek mindent! Azt is ami levan betonozva, azt is ami nincs, a vérrel áztatott alapjogokkal együtt
.
----- A magánember
www.youtube.com/watch?v=XzpLsRDszzg&t=139s
-----------------------
.
CiKI pasi!
Emmersson71
@Csizmás Kond: "A liberálbuzuzmusnak (picit erőltetett szó) pedig épp az a terve hogy mindenkit a maga hasonlatosságára faragjon."

Vicces vagy :)
Aztán mi célból tennék a "mások" ezt?
Vagy erre az ukáz nem tér ki péntekenként? Gondolkodni nem szabad, csak szajkózni, ugye ;)
Csizmás Kond
@Emmersson71: Miből gondolod, hogy mindenkinek mint neked meg kell mondják mi lehet, legyen a véleménye ?
...és kissé ugyan elírtam mert liberálbuzizmust akartam de az nem sokat változtat a lényegen és a véleményemen.
Emmersson71
@Csizmás Kond: Még mindig nem tudjuk - te sem, mert nem mondták meg neked! -, hogy mi célból akarnák a mások, hogy "mindenkit a maga hasonlatosságára faragjanak"?!
Csizmás Kond
@Emmersson71: Nemtudom de nyomulnak mint a sáskák...és aki buzit akar nevelni a csináljon kölköt ne a másét próbálja befolyásolni.
Emmersson71
@Csizmás Kond: Ööö...de meleg, hogy csinálna kölköt :) (értem, hogy fizikailag megoldható..ahogyan te is megdughatsz elvileg egy pasit - vagy viszont..rádbízom)
De! Ha végül mindenki buzi lesz, az miért jó a homokosoknak?! Tehát még mindig nem értem a célját az "elbuzisításnak"!
Csizmás Kond
@Emmersson71: Nem lesz mindnki buzi, és a miértet sem mert nem az én műfajom viszont a társadalmi megjelenésük és igényük azt mutatja és erre reagáltam.
Emmersson71
@Csizmás Kond: "Nem lesz mindenki buzi"

Most akkor mi van?!

Te írtad: "mindenkit a maga hasonlatosságára faragjon"
Csizmás Kond
@Emmersson71: ..ott még írtam egyebet is csak lehet azt nem olvastad vagy nem értetted meg.
Emmersson71
@Csizmás Kond: Olvastam, de az még rá is erősít arra, aminek semmi értelme!

'A liberálbuzuzmusnak pedig épp az a terve hogy..."
Pokróc
Mondod te S.ZS ,már mszinte minden kereszténység által felsorolt bűnt elkövettetek soraitokban . :((((((((((((
Szájer ,Kaleta , Borkai stb .estig lehetne sorolni .
bencemacska
@Namely:
Én lényegében nem mondtam ellent neked, csak azt szerettem volna kiemelni, hogy nem lehet olyan könnyen és gyorsan ítélkezni - és főleg a pedofilokkal összevonni - mint ez a törvény teszi!
A magamutogatás meg nem nemi kérdés, hanem jellembeli! Nem tudom elképzelni, hogy egy normális ember ezzel az önmutogatással éljen!
Úgy látszik nekem szerencsém volt. Akiket én ismertem, azok értelmes, művelt emberek voltak. És egyikük sem volt magamutogató, inkább magába zárkózó!
Sajnos nem lehet mindent kimutatni idejekorán, sőt egyáltalán, de nevelni és EMBERKÉNT elfogadni lehet és kell is!
Mennyivel szegényesebb lenne a művészet és a tudomány tárháza, ha sikerült volna minden nemi "tévelygőt" kiirtani!
Namely
@bencemacska: A törvény szerintem nem mosta össze a pedofilokkal a buzikat és főként nem akar senki sem "kiirtani".
Azt gondolom te is jól látod, hogy ez egy válaszreakció, és nem pedig a probléma forrása. A forrás az, aki közügyet csinál a magánügyből.
"A magamutogatás meg nem nemi kérdés, hanem jellembeli!"
Így van.
Igen, elfogadjuk, ha valaki más, nem avatkozunk bele az életébe, nem hurcoljuk meg, mint pl Oscar Wilde-ot anno, de akkor az a másik ember viszont ne akarjon a magánügyéből közügyet csinálni (ami ellen volt, amikor a többség csinált közügyet ebből). Most megy a hiszti ez ellen a törvény ellen, de volt-e valaha hiszti azért, mert nyugaton ennek a fordítottja van.
Nézz körül az országban, az emberek 99%-a nem utálja a buzikat, ahogyan én sem, de viszketni kezd a tenyerünk, amikor valaki azzal jön, hogy milyen szavakat használok, meg mindent ezzel kezdenek, fejeznek be, hogy "másság-másság-másság", meg aki ezt nem szereti, az náci, stb.
Nyugaton átestek a ló másik oldalára, és minket is magukkal akarnak rántani, valamiféle demokratikus minimumnak beállítva a pride-maffia támogatását.
Meg még valami: nem kell jósnak lenni, hogy mi lesz ennek a vége, ha nem állítjuk meg. Csak el kell menni nyugatra, ahol a melóhelyeden nem mondhatod el, hogy nem értesz egyet a pride-dal, nem tudod megakadályozni, hogy legyen drag queen az oviban, vagy ha igen, jön a rendőrség, ha valaki nőnek érzi magát, és nem szólítod úgy, megbélyegeznek, stb.
Nos, én nem hiszem, hogy ez az a szabad világ, amire vágyott az ország 1990-ben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.