Velkovics Vilmos feltette azt a kérdést, amit ebben a helyzetben minden újságíró feltett volna – Orbán Balázs államtitkár ettől le is fagyott egy kicsit.

A 444 cikke szerint Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára volt a HírTV kedd esti vendége.

Hoppá: a HírTV műsorvezetője nem várt kérdéssel sokkolta az államtitkárt a lehallgatási botrány kapcsán

Fotó: Facebook/Orbán Balázs

Az államtitkár fel is mondta a kötelezőt a lehallgatási botrány kapcsán, hogy a magyar titkosszolgálatok a jogszabályoknak megfelelően járnak el, felettük civil kontroll is működik (bár arra nem tért ki, hogy a parlamenti nemzetbiztonsági bizottság összehívását a fideszes képviselők bojkottálták), majd Velkovics Vilmos feltette ezt a kérdést:

"Miért nem indítanak vizsgálatot?"

Hozzátette, Franciaországban gyorsan reagáltak a hatóságok és már indult vizsgálat.

Erre válaszul Orbán Balázs elkezdte mondani, hogy Szijjártó Péter külügyminiszter már kért vizsgálatot az Információs Hivatalnál (ez a polgári hírszerzés, Szijjártó a politikai vezetője ennek külügyérként), szerinte ezzel ugyanúgy járnak el, mint a nyugat-európai országok.

Erre Velkovics ezzzel a kérdéssel tromfolt:

"Akkor az NSO miért mondhatta azt, hogy valószínűleg vett a magyar kormány ilyen szoftvert, mikor Szijjártó Péter állítja, hogy nem?"

Orbán Balázs államtitkár ezen láthatóan lefagyott, majd arról kezdett hebegni, hogy hát ő nem emlékszik olyanra, hogy ilyet állított volna a külügyminiszter. Válaszában még ezt mondta a 444 cikke szerint:

"(...) Alapvetően a magyar kormánynak nincs ebben jelen pillanatban a botrányban, vagy bármiféle visszaéléssel kapcsolatban érintettsége."

Orbán Balázs egyébként így készült az esti tévéfelvételre a Facebook-oldalán megjelentek szerint:

Forrás: 444.hu

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
"Alapvetően a magyar kormánynak nincs ebben jelen pillanatban a botrányban, vagy bármiféle visszaéléssel kapcsolatban érintettsége."

- Alapvetően. Nem alapvetően meg van.
- Jelen pillanatban. Nem jelen pillanatban meg van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Ner-társaknak jelentem, a rendszer összezavarodott. Az elhasználódott, régi, kipróbált NER-elvtársakat kérjük a kuka mellé kitenni. Ideje a sokadik rendszerváltásnak.
Peller Anikó
@sgl: Ne folytassad, hogy a fenébe ne vennénk tudomásul, én ebben egyetértek veled mondtam már neked. De amit teszel az nem elég sőt kártékonnyá kezd válni.

Neked azt kell tudomásul venned, hogy nekünk ez az ellenzékünk van.

Ez ellen úgy tehetsz ha csatlakozol valamelyik tömörüléshez, mivel gondolom új pártot nem akarsz alapítani mert az lenne a legnagyobb hiba. Párt van bőven, éppenhogy túl sok van, a választásokra + meg tízszereződik.

Segítheted valamelyik, ha lehet akkor az összefogás pártkonglomerátumot a kommunikációddal, főleg ha sikerül tulajdonjogot szerezned az M1, M2, M3, M4, M5 és további ribillió csatornán.

Lehet panaszkodni, de ez nem elég, attól önmagától nem lesz jobb ha megpróbálod az ellenzéket támogatók kedvét szegni, csak rosszabb.
tudode
@sgl: .
laikusan, kívülállóként előfordulhat az, hogy a két örök rivális bekerülése a par.lamentbe megpecsételte a rendszerváltás sorsát!
.
Hihetetlen, de van akinek az sincs inyére, mint Gyurcsány, akiről azt nyilatkozta az éppen regnáló, hogy Gyurcsxány, és Szilvásy tárgyalóképes, mintha a hokizsebében hordaná a bölcsek kövét:
.
----Orban Viktor Gyurcsany Ferencrol 1989-ben
www.youtube.com/watch?v=1fVIWQNlavI
----------------------------
.
Összességében: aki a hatalmának útját állja, nem áll be abba a sorba, ahol őkelme a karmester, azzal szemben aki/k arra hajlandóak, elvégezteti a piszkos melót!
.
Ha a két rivális országlását összehasonlítja bárki, mi marad utánuk:
.
-- Gyurcsány után 800 km autópálya, kisrésze koncesszióban, ami valószínű bevált, mivel a haver kettőezer km autópályát szándékozik koncesszióba adi, előfordulhat az, hogy saját köreit gazdagítva, ami bizonyos a meglévő 4-5 mellé, saját vagyonként kezelve azt amit az állam felépített
.
hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1g_aut%C3%B3p%C3%A1ly%C3%A1i#Koncesszi%C3%B3s_c%C3%A9gek
-------------------------
..
Amit a nemzethy patás ördög hagy maga után, betonszarkofágok, üresen kongó stadionokra, és a papi térköveivel eltakart csunyaságokról nem is szólva
.
----- Az Orbán-kormány eddig 1475 000 000 000 forintot költött sportra 2018-ig
index.hu/gazdasag/2018/04/04/eddig_1475_milliardot_koltott_sportra_az_orban-kormany/
--------------------
.
Miközben a kormánytagok eltűrik, állnak mint a fa szál!
.
Mindig tanul az ember, pl. nem tudtam, hogy a koncesszióba adott cucc azoké akiknek átjásszák!
ómió
@Aki Én: Lazíttass a leszíjazottságodon ott a vigyorgóban, bolsiék agysorvadásosa! Úgy biztos változatosabban tudsz majd hazudozni!
terlasz
@Peller Anikó: Kösz., hogy kifejtetted a véleményed sgl-nek. Engem is irritál ez a fanyalgás, de nem akartam beszólni, mert sok jót is mond.
balos
1 IGAZI rendszerváltással meglehetne oldani!Ahhoz viszont tiszta kezű tiszta szívű és OKOS és GONDOLKODNI tudó az emberekért DOLGOZÓ vezetői garnitura kell!NEM A NEMZETHY FÓBIÁS TRIANONI TURUL BASZNÁDIAK!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.