Óriási sikernek örvendhetett ma a miniszterelnök: falujának NB I-es csapata megnyerte az általa szervezett Puskás-Suzuki-kupát.

Orbán ma a legboldogabb magyar: "14 évig csináltuk, míg végre egyszer sikerült"Fotó: M4Sport

A 17 éveseknek szervezett utánpótlástornát tornát 2007 óta rendezik meg, most sikerült először nyernie a Felcsútnak.

Orbán Viktor az M4Sportnak adott interjújában elmondta, most az olimpiára is figyel, fél szíve kint van Tokióban, de a másik fele itt van, és örül.

14 évig csináltuk, míg végre egyszer sikerült

- mondta nevetve a miniszterelnök, hozzátéve, azért találták ki ezt a tornát Mezey Györggyel, hogy fel tudják mérni, hol tart a nemzetközi szinthez képest a magyar U17-es korosztály. A jelek szerint nagyon jó úton haladunk.

Az interjú további részében Orbán és a riporter nagy egyetértésben magasztalta a Puskás Akadémián zajló munkát.

Forrás: M4Sport.hu

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Ennél nagyobb öröme és sikere az életben ne legyen!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
És ha a hatalmad megszűnik , MERT KÖZTÖRVÉNYES BŰNÖZŐ VAGY, nem áramlanak a közpénzmilliárdok, akkor mi lesz?! Csak emlékezz a román testvéredre a kárpátok géniuszára Ceaușescu elvtársra!
Így néz ki a román diktátor szülőfalujának stadionja. Orbán barátkozz a gondolattal és a börtönnel !
Hajrá Felcsút ! Majd a romok közt. A sírját is meg kéne mutatni neki!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/116859502_911601085986466_6551623098893911529_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-3&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=wItvdtB1pCoAX9OoMTW&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=2ffca748b1152c7813471e06aed1ea11&oe=61290CE8
Emmersson71
Az felcsút!!!
Puskás-Kispest!!!

Ja..és hány néger volt a csapatban?
colibri
Ennél nagyobb öröme és sikere az életben ne legyen!
simmering73
Ha már a felnőtt csapatnak nem lehet örülni. Igaz, more?
Gauntlet
Kár hogy a kezdőben csupa külföldi van,. de amúgy se kéne állami közpénzt erre szánni.
Amúgy a lemondás hogy halad?
Pegazus ügy !!
nezelodo
Csak nem a "migráncsok segítették hozzá ehhez a nagy sikerhez a mini. elnök urat?
namihami
@colibri: 21.17:. Ne legyen?!?!?!?! Ennél nagyobb örömre egész élete és tevékenysége okán nincs! Amit eddig (a lopást leszámítva) csinált az sz@rt se ér.
namihami
Ha nem lenne füle, körberöhögné a fejét! Vajon a PAFC diadal után is ugyanígy körberöhögte? Miért nincs arról is világraszóló híradások tömege?
Emmersson71
@Pegero: A tiéd belefér..OKJ-s edző lehetsz :)
RonaGyuri
ismét egy korrekt - elmeállapotáról sokat eláruló - fotó!! =))
kereső
Hány száz milliárdba került ez az országnak te magyarok legnagyobb ellensége? Te ócska, útszéli lókupec.
nezelodo
@Pegero: Nicsak a mi durbincsunk megint felsorol. Ne keseregj a diploma miatt senki sem vádolt meg azzal, a hozzászólásaid alapján, hogy van neked.
magyar1
Úgy tűnik mintha Orbán azért lett volna miniszterelnök, hogy az ország pénzét a sportra tudja iráfnyítani.
nezelodo
@magyar1: Bárkinek lehet hobbija, kedvtelése, de még mániája is, nincs ezzel semmi baj, ha saját költségére, a megdolgozott jövedelme terhére teszi. Ez esetben a siker is az övé, de ha a köz pénze folyik oda kritikátlanul, legalább ne döngesse a mellét, hogy a saját sikere.
Béla333
Egy munkahelyen valaki egy munkát nem tud 13-szor elrontani, mert kivágják a francba.
Látszik, hogy a fényestekinTETŰ soha életében nem dolgozott...
Eladott Ország
Nem is értem a Puskás családot, hogy miért engedi a nevét használni, szégyen a név lejáratása. Ehhez, ami itt van foci név alatt megy ebben az országban, nem is adná a nevét. Ezzel őt is csak meggyalázzák. Kár volt ennek a kiváló sportembernek a nevével rohadt cirkuszt csinálni ennek a büdös patkánynak.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/118421133_931317730681468_5586118704366572018_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=2meQ82N3imgAX-ZNCO-&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=45991cec183aaa86ee3fb971c48134e8&oe=612A6FF0
Viktor! Nem gondolod hogy szégyen hozol a nevemre az akadémiáddal, meg a stadionoddal?!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/159867101_1069401253539781_7407725642446312141_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=qS0l-i8GUT8AX8oTDkv&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=36bd276a28867ac773ea9ed525cf36ad&oe=612ABE0E
tudode
Igen emlékszünk arra, hogy apuka pszichikai bűnsegédként rávette egy szem fiát arra, hogy hagyja ott az elit gimnáziumot, és anyuka mentette gyermekét, csinosította 14 évvel ezelőtt apuka alapítványával létrehozott futbal akadémiát ahol a futbal az egy szakma, ellenzékben mit tud csinálni apuka?
.
----Lévai Anikó otthon
www.youtube.com/watch?v=Lv6Xu1VUtYw&t=22s
-------------------------------
.
Sok víz lefolyt azóta a Dunán, mert a csemete nem tekergeti a gömböt, sőt a Felházban színpadról gyógyított, aztán elit katona lett. Hasonlóan keresi útját mint az éltet adó apukája!
.
Apuka azóta akkorát alkotott, hogy az ország belegebed, miközben legnagyobb öröméhez minden adófizető brTGAO-zott!
.
Egyéne válogatja miben/kiben leli SS örömét!
.

www.youtube.com/watch?v=Lv6Xu1VUtYw&t=22s
kereső
" Vészhelyzet van itten! Az a helyzetbe hozott öreg tikkelős bácsi a vész. Tudja, aki fiatalon, a Hősök terén, a Tienanmen téri mintára, Soros ösztöndíjjal, a Nagy Imre koporsóján lavírozva elébe ment a vörös csillagos állam tankjának. És beleült. Jó harminc esztendeje. Több mint tíz éve átpingáltatta keresztesre. Azóta családi tank és mindent/mindenkit legázol. Úgy ám! Még az üzemanyagosát is eltakarította. Kecskéket tenyészt a szerencsétlen. Pedig mindenki tudja, hogy székház bizniszben és hosszú bájtokban jövőt formálóan ő volt a legjobb.

Bizony. A Kárpát-medencében most a Jóisten is csak egy piti gebines ostya- és lángossütő, akinek az ország kegyura megengedi, hogy a stadionjai környékén közpénzből finanszírozva úrvacsorázzon és az egyelőre még maradék, élő, szabadlábon védekező és éhező hajléktalanoknak este tízkor éhgyomorra ostyát osztogasson 27%-os áfával."

Mirtill a 'Kolozsvárosról'

Úgy ám!
mágnes
Győtzünk ! Igaz stadionos szélhámos ? Footballos Gizi .
ómió
A Böszme meg a saját népzsebije idején volt a legboldogabb!
kereső
@ómió: A Böszme mikor épitett saját különbejáratú stadiont a budija sarkába, az ország pénzéből? Igaz, ezt csak a "legnagyobbak" tudják- a "Kárpátok Géniusza", és orbán. Aki hiába akar a nagy elődök nyomdokaiba lépni, soha nem lesz más, mint egy útszéli lókupec.Egy modortalan , gerinctelen , gyáva tolvaj.
kereső
@ómió: bocsánat néhány dolgot elfelejtettem: egy gátlástalan, erkölcs nélküli hazug Cipolla.!
Toller Béla
Miért nem elégszik meg ezzel az örömmel, minek kell neki az egész ország, a lelke, a pénze, mindene ? Ahhoz egy tahó, ehhez meg annyira passzol (ő a mezey-vel...röhögnöm kell) ...
ómió
@kereső: Átütőbbet és egyben aljasabbat még mindig nem vagy képes hazudni!? Hát, "gyúrjál már rá"! Böszme vezéred viszont semmit nem épített, csak az államadósságot! Az addigi 8000 milliárdot 8 év alatt 22000 milliárdra! Meg vagy elégedve a "gerinctelen gyáva tolvajjal"? Köszi, hogy utólag alá is írtad, mint gátlástalan, erkölcs nélküli hazug Cipolla! Tényleg illik rád!
Néro
Százmilliárdokért .Hűűű de boldog vagyok ! Ma egy szál zöldséget 260 Ft -ért adtak a piacon. Rohadj meg a fociddal és az akadémiáddal együtt. Ha lehetne kétszer.
kereső
@ómió: Hazug fideSS-es . A 700 km autópálya az smafu? Már ráhazudnád orbánra, hogy azt is ő épitette? Jött volna- e Kecskemétre a Mercedes autópálya nélkül? Ürülhetnének-e szegediek, hogy 1ó 20 perc távolságra vannak Bpesttől? És a debreceniek ? , meg a nyiregyháziak? Szarháziak vagytok mind, orbánnal együtt. Orbán stadionon kivül mit épitett? Ja tudom,. a fasizmust, amellyel hatalomban tartja magát.
ómió
@kereső: Ha hazugot látnál, méghozzá bolSSi kivitelben, kukkants a tükörbe! Azt nem Böszme vezéred építtette, idiótája, hanem egy konzorcium! PPP (parttalan pénzpocsékolás) konstrukció volt, ezért épült dupla áron, de a bekerülése az államadósságon felüli "sár"! Az elején, (amig még nem igényel javítási ráfordítást). meghatározott ideig, a részvevő magánszféráé a fenntatrási kötelezettség és a bevétel (útdíj), majd utána az államra száll át! Ezek vagytok ti - ahogy írod - szarháziak - amihez nyúltok, az mind "elkúrtuk"-ba torkollik!
human
Minden pénzünket megérte. Igaz, Viktor?

Orbán egy hazaáruló és mindenki hazaáruló aki a cinkosa.
balos
@colibri: Hát a lopáson és a zsebhokin kívűl ennyi telik!Meg néha 1-2 pofon az oldal bordának!
nezelodo
@Pegero: "A finom úri modor" ugyanaz. Vagy csak a fészekalja azonos. Gondolom Tánc és illemtant végeztél, levelezőn...
tudode
Az U17-es focisták is boldogok lesznek akkor, majd nyögik az alapítójuk hagyatékát!
.
Mert három az iGAZSÁG (Fudan Egyete,. Budapest-Belgrád slemyút, Sinopfarm vak china)
.
A ráadás pedig:
.
----- Új selyemút. Európa legnagyobb intermodális terminálja épül Fényeslitkén
2021. január 11.
azuzlet.hu/uj-selyemut-europa-legnagyobb-intermodalis-terminalja-epul-fenyeslitken/
.
Ez a lényege?
,,
""""Európa legnagyobb intermodális terminálja épül Fényeslitkén, az East-West Gate (EWG) 22 milliárd forint magánberuházásához, a magyar állam 2,95 milliárd forint munkahelyteremtő támogatással járul hozzá
..
A terminál évente akár 1 millió szabványos konténert is tud majd kezelni. Üzembe helyezésekor 15 ezer négyzetméter raktárterület szolgálja ki az ügyfeleket, Magyarország az EWG-terminállal aktív részese lehet a Kína és Európa közötti Új selyemút kontinentális forgalmának, és új lehetőségek nyílnak meg a Kínába irányuló export számára is."" (...)
---------------------
.
Miközben 2012-ben megszünt a RoLe forgalom, amelynek az volt a lényege, hogy a közutakon fegyverként közlekedő KAMIONOKAT vasúton továbbítsák a rendeltetési helyére!!
.
----- Miért szűnt meg a kamionszállítás Magyarországon?
vonattal-termeszetesen.blog.hu/2017/07/05/miert_szunt_meg_a_kamionszallitas_magyarorszagon

„””2012 decemberével megszűnt a RoLa forgalom Magyarországon, pedig a szolgáltatás csúcsán évi 100 ezer kamiont raktak vonatra, hogy biztonságosan és környezetkímélő módon szeljék át az országot, tehermentesítve a közutakat és a határátkelőket.”””
------------------------
.
Arról nem is szólva, hogy van már nekünk tengeri kikötőnk Triesztben, a koperi kikötő meghiusúlt a szlovén ellenzék által kezdeményezett népszavazással, de az nem tett le róla, aki besegít átrajzolni a balkánt, kinőve a hazáját
.
----- Orbán a trieszti kikötő mellé beszállna egy koperibe is
hvg.hu/gazdasag/20200901_orban_viktor_trieszt_koper
------------------
.
???
gina
Elmebeteg barom, ez az ö nivója,,csak egy érthetetlen, a törököket kizavartuk az országból de egy proli sötét cigányt nem vagyunk képesek eltüntetni, hát akkor nem is érdemel mást ez a nép és csak ez legyen az örömük ///////
FL4K
"Orbán ma a legboldogabb magyar"

Amikor a zsebében van a keze, a mikropéniszét keresi, de eddig nem találta.
Ma (2021 07. 30) végre megtalálta és ettől nagyon boldog - ez látszik az őszinte mosolyán is (fogorvosra sem telik - te igénytelen paraszt?)
Istenakinincsen
Viktorka!
Nagyon örülök hogy végre sikerült!Rengeteget dolgoztál ezért és nekünk ez nagyon sokba került.Rádférne egy kis pihenés.A csúcson kell abbahagyni annak aki nem akar vagy nem tud veszíteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.