A családjával közösen tartott sajtótájékoztatót a Parlament előtt. 

A Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter a felesége és hét gyermeke társaságában rendkívüli sajtótájékoztatót tartott szerda délután Budapesten.

Márki-Zay az Orbán-családban és a Fideszben lévő melegekről beszélt

Fotó: Mindenki Magyarországa Mozgalom/Facebook

Hódmezővásárhely polgármestere először az Origo által ismét közreadott rágalmakról beszélt: a kormánypropagandává silányult honlap még 2019 elején hozott le egy "cikket" azzal a címmel, hogy "Márki-Zay Péter felesége miatt halt meg egy újszülött", amiért aztán a Mindenki Magyarországa Mozgalom vezetője pert indított, amit meg is nyert. A 2 millió forintos sérelemdíjat végül idén június 12-én megfizette a portál. A történetnek itt akár vége is lehetne, csakhogy az Origo a héten ismét elővették ugyanazt a cikket. 

Márki-Zay szerint politikai okokból támadják őt, illetve feleségét, akiről hosszasan értekezett, hangsúlyozva, "nemcsak az első szülésznő volt, aki a fideszes kormánytól engedélyt kapott intézeten kívüli szülések levezetésére, hanem az Emmi intézeten kívüli protokolljának a legfőbb megalkotója, a munkacsoport egyik aktív résztvevője".

Véleménye szerint az újabb támadás hátterében az áll, hogy a miniszterelnök családjáról, pontosabban egyik fiáról, Orbán Gáspárról nemrégiben a közismert youtuber, Osváth Zsolt 1Kanapén című műsorában a homoszexuálisok örökbefogadása kapcsán az alábbiakat mondta:

„Nyilván az ember már apaként is át tudja élni azt, hogy ha az én gyerekem kerülne ilyen-olyan helyzetbe, ha az én gyerekem lenne meleg, én megtagadnám-e, mint Orbán Viktor. Nem tudnám megtagadni.” 

A sajtótájékoztatón kifejtette, arra számított, hogy a Szájer-incidens után a Fidesz nem fog gyűlöletkampányokba kezdeni. Szerinte a magyar sajtó szemérmesen foglalkozott az üggyel, míg a nyugati lapok "25 meleg férfi, maszk és gumi nélküli orgiájáról írt".

"Amikor én a Fideszben lévő melegekről beszélek, érdemes felidézni, hogy csak abban a bizonyos brüsszeli melegbárban kilenc fideszes országgyűlési képviselő járt rendszeresen Magyarországról. Bizonyított, hogy a legtöbb meleg a Fideszben van"

- mondta Márki-Zay a sajtótájékoztatón, amit itt lehet visszanézni. 

Forrás: Alfahir.hu

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Quasimudo
Na, ebből se lesz miniszterelnök! Most éppen ő az ügyeletes szardobáló! Szimpatikus ez az embereknek?! Van olyan választópolgár, aki ezt értékeli?! Hódmezővásárhelyen???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rokker33
Még a végén kiderül, hogy maga Orbán Viktor is buzi csíra! Az mekkorát ütne xD xD
csipetke
MZP-nek nem kéne a fidesz házi-buzijaival foglalkoznia. Az legyen az ő szoc-problémájuk. MZP perelje be azt,aki újra előszedte az ügyet,amivel már pert nyert az origó ellen.
human
Az kimaradt a cikkből, hogy bár az Origót megbüntette a bíróság és ki is fizették a sérelmi díjat, de a mai napig nem közöltek helyreigazítást a hazugságaikról. És ehhez képest ismét hazudnak újra és újra.
Nyírfa
@csipetke: Még ha igaza is van, és valóban, erről - is - beszélni kell, ellenérzést szül. Egy miniszterelnök-aspiráns ne ezzel, és ne a családja felvonultatásával álljon ki a Kossuth térre.
tudode
Nahát!
.
Az ország szégyene az, hogy eltűri azokat, akiknek, mestersége a karaktergyilkolás, mint pl. Szima Judít buzerálása, a Tettrekész Rendőr Szakszervezet főtitkára, aki egyenes gerinccel képviselte a rend őreit, veszélyt jelentett az EGYEDURALKODÓ hatALMÁJÁRA, azt aki első között fegyverezte le a rendvédelmiseket, 6 évi megalázás után a börtön kapujában búcsuzott azoktól, akiket még a félelem sem tartott vissza
.
---- Szima Judit Veszprém 2017.05.11. 08 óra
www.youtube.com/watch?v=Ab59EFuMMao&t=36s
-----------------------
.
Cudar világ lenne akkor, ha visszakapja a halálbüntetés jogát
.
----- Orbán Viktor: vissza akarjuk kapni a jogot a halálbüntetés bevezetésére
hvg.hu/itthon/20150508_Orban_Viktor
-----------------
.
Vajon mire képes még az, aki az átkosnál átkosabb ÚJ ÁLLAMOT, az az diktaÚRHÁT építget, miközben az ellenzék, és az ország csipke rózsika álmával húny szemet, egy bármire képes, un. keresztény demokrata!
.
Tragédia! Nem csak a jövő nemzedék életét, a népes családja életét sem kímélve!
human
@Nyírfa: Az nekem sem tetszik, ha valaki a családját is bevonja a kampányba, de
1. Nem ő kezdte. Orbán mocskos médiája esett neki a feleségének, mert MZP-n nem talált fogást. Mind kiderült a felesége is tisztességesen végezte a munkáját.
2. Ha tetszik, ha nem olyan országban élünk, hogy sajnos ez működik. Mármint a családdal való kampányolás. Nem csak fideszesek olvadnak el attól, ha politikusaikat a családja körében látják (Német Sziszi milyen odaadóan főz rájuk a médiában, vagy milyen aranyos ahogy a vár erkélyén rollerezik a kis Orbán csemete), de az ellenzéki oldal egy része is így reagál.
Nyírfa
@human: Nem az ellen van kifogásom, hogy megvédi a feleségét, hanem azt kifogásolom, hogy el kezdett személyeskedni, és mindehhez a családja révén hátteret is biztosított. Nem intelligens. Márpedig számomra szavazópolgárként ez kizáró ok.
jesz
Márki-Zay felesége és hét gyemeke társaságában...

...többek közt kitért arra is, hogy ..."huszonöt meleg féri, maszk és gumi nélkül"...

Nem lehet elég korán beavatni a gyerekeket...tanuljátok meg, maszk és gumi nélkül ne..

Jéééézusom...
Lesz-e még lejjebb?
csipetke
@jesz: 13:43 Van még lejjebb. Pl amikor orbán akarja megvédeni az óvodákban és iskolákban kampányoló nemlétező lmbtq-s emberektől a gyerekeket
nezelodo
Már a játékgépek betiltásakor közszájon forgott, hogy családon belüli érintettség miatt tiltotta be puccsszerűen a félkarú rablókat, és aztán az Endynek ajándékozta a jogot.
A MÉH telepek szigorú ellenőrzése is ezidőtájt lett téma. Remélem csak a fater gyengéje volt a vaskerítés elbontása?! Vagy már azt is eladta a MÉH telepen?
Ez a buzi téma is eszerint erről a tőről fakad? Ejnye-bejnye fiúk, hát nem magányos harcos volt a toszósapkájában kokóval a batyujában a csatornamászó alkotmányos Józsi?
verőce21
MZ/X ezzel elismerte a hazai ellenzék tehetetlenségét, bénaságát, butaságát, ügyetlenségét, alkalmatlanságát...
Nem intelligens dolog, személyes támadást intézni a hatalomgyakorlók ellen! A szavazópolgárokat ez taszítja.
Csizmás Kond
Uraim, a politika egy piszkos szakma. Becsületes politikus nem létezik. Az aki a saját családját, a másokét arra használja hogy azzal politikai sikert érjen el az még nagyobb gazember.
Zaypeti is az ilyen mindentbele meggondolatlan tetteivel ássa a saját vermét.
kereső
@sgl: Csak éppen nem ezzel a témával, és nem igy.
kereső
@sgl: Emlékszem, hogy mit csinált / csinál a fideSS- ettől függetlenül száz másik téma van amivel orbánt lehet és kellene támadni, a pegasus ügytől kezdve a kinai vakcinákon át, a lélegeztető gépekig, a türk tanács, a fudan, az orosz kémbank, a baltás gyilkos és azt követő 7 millió guruló dollár, most meg az azeri kitüntetése. A téma az utcán hever, csak le kéne hajolni érte- és nem toporzékot támadni, meg semmijent a vadászati világcsodával- hanem orbánt. És teli torokkal!- nem ilyen nyámnyilán, ahogyan egyesek csinálják- a "fudan az felveti az ország szuverenitásának kérdését, mondja Karácsony"- nem ez nem szuverenitás kérdése, hanem konkrétan hazaárulás. És többet is lehetne beszélni a magyarországi fideSS-es fasizmusról, arról, hogy orbán diktátor és szivesn koppint mussolinitől, a és goebbelstől- pl. a "nemzeti konzultáció" is ilyen . De nem, orbánt nem támadják- hanem csak a témát "kifogásolják".
csak úgy....
@Csizmás Kond:" Becsületes politikus nem létezik. Az aki a saját családját, a másokét arra használja hogy azzal politikai sikert érjen el az még nagyobb gazember."
pedíg,mikor a fidesz állít pellengére valakit, azon te szívesen szoktál csámcsogni! :) de nagy ökör vagy te sicc...
csak úgy....
@verőce21: a személyeskedés csak a fidesz fegyvere lehet ? :)
nezelodo
@csak úgy...: cicus professzor úr szerencsére kihagyta Orbán családját, és nem gazemberezte le emiatt a vezért, pedig a nemzeti vejkót az egyetemi tanár és divatdiktátor, valamint idegenforgalmi guru Rasi, a katonai fenomén, és hitszónok és közpénzen Angliában kiképzett Gazsi, (igaz a fekete-afrikai kalandját nem híreszteli), a közlekedési szakértő unokatesó, stb. ugyanabba a kategóriába tartozik, mint az általa emlegetettek.
Quasimudo
Na, ebből se lesz miniszterelnök! Most éppen ő az ügyeletes szardobáló! Szimpatikus ez az embereknek?! Van olyan választópolgár, aki ezt értékeli?! Hódmezővásárhelyen???
ómió
A saját bolsisága meg úgyis önmagáért beszél!
Quasimudo
@sgl: Attól még nem lesz miniszterelnök!!!
Néro
A baj az , hogy a legtöbb IDIÓTA a Fitymáknál van. Az abszolútte nem érdekel , hogy hideg vagy meleg.
A zavaró az , hogy segghülyék.
vacsi
@sgl: Már megocsáss, de aki nem vallásos, az bármikor ráteheti a kezét a bibliára, az semmit nem jelent...
surdilloFUJT
@Csizmás Kond: te is abban a csapatban kormozod a fidesscsicskák hátsóját???Nem kellene dicsekedni,hamarosan a nevek is nyilvánosságra kerülnek,addig aljaskodtok!!!UTÁNA MÁR KÁROGHATTOK ,HA AZ ORSZÁG-VILÁG ELÉ TÁRJÁK A FIDESS MELEGEIT!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.