Nyugdíjasakat élénken érdeklő kérdésről tett egyelőre feltételes érvényű bejelentést a kormányfő.

Orbán belengette: teljes 13. havi nyugdíjat akarnak fizetni januárban

Fotó: Facebook

Magasabb lesz a minimálbér 2022 elejére, mint az átlagbér volt a Gyurcsány-Bajnai kormány alatt – jelentette ki a kormány pénteken reggel a Kossuth Rádiónak adott szokásos heti interjújában.

Elmondta továbbá:

Megpróbáljuk a 3. és a 4. heti nyugdíjat is jövőre visszaadni a nyugdíjasoknak, hogy úgy állhassak a választók elé, hogy a Gyurcsány-Bajnai korszakot végleg meghaladtuk.

Forrás: hirado.hu

Címlapkép: Facebook

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Ezt irta a nyomorult vezéretek :
" Idén a 13. havi nyugdíj első heti részének (egynegyedének) költsége mintegy 70 milliárd forint volt, így tehát a második, harmadik és negyedik heti rész egyben (feltehetően a választások előtt) való kifizetése több százmilliárdos tételt jelentene a büdzsének..."
Hát üzenem neki, hogy a mészároslölőtől meg a kőfejtő Gfaterjától kell elvenni a lopott milliárdokat, és ki lesznek fizetve a nyugdíjasok a budget érintése nélköl. Ez akijelentése szemen szedett hazugság a NÉP felé és figyeljetek nyugdíjas Barátaim választáskor a " lottószelvényem " (sicc,,,,) hova ixeltek .
Már rég nem a Covid vírus a veszély...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sziszifusz
Érzik a veszélyt ezért muszáj szórni a pénzt, így akarják a szavazókat maguk mellé állítani.
Azonban 2022. májusa után jön az eladósodással történő szembenézés, következik a "fekete leves".
Yoda69
2010-ben a fideSS megigerte a 13. es 14. havi nyugdijat. 11 ev nem volt eleg hozza hogy legalabb a 13.-at visszaadja ugy, hogy a nyugdij kozben a felet sem eri a 10 evvel ezelottinek. O1G helyeben gyorsan elbujnek szegyenemben.
justhpeter
Valamit tudhat ez a főökör a jövő évi inflációról, mert a 13. felét biztosan elviszi az infláció. A másik felét meg a hitelből kapott plusz nyugdíj kamata temeti maga alá.
Gazella
A 13.havi bért vagy nyugdijat decemberben szokás adni.
Amit zsirhaj lenget az nem mas mint mézes madzag a vakhithü öreg narancsos hivoinek.
Nessy
Majd akkor haladjátok meg, ha vissza állítjátok a svájci indexálást, és nem a tényleges inflációnál jóval alacsonyabb maginfláció lesz az emelés alapja. Addig szilencium!
csipetke
Amennyit megspóroltak a nyugdíjakon,hogy az inflációt folyton alábecsülik,ez egyáltalán nem sok.De ha nem jönne választás,lóalkatrészt se adnának
nezelodo
A vezérünk almamagot vett az utcagyerektől drágán és megokosodott, mint a viccbeli rendőr, hogy ennyi pénzért több kiló almát kapna, és abban mennyi magot... Vagy simán akkora a félsz, hogy egyszerre átérzi a nyuggerek baját?
rokker33
Miaz hogy megpróbàlja vissza adni a 13.havi nyugdíjat?Volt rá 12 éve most hogy már a bukását érzi ,akkor kell az embereknek adni? A minimálnyugdíj 2000 óta változatlan 28500 azt kellett volna legalább a 3x=ára emelni,meg nem nyomorult 3% ot kellett volna évente emelni, mert az arra se elég, hogy a kisnyugdíjas éhen dögöljön!
Aki Én
Most, hogy meglátták a kígyózó nyugdíjas sorokat az ellenzéki előválasztás sátrainál.
Kezdenek rájönni, hogy már az idős emberek sem hisznek neki.
Mondjuk az ismert csalások nélkül nem hogy kétharmada, de kormánya sem lenne.
verőce21
Berobbantotta a Fidesz a választási kampányát, mint Piszkos Alfréd a málnaszőrt...
tudode
A nyugdíjasokat az érdekli, hogy miért nem tett eleget egyetemleges feeladatának akkor, amikor a gazdaság teherbíróképességre lehetővé tette volna a a 13.,, sőt a 14 havi nyugdíj kifizetésének.
.
Azzal együtt, hogy a svájci indexálás helyett visszaállította volna a nyugdyugdíjdíjemelést a sántakacsa kormány, amelynek az un. megzavaradodott fejének ahhoz van tehetsége, hogy pl. épül a kacsalábonforgó kulipintyó hatvanpusztán
.
HATVANPUSZTA - Az Orbán uradalom központja (részletek)
www.youtube.com/watch?v=RIlBviINVvU&t=176s
-----------------------------------------
.
Válságstábot kellene létrehozni, ha egyáltalán még van kormánya ennek megzavaradottt pasasnak!
134.bátor
@Aki Én: Tegnap Balatonfűzfőn kb 50 percet álltam sorban az előválasztási pultnál. 95% nyugdíjasok voltak...igazad van. Ez igazi mèzesmadzag elhúzás a választások előtt. Ha nyer,akkor 2023-ban eltörli a 13 . havit. Fizetési nehèzsègekre hivatkozva
ómió
Akkor, megint lenne mit lenyuljon a Böszme!
Aki Én
@ómidióta: ..szomorú látni, mennyire fejlődésképtelen vagy. Böszme iránti olthatatlan vonzalmad is ijesztő kezd lenni. Már nincs egy gondolatod nélküle, te beteg fasz.
kereső
Szavazat vásárlás=választási csalás. Mindez keményen kamatozó deviza hitelből- 1600 milliárd. Ebből 458 milliárd 7 éves, a fennmaradó 10 és harminc éves lejáratú. Ebből lesz kifizetve a 600 milliárdnyi szja is.A hitelt meg nyögi majd mindenki , az is aki kapott, meg az is aki nem nem- 30 év mulva meg még az unokák is.Csak azért, mert ez a gerinctelen hatalommánniás inkább maradna még a karmelitában, mint menne Szegedre. És, ezzel kihúzza a méregfogát az ellenzéknek, hogy azok fogják visszafizetni, akik kapják. Valóban azok, meg az utódaik.
Xarjál sünt orbán.
Havanagi
Megint hazudsz,kutya! Csak belógatja a hírt,hogy vajon mi lesz a reakció.Tesztel.Van még ember,aki hisz neki?
szaboria1
Orbánnak már nem hiszek mert 1999 januárjától átveri a nyugdíjasokat. Édesanyám 2013-ban halt meg. A 14 év alatt tőle kiszámítottam 987 600.-ft vett el. 1999 januári 20% emelés helyett amit még ők is meg szavaztak 1998-ban csak 8% emelést adtak. A 12% hiányt görgetve a fent említett összeg jött ki.
volvós
Ezt irta a nyomorult vezéretek :
" Idén a 13. havi nyugdíj első heti részének (egynegyedének) költsége mintegy 70 milliárd forint volt, így tehát a második, harmadik és negyedik heti rész egyben (feltehetően a választások előtt) való kifizetése több százmilliárdos tételt jelentene a büdzsének..."
Hát üzenem neki, hogy a mészároslölőtől meg a kőfejtő Gfaterjától kell elvenni a lopott milliárdokat, és ki lesznek fizetve a nyugdíjasok a budget érintése nélköl. Ez akijelentése szemen szedett hazugság a NÉP felé és figyeljetek nyugdíjas Barátaim választáskor a " lottószelvényem " (sicc,,,,) hova ixeltek .
Már rég nem a Covid vírus a veszély...
Eladott Ország
Nagyon fosik a bűnöző román cigány, már minden megígér a választások előtt, csak hatalmon maradhasson. Nem szabad hinne ennek a tróger gazembernek, mert utána a többszörösét veszi vissza! A svájci indexálást kell visszaállítani ( hogy a nyugdíjalap nőjön) , te rohadék, nem egyszeri alamizsnát kell szórni, hogy vakuljon a paraszt!
A 28.500 forint nyugdíjminimum, India után a legmagasabb, már Romániában is ennek többszöröse, te geci!
nezelodo
@Aki Én: ma 09:39. Azt hiszi, ez a félkegyelmű, hogy a Böszme nyúlta le a 3000 milliárdos magánnyugdíjat, a gáz, víz és csatornaközműveket, amit a lakosság kifizetett, és most bérleti díjat szed a saját tulajdona után, Böszme vezette be a bankadót, a 16 %-os minimálbérre is vonatkozó adót, a 27 %-os áfát, az nevezte át a járulékokat adóvá, ő találta ki a baleseti adót, stb. hosszan lehetne sorolni a lopási mániáját már ne is említsük meg. Aztán efftársazik, mintha nem tudná kik ezek, a szochazás Kövér családtól a Győri Gáborig.
Emmersson71
És az én 13. havi fizetésemet mikor adjátok vissza?!
csagyi
@ómió: 9.36 Tudom,hogy tudod azonban mégis hazudni kell minden egyes tételnél?
A 13.-i havit a világválság hatására a Bajnai kormány vette el.Viktor az akkor időkben meglengette,hogy visszadja+ még ad egy 14.-t is.A 12 évi kormányzása alatt ezt nem teljesítette,most meg hetet,havat ígérget,csak az a gond,hogy ezt már csak ti hiszitek el.Bár gyanítom még ti se.
vitriol
orbán nagyon elkésett ezzel a "belengetéssel", azt ne képzelje, hogy a 12 év alatt elkövetett aljasságait a következő pár hónap alatt jóváteheti!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.