Debrecenben történt az eset egy DK-rendezvényen.

Videón, ahogy Gyurcsány kioktat egy ellentüntetőt: "Nagyon gyorsan fogja be a száját, megértette?"

Fotó: Instagram

"Az a bunkóság, amit maga nyom, nem elfogadható egy európai országban és még itt sem. Azt javaslom magának, hogy nagyon gyorsan fogja be a száját, megértette?” – mondta a debreceni fórumát megzavaró férfinak Gyurcsány Ferenc.

A videó vasárnap délelőtt kezdett terjedni a neten, egy fideszes Instagram-profilon jelent meg először. 

Néhány órával a videó megjelenése után Gyurcsány Facebook-videóban reagált az incidensre. A volt kormányfő ezen azt mondta, hogy valóban rendreutasított egy férfit, aki megpróbálta széttrollkodni a rendezvényüket. 

"Mi több, volt, akibe annyira belemásztak, helyes, fiatal nő, sírva otthagyta a rendezvényt, mert ezt nem viseli el. Kérem, szépen: ilyen viselkedés nincs! Ez disznóság. Ezt nem szabad hagyni. Meg kell védenünk magunkat, és vissza kell utasítani. Ez az egyetlen módja, hogy érezzék, nem csinálhatnak ebben az országban azt, amit akarnak, mert ez a mi országunk is. És ezt fogom tenni legközelebb is. Ez a legkevesebb.”

- írta az esetről a volt miniszterelnök a Facebook-posztjában.

Forrás: hvg.hu

89 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Namely
Tehát foglaljuk össze:
A véleménynyilvánítási jog az, amikor az szólal meg, aki egyetért azzal, aki épp ott szónokol. Ha nem ért vele egyet, akkor azt el kell hallgattatni.

@Pálinkás Pál: a kúrcsány fideszes? :O

@Horizont: a kapitalizmus mellett nem ártana még 1-2 fogalmat átvennie a generációdnak (pl véleménynyilvánítási szabadság, demokrácia):
De itt van annak a tükre, amit fent láthatsz. Akkor a te anarchiádban itt el kellett volna zavarni azt, aki nem ért egyet?
www.youtube.com/watch?v=r68IOnUTbUM
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
134.bátor
Ide vezet a fidesz gyűlöletkeltő politikája. Ès napról napra rosszabb lesz.
rokker33
Nem szeretem a kampósorrút de igaza volt! Legalább tökös politikus nem úgy mint a cigány ,aki csak a budai várkapu előtt mer prédikálni 10 testőrrel a hátamögött :) Ilyet Orbán soha nem merne megtenni :) :) A beszari cigány :)
tudode
Nem csoda, hiszen olyan országban élünk, ahol egy diktátor fújja a passzát szelet, és több követője van a keleténél:
.
----"Hallo, Diktator" - Orbán, az EU és a jogállamiság
www.youtube.com/watch?v=0qmdfkGM88U&t=354s
---------------------------------------
.
Valószínű, hogy a Kálomista féle elkurtuk c. film ennek pandandjának készült!
.
De a német mr. diktátor videót nem lehet überelni, minden tisztességtes magyar állampolgár szégyenére!
Namely
Tehát foglaljuk össze:
A véleménynyilvánítási jog az, amikor az szólal meg, aki egyetért azzal, aki épp ott szónokol. Ha nem ért vele egyet, akkor azt el kell hallgattatni.

@Pálinkás Pál: a kúrcsány fideszes? :O

@Horizont: a kapitalizmus mellett nem ártana még 1-2 fogalmat átvennie a generációdnak (pl véleménynyilvánítási szabadság, demokrácia):
De itt van annak a tükre, amit fent láthatsz. Akkor a te anarchiádban itt el kellett volna zavarni azt, aki nem ért egyet?
www.youtube.com/watch?v=r68IOnUTbUM
Macskaszem
Minek mennek oda ocsmánykodni a fideszpatkányok? Én soha nem mennék fidernyák gyűlésre, pont azért mert utálom őket, feláll a szőr a hátamon, ha a hangjukat hallom. Köpködni meg nem szoktam.
Pálinkás Pál
@Namely: humorosnak érzed magad?...talán te voltál a húgyagyú...
division
@Horizont: Ezt mondták ott utána, csak idéztem:-)
Macskaszem
@Namely: A direkt provokáció, szemétkedés az nem véleménynyilvánítási szabadság, hanem ótvar büdösbunkóság..
RonaGyuri
ezek a derék fityesznyikek még büszkék is magukra!! =))
namihami
Ez a Feri tényleg nem tudja, hogy ""bayernek"" lenni csak a fideszeseknek van joguk? Az ""Ötös"" irányításával. De ez a stílus csak egyirányú lehet, mert visszairányba már ""báncsákamagyart""!
Gazella
Annyira megvesztek a narancsos birkak, hogy frocsognek az ellenzekre. Szegyelheti magat az az oreg is.
Masik igaza van Gyurcsanynak.
Gazella
@Namely: nah durbincs, szharkari... gyurka ... meg meg a franc tudja hany nickneved van te ocsmany narancs patkany.
134.bátor
@Namely: Nem arról van,szó hogy nem èrtett egyet. A rendezvényt megzavarta," megtrollkodta". " Volt ,aki sîrva hagyta ott a rendezvènyt". Titeket nem kell bemutatni, ocsmány, gyűlölködő nèpsèg vagytok egytől egyig!
human
Délután már Youtube reklámban vissza is köszönt a jelenet. Fidesz fiúk keményen pedáloznak amegélhetésért.
kulabombaafityiszre
@Namely: ma, 18:35
A szólásszabadság nem tévesztendő össze a szabadossággal.
Tehát akkor rád mindenki azt mond amit akar,nem utasítod rendre,mert szólásszabadság van?
surdilloFUJT
@Namely: A SZÁNDÉKOS FIDESS TROLLOKAT IGENIS EL KELL MINDEN RENDEZVÉNYRŐL ZAVARNI!!!ők CSAK A BALHÉ KEDVÉÉRT,ESETLEG PÉNZÉRT,KRUMPLIÉRT MENNEK HÜLYÜLNI!!!
surdilloFUJT
@KisTehen: BEVETTED MÁR AZ E NAPIT???@Pegero: MINDKETTŐTÖKET HÚZZON A SVÁBHEGYI BETEG SZAMÁRCSŐDÖR A HIMBILIMBIJÉRE!!!IDIÓTA FIDESSNYALONC CSICSKÁK!!!
Namely
@Macskaszem: "A direkt provokáció, szemétkedés az nem véleménynyilvánítási szabadság"
De, az a véleménynyilvánítási szabadság. Nem véletlen, hogy nem az a kifejezés, hogy "olyan vélemény nyilvánítási szabadsága, amely nem provokáció, udvarias, tiszteletben tartja mások vallásszabadságát, testalkatát, kinézetét, stb".

@surdilloFUJT: @kulabombaafityiszre: "Tehát akkor rád mindenki azt mond amit akar,nem utasítod rendre,mert szólásszabadság van?"
Összekevered a dolgokat. Én nem vagyok közszereplő, nem rendezek debreceni felvonulásokat, stb. A közszereplő viszont, a törvény betűje szerint is nagyobb türelmet kell, hogy tanúsítson.
Tehát ha odamegy valaki, és közli kúrcsánnyal, hogy "gyilkos, rabló, pedofil, stb", akkor őt fel lehet jelenteni becsületsértésért magánemberként. De egy rendezvényről elküldeni, hogy ott ne fejtse ki a véleményét, az sérti ezt a jogát, ami azért is vicces, mert a rendezvény azért jött létre, hogy ott az emberek a politikáról vitatkozzanak. Elvileg.

Sajnos gőzötök sincsen arról, hogy mit is jelent, ami az ellopott rendszerváltás miatt van. 90 óta nem akadt Puzsér kivételével senki, aki ezt hiányolta volna. Nem véletlen az sem, hogy Puzsér kivételével minden közszereplő tapsol a holokauszttagadást büntető törvénynek. Ő érti, mi a szabad vélemény. Sajnos ti nem: nálatok az a szabad vélemény, ami a ti oldalatok mellett szól, ami nem, azt el kell hallgattatni, be kell tiltani, meg kell semmisíteni. Elég csak azt megnézni, hogy fel mertem szólalni valami mellett, ami történetesen a lovatoknak nem kedvező, mi is az ítélet? Hogy ellenség vagyok, biztos, hogy fideszes.

@134.bátor: " A rendezvényt megzavarta," megtrollkodta". " Volt ,aki sîrva hagyta ott a rendezvènyt"."
Nem az a vélemény jöhet, ami tetszik, hanem minden. Ha valaki egy troll miatt sírva megy el, jobb, ha pszichiáterhez fordul.
gina
@Pegero: Te meg egy ideggyógyászhoz arab beteg nulla
gina
Fake news,, OV nak senki nem mondhat semmit mert elbujdosik, az a szar kis féreg ugy félti a tyúkszaros életét, mondani, mindent lehet, közöljék mit mondott az ellentüntető, arról nincs semmi szöveg ugye?? szemét fidesz provokáló mocskok !!!
Namely
@Pálinkás Pál: arra utaltam, hogy a magyar politikában minden párt és minden kemény mag olyan, amit ott láthattál, mind megszólaló, mind rendreutasító oldalon.
Szólásszabadság? Az a mi oldalunk szabad véleménye! Sajtószabadság sérelme? A mi oldalunk sajtójának sérelme! Lopás, korrupció, oligarchák? A mi oldalunkon nincsen, nálunk mindenki becsületes vállalkozó, a másik oldal gazemberségei viszont fájnak! Fejlődés, eredmények? Az csak a mi oldalunk országlása esetében van. Demokrácia? Ha mi vagyunk hatalmon! Diktatúra? Ha a másik oldal van hatalmon! Összefogás a Sátán ellen? Ha nem nyalod ki a seggét minden elvtelen majomnak, aki benne van, nem húnysz szemet a nyilvánvaló diktatórikus hajlam felett (mint a fenti jelenet) akkor te egy nagy ellenség vagy, aki a Sátán és Sátán kutyáinak fizetett ügynöke!

Remélem nem hagytam ki semmit.
terlasz
"Ha nem ért vele egyet, akkor azt el kell hallgattatni." Igen el kell hallgattatni, ha pl. több száz jelenlévő joga sérül egy renitens óbégató miatt.
Yoda69
orban rendezvényeire be sem engedik az ellenzéket, de meg az újságírókat se.
RonaGyuri
Van ebben valami jelképszerű,

sőt ha jobban belegondolunk egyértelmű és ikonikus Orbániáról

Mint ismert „Az a bunkóság, amit maga nyom, nem elfogadható egy európai országban és még itt sem. Azt javaslom magának, hogy nagyon gyorsan fogja be a száját, megértette?” – ezt mondta a debreceni fórumát megzavaró férfinak Gyurcsány Ferenc.
A dolog szépséghibája, hogy az esetről a Fidesz beszámolójából tudunk. Ráadásul a Párt központi napilapja emelte a tétet és ezzel a vezércikkel reagált az eseményekre:
„Hibbant Néró Debrecenben - Gyurcsány Ferenc tűrhetetlen módon nyilvánult meg egy békés választópolgárral szemben.”!!! =))
Ugye milyen ismerős? 15 éve a Deák téren békésen sétálgató Fideszesekre emlékeztet! =))
dr. prédikátor
ez a vén fasz nem ellenzék , ez egy bunkó fitymasz birka!!!
Szevasztok
Igaza van Ferinek hiszen az ő adójábol él a geci fideszes, vagy nem ??
Szevasztok
@sgl: Ha jól tudom Feri egy országgyülési képviselő. Vagy nem?
Aki Én
@Namely: ,,Tehát foglaljuk össze:

A véleménynyilvánítási jog az, amikor az szólal meg, aki egyetért azzal, aki épp ott szónokol. Ha nem ért vele egyet, akkor azt el kell hallgattatni."

Pont mint a fideszesek???
Ja, nem. Azok ki sem mernek állni, pláne orbán.
A qrva nagy szabadságodról annyit, hogy orbán kordonok nélkül ki sem mer állni beszélni. Ha igen, akkor odaszervezett szektások közé, testőrök és rendőrök védelmében. De sokszor láttuk, mikor tüntetők zavarták volna meg őt, vagy Putyint..., még kordonok mögül is. Láttuk mi történt. Nem azt mondták, hogy szólásszabadság, had mondják.
Egyébként úgy nézem azok voltak túlnyomó többségben, akik kíváncsiak voltak Gyurcsányra.
Gyurcsány nem egy vezető, miért is ne beszélhetne emberekhez anélkül, hogy megzavarják, megpróbálják elnyomni? Vagy az már demokratikus?
Nem könnyű, de képzeld el pl magadat, ha orbánnal hasonló történne? Nem fog, mert gyáva.
Szerinted leállna, és átadná a szót a hőbörgőnek?
A te elveid szerint senki nem tudna végigmondani semmit.
fűre lépni szabad
@Namely: tegnap, 18:35

Mija faszról ugatsz, te orbánista büdös geci?

Videó: A hajánál fogva rángattak a földre egy Orbán ellen tiltakozó nőt

hvg.hu/itthon/20170722_Felkavaro_jelenet_zajlott_Orban_tusvanyosi_beszede_alatt
RonaGyuri
@KisTehen: te nem kistehén vagy, hanem egy nagy marha! =))
kulabombaafityiszre
@Namely: ma, 00:15
Ez egy rendőrségen bejelentetett hivatalos kampányrendezvény volt nem vonulás debrecenben.
Az ott lévévő 1 bites rád hasonlító fideszes nyaloncok,nem csak gyurcsány beszédébe ordibáltak,hanem az ottlévő nem közszereplő hallgatókat inzultálták ,gondolom vagy 2 kiló krumpliért cserébe.
Tehát elmegy az összes ilyen inzultáló,meg aki egyet ért ezzel,a repedtfenekü édesanyjába aki a sivatagban homokért árulta a bájait.
kulabombaafityiszre
@Pegero: tegnap, 21:46
dr szúnyoghoz van szerencsénk?
Viktor nyelcsapásaira milyen gyógymódot tudsz ajánlani,
www.youtube.com/watch?v=IKbFsmLi6TE
karma1
@kulabombaafityiszre: 32.06-ra: Remenytelen, ezt latnod kene! Mire ezt a mondatot felfogja, mar bele is ajul... Tehat ot nyugodtan le lehet hordani a sargafoldig, mert az velemenynyilvanitas, es nem prosztosag! Belegabalyodott mint kiscica a pamutba
Namely
@kulabombaafityiszre: Egy politikai rendezvényen szabad véleményt nyilvánítani. Ez a "rendezvény nem vonulás" csak játék a szavakkal.
"Az ott lévévő 1 bites rád hasonlító "
Tényleg rám hasonlítanak? Aztán mitől? Hogy nem vagyok hajlandó a homokba dugni a fejemet, mint ti? Hogy kritikát merészeltem megfogalmazni? Végülis hogyan is merészelek, ugye? Hiszen a szólásszabadság az az, ha mindenki egyetért veletek mindenben. Aki kritikus, az dögöljön meg, nincs itt helye.
"Tehát elmegy az összes ilyen inzultáló,meg aki egyet ért ezzel,a repedtfenekü édesanyjába aki a sivatagban homokért árulta a bájait. "
Hol is olvastam ezt? Ja megvan. Mein Kampf.
Erre írtam fent, és nagy összegben mertem volna rá fogadni, hogy nem fogjátok megérteni amit írok, hogy gőzötök nincsen, mi az a demokrácia, szólásszabadság. A régi kádári rend gyermekei vagytok, ahol nem volt divat gondolkodni, nektek felülről majd megmondják, miről, mit kell gondolni. Ha a majmod azt mondja, akkor az ég lila, az lelepleződés igazságbeszéd, a lopás nem is történt meg, stb Nálatok a régi, diktatórikus erkölcs az úr, az erősebb kutya elv érvényesül, és amikor a politikai ellenfél gyakorolja, az a diktatúra, ha ti, akkor az a demokrácia.
:D
És még csodálkoztok, ha nem megy az ország előre.
Namely
@fűre lépni szabad: "Mija faszról ugatsz, te orbánista büdös geci?"
1. Olvastad ott a 2017-es cikk alatt a kommentemet, miszerint jól tették? Nem.
2. Miért rángattál elő egy 2017-es esetet? Mert arra nem tudsz mit írni, amiket itt felhoztam.
Persze azért valamit mondani szeretnél, így előrántottad a kocsmai hangulatot, ami neked bizonyára sokkal testhezállóbb, otthon érzed magad, amikor:
3. "Mija faszról ugatsz, te orbánista büdös geci?"
hozod a magadfajták söpredékek stílusát.
Nem véletlen, hogy kúrcsány stílusa nem vált nálad megütközést. A te fajtádat képviseli.

UI: Mosd ki a szádat szappannal, esti iskola, kevesebb kocsma, több Élet és Tudomány.
Namely
@Aki Én: Ezek nem az én elveim, hanem a demokráciáé. Ha olyan a helyzet egy országban, akkora a politikai anarchia, hogy nem lehet egy fórumot botrány nélkül megrendezni, az szerintem a mi hibánk, azt jelzi, hogy nem vagyunk még elég érettek a demokráciához.
Erre nem az a megoldás, hogy a jogokat csorbítjuk, hanem pl az, hogy rendszerváltást csinálunk, először a fejekben, aztán a Parlamentben.
Aki Én
@Namely: ...valami egészen másról beszélsz, ahogy mindig.
Semmi köze sem a demokráciához, sem a szólásszabadságról, ha valaki leugatja egy agresszív, trágár suttyó fejét.
Ennyi történt, nem a demokrácia bedőlése.
Megint kicsit túltoltad.
NKF
Gyurcsány elmehetne ahová gondolom!Őt még soha senki nem választotta meg!Megtorpedózta
a Megyót úgy lett miniszterelnök!Egy bukott fasz,kussolhatna már!A volt pártja az MSZP,na az is
még egy szép egylet!Remélem jövőre eltűnnek mint az aranyóra!
Namely
@Aki Én: Semmiképpen nem tartom helyesnek. Az általam "túltolt" elvek kicsit többet bizonyítottak, mint "a másik nem mondhatja el a véleményét" anarchia.
Milyen érdekes, hogy amikor Puzsérhoz mennek oda trollok, fideszfanok, vagy dk-nyuggerek agresszíven, ő soha nem tesz ilyet, soha, senkit nem zavar el (őt annál inkább a magadfajta "demokraták"). Mert ő demokrata. Nektek, és az ország kb 90%-ának még sokat kell(ene) fejlődnie ahhoz, hogy demokrata legyen.
ómió
Ez, bizony, maga a "demokratikus szólásszabadság felkarolása", Böszme efftárs módra! A "különben kilövetem a szemét", nyilván, feledékenységből maradt le!
Aki Én
@Namely: ...és még mindig nem érted :(
Nem azért hőbörgött a Gyurcsány, mert megzavarta őt valaki. Ezt megszokta.
Egy agresszív, trágár elmebeteget próbált leállítani.
Jól tette!
@ómió: Te sem érted az egészet, mi balfasz?
Aki Én
@ómió: a "demokratikus szólásszabadság felkarolása" az, amikor fideszesek nőt tépnek, mert az kritizálja a gazdátokat az utcán.
Húúú, de kibaszott buta vagy te...
Namely
@Aki Én: a baj az, hogy te nem érted.
"Nem azért hőbörgött a Gyurcsány, mert megzavarta őt valaki. Ezt megszokta.
Egy agresszív, trágár elmebeteget próbált leállítani. "
Akkor is a szólásszabadság része, ha trágár, ha elmebeteg, mint amilyen itt pl @fűre lépni szabad: kommentje "Mija faszról ugatsz, te orbánista büdös geci?". Elmebeteg? Igen. Trágár? Igen. Agresszív? Mi az hogy! De nem szabad kitiltani, mert joga van elmondani amit akar. Ilyen egyszerű.
Nem véletlen, hogy kúrcsány nem akart semmit megmagyarázni, ahogyan anno sem magyarázott semmit meg. Elbújt a rendőrök mögé, amikor csak tehette (mint most Orbán). Most sem kérdez (nézd meg Puzsért, aki kérdez). Csak "fogja be a száját". Végülis örülhet a troll. Ha 2006 lenne, a szemét is kilövetné ez a demokrata.
"Jól tette!"
A te nézőpontodból lehet. Én viszont demokrata vagyok, és hiszek abban, hogy mindenkinek joga van a szabad véleményhez, nem csak annak, akivel azonos és megfelel nekem a stílusa.
Namely
@Horizont: "Miért orbánt megválasztották az emberek? "
Igen. Az, hogy te nem, ettől még a valóság amit nem kellene tagadni.
Namely
@Horizont: minden választáson van miniszterelnök-jelölt az adott párt részéről. Kár, hogy te ezt nem tudod.
fűre lépni szabad
@Namely: tegnap, 15:44

"@fűre lépni szabad: kommentje ... Elmebeteg? Igen. Trágár? Igen. Agresszív? Mi az hogy! De nem szabad kitiltani, mert joga van elmondani amit akar. Ilyen egyszerű."

Mi van már megint?
De igen, ki szabad tiltani @fűre lépni szabad-ot, ahogy már sokszor meg is tették. Igen, itt a propelleren is. Régen. Többször is. Ennél sokkel kevesebbért.
Mert meg kell értetni @fűre lépni szabad-dal, hogy nem szabad: Fűre lépni tilos!

4.bp.blogspot.com/-Y5a0BwY1BH0/TfMc9g3oqII/AAAAAAAAFGw/7KJgoxLurEE/s1600/...%2B006.jpg

Fideszeseknek, hogy ők is megértsék: live.staticflickr.com/3061/2586193269_9cde723c7c_b.jpg

Nem is vagyok elmebeteg !!! !!! !!!
Csak paranoiás.
A jelmondatom: Azért mert üldöznek még lehetsz paranoiás
DE! - mert mindig van egy: DE!

"Paranoiás az, akinek van némi sejtése arról, hogy mi folyik itt."
/William Seward Burroughs/
penege
Lehetne rosszabb is. Ha ő lenne a miniszterelnök. Bácsinak már nem lenne szeme.
Aki Én
@Namely: Amit még mindig nem értesz, hogy Gyurcsány nem azért akadt ki, mert valaki belehörgött, véleményt mondott. Az mindig előfordul, már le is köpték.
Amiről te próbálsz győzködni, az valami egészen más. Mellébeszélésből terelsz, de átlátszó.
Nem az jelenti a szólásszabadság létezését, ha suttyók válogatott trágárságokat kiabálhatnak, megzavarhatnak rendezvényeket, és ezért senki rájuk nem szólhat.
A kettős mércéről ne is beszéljünk. Mert ha a másik oldalon történik hasonló, valahogy egészen más a véleményetek.
Pedig nem Gyurcsány a jelenlegi hatalom.
ómió
@Aki Én: Nagyobb hazugság nem volt a vérbolsi tarsolyodban, efftársék elmebetege!? Itt az idő: most nyalj be Böszme efftársadnak és rögtön a másikra is hazudhatod mocsokbolsiságodat az idiotizmusoddal együtt!
kereső
Tényi istván feljelentette Gyurcsányt. Nem, nem a garázda, a fórumon résztvevőket vegzáló/inzultáló tetlegességgel fenyegető félrészéget, hanem azt , aki rendreutasitotta. Működik az orbáni elhajlitott valóság!
Aki Én
@kereső: Ráugrott a komplett fideszes média. Próbálják elhazudva, kitekerve előadni az alternatív valóságot. Sikerrel, mert már csak szellemi totálkárok hisznek nekik.
De egyre kevesebben...
kulabombaafityiszre
@Namely: tegnap, 13:00
Ha már mein kampf.
Viktor barátod harca mindenkivel,mint hitler harca,iswmerős?
Közmunka program tömegesítése,mint a náci németországban,ismerős?
Mein kampf mindennapi testnevelés,ismerős?
A nácik család programja,összeollózva a nőnek szülni dicsősség,anyának szülni kötelességgel,ismerős.
Ne gyere nekem a fej homokba dugásával,amikor egy olyan embert éltettek a slepjével együtt akinek nincs egy eredeti gondolata,csak,a bukott rendszerek szólamait használja eléggé zavarosan.És igenis az agymosott idióta hőzöngők ellen fel kell szólalni.
kereső
@kulabombaafityiszre: sőőőőőőt. A nemzethy konzultáció is hitler/goebbelsi adaptáció!
kulabombaafityiszre
@Emmersson71: ma, 13:38
Szerinte ez is a szólásszabadság része.
Bezzeg ha valamelyik fideszes buzira csak ránéznek akkor höbörögne börtönnel
Namely
@Emmersson71: ? mit akarsz ezzel? Hogy azonnal menjek oda és kommenteljek vagy lesz nemulass?
Namely
@kulabombaafityiszre: Ne nevettess már. Ne próbáld a TE gyűlölködésedet Orbánra kenni. Ne azzal válaszolj a TE szennyes hozzáállásodra adott válaszomra hogy egyből elkezded az orbánozást, hanem arra felelj, hogy ha belőled ömlik a gyűlölet, amely kb hitleri magasságokba ér, akkor mennyivel vagy különb Orbánnál, akit annyira ostorozol?
Namely
@fűre lépni szabad: sajnálom, én nem tiltalálak ki soha, mert a demokrácia egyik legszilárdabb pillére a szabad véleménynyilvánítás.
Namely
@Horizont: de nagyban befolyásolja, hogy kire szavazunk, hogy milyen a mp-jelölt és minden esetben ő is lesz a befutó később, ha a párt nyer (tehát kvázi a jelölt). Tehát mi szavazzuk meg, nem valaki más.
Namely
@Aki Én: Nekem a véleményem az, hogy ha van egy politikai rendezvény, akkor ott minden állampolgárnak joga érvényesülni. Ha valaki olyan tuskó, hogy nem lehet szót érteni vele, akkor levegőnek kell nézni, de elküldeni nem szabad. Ha erőszakos (az nem vélemény), akkor lehet eltávolítani (bár hozzá kell tenni, hogy ez a jelenlegi közhangulat következménye, ami viszont a politikai elit sara).
" Amit még mindig nem értesz, hogy Gyurcsány nem azért akadt ki, mert valaki belehörgött, véleményt mondott. Az mindig előfordul, már le is köpték.
Amit meg is érdemelt, és még a parlamenti patkányok 95+%-a megérdemelné. Pontosabban van ott kb 6-8 ember aki nem érdemelné meg napi 20 alkalommal. És nem, ez nem lenne a szólásszabadság része, de nem is ezért írtam.

"Nem az jelenti a szólásszabadság létezését, ha suttyók válogatott trágárságokat kiabálhatnak, megzavarhatnak rendezvényeket, és ezért senki rájuk nem szólhat."
Ebben is eltér a véleményünk: az, hogy ilyen a közhangulat, a politikai elit és az általuk működtetett médiaháttér bűne, és abban kúrcsánynak is oroszlánrésze van. Tehát jogosan isszák meg ők is a levét. Nekik kellene ez ellen tenniük. Nézz rá az itteni cikkekre: a ps és bármelyik kormányzati propagandista elbújhat mellette, annyi uszítás, félrevezetés, demagógia, aljasság van benne.
"A kettős mércéről ne is beszéljünk. Mert ha a másik oldalon történik hasonló, valahogy egészen más a véleményetek.
Pedig nem Gyurcsány a jelenlegi hatalom."
Idézz egyetlen alkalmat, amikor azt írtam, hogy el kell hallgattatni valakit. Nem fogsz ilyet találni.
kulabombaafityiszre
@Namely: tegnap, 23:49
Te jöttél a mein kampffal.
Te kis terelő juhász.Én csak a tényeket soroltam a vezéreddel kapcsolatban.látom nem tetszik,hogy pofán vert a valóság.Vergődj csak a hazugságodban fidernyák.
Namely
@kulabombaafityiszre: A terelést te csináltad, azért, hogy ne kelljen válaszolnod arra, amit írtam.
Emmersson71
@Namely: "Nekem a véleményem az, hogy ha van egy politikai rendezvény, akkor ott minden állampolgárnak joga érvényesülni."

Ezt meséld már el a vezérednek is!
A dagi beléptetést végeztetett március 15.-én is!
Namely
@Emmersson71: 1. Orbán mitől a vezérem? Mert szólni merészeltem kúrcsány ellen? Ez ám az egyáltalán nem elfogult hozzáállás, köszönöm!
2. Jó, akkor kérlek add meg a telefonszámát.
3. Ha ez én vezérem Orbán, akkor a tiéd a kúrcsány? Ha így van, akkor:
"Ezt meséld már el a vezérednek is!
Az alkesz kúrcsány beléptetést végeztetett 2006 október 23.-án is! "
kissé felnőttem
@Namely: ha ti ketten normálisak vagytok akkkor? én 77 Fok celziussal égek?+ akinek orbán a vezére tegye akinek gyurcsány az is, a tőbbi itt számit az egyik lopott egy országot az uniban a másikat a sajátjai megvezették de be merte vallani akkor ez bűn? hát inkább neki hiszem el mint az zorbának aki se görög se magyar de lop 10 éve lassan egy egész országot hogy ne menjen sittre? oda valo ott a helye mert nekem sincs ugye 66 pusztám neki lett mert meszessel lefedette magát is meg át is
Emmersson71
@Namely: Gyurcsány azután keríttette körbe az '56-os megemlékezési ünnep - mellesleg 50. évfordulója volt! - területét, miután a csürhe 3 hétig egy cigánytábor és az Ozora fesztivál keverékét hozta össze a Kossuth téren összeszarva-hugyozva azt!
Rockxy
azt lehet tudni, hogy mit mondott a provokátor?
mert a videóból nem derül ki.
Namely
@Emmersson71: 1. Az ozorai fesztivál nagyon jó :)
2. Ez nem magyarázza, hogy miért kellett onnan kitiltani mindenkit. Anno a külföldi vendégek szórakoztak azzal, hogy "hol a nép?". Amúgy egy felelős kormány feladata lenne a rend biztosítása. Ha erre nem képes, akkor vonja le a konzekvenciákat, és mondjon le, és egyúttal gondolkodjon el azon, hogy miért vannak olyan botrányok az utcán.
Emmersson71
@Namely: Nem ettek kitiltva, csak hátrébb küldve, mert kiemelt védettségű személyek érkeztek az ünnepségre, amely indokolta a tér kiürítését. Abban is megegyeztek a rendőrséggel a "békés tüntetők", hogy átvizsgálás után maradhatnak. Csakhogy zokniba csavart tojásszéntől kezdve boxerig sok mindennel fel voltak a "békés tüntetők" fegyverkezve!

Hogy a magyar rendőrség és a balos politika ilyen töketlen, annak Orbán is örülhet, mert egy normális országban bebaszták volna a rendőrségi kisbuszba a kordonbontása után! Mivel tettenérés lett volna, ott a mentelmi joga lófaxt sem ér :P
Namely
@kissé felnőttem: elég nagy zagyvaságot írtál, de érdemes volt elolvasni :)
"a másikat a sajátjai megvezették de be merte vallani akkor ez bűn"
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
igen, szegényt megvezették :D akkor talán meg kellene hallgatni azt a bizonyos beszédet, ahol konkrétan bevallja, hogy ő volt a főkolompos a hallgatásban, az emberek megvezetésében, a "trükkök százaiban"
Namely
@Emmersson71: a mentelmi jog akkor is ért volna :)
"Orbán is örülhet, mert egy normális országban bebaszták volna a rendőrségi kisbuszba a kordonbontása után! "
kúrcsány meg a mellette lévő cellában lenne azóta is. Ahogyan azok is, akik 1990-ben egész vállalatokat loptak el, stb.

"Nem ettek kitiltva, csak hátrébb küldve, mert kiemelt védettségű személyek érkeztek az ünnepségre, amely indokolta a tér kiürítését."
Most ugye érzed, hogy magyarázod azt, amit tulajdonképpen tagadnod kellene, miszerint kúrcsány is végeztetett beléptetést. Ez a lényeg, hogy miért tette, mindegy. Ha köztörvényes eset forog fent, akkor megvannak erre a törvények, hogy tegyenek valamit.
Miért nem tettek?
"Hogy a magyar rendőrség és a balos politika ilyen töketlen"
Azért, mert tudták, hogy a népnek elege van belőlük, és nem akarták azt a szikrát megadni, ami esetleg elsöpri őket. Mert hogy jutott addig a dolog?
1. A nyilvánosságra került beszéd.
2. Nincs semmilyen konzekvencia: az egész kormánynak azonnal távoznia kellett volna, és új választásokat kellett volna kiírni. Nem tették. Miért? Mert a koncot akarták: a mutyikat, a megrendeléseket, a lopást, amiért politikai pályára léptek anno.
3. Kisebb tüntetés, majd nagyobb, és arra várta, hogy legyen hidegebb vagy unják meg.
4. Nem jött be.

Amúgy akik ott voltak a téren nem voltak gázosak, inkább hőzöngő idealisták.
Emmersson71
@Namely: A mentelmi jog pl szabálysértésnél él helyben, de bűncselekményeknél a tettenérés felülírja! Hogy aztán nem adja ki az OGY, az más kérdés.

Egy hetek óta randalírozó csürhe esetén sokkal indokoltabb a beléptetés, pláne, ha még kiemelt védettséget élvező külföldi vendégek is érkeznek! Orbán egy szokásos március 15.-étől rettegett annyira, hogy beléptetést írt elő :P
Namely
@Emmersson71: "Egy hetek óta randalírozó csürhe esetén sokkal indokoltabb a beléptetés"
Senki sem "randalírozott" ott, a Parlament előtt. A "vizelés, stb" pedig nem minősül annak. Mondom, ott sátoroztak, zenéltek, bokorba vizeltek (gondolom egyebet is néha), ennyi (még volt alkotmányozó nemzetgyűlés is :D).
Ezeket azért ne keverd a körúti eseményekkel (Blaha, stb).
Akkor (okt 22 vagy 23 reggele) fogták és minden indok nélkül kiszorították azokat, akik hetek óta (a hatóságok jóváhagyásával!!!) ott sátoroztak, stb. Ez nem azért volt, mert olyan nagy veszélyben lettek volna a "kiemelt emberek", hanem azért, mert nem lett volna "jó", ha ellenvélemény jelenik meg ott, ország-világ előtt, és kiderül, hogy amit a BBC/egyéb helyeken hazudoztak (hogy nácik randalíroznak Budapest utcáin) egyszerűen nem igaz.
kár védeni azt az ocsmány kúrcsányt, akinek puszta jelenléte árt a magyar politikának. A harmadik 2/3-ot köszönheti neki Orbán.
Akkor, 2006-ban dőlt össze az, amit korábban is csak nyomokban tartalmazott az ország: a közhivatalokba, alkotmányosságba vetett bizalom. Azóta a napnál is világosabb, hogy soha, semmiért nem fog senki megfizetni itt (hacsak nem kerül hatalomra Toroczkai vagy Thürmer, esetleg én :D).
Persze, lehet még egyeseket ilyenekkel hülyíteni, hogy "börtön, meglakol, megfizet, visszavesszük, majdmimegmutatjuk, stb", de ez nem más, mint néphülyítés, a parasztnak meg önámítás, aki a saját nyomorult kis életének kudarcait akarja számon kérni a politikán, amit pedig számon kellene kérnie a politikán, azt az eszébe sem jut.
Emmersson71
@Namely: Ma meg már kiszorítani sem kell senkit, sehonnan, mert be sem engedik! Az alkotmányosságba vetett bizalom Polt-Kövér-Áder trió alatt elképzelhetetlen.
Az ügynökakták nyilvánosságra hozatalát kizárólag Orbán és bandája nem szavazza meg soha!

Nekem te ne beszélj balos terrorról és veszedelemről, amikor eddig csak jobbosok garázdálkodtak, gyújtogattak, törtek-zúztak és támadtak rendőrökre!
kissé felnőttem
@Namelotthon 19,54 kor van mese gyerekkoromban is ez volt ott mesélj éb 1 2 hetet évet átéltem okosodj nem fog megártani engem nem kell se sajnálni sem okitani nem adtam rá okot . ügynökaktákról 1-2 mondat ki az aki tiltja a kiadatását ÉN ? 21 x re is a regnálok fején lehetett kalap ők nem nem mert van félnivalójuk nekem nincs ez a nagy gyávasága a hangzatof fidesznek 1-1 ig aztán csak kibukik az elitje hol ereszen hol jahtozós partyn.
kissé felnőttem
@Namely: amig itt csak a szemkilővetést emlitik addig ácsi duma és uszítás, 1 et lőttek tán megpattanó gellert kapó lővedék? vagy sima kitaláció? vadászati balesetek zömét okozza akkor senki nem károg? akkor most is ??? mire fel? kabaré ám
kissé felnőttem
még valamit kétféle helyszinen orbán óta voltak csak megemlékezések, mert KI ő ? fele az ö népe fele meg az ellenzék amire orditják hogy ellenség? vicc parodia bohozat orbán meg táptalajt ad ennek ?? mert? miér t is? két féle magyar van aki kap támogatást aki nem? itt a politikai galádság ezt nem kéne ám engedni Egy Magyar Nemzet van! vagy tévednék ?
kissé felnőttem
ja aztán lettél vén marha. de dángáld csak a viktorodat
Namely
@Emmersson71: "Ma meg már kiszorítani sem kell senkit, sehonnan, mert be sem engedik!"
Tényleg? Most volt nem is olyan régen a Momentum teraszozása, de volt a 2019-es karácsonyi akció, amikor gyújtogattak a tüntetők. Soroljam még? Felesleges. Az igazság az, hogy beengedik őket, csak a kutyát nem érdekli a tüntetés. Az összefosás hazudozik a népharagról, csakhogy az nem létezik.
"Az alkotmányosságba vetett bizalom Polt-Kövér-Áder trió alatt elképzelhetetlen."
Azt írtam, hogy "Akkor, 2006-ban dőlt össze az, amit korábban is csak nyomokban tartalmazott az ország: a közhivatalokba, alkotmányosságba vetett bizalom." Ez azt jelenti, hogy azóta is jelen van.
"Az ügynökakták nyilvánosságra hozatalát kizárólag Orbán és bandája nem szavazza meg soha!"
Mi értelem van annak, hogy hazudozol? A Vona-féle Jobbik szorgalmazta és senki más nem szavazta meg, ahogyan korábban a szoci-szadesz kormányok alatt, úgy most sem.
"Nekem te ne beszélj balos terrorról és veszedelemről, amikor eddig csak jobbosok garázdálkodtak, gyújtogattak, törtek-zúztak és támadtak rendőrökre! "
Nem balosok, hanem kúrcsány alkalmazta a rendőrterrort, és nem azok ellen, akik gyújtogattak, stb, hanem mindenki ellen, aki nem értett egyet azzal, hogy egy olyan ember legyen az ország élén, aki bevallotta, hogy lopott, csalt, hazudozott "reggel éjjel meg este", plusz azok ellen, akik csak ott voltak (pl én akkor kaptam, amikor hazafelé mentem gyakornokként öltönyben, és mindössze haza akartam jutni, de a kúrcsány-zsarukat ez nem zavarta, úgy pofán fújtak könnygázzal, hogy csak na: gondolom engem is veszélyes skinhead-nek néztek).

@kissé felnőttem: sajnos nem értem amit írsz, mivel nem tudsz. Ha magyar az anyanyelved, szégyelld magad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.