Néhány perccel azután, hogy Karácsony Gergely egyértelművé tette, ő nem lép vissza az előválasztás második fordulója előtt, reménybeli szövetségese is online sajtótájékoztatót hirdetett.

Márki-Zay meglepődött a főpolgármester bejelentésén: "Karácsonynak minimális esélye sincs arra, hogy legyőzze Dobrev Klárát"

Fotó: Facebook

Rendkívüli sajtótájékoztatót hirdetett Márki-Zay Péter is, miután Karácsony Gergely, a Párbeszéd-MSZP-LMP miniszterelnök-jelöltje bejelentette: nem lép vissza akkor sem, ha emiatt nem jön létre szövetsége a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnökével – írja a Telex.

Őt magát is meglepte Karácsony nyilatkozata – kezdte Márki-Zay, hiszen

szerda este 6-ra megbeszélt találkozójuk van.

A Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelölje szerint

a főpolgármester megpróbált kész helyzetet teremteni,

és az elé állítani őt, ami olyan szempontból persze érthető, hogy ez a politikában egyfajta szokás.

Márki-Zay azonban úgy látja, hogy a kedd este, és szerda napközben nyilvánosságra került közvélemény-kutatási adatok hitelesek – ezt az MMM szerinte megvizsgálta –, így bebizonyosodott, hogy

Karácsonynak jelenleg minimális esélye sincs arra, hogy legyőzze az előválasztáson Dobrev Klárát, és így legyőzze 2022-ben Orbán Viktort.

A hódmezővásárhelyi polgármester jelezte, meglepte Karácsony ma délutáni bejelentés, majd emlékeztetett arra, amikor Karácsony vasárnap egy nyilatkozatában azt mondta, hogy ő akkor lép vissza, ha elüti egy villamos.

Egy villamos megérkezett közben

– fogalmazott Márki-Zay, aki szerint Karácsony megpróbál kész helyzetet teremteni, és a sajtótájékoztatójával megpróbálja őt kész helyzet elé állítani.

Ahogy arról korábban beszámoltunk: kedden a Medián, majd szerdán a Závecz közvélemény-kutatásából is az derült ki, hogy az előválasztás második fordulója előtt Márki-Zay Péter az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek közt felzárkózott a második helyre Dobrev Klára mögé, és jelentős előnnyel maga mögé utasította Karácsony Gergelyt.

Márki-Zay szerda délutáni Facbook-bejelentkezését ITT nézheti meg videón.

Forrás: telex.hu, 24.hu

Címlapkép: Facebook

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Ezek ketten belesz@rtak a ventillátorba és most nem értik, hogy mitől fröcsköl...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Ezek ketten belesz@rtak a ventillátorba és most nem értik, hogy mitől fröcsköl...
kereső
@Qqberci: Ez a ventillátor meg bumerángnak képzeli magát, és visszafröcsköli a feladóhoz a x@rt.
kereső
Neked meg az egódat nem siekerül legyőzni úgy látszik.Nagyon érdekelne egyébként, hogy miért csak a "főpolgármesterrel" -és az őt támogató pártokkal tárgyaltál a miniszterelnök jelöltségedről, miért nem a koaliciós szerződést aliró össz.párttal.És az etikai kódex rád is bvonatkozik, ugyanúgy, mint a másik két jelöltre- be kéne fejezni a "dobrevezést" Gyurcsányozást- felnőtt, döntésképes emberek vagyunk mindannyian, majd mi választunk.
rokker33
Mit gondolt MZP majd karigeri vissza lép! Egy nagy büdös lófaszt! MZP miért nem lépett már vissza karigeri javára, vagy úgy már nem is olyan jó a buli :) ?? Patkányok Orbán megesz benneteket 2022 ben a moslék=koalíciótokkal meg elfogtok tűnni a picsába és kb jövő ilyenkor már senki nem fog emlékezni rátok!!!És ők " egységesen " akarták vezetni az országot. Remélem hogy kegyelmes lesz hozzánk a magyarok Istene és nem engedi ezeket a moslékokat hatalomhoz jutni!!!
jesz
Füstös szobában:

-mikor lesz kész?
-várjuk ki a következő hétvégét, és akkor lépjünk nyílvánosságra. Addigra meglesz a harmadik forhatókönyv is..
-írjatok még eggyet az október 23.-i békemeenetre is, hátha ott dől a bili..
-ugye egyikben sincs benne a nevem?
Nincs főnök, mi csak a Dobrev névbel dolgozunk..elég, ha ön háttérből irányít.
-köszönöm
tudode
Márki-Zaj Péter városvezető miniszterelnök már a Fővám téri nagygyűlésen is különködött, de a sokasághoz szólóan még megütötte egy államférfihez méltó beszéde!
.
De ATV tegnapi megbeszéljük c. műsorában levonható az, hogy valami mozgalom vezetője, egy város polgármestereként ,függetlenként, minden tisztatekintetű miniszterelnök-jelöltek minősítésével nem tartotta be a rendszerváltók által elfogadott szabályokat, ezzel az egójával nem esett le a tantusza, hogy valójában ez az előválasztás eltér a korábbi regnáló miniszterelnök, párttitkárok közül, a regnáló, un. nem is miniszterelnök egyseduralkodó szekerét tolva, a főpolgármesterség sem összehasonlítható egy 44.118, és Budapest l,801.373, annyi kisebb kötelezettséggel mint egy országé
.
Az ATV megbeszéljük műsoában
.
• 2021. OKTÓBER 05.
Márki-Zay Péter a második fordulóról és a szavazólapokról
Az Egyenes Beszéd vendége Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt, MMM.
---------------------------
.
Rmberileg Kiállította magáról a bizonyítványát, osszeszövetkezve egy hölgy ellen, akinek az a bűne szerinte, hogy a karaktergyilkolászos Gyurcsány Ferenc felesége, felkészültebben szakmailag, mint a többi teremtéskoronája, akik közül Jakab Péter tisztességből jeles, mivel a Jobbik vezetőségének elfogadva döntését, a nyertes mellett teszi le a voksát!
.
Kár az, hogy Márkí-Zaj Péter össze, vissza keveri a szezont a fazonjával, magyarázkodni kényszerűl!
.
Csalódni emberi dolog, de jobb előbb, mint későb!
tudode
Bocs!
.
Az ATV megbeszéljük műsoában
.
• 2021. OKTÓBER 05.
Márki-Zay Péter a második fordulóról és a szavazólapokról
Az Egyenes Beszéd vendége Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt, MMM.
.
www.atv.hu/videok/video-20211005-marki-zay-peter-a-masodik-fordulorol-es-a-szavazolapokrol
,.
Kár!
Havanagi
Ez a két ember mérhetetlenül mohó és gátlástalan.MZP változatlanul a trójai faló.Nevetséges,ahogy már osztogatták az ígéreteket. Egyszerűen szégyellem magam,hogy ilyen nemzettársaim vannak.
nemkati
Arról volt szó, hogy az emberek majd eldöntik, kit lánának szívesen a miniszterelnöki székben. Ha bármelyik visszalép, azok a szavazók, akik rá szavaztak volna, nem szavazhatnak rá, másra kell szavazzanak - vagy senkire. Ezek ketten Dobrev Klára ellen fogtak össze, mert ha a visszalépő szavazói nem Dobrevre, hanem a másikra szavaznak, akkor Dobrev Klára feltehetőleg nem fog nyerni. Tehát felrúgták az eredeti megállapodást hogy Dobrevet kiüssék.
Peller Anikó
"Karácsonynak minimális esélye sincs arra, hogy legyőzze Dobrev Klárát"

Akkor ezzel meg is volnánk, mert neked még annyi sincs, nyomika. Neked nem a Dobrev Klárát kellene legyőznöd, hanem a zorbánviktort. Nem dereng?

Felfogtad te egyáltalán mennyire beleszartál már az előválasztásba?
rokker33
@nemkati: Tökéletesen leirtad a lényeget! Ezek a mocskok felrúgták a megállapodást és a saját vagy egymás malmára kezdték hajtani a vizet. Remélem ezek után nem szavaz rájuk semki! Csótányok!
CsipkeRózsa
Az a jó, hogy marad az eredeti megegyezés a második fordulóval kapcsolatban.
simmering73
Így kell leamortizálni egymást. Gratulálok, ügyesek vagytok. Dobrev a befutó.
rokker33
@simmering73: Dobrev a befutó, de ezek után egy éppeszű ember nem fog rájuk szavazni, vagy inkább ezek az emberek el se mennek szavazni vagy máshová teszik az X et!Így is úgy is már veszítettek az amúgyis csekély választókból!
Peller Anikó
@rokker33: Ok, segítek neked, a befutó azt jelenti nyerő, győztes, ő kapja a legtöbb szavazatot. Ezek után, ezek mellett vagy ezek ellenére vagy pont ezért mindenki elmegy szavazni és a nyerőre fognak szavazni az épeszűek. A épp eszű fideszbirkákat is kihajtják szavazni, ők persze a hátsókra szavaznak az utasítás szerint.

Így világos? Két elem.
rokker33
@Peller Anikó: Ja 633.000 ostoba ember :) Nem lesz befutó Dobrev , mert elbaszták karigeriék és Orbán simán nyerni fog!Akinek van esze az nem szavaz ezekre a trógerekre! 2018 Vona Gábor, 2014 Mesterházy és 2010 Gyurcsány balfaszsága miatt nyert Orbán :)
ómió
Ne kicsinyeskedjünk már, efftársak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.