A Fidesz nagyon fontosnak tartja, hogy megvédje a gyerekeket a nemátalakító műtétek népszerűsítésétől. 

Megálljt kell parancsolni a nemátalakító műtétek őrületének még mielőtt Magyarországon is olyan statisztikák lesznek, mint Nyugaton – mondta a Fidesz-frakció szóvivője csütörtökön. Halász János hangsúlyozta, a Fidesz-KDNP fontosnak tartja, hogy megvédje a gyermekeket a nemátalakító műtétek népszerűsítésétől.

A nemrégen elfogadott népszavazási kezdeményezésre utalva a szóvivő azt is mondta, hogy

"Éppen ezért tesszük fel a kérdést, hogy támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek."

A politikus nemzetközi példákat is hozott arra, hogy az LMBTQ lobbi milyen "eredményeket" ért el a világban:

Skóciában már a 11-18 év közötti gyerekek számára zajlik a transzvesztitává válás népszerűsítése nyári táborokban, ráadásul az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, Németországban, Dániában, Svédországban, Ausztráliában, Japánban és Mexikóban már elindította világméretű kezdeményezését az LMBTQ-lobbi

- sorolta Halász.

Forrás: MTI

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Halász, maga olyan szamár, amilyen nincs több! Soha sehol nem lehet kiskorúnak nem váltó műtétet kérni, hiszen még egy iskolai kiránduláshoz is szülő beleegyezés kell. De nem is végeznek ilyet sehol! Ne keverje össze a genetikai problémák valóban még a pubertás előtti orvosilag szükséges műtéttel. Viszont az nem "nem váltó műtét"! És nem publikálják az oviban, sem a műtétről készült felvételt nem vetítenek a kicsiknek! Látom él az állampolgári jogával,. miszerint "állampolgári jog hülyének lenni"!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Ezeknek a fideszes buziknak nincs más témájuk? Ennyi meleg téma nem volt korábban, ezt is a fidesznek köszönhetjük. Imádják reklámozni a buziságukat.
namihami
Jaaa, hogy a Halász mondta?!?! Akkor csak igaz lehet!
T-Boly
Jani ! Te leamortizált ,üresfejű papagáj vagy ! Alányaltál a gecinek?
Eladott Ország
Az “elmúlt nyolc év” utáni tizenkettedik évben ennyire futja! Állítom, hogy ilyen súlyosan, ízléstelenül és pofátlanul retardált kormánypártja a legócskább afrikai banánköztársaságoknak, de talán még a legvirágzóbb félázsiai diktatúráknak sincs.És a Halász János nevű szégyene az emberiségnek örömmel és bárgyú, buta pofával áll a rivaldafényben, és felolvassa a papírjáról, hogy az elmúlt napok történései alapján úgy döntöttek: a magyar emberek nincsenek még eléggé rommá hülyítve, úgyhogy jöhet az újabb adag figyelemelterelő, agyi ökölbeszorulást okozó hazugságkampány. Mert akkor a fidesz tizenkét év után sem tett le arról, hogy értelmi fogyatékosnak tekintse a saját szavazóit, akiknek a rezsiutalványon, kiló krumplin, meg a miniszterelnök hitelfelvételre ösztönző családvédelmi akciótervén kívül ennyi az üzenete: kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítse...
lusta
Hát ez a Halász nagyon le van maradva. Ha jól kürölnézett volna, akkor megtudhatta volna, hogy a pirézeknél már az óvodások is, nem és nem, nem nemváltó műtétet követelnek, hanem marslakókká szeretnék átoperáltatni magukat. Egyre többen jelezték a hatóságoknak, hogy ez nekik alapvető joguk.
csak úgy....
a fideszböl egy buzi és migráncs simogató párt lett! - migráncsal kelnek és buzikkal fekszenek,más már nem is jár a fejükben!
Béla333
Halász mester biztos konzultált a maffia társaival, a téma jó ismerőivel:
A Koleta pedifilt, vagy a Szájer csatorna akrobatát, vagy legfrisebben a Haragos Petit a KDnP-ből.
Van náluk bőven az eltévelyedettek közül...
Nessy
Halász, maga olyan szamár, amilyen nincs több! Soha sehol nem lehet kiskorúnak nem váltó műtétet kérni, hiszen még egy iskolai kiránduláshoz is szülő beleegyezés kell. De nem is végeznek ilyet sehol! Ne keverje össze a genetikai problémák valóban még a pubertás előtti orvosilag szükséges műtéttel. Viszont az nem "nem váltó műtét"! És nem publikálják az oviban, sem a műtétről készült felvételt nem vetítenek a kicsiknek! Látom él az állampolgári jogával,. miszerint "állampolgári jog hülyének lenni"!
134.bátor
Vajon honnan veszik ezeket a bődületes marhaságokat?? Rászállnak egy tèmára,ès orrvèrzèsig nyomják az idióta dumájukat. Mindennap. Mindennap elmondja az ügyeletes megmondóember a sok sületlensèget. Tènyleg elkèpesztő,hogy ennyire hülyének nézik az embereket.
tudode
Na ne!
.
Nemiségről merészel az a fideSSeSS, aki következtében a gyermekek is azt kérdezhették, hogy vajon mit keresett a bácsi az asztal alatt!
.
Na nem a szemüvegét,
.
----- Visszanyalt a fagyi: A fideszes Halász a bokorig sem ment el, egy bár kanapéján mulatott egy nővel
propeller.hu/nagyvilag/3302790-visszanyalt-fagyi-fideszes-halasz-bokorig-sem-ment-el
---------------
.
Emigyen a vezérkarnak is:

www.youtube.com/watch?v=c7d437Mppag
----------------------
.
Mivel
.
---- Az unió bírósága lesöpörte a magyar érveket, zöld utat kaphat a jogállamisági mechanizmus
www.youtube.com/watch?v=oHlkHRscdyI
-------------------
.
Ezek szerint nem mindenütt válik be a szercsenmosdatás!
kissé felnőttem
halászol a zavarosba? ti nem az ország vagytok csak a lakóinak egy része
max jó eséjjel az 1/5 e ezt vedd figyelembe
Emmersson71
Ilyeneket én is tudok!

Úgy tudom, a Fidesz már a Marson is lopott, mi több, a Szíriusziaknak adnának el MAGYAR termőföldet, akik a műtrágyát a MAGYAR termelők elől vásárolnák fel!
Pataki Attila galaktikus főkonzul portyázik-fürkészik, hogy a Tejút-rendszerben a legátoltottabbak a MAGYAROK lehessenek. Ez ügyben a Zeta Reticulin csillagrendszerben találkozott a Birodalmi Vezetőkkel és Szputnyik vakcináért helyi harmatcseppeket hoz hazánkba, hiszen köztudott, hogy ha azt fecskendezik egy MAGYAR ember vállába, majd 3x hátra köp a bal válla felett még napfelkelte előtt, akkor a rákból is kigyógyulhat akár - ha erős a hite az Úr Jézusban.
csak úgy....
@Emmersson71: pataki attila az elsö tej uti konzul,-már értem miért köll nekik az a zür suli...
Csizmás Kond
@Nessy: Tényleg joga van mindenkinek hülyének lenni viszont attól még lehet olvasni ami bizonyítja hogy vannak országok ahol nem kell szülői engedély egy ilyen miskuráláshoz.
csak úgy....
@Csizmás Kond: cirmim,te mostanában eléggé sürün visszaélsz a jogaiddal!
költözz abba az országba és csináltass magadból azt amit akarsz!
Nessy
@Csizmás Kond: Mit értesz "miskuráláson" Esetleg a circum ciziót? ( körül metélés). Képzeld el, hogy azt valóban kisgyerekként csinálják, nem csak vallási okból. Ugyanis a fityma szűkület, vagy a fityma bőrének letapadása fájdalmassá teheti úgy mellékesen a szexet felnőtt korban. De egyéb problémák is lehetnek.
Emmersson71
@Csizmás Kond: A te miskárolásodhoz én sem kérnék engedélyt :P
justhpeter
Én pedig úgy tudom van az a hely, ahol Halászt is normális embernek gondolják. Igaz nem a civilizált világban.
Csizmás Kond
@Nessy: a miskurálást herélésre szokták mondani, főleg szárnyasok esetében vagy kisebb állatok esetében. :) A körülmetélés kimondottan vallási hóbort. A fitymaszükülettel nem választják le az egész fitymát csak bemetszik hogy kitáguljon.
csak úgy....
@Emmersson71: de akkor gyorsan,január 1 töl drágább lesz az is! -na meg állítólag az állatkínzás is!
Csizmás Kond
@Nessy: Megvan a helyes kifejezés...miskárolás...:)
justhpeter
Még azt is tudom, hogy sokféle emberke van a fideSSben: a tolvaj, a buzi és a kommunista és a trió bármely keveréke.
Csizmás Kond
@Emmersson71: ...te csak intézd a családodat az ilyen dolgokkal...
Emmersson71
@Csizmás Kond: Köszi, de mi emberek vagyunk, nem disznók, mint a fidesznyikek!
Heló röfi!
Nyírfa
Halász János úgy tudja , de úgy tudja, de úgy tudja , ám, hogy van, ahol már, van, ahol már, hú, de izgi, Halász János: van, ahol már? Mesélj, nekünk, Halász János, ülj le közénk, ne vidd el az álmunk! Van, ahol már? Csak Te tudod úgy, vagy van, ahol már?! Vagy van, ahol már?
Ez komoly, János, nem játék, János, eskü alatt valld, hogy tudod, itt és ott, ennél és annál, van, ahol már. De, ha hamis esküt teszel, csíkos pizsu jár majd vele.
Beszélj, János!
Csizmás Kond
@Emmersson71: Aki embereken akar azzal foglalkozni az ha nem orvos akkor állat.
csak úgy....
@Csizmás Kond: sosem gondoltam volna,hogy te madár heréböl is jeleskedsz!
röptibe is tudod?
a "vallási hóbort" akkor jött össze az arab és afrikai törzseknél,mikor a fitymájuk alá került a homok és begyulladt a pötschük és istenhez fohászkodtak,hogy gyógyítsa meg öket! te annyira buta,hogy isten tanácsát is félre értelmezed,te levágtad vóna kínodba a micsodád...,ök megoldották a börkével!
T-Boly
Gyerekek ! Lemaradtam valamiről? Valakit kiheréltek ?
Csak nem a shikari davidot?
Hú,az jó !!!
Ha lehet pótműtétet csinyálnyi, javallom cuzámen tövestűl kinyesnyi !
Nem láttátok a tegnapi gyócceradagomat?
csak úgy....
@Horizont: "Honnan szednek ennyi oltári f@szságot? " az "értelmes" híveik csak erre vevök,lásd cirmi..és a többi buziveröt. :)
nezelodo
Nagy szarban lehetnek ezek a skótok, hogy a kicsi Halászt küldi a gyerekeik megmentésére a Viktor! Egyáltalán megkérték a dakotát, ezek a nyakas szoknyások, hogy megvédje őket?
kereső
Na kérem, nagyon nem megy az a "gyermekvédelmi" mantra, ha már m inden hülyét előszednek a fideSS-ben megszólalásra.
Na, de ahol az ország igazságügy minisztere "stop gender" plakát előtt pózol , ott mit lehet várni a köz értelmi képességeitől.
Clavigo
Nagy gáz lehet,,,hogy ha ezt a lófejű debreceni buznyákot is előhuzták Orbán elvtárs seggéből...
csak úgy....
@nezelodo: nem érted a logikát? a fideszben és a skótok között is sok a vörös,ebböl adódhat a félreértés! :)
csak úgy....
halász,-baxod...,magyarországon többen fagynak meg telente ,mint a világon azok, akik levágatják maguknak és micsodát csináltatnak belöle,vagy fordítva!
ha ezzel a storyval ismét remekel a fidesz,akkor- abból csak az derül ki ,hogy a magyarság több mint fele gyagyás!
Nyírfa
@Emmersson71: 17.30

:)))

Legalább most már tudom, hogy kell köpni a magyar embernek, ha ki akar gyógyulni akár a rákból is.
Jaj, a harmatcseppről el ne feledkezzem!
laszlobihari
@Csizmás Kond: a miskárolás azt jelenti, hogy az emsét ivartalanítják, a kant herélik! A körülmetélés nem vallási hóbort miatt végezték a bibliai időkben meg még korábban, hanem azért mert az "isten" ismerte az ő népét és tudta félnek a víztől-orvos nincs ezért jobb ha a rejtett felületek tisztíthatóvá válnak, egyébként ezt az összes sivatagi nép megteszi az egészségük védelmében, még afrikában is!
namihami
@Csizmás Kond: 18.03:. Az a helyzet, hogy amiről Te beszélsz (kandisznó esetén) az a herélés. A miskárolás a nősténydisznó esete a ""nemmegszüntető"" műtétre. Egyik sem nemváltó, hanem némileg radikálisabb, nem megszüntető beavatkozás.
kissé felnőttem
@Nessy: pld hugykő lerakódás bíza mondom mind a székely@csak úgy...:
kissé felnőttem
@Nessy: na akkor orbán dacból miniszterelnöki tanácsadóvá nevezi (majd ő megmutatja ) / 1 milla haviért.
csak úgy....
itt vissza olvasgatva a dolgokat ,-hát bíz nem buta a magyar,csak az a pár aki akar..és amúgy is úgy született!
-persze ebböl kifolyólag nem bírom fölfogni,hogy mitöl van az,hogy a setétség uralkodik rajtatok!? ne politizáljatok mert fölösleges, azzal az energiával inkább a fidesz függöket tegyétek nevetségessé! -úgy sosem szabadultok meg a gonosztól ha nekiálltok és éveken keresztül vitatkoztok vele és cáfoljátok a hülyeségeit!
kiröhögnek benneteket,ti meg továbbra is finomkodtok ! ?
Csizmás Kond
@laszlobihari: Az lehet...csak hallásból tudok róla, soha nem láttam vagy csináltam. Ami a körülizét jelenti, hát bár sokan csinálják mind vagy muszlim vagy zsidó és nem mindenki mert a keresztény nem...és nem a víztől féltek hanem a vallásuk előírta hogy nem szabad a nemi szervüket érinteni, még másét sem ...és azt hiszem minden vallás megemlíti hogy Isten nevét hiába ne vedd, tehát az hogy egy vallási dogma kitalál egy valami kapcsolatot az Istenével kapcsolatban attól még az nem föltétlen igaz. Isten soha senkinek nem mondott semmit, senki nem látta tehát minden vele kapcsolatos feltételezés csak kitaláció
Csizmás Kond
@namihami: ...nem is föltétlen neveztem annak csak tetszett a kifejezés...amit ugyan elsőre rosszul írtam de kijavítottak :)
...de amúgy és most már komolyan az a valaki aki a született nemét amely ép egészséges és használható de a nyakán felüli rész hibájából úgymond megváltoztatja, ami gyakorlatilag ugyancsak hazugság mert a nemi érzék felfogás és minden velejáró megmarad a született formájában csak a külsőségek változnak, az még annyit sem ér el mintha semlegesítenék, mert a semlegesítéssel legalább a degeneráltsága helyrebillene de így csak hatványozódik.
laszlobihari
@Csizmás Kond: még mindig nem érted, vallási előírás ami több ezer éves! a körülmetéléssel radikálisan csökkenthető a makk begyulladása ami a sivtagi népeknél bizony sűrün előfordulhatna ha nem tudnák mindenféle nehézség nélkül tisztítani a "cerkát" ugyanis hűtőszekrényük nincs így a "túrót" is a farkukon hordanák. remélem érthetően fogalmaztam, sajnálom ha durvának tartanád a szó használatomat, de mit csináljak egy olyan emberrel aki még a bibliát sem olvasta.
csipetke
Ezek tényleg ennyire debilek?Transzvesztitává válni nem népszerűsítés kérdése,mint ahogy az se,ha valaki meleg lesz.
El tudom képzelni,ha valahol nyugaton,vagy bárhol olvassák ennek az elmebeteg bandának a nyilatkozatait,hogy ledöbbenek,az biztos. Remélem,nem általánosítják ezzel a bandával a magyarokat.A gyermekvédelmi törvény szabályozva van 1989 óta,és az igazi jogászok (nem vargajuci,vagy orbán-félék) szerint a népszavazás is teljesen felesleges,mert ezek a dolgok,amik abban szerepelnek,már szabályozva vannak.Ezzel a baromsággal már megint terel orbán,pl a saját szárnyas lováról,a lejárt tesztekről,és ki tudja,még miről...
Nessy
@Csizmás Kond: Nem akarlak elkeseríteni, de a fityma szűkület, a fityma bőrének letapadása vallás független, és ha nem oldják meg a pubertás előtt, nem igazán fog működni később szex közben a "szerszám", és nagyon fájdalmas lesz Így meg a rendelőben "egy napos ellátás" keretében szakorvos pár perc alatt megoldja a problémát.
Nessy
@csipetke: Ennél nagyobb probléma, hogy a valódi transzvesztita állapotot összekutyulják a férfi, illetve nő imitátorokkal. Azért mert női ruhában lép fel egy férfi, attól még férfi, a szó szoros értelmében. Megfizetik, jól csinálja, miért ne tenné?
Aki Én
@Csizmás Kond: ,,Tényleg joga van mindenkinek hülyének lenni viszont attól még lehet olvasni ami bizonyítja hogy vannak országok ahol nem kell szülői engedély egy ilyen miskuráláshoz."

Tehát bemegy az óvodás fiú, és kér egy lánnyá alakítást.
Aha...
Egyébként rosszul tudod, súlyos fitymaszűkületnél is metélnek.
Csizmás Kond
@laszlobihari: Nézd Laci, nem vitatkozni akarok de valaki a kezét ahol meg tudja mosni ott a faszát is...A vallás meg ...én is vallásos vagyok de bűnnek tartok bármilyen marhaság betartását ami az egészségre vagy bármire káros általa.
...fanatizmus meg elmaradottság semmi egyéb.
Giovanni Alba
Mi lenne akkor, ha a "négy nemes" népszavazás "négy igenes lenne"? Átírnák az ún. gyermekvédelmi törvényt? Egyáltalán, lehet egy elfogadott, hatályos törvényről népszavazást kezdeményezni?
Mert akkor szupi, öröm é bódottá, el kell indítani a procedúrát az "alaptörvény"-re kihegyezve, oszt' maj' meglássuk.
Csizmás Kond
@Nessy: ...te most nekem akarod elmagyarázni hogy mi a hímvessző, és mik a velejáró problémák ?
Csizmás Kond
@Aki Én: " Tehát bemegy az óvodás fiú, és kér egy lánnyá alakítást."
...ilyent csak lököttek állítanak.
nezelodo
@sgl: tegnap 14:30.hvg.hu/itthon/20211203_hintalovon_kormanymedia_helyreigazitasi_per#utm_source=hirlista&utm_medium=aggrega
Ez a mi megvásárolható elhivatottságú, sok nevű Riziko barátunknak nem létező dolog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.