Szerdán kapták kézhez az ellenzéki pártok vezetői a legújabb, egyelőre nem nyilvános közvélemény-kutatást. A számok pedig kijózanítóak. 

Kiderült, hogy ki nyerné a választásokat, ha most tartanák – a végeredmény kijózanító az ellenzéknek

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A 444.hu cikke szerint a teljes lakosságra nézve a Fidesz-KDNP támogatottsága 46 százalékos, az ellenzéki összefogás listájáé pedig csak 32 százalékos. A kutatás rámutat, a Mi Hazánk 5 százalékot, a Kétfarkú Kutya Párt 4 százalékot kapna, míg további 12 százalék nem szavazna vagy nem árulja el, hogy kit támogatna.

A megkérdezettek 52 százaléka mondta azt, hogy a mostani kormány maradását szeretné, és csak 43 százalék akarna kormányváltást.

A lap úgy tudja, hogy a Fidesz erősödését a kormánypárt saját, szintén nem a nyilvánosságnak szánt mérései is igazolják az elmúlt hetekben.

Forrás: 444.hu

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Amilyen balfasz nép vagyunk a fideSS tovább fog élősködni rajtunk.
Nem tudom minek kell meg itt történni, hogy a kis tehén-fele fideSS birkák is belassak vakvágányon haladunk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
gondolom a kubatov listáról keresték ki a megkérdezetteket! :)
Pálinkás Pál
mert sajna ez lesz,..kellett nektek márki zaj, meg biciklis majom..
Katalina62
Beérett az osztogatás, de így, vagy úgy, fognak ők még fosztogatni is, csak nem úgy fogják hívni! Ha az emberek ez jó, megkapják!
csak úgy....
@KisTehen: gondolj tarlósra,aki a fölmérések szerint gyözött.. :)
ómió
És ezt még Márki efftárs se volt képes széthazudni?
Yoda69
Amilyen balfasz nép vagyunk a fideSS tovább fog élősködni rajtunk.
Nem tudom minek kell meg itt történni, hogy a kis tehén-fele fideSS birkák is belassak vakvágányon haladunk.
csak úgy....
@KisTehen: bocim,neked mi a faxa viktorba? nem vagy te egy csöppöt buta?
vacsi
És ha az ellenzék még sokat piszkoskodik, ez a szám tovább nőhet a jelenlegi kormány javára!
Yoda69
@csak úgy...: Erre csak két válasz lehetséges:
1. A NER nyertesei közé tartozik, pl. o is kapott egy trafikot.
2. Az IQ szintje melyen az átlag alatt van.
Persze csak o tudja a helyes valaszt, en a 2.-ra voksolnek.
kulabombaafityiszre
@KisTehen:ma, 10:04
Ez most csak nektek jó alamizsnahuszárok.
Málna
Basszus, legalább egy kicsit hadd izguljak már...:-)
kulabombaafityiszre
@vacsi: ma, 10:40
Ez a növekedés akkor legalább egálban lesz a rekord államadóság,a rekord infláció és a rekord költségvetési hiánnyal.
namihami
@Málna: A kommentjeid alapján tényleg rádférne már. (magas labda)
Málna
@namihami: Ha a felizgulásra gondoltál, akkor ez több szempontból is igen gyenge leütés volt...
134.bátor
Egyèrtelmű ,hogy MZP miatt. Merthogy a baloldaliak nem rá szavaztak,az tuti! Fidelitas segitsègèvel nyert,azèrt volt annyi fiatal a második körben. Már most tönkretette az ellenzèket,tavaszig teljesen lerombolja a dagadt embere.
Medvepapa
@Yoda69: Sajnos ez lett a
Goebbelsi propaganda eredménye.
Baker
Nem hogy a közvélemenykutatásnak, de a választási eredménynek sem hiszek!
csak úgy....
@134.bátor: örülök,hogy az ellenzékieknek is sikerült találni egy esetleges bünbakot! -azért erre az mzp.-s ötletedre ne vegyél mérget..
tudode
A fél munka nem munka!
.
Azzal együtt, hogy 2018-ban a választásra jogosúltak 47%-a úgy kiábrádunlt a abból az un. kormánybó, amely 4+12 év alatt kiállíotta saját bizonyítványát!
.
"Ha" mégis az az összefogott ellenzék nyerné meg a 2022-es választást bele lehet/van kódolva az átláthatatlanság miatt a BUKÁS!
.
Az ország, és az ellenzék vessen magára amiatt is, mert jelenlétével letitilmálta az egyeduralkodó un. ÚJ ÁLLAMÁT, amely milliók számára élhetetlen lett, mivel túljártak az ellenzék/mindenki eszén azzal, hogy
.
---- Elkúrták az alkotmányozást
zuzda.blog.hu/2011/03/09/elkurtak_az_alkotmanyozast
.
(...) """ A Horn kormánynak is megvolt a "kétharmados felhatalmazása", de önkorlátozó módon nem élt vele, hanem négyötödhöz kötötte az alkotmányozást.
.
Érdekes módon, ezzel egyetértettek az akkori ellenzéki pártok, például a Fidesz és a KDNP. Orbán Viktor sem tiltakozott, hogy kedves Horn Gyula, kétharmados felhatalmazásod van, kutya kötelességed alkotmányt elfogadni, akkor is, ha mi nem értünk vele egyet. Na ezt a korlátot törölték el, hogy lényegében egyetlen politikai erő, minden kompromisszum és egyeztetés nélkül, egymaga dönthessen.""" (...)
.
Tisztalappal "kellene" kezdeni a normalitáshoz való visszatérést, annak érdekében is, hogy ne legyen kitéve az ország a 2006-os balhénak, mivel az egyeduralkodó előrebocsátotta, hogy
.
----- Orbán Viktor elmondta, mit csinál majd, ha jövőre az ellenzék nyer
www.blikk.hu/aktualis/politika/orban-viktor-jakab-peter-parlamenti-ules-kepviselo-politikai-elet/rg7g3yh
.
(…) „””Majd kifejtette, hogy nem is tervez tőkejövedelemből élni akkor sem, ha az ellenzék nyer a választásokon. Mint mondta, „akkor sem szabadulnak meg tőlem, itt maradok képviselőként”. Sőt, azt is elmondta, hogy a politikában való jelenlétére még a következő 20 évben is számíthatnak – írja a 24.hu.””” (…)
-------------------
.
Átláthatatlan ez az egész választási hercehurca!
kereső
A hat párt forditva ült fel a lóra az előválasztás után. Nem MZP-nek van???hat párja, hanem a hat pártnak van miniszterelnök jelöltje.Aki egy személyes , saját fényezős és néha hülyeséget beszélő kampányt folytat.A hat párt meg eltünt, mintha nem is léteznének. Közben MZP épiti az új pártot- amely a közös listára kerül- mindaz után, hogy volt egy koaliciós megállapodás tavaly decemberben. Úgy tetszik-az a "látszat", hogy az már nem él.
Olvasom a fb-n, eddig "bizonytalan" szavazóktól, hogy orbánra fognak szavazni- nem gyurcsány,dobrev, jakab miiatt, hanem MZP miatt. Mi lesz igy haladva??? Hé- valaki, valamelyik párt, talán megérdemelnénk néhány szó tájékoztatást- nem MZP-től, hanem tőletek.
human
Nem lepne meg. Ismerős is azt mondta hogy látja hogy lopnak, de tele a bevásárló központ parkolója. Ő már megkötötte a maffiakormánnyal a maga alkuját.
Gazella
@sgl: markzay is mond okyanokat, hogy egnek all az ember haja... ez is ratesz 5 lapattal a fidesznek.
simmering73
MZP miatt bukta el a választást az ellenzék.
kereső
"Megkérdeznénk Varga Judit véleményét minderről jogállami szempontból, de fölösleges lenne, a válasz borítékolható, mint ahogyan a Fidesz útja is. Írtam már párszor, hogy Orbán a fasizmusból is, a kommunizmusból is a legalját kotyvasztja egybe az ő feudalizmusában. S míg tegnap az ok nélküli házkutatással a megfélemlítő fasizmus jelent meg igazolva állításomat, ma pedig a kommunista beszolgáltatásra, már majdnem padlássöprésre látunk példát. És ami a legveszedelmesebb, már nem is ordít senki, olyan mindennapos ez kies hazánkban, hogy fel sem tűnik egyáltalán. Még csak egy hümmentést sem hallottam tegnap. Semmit. Mindmeghalunk."

A rekvirálási Tv. szavazásával egy időben az ellenzék "sajtó tájékoztatót tartott"- MZP beszélt.
Valahogy kimaradt a tájékoztatásból, hogy a parlamenti ellenzéki pártok- bojkottálják a szavazást, mind a 30-at. Szóba sem került.
Gazella
Megerdemli a fidesz.. ami szart ossze hordott az orszagert, az a szar valasztas utan boruljon a nyakukba!!
Toller Béla
Pedig milyen hatásos ez a MZP, ahogyan egyes szám első személyben legyőzi, kikergeti, véget vet, átgondol, megjavít, stb...
K-2SO
Figyelmeztet a szociológus: Kamu a felmérés, miszerint 14 százalékkal vezetne a Fidesz

nyugatifeny.hu/2021/12/16/vasarhelyi_maria_kozvelemenykutatas
tothjani
Mivel Fasiszta Kormány választáson még soha nem vesztett az eddigi történelemben, ezért most sem fog.
A Fasizmus tartópillére a Központi propaganda, ami magában is elég erős nálunk, de ha ezt még némi pénzosztással is megtámogatják akkor verhetetlen. Hiszen egy olyan országban ahol az emberek olyan jól élnek hogy egy zsák krumpliért nem csak a szavazatukat adnák el, nem is lehet igazán másra számitani.
Libbantölő
Ha ha ha ha fasszopó balliberál állatok! Takarodtok szardarabok a csába! Ha ha ha baloldali összefosás. Szánalmas pondrók baszakodása az értelemmel szembe!
Gauntlet
@K-2SO: a fele is sok. Bukna már az egész ! :(((
Peller Anikó
@K-2SO: "Ilyen drasztikus változás egy hónap alatt csak akkor következhetne be, ha valami egészen drámai dolog történt volna az ellenzék soraiban, pl. kiderülne, hogy MZP szabadidejében óvódákba jár nem átalakító műtéteket végezni vagy ha a fideszről bebizonyosodna, hogy ő a Jézuska"

@Libatömő: az értelemmel szembe, aha.
Aki Én
@Málna: 11:08
Az, hiszen nem az izgalom, hanem a kielégülés hiányzik szemmel láthatóan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.