A hétfő délutáni maroslelei fórum után csípte el pár szóra Márki-Zay Pétert Bohár Dániel, a fideszes Pesti TV propagandistája.

A kormányközeli újságíró igyekezett Márki-Zay fejére olvasni a félreérthető mondatait, leginkább azzal próbálta szembesíteni, hogy miért mondta azt, hogy

az ellenzéki szövetségben a kommunistákat és a fasisztákat is képviselik.

Márki-Zay Péter többször is figyelmeztette Bohárt, hogy ez egy vágott szöveg, és pont Orbán Viktort vágták le az elejéről. Bohár ezt nem vette szívére, majd igyekezett olyan kérdésekkel zavarba hozni az ellenzéki miniszterelnök-jelöltet, amelyek a kormány narratívájába illeszkednek (hülyének nézi a vidékieket, többször előfordult már, hogy tévedett stb.).

A közel 14 perces jelenetet először Márki-Zay Péter osztotta meg Youtube-csatornáján, így talán megelőzve azt, hogy a Pesti TV előálljon egy vágott verzióval.

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rizikó
Ez a Márky egy hülye. Fidesz kétharmad lesz.
Aki háromszor ennyi gázt akar fizetni, szavazzon az ellenzékre!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Harcoljuk ki a drágább energia árakat! Hajrá!
Balos szavazók csak márciusban fizessenek tripla gáz, áram, élelmiszer árakat. Nagy pofájuk van miatta!

És a benzinért is fizessenek jóval többet, szolidaritásból a benzinkutak mellett!

Ki az a hülye, aki ezekre szavaz? Könyörgöm... :)
Rizikó
Ez a Márky egy hülye. Fidesz kétharmad lesz.
Aki háromszor ennyi gázt akar fizetni, szavazzon az ellenzékre!
Clavigo
@Rizikó: @verőce21: @Pegero: Ma korán kezdtetek faszkalapok...
izéke
@verőce21: te pedig okozz örömöt a mamádnak... látogasd meg ;D
RonaGyuri
Hoppá, süt hoppá-hoppá

már az eredeti szlogen sem piskóta, de ami a link mögött van???

A Párt központi napilapja „Petri Lukács Ádám: Ellenzéki ajánlat mártírgyalázással” egyike a folyamatos MZP gyalázás – az embernek az az érzése, hogy túlzásba vitt, de a birkák ezt szeretik (annyira nem hülyék, hogy ne kelljen újra és újra megerősítés nekik) – pamfletteknek.
A cikk már addig megy, hogy a „Hazafias Népfront ”-ot van pofája emlegetni. Az igazi gyöngyszem: „Már csak az a kérdés, hogy a kormánnyal szemben ellenérzéseket tápláló ellenzéki választókból a kiváló, jó ízlésű, művelt és tisztességes választópolgárok létező halmazát miért veszik semmibe.”!!!
Igen „a kiváló, jó ízlésű, művelt és tisztességes választópolgárok létező halmaza”??? De az egyértelmű, hogy ha van ilyen akkor az „a kormánnyal szemben ellenérzéseket tápláló ellenzékiek”-ből áll!!
Ráadásul, a hyperlink egy múltheti irkodmányra mutat: „Választás 2022: a politikai rendszer sarokpontja az országgyűlési voksolás”. Ebben olvasható, hogy: „A választás 2022-ben egyfordulós, sem eredményességi, sem érvényességi küszöb nincs. A nyertes a legtöbb szavazatot elérő párt vagy egyéni jelölt. A korábban érvényben lévő kampánycsendet is eltörölték.”!!! =))
Rizikó
@Clavigo: Takarodsz! A paraszt libsi el így kell bánni!
Dr. Proktor
@Rizikó: Az hülye, aki nem fogja fel hogy egy zárt rendszerben mint az államháztartás, ha valamit olcsóbbá teszünk akkor más ugyanannyival drágább lesz, a kettő összege nulla...
Úgy hogy te sem vagy hülye csak ez a dolgod, ezért fizetnek!
Libbantölő
Hajrá Orbán! makizaj ha ember lennél már kettébasztalak volna, de te egy agyhalott, trógerféreg vagy!
Rizikó
@Dr. Proktor: Őrnôngsz, mert a Fidesz sikeresen kezeli a válságot. Hamarosan eltakarítunk benneteket!
Dr. Proktor
@Rizikó: Ha az neked siker hogy a volt KGST országok élvonalábol hátra kerültünk, már csak Bulgária van mögöttünk, akkor hatalmas a siker!
Ostoba...
namihami
Valahol a M-ZP is hibás. Egy Pesti tv-s vagy Hír tv-s (és a többi KESMA hulladék) médiapatkánnyal szóbaállni se szabad. Egyszerűen--levegő. Elfordulni, otthagyni. A média szereplőivel ugyan szóba kell állni, de ezek nem médiumok. Ezek Orbán-kürtök.
Nessy
Faképnél hagyni illetlenseg, még lehet viszont vele beszélni az időjárás alakulását, esetleg a csillagok konstellációját!
csapnivalo
Nem fogva egyik fél pártját sem, csak mint egyszerű, felötlött gondolatot, hadd kérdezzem meg, hogy ez a Bohár Dániel nevű nemtudomki, ez teljesen idióta, vagy csak rájátszik, hogy azt higgyék? MZP meg tök idegbetegen válaszolgat. Bár mondjuk ha így kérdeznének engem, lehet, hogy én is az lennék.
csapnivalo
@KisTehen: észak korea milyen szempontból is jön itt szóba?
elmúlt karácsonyok szelleme
Veszekedni? De miért veszekednek, amikor verekedni is lehet?
Jobb csapott, bal horog, szétfejelés, és tsai.
A lehetőség a kezedben van...
Aki Én
@Pegero: @verőce21: @Rizikó: Nincs abban semmi meglepő, hogy ti hárman ezen a kamu gáz témán rugóztok.

@Rizikó: ,,Aki háromszor ennyi gázt akar fizetni..."
Az fizet háromszor annyi gázt, aki háromszor annyit fogyaszt. Ez most is így van.
Aki Én
Olyan mikor volt, hogy orbán leáll egy odalépő érdeklődővel?
Nyilván azért nem, mert ennél sokkal nagyobbat égne.
Nyírfa
Három percig bírtam, ennyi idő alatt csak a riporteri szerepbe bújt férfi nívótlanságáról tudtam meggyőződni.
Nessy
@Rizikó: +Az ég áldjon meg! A közületi, piaci rezsi árakat, ami beépül minden termékbe és szolgáltatásba, 27% ÁFÁ-val megfejelve naponta fizetjük mindannyian! Igaz, arról nem harsog naponta a győzelmi jelentés!
ómió
De, hisz', Maki efftárs maga "deklarálta", hogy a "szervezet" (mármint a moslékkoalíció) külön-külön képviseli a komcsikat - efftársak! Képviselnek benneteket, nem kell már magatokat másokra hazudni! - a fasisztákat (Parizer efftársékat), az anarcholiburnyákokat és - nyilván - minden más hazaárulót is! Most meg "félreértést" makogva hazudja ezt le? Tényleg, ebből is látszik, ő "igazi efftárs"!
Peller Anikó
@namihami: Nem, nem, nagyonis jól tette és nagyot nőtt a szememben. Nem hagyta ezt a szemét barmot hazudozni, levágták a mondat elöl Orbán Viktort ezek a gennyládák, másképpen már meg sem tudnak szólalni csak ha csalnak, lopnak, hazudnak.

Pont ez hiányzik az ellenzékből, ez a sok kis büdös padkány meg itt röpköd, lecsaptak rá mint tyúk a takonyra.
Pági
@Pegero: akkor ne tegye. Elég ha Orbán nevét mantrázza.
Emmersson71
@Aki Én: Orbánnál castingolnak arra, hogy a Dr Miniszterelnök Úr megtisztelő figyelme kire irányuljon! Az egyszerű polgár fennakad - ha addig a TEK-en valahogy mégis átslisszan - Havasi Bertalan őrkutyán.
namihami
@Peller Anikó: 09.14:. Ebben igazad lehetNE, ha a ""független"" média a purparlét és előzményeit a megtörténtekhez híven és mindkét (összes) megszólalót nem a Fidesz igénye és ízlése valamint és föleg a pillanatnyi szüksége szerint vágná meg és adná le a főleg vidékieknek szánt médiumaiban. Most viszont, ebben az esetben is, csak egy olyan/ilyen tudósítás fog megjelenni, amiben a M-ZP a ""hülye"". Ahogy ez már eddig is, rutnszerűen szokott. Ezért, ha nem is etikus, de hasznos a támadhatási felületek minimalizálása.
simmering73
@Rizikó: 7:30 Tényleg ritka nagy barom vagy, metélt. Kevesebbet kéne itt basznod a rezet. Vegyél példát fajtársadról durbincsról.
namihami
@Horizont: 08.02:. Amit egyel feljebb Peller Animó ak írtam, azt nem ismétlem. Csupán annyit még, hogy ismert a fideszmédia ""kreatív"" gyakorlata, ezért kell legalább a magaslabdát (ahogy lehet) elkerülni. Még egy ilyen eserböl is kihozzák. Akkor egy riport millió ""kreatív vágásra"" ad lehetöséget. A M-ZP megszólalásai általában már vágás nélkül is tragikusak. És add hozzá az ""orbáni stúdiózást"". Kell még valami?
verőce21
Egészen elképesztő ez az ember!
Mondjuk az is, aki erre a nyilvánvalóan segítségre szoruló súlyos mentális problémákkal küzdő szerencsétlenre szavaz... :D
Pági
@namihami: MZP spontán beszél félreérthető dolgokat, Orbán papírból teszi ugyan azt.
Nessy
@Rizikó: Ezért a kóbor apácák megtévesztése az egész rezsiduma! Nagy fogyasztású családnál, nagy háznál van pl. gáz megtakarítása, nekem, aki belefértem az éves "szociális, kedvezményes 1200 m3/év fogyasztásba, pláne a nyílászáró csere, és a gázboyler megszüntetése után, pénz az ablakba!
mzp
Buta mint a tök! Klárinak igaza van: nem való miniszterelnöknek!
Rizikó
@Nessy: Nekem viszont jól jön, hogy nem emelgetik a gáz, víz, villany árát. Ezt nehéz űberelni!
Nessy
@Rizikó: Ezért felesleges ezt naponta háromszor elmondani! Van aki nyer, van aki még veszit is, sima "energia megmaradás elv."
Rizikó
@Nessy: Ez a levél viszont a propaganda része.
vacsi
@verőce21: Hülye mindig van! Még akkor is, ha saját maga ellensége...
vacsi
@Dr. Proktor: Azért gondolkodhatnál is!
vacsi
@Horizont: Én pl. tudom, mit akarok itt a jövőben, és a Fideszben látom a megvalósulás lehetőségét! A többi kutyaütő!
vacsi
@Nessy: Valóban, Márki zaj csak erre alkalmas!
Macskaszem
@vacsi: Te is közpénz lopásban utazol, bammeg? A bőr hüljön rád meg a többi tolvajgazemberre.
Clavigo
@Rizikó: Miért emlegetnék neked a közmű árakat...?? Egy román roma vándorkaravánban nincs ilyesmire szükség. ..
Yoda69
Ezek a naci fideSS propagandistak nem tudnak leszokni arrol hogy megvadossak a hiranyagokat. Ugyanest ezt tettek az oszodi beszeddel is
Pipás
@Rizikó: Hülye vagy te écsém! Senki sem akar 3szor ekkora gázdíjat fizetni. A jelenlegi rendszer (rezsicsökevény) nem differenciál a milliós fizetéssel rendelkezők és a szerényebb jövedelemmel rendelkezők között. A másik probléma, hogy kivérezteti a közmű szolgáltatókat. A mesterségesen alacsonyan tartott árrés veszélyezteti az ellátás biztonságát, mert nem jut pénz a felújításokra, korszerű beruházásokra. MZP nagyon is jól látja a helyzet tarthatatlanságát.
Dr. Proktor
@vacsi: Én állandóan gondolkodom, jó lenne ha más is így tenne!
Nehezményezem viszont sokakban az alapvető közgazdasági ismeretek hiányát...
namihami
@Pági: 11.11:. Akár leírt, akár spontán--egy politikus háromszor mérlegeljen MAGÁBAN és csak aztán szólaljon meg. M-ZP-re is, Orbánra. is igaz a dolog. Ami a dolgot súlyosbítna, hogy a Mi Vityánknak (ha egyáltalán ő írja és nem írják neki) még visszaolvasási lehetősége is lenne.
Ahogy persze a Gyurcsány és a többi is ebben a cipőben jár.
Rizikó
@Pipás: Ha már ilyen szépen összejöttünk, akkor figyelj rám, öcsibogyó!

Miért nem szarod le magasról, hogy a szegények és a gazdagok között nem állnak le differenciálgatni? Én el sem fogadnám, mert a mindenkori politikai vezetés dönti el, ki gazdag és szegény. Nekem ne húzogassanak határokat!
Adják akkor olcsóbban a szegényeknek a benzint? Frászt! Örülök, hogy nekem kevesebbet kell fizetni, de javaslom, ha ennyire érzékeny vagy, fizesd ki a szegények számláit! Nagyon hálásak lesznek.

Ellátás biztonsága? Ember, mikor nem volt itt víz, gár, meg áram? Rákosi alatt. A helyedben nem lennék ennyire demagóg!
Pipás
@Rizikó: Már pedig igen is határokat kell húzni. A milliós fizetéssel, jövedelmmel rendelkezők fogyasztását ne támogassa az állam/szolgáltató. Az ellátásbiztonsága pedig nem demagógia. Amiről nem tudsz, az nem is létezik? :) Buta vagy, mint a sötét föld.
csak úgy....
@Rizikó: shikim, gyüjtöm az elmebeteg mondataidat,ma ez a kedvencem!
"Miért nem szarod le magasról, hogy a szegények és a gazdagok között nem állnak le differenciálgatni? Én el sem fogadnám, mert a mindenkori politikai vezetés dönti el, ki gazdag és szegény." :)
próbálkoztál már azzal a gyógymóddal,hogy eröteljesen 8-10 X a falhoz vered a buksidat? szerintem neked használna...
Rizikó
@Pipás: Ellátás biztonság: mikor volt veszélyben? Tessék, ne tartsd magadba!

Határokat húzni? Legyen. Mindenki aki ezt támogatja, fizessen ötször annyit. Tessék!
Pipás
@Rizikó: Jobb lenne, ha megvizsgáltatnád magad egy pszichiáterrel.
csak úgy....
@Rizikó: te olyenkor mit akarsz mondani,kérdezni mikor nem mondasz semmit?
szerintem ,te még biztonsági örnek is egy rizikó..
Rizikó
@Pipás: Nem én kezdtem el tarthatatlan és vállalhatatlan dolgokat előcibálni! Azt akartad, hogy húzzanak határt! Megtettem. Ez is van olyan, mint a tied!

Még egyszer! Mikor volt az ellátás biztonsága veszélyben? Mondjad, ne engem minősítgess!
Pipás
@Rizikó: Volt? Majd lesz. Gőzöd sincs róla, hogy mennyire le vannak gatyásodva a szogáltatók. Egyébként minősíted te magad egész rendesen.
Rizikó
@Pipás: Komolyan? Te most jósolgatsz olyan dolgokat, ami Rákosi óta nem fordult elő?

Nem akarlak sértegetni, mert minek, de ez a részedről most annyira nevetséges állítás, hogy még csodálkozni is elfelejtettem!
Pipás
@Rizikó: Én viszont szívesen sértegetlek, mert végletekig megvetlek és lenézlek. Remélem a kormányváltás után az ilyen negatív, erkölcstelen, érzéketlen és buta emberek háttérbe fognak szorulni.
Rizikó
@Pipás: Beszéljünk komolyan és nézzünk a dolgok mélyére! Jó?

Magam, aki véletlenül sem vagyok liberális, udvariasan, emberi hangon beszélgetek veled. Nem minősítgetlek, hanem a tárgynál maradva próbálom a tarthatatlan nézeteidet nevetés nélkül cáfolni. Eddig nem volt nehéz dolgom.

Elismerem, hogy pl a szegények, a buzik, a migránsok, cigányok tekintetében elfogult vagyok és velük szemben a legkisebb együttérzést sem táplálom. Részint a személyes tapasztalat, részint a több forrásból leszűrt történéseket értékelve jutottam ide. Persze meggyőzhetsz, pl azzal, hogy egy cigány faluban általad történő gázolás után, te a legkisebb rossz érzés nélkül szállnál ki a járműből segíteni! Majd meggyászollak!
Még azt sem vitatom, hogy egyes esetekben negatív vagyok, mert nem ragozom az ügyeket, csak azt mondom: NEM.

Amit nem értek az, hogy miért lennék erkölcstelen, mert kiállok az elveimért és miért lennék buta, mikor nem én állítok tarthatatlan zöldségeket?
Te engem megvetsz, lenézel. Én nem is tudom, mit érzek veled kapcsolatban. Talán egy elnéző fejcsóválás fejezné ezt ki, amikor találkozom egy önmagát komolyan vevő, vitaképtelen emberrel, aki a zsigeri indulatain kívül semmi lényegeset nem tud egy vitába előhozni!

El fogsz szomorodni, de az általam képviselt nemzeti oldal komolyan erősödik és hamarosan megkerülhetetlen politikai tényezővé válik. Majd akkor emlékezz vissza arra, hogy egy ponton túl, már mi nem akarunk a magadfajtákkal tárgyalni. Megmondjuk mi lesz és pont.
Rockxy
hát...a kutyaugatás vót a legértelmesebb megnyilvánulás ebbe a zűrbe
csak úgy....
@Rizikó: shikim,te csak egy segglyuk aki a dolgok mélyén él!
ti a "nemzeti oldalatok" miatt fogtok éhendögleni,mert a meló már büdös..., na meg a "cigók" sem dolgoznak! :)
csapnivalo
@KisTehen: atomfegyvere sok államnak van (pl. India, Pakisztán), de egy beszólásra csak nem durrantják atomtöltettel onnan szét a seggünket :D ... meg észak koreának nagyobb gondja is van, mint velünk hadakozni. Pl. kellene kaja az asztalra. Amúgy meg Ők tartoznak nekünk tudtommal, ami tartozást ginzenggyökérrel akartak kifizetni. Na mindegy, nem flamelek itt, csak megütötte a szemem ez az észak korea (de már kezdek újra látni :))
csapnivalo
@Horizont: Lehet. Nekem alacsonyabb valszeg az ingerküszöböm. Amikor egymás szavába vágva mindenki mondja a magáét, az nekem "idegbeteg" dolog. Hátat is szoktam ott fordítani, vagy megvárom, amíg a másik befejezi. Megértem, hogy itt ez nem működhetett.
elmúlt karácsonyok szelleme
@Rizikó: Én tudod mennyit fizetek áramra?
3000 forintot. .Mert takarékos nálam minden minden fogyasztó.
Ha megemelnék háromszorosára az áram árát, akkor is 9000 forintot fizetnék.
Hú, magam alá csináltam egyből.
Vágod, hogy mit akartam kihozni ebből a történetből?
elmúlt karácsonyok szelleme
@Rizikó: Mindennek ára van, amit meg kell fizetni, te sehonnai bitang fideszes patkány - vagy így, vagy úgy!
Rizikó
@elmúlt karácsonyok szelleme: Fizetni fogtok!
elmúlt karácsonyok szelleme
@Rizikó: Amikor én fizetek (ahogy te gondolod), abba te rokkansz bele!
Emmersson71
@Rizikó: 11:14 - Anno ezért voltál komcsi párttag és szavaztál a Hazafias Népfrontra :P
Kádár szarta le a piacot és állította meg a kezével az árakat, mint Neo a lövedékeket :D
percsi
@Rizikó: "Nekem viszont jól jön, hogy nem emelgetik a gáz, víz, villany árát. Ezt nehéz űberelni!"

A Központi Statisztikai Hivataltól (KSH) kapott adataink szerint, míg 2002 májusa és 2010 áprilisa, vagyis a Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai-kabinetek idején átlag 66 forintot fizettünk egy köbméter gázért, addig az érték 2010 májusa és 2018 februárja között 113 forintra rúgott. Az első Orbán-kabinet 1998 és 2002 között éppenséggel 70 százalékkal emelt az azt megelőző négy év fűtőanyagárán. 2006 és 2009 között 25 helyett 20 százalékra rúgott az áfa. 2012-től 27%
Rizikó
@percsi: Demagógia! Azóta nem emelgetik a közüzemi díjakat, mióta nem a szocik vannak!
Aki Én
@percsi: @Rizikó: 2010 után orbánék évekig emelték a gáz árát, bőven az infláció fölött.
Tény, nem a Shikari képességein múlik.
Amikor a világpiaci ár a felére esett, kaptunk 20 %-ot.
Shikari, kezded érteni miért tart itt mindenki butának téged?
percsi
@Rizikó: Bár téged a valósság helyett a hazugságok jobban érdekelnek.
Egy átlagos gázfogyasztó számlái világosan megmutatják, hogy rizsa a rezsicsökkentés. Csak vissza kell menni a kormányváltás előttig. Valójában nem megtakarításról, hanem túlfizetésről van szó.
24.hu/fn/gazdasag/2016/11/17/szamlakkal-bizonyitjuk-hogy-kamu-a-reziscsokkentes/
Rizikó
@percsi: Én kevesebbet fizetek, mint a szoci kormány alatt, amikor mindig emeltek, így nekem Orbán a nyerő.
Ezzel így van a többség!
leszholnapis
ne állj szoba a söpredékkel tudhatnád milyenek...
leszholnapis
annyra cskkent a rezsim hogy az egyenlegnél+35 000 rá kellet fizetni,,,, na nem azért mert többet fogyasztottam hanem a az egy évvel ezelötti számlán más szorzo volt...az3x ra ugrott mivel uj seprü jobban söpör (MVM)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.