Vásárhelyen kell megvédenie a gyerekeket attól, hogy a Fidesz elvigye őket golyófogónak Ukrajnába. 

Márki-Zay Péter döntött: "nem ülök be a parlamentbe"

Fotó: Facebook

Szerdán este Facebook-posztjában tett pontot Márki-Zay Péter annak a végére, hogy a 2022-es országgyűlési választásokon elszenvedett ellenzéki vereség után marad hódmezővásárhelyi polgármester, vagy átveszi mandátumát, és a parlamentben folytatja.

"Hosszas mérlegelés után úgy döntöttem, hogy nem ülök be a parlamentbe – nekem most Vásárhelyen kell megvédenem a vásárhelyi gyerekeket attól, hogy a Fidesz elvigye őket golyófogónak Ukrajnába, köztük négy, még csak nem is katona fiaimat"

írta a politikus a Facebook-bejegyzésében. 

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Istenakinincsen
Egyik ellenzéki se üljön be a parlamentbe!Minek?Melegedni,vagy szunyókálni?
Tőkmindegy hogy ott vannak-e vagy sem mert a 135 birka dönt mindenről.
Nincs ott semmi keresnivalójuk...hacsak nem a fizu a semmiért.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
bölcs döntés..a Parlamentben minden nap hülyét csinálnának belőle...helyette ott van Gyurcsány, Jakab, meg még néhány élősködő..azokat hamar kikezdik
Istenakinincsen
Egyik ellenzéki se üljön be a parlamentbe!Minek?Melegedni,vagy szunyókálni?
Tőkmindegy hogy ott vannak-e vagy sem mert a 135 birka dönt mindenről.
Nincs ott semmi keresnivalójuk...hacsak nem a fizu a semmiért.
terlasz
"Vásárhelyen kell megvédenem a vásárhelyi gyerekeket attól, hogy a Fidesz elvigye őket golyófogónak Ukrajnába,"
Ez épp olyan zakkant, mint Orbán. Jobb is, ha egy szűk közegben mozog.
Istenakinincsen
@KisTehen: Nem tiltja a házszabály?Szigórú büntit kapnának kövér efftárstól ha nem az ő nótáját bazseválnák.
...tudod a paradicsomosat:)))
justhpeter
@Istenakinincsen: Semmit nem kapnának a házmestertől, hiszen korábban Orbán majd 3 évig ezt csinálta.
dr. prédikátor
ELKEZDŐDÖTT:16 ÉV R A B S Z O L G A S Á G !!!
Béla333
Jól teszi MZP.
A többinek sem kellene...
Csizmás Kond
...szerintem ha meghúzná magát és nem jeleskedne a hülyeségeivel hamarább elfelejtené mindenki hogy mekkora bunkó.
simmering73
"Az ellenzéki előválasztás első fordulójáig volt először egy szemernyi értelme annak, hogy 2010 óta az ellenzék részt vegyen Orbán törvénytelen rendszerének csaló választásán, mert az ellenzéki összefogás megvalósult, minden felmérés markáns ellenzéki előnyt mért, és az országban megerősödött a rendszer(kormány)váltó hangulat. Ha ez marad, akkor megszorongathatták volna Orbánt úgy, hogy nyilvánvaló csalásra kényszerüljön, és kiderüljön mindenki számára, hogy őt demokratikusan leváltani nem lehet. Mert győzni semmiképp nem lehetett volna.

Ez nagy előrelépés lett volna, hogy az ellenzéki pártok és az ország népe szembenézzen a valós helyzettel, és rákényszerüljön arra, hogy kilépjen a négyéves legitimációs ciklusból, mert a választási részvételével csak legitimál egy törvénytelen és alkotmányellenes diktatúrát. Ezt az esélyt rombolta le és foszlatta szét a “kapitány” Márki-Zay Péter, aki azért hamisítja meg a valóságot, amikor azt mondja, hogy Gyurcsány miatt veszített az ellenzék, mert mielőtt ő átvette az ellenzéki kampány vezetését, akkor is volt Gyurcsány Ferenc, az ellenzék pedig fölényesen vezetett. Vele pedig zuhant."
nepszava.us/az-ellenzek-visszajutott-az-alapveto-kerdeshez-szabad-e-bemenni-a-parlamentbe-es-feleskudni-az-alaptorvenyre/
kereső
@KisTehen: Túzszünet!, miután a legyilkolt emberek hátán , a győzelmi glóriát font magának. Az eu leáll a gáz-és az olaj elzárásával? Olyan isten nincs, hogy kiderüljön- orbán hazudott a kampányban. Mert az a nagy fene helyzet, hogy igaz az , hogy Európának szüksége van az orosz gázra, és olajra- bár egyre kevésbé, de az oroszoknak meg szükségük van a gáz és olaj árára. Mert gyakorlatilag másuk sincs, amiből pénzt csinálhatnának.Kérdés: melyik a nagyobb szükség!
kereső
@KisTehen: Még annyit. Kárhoztatta mindenki Gyurcsányt, hogy az orosz energia függést növelte. Orbán 2012-től kezdve ezt meghatványozta, szinte teljessé tette, miközben minden igyekezetét lekötötte, hogy Magyarország ne nagyon lépjen előre az alternativ energiák termelésében- megadóztatja a napelemeket, gyakorlatilag letiltotta a szél energia használatát/fejlesztését, európai orosz barátok segitségével megfúrták közösen az alternativ(orosz független) olajvezeték épitését. Most meg vétóz. Nem is tehet mást, ha nem akar x@rban maradni, mert akkor mit mond azoknak, akik hozzásegitették a világraszóló győzelméhez. Ennek ára, a vétó- és az, hogy a nyugat európai szövetzségesek szemében mi!!! leszünk ismét a gyalázhatók.És mindezt egyetlen ember miatt- aki tojik egyébként az ország érdekeire, csakis és kizárólag a saját érdeke számit.Ami inkább egybeeski putyin érdekeivel, mint Európáéval.
kereső
@KisTehen: Ezt a "logikát" pontosan az oiroszok találták ki, és ők akarják rákényszeriteni Európára is. Csak azzal nem számoltak, hogy ez a z Európa, nem a 2014-es Európa, amikor a Krimnél bambán félre nézett, feladva önnön védekező képességét. Ha figyeltél volna, akkor olvashattad volna a német elnök nyilatkozatát, ami ezt igazolja. óriási fordulat Merkel kancellár álláspontjához képest- 2014 ről beszélek.
vacsi
És itt az újabb hazugsága:
"A Patrizánnak adott február 13-i interjúban Gulyás Márton műsorvezető kérdésére, miszerint ha kirobban a konfliktus, miniszterelnökként biztosítana-e katonai segítséget, a baloldal jelöltje azt felelte: Hát hogyha a NATO úgy dönt, akkor akár katonait is."
Akkor ki is vinné a fiainkat háborúba?!
kereső
@KisTehen: Nem atomról beszéltem- Magyarország egy gyakorlatilag hatalmas , feltáratlan energia mezőn terül el. Ez a melegviz- ami geotermikus energia. Magyarország egy szélfútta ország. Magyarországon az éves átlagos napfénytartam időszaka igen magas- vetekszik a déliekével- és már megoldott a napfényes időszakban keletkező energia tárolása. Magyarországon ma már múködnek biomassza üzemű energia termelő telepek is , igaz csak mutatóban. Még mit akartál mondani???
Macskaszem
@KisTehen: Putyler viszont akkor zárja el az uráncsapot, amikor akarja. Tudod ettől zsarolható Magyarország. Tök mindegy, hogy gáz, vagy urán, a föggőség totális.
rokker33
Idióta! AMég ekkora bukás után sem tud viselkedni!Tűnjön el a fenébe lépjen ki az összefogásból és soha többé ne adjon interjút! Mi az hogy gyerekeket védi meg nehogy golyó fogónak küldje Orbán?? Hülye faszfej te küldtél volna minket megdögölni és a Natora fogtad volna ezt is!
Macskaszem
@rokker33: Hazudsz majom. Orbán rendszeresen ordas hazugságokkal vádolja az ellenzéket, aztán ő maga teszi meg. Még téged is besoroz Putyler mellett harcolni.
kereső
@vacsi: Bocsi, de ez ismét egy hatalmas butaság tőled. Magyarország NATO tagállam. Ha a NATO úgy dönt- amiről szó nincsen, sőt mindenáron el akarja kerülni, mert akkor ez 3. világháború- hogy beszáll a háborúba, akkor , ha a szövetség kéri Magyarország is küld katonákat. Mintahogy a NATO keretében szolgáltak/szolgálnak magyarok a világ számos háborús övezetében. Mondom még egyszer!! A NATO kezdettől fogva azon az állásponton van, hogy nem küld katonákat ukrajnába- ezt nem orbán találta ki, és ehhez igazodott a NATO vezetése, hanem ez az álláspontja a katonai szövetségnek a háború első percétől fogva. Ami meg a fegyver szállitásokat illeti- szállitanak fegyvereket a csehek, a lengyelek, a románok, átengedik a német, a francia, az angol fegyverszállitmányokat a szlovákokkal egyetemben, mégsem hallani, hogy putyin ezért megtámadja őket. És tudod miért nem? Mert NATO tagországok, akiket ha putyin fenyegetne , vagy megtámadna, akkor kockáztatná a 3. világháborút- és nem az ukrán sereggel kellene szembe néznie, hanem az amerikai, angol, franci, német ,olasz egyesitett haderővel. Öngyilkos meg nem akar lenni. Szóval jól behülyit benneteket orbán ezzel is.
kereső
@KisTehen: Mekkora területen fekszik Bp.?? Magyarországon mennyi, a parlagon lévő, vagy a gazdaságtalanul megmúvelhető földterület nagysága?? Hm??
ómió
Jól sejted, hogy a sok bolsi hazugságod nem odavaló!
Csizmás Kond
@simmering73: " Ez nagy előrelépés lett volna, hogy az ellenzéki pártok és az ország népe szembenézzen a valós helyzettel,"
...vége a kampánynak ember...és mindenki aki akart szembenézett...mit a lószart akarsz még ? ..szavazás volt ez jött ki, mit kell ezen lovagolni tovább ?
kereső
@Horizont: Hátha, még reménykedem- hogy egy icike-picike mécseske kigyullad, amihez viszem a lángot.
rokker33
@Macskaszem: te hülye ezt Márky saját szájával mondta, hogy akkor küldünk embereket harcolni, ha a nato úgy dönt!De a nato nem küldött és nem fog küldeni 1 katonát sem Ukrajnába szóval megint a zajos Péter hazudott nem is kicsit!
vacsi
@kereső: Persze, mindezt én is olvastam már. De ez a márki zaj miért nézi hülyének az embereket?
nyuggerpasi
Tudomásul kell venni,hogy Magyarország politikai,gazdasági és erkölcsi fertő.Azzá tették az ún. rendszerváltó politikusok,Antalltól-Orbánig. A közpénzt és a közvagyont sajátjukként kezelték,igy fordulhat elő pl.,hogy egy apró falu két családjának minden tagja milliárdos lehet manapság.Nem érekelte ezeket az egészségügy,az oktatás,a dolgozói bérek alacsony szintje,vitték szanaszét az ország népének vagyonát. Ezen már csak vérrel lehet változtatni.
kereső
@vacsi: és orbán? Orbán miért? Tudod, hogy hülyének néz, és mégis hiszel neki? Ez számomra érthetetlen.
rokker33
@Horizont: mert a NATO sosem tett hivatalosan olyan kijelentést, hogy akárcsak 1 katonát is küldene Ukrajnába és Orbán sem mondott és nem küldött senkit harcolni max a határt erősítette meg!!Márky meg össze vissza beszélt a nato ra akarta fogni az elég durván sikerült nyelvbotlását ! Erről rengeteg videó van ő sem tagadja ,de akkor is hülyeség!
verőce21
Nem ül be a Parlamentbe...?
Sokan megkönnyebbültek emiatt azt hiszem...! Főleg az ellenzéki oldalon. :)
Macskaszem
@rokker33: Mi ebben a hazugság? Azt mondta, akkor küld katonát, ha a NATO kéri. Nem kérte, nem küldtünk. Nem találom a hazugságot.
vacsi
@kereső: Lehet, hogy ő is hülyének néz - de én nem neki hiszek. Én annak hiszek, amiket látom, hogy tesz: a családtámogatások, az otthonhozjutás segítése, a babaváró hitel a fiataloknak, a nyugdíjtámogatások, az építkezések, pl. a vasút megújítása, no meg a sokat szidott stadionok - amit persze én, mint öregasszony feleslegesnek tartok, de a gyerekeim, unokáim boldogok tőle. Nyilván sok a hiba is, de majd...
vacsi
@Horizont: Az eltelt 12 év alatt nagyon sokat tettek. És legalább annyit előtte, valamikor a 90-es években, talán 8 év alatt - ezt persze, az utána következő Gyurcsány banda tönkretette. Azóta látom, hogy Orbán valóban a magyarok, Magyarország érdekét nézi.
kormanyos63
MZP vasárnap óta egy bukott politikus, vagyis ahogy Lézer Jani mondta, politikai hulla!
Aki ismeri Lázárt az tudja, hogy ki fogja csinálni MZP-t Vásárhelyen, egy fél évet sem adok, és nem MZP-nek fogják hívni Hódmezővásárhely polgármesterét!
Lázár egy sunyi, aljas, bosszúálló rohadék, aki sosem felejt!
MZP-nek a hónapjai meg vannak számlálva, ebben biztos vagyok!
Egyébként pedig óriási hiba volt őt választani miniszterelnök-jelőltnek(a választás eredménye ezt igazolta is), és hiba volt Karácsony visszalépése is a javára!
kereső
@vacsi: Tudod, az a helyzet, hogy bizonyos fokú hatalmas hazugság esetén már nem az a hibás aki hazudik, hanem az, aki elhiszi.
vacsi
@kereső: Azaz Ti, akik mind elhittétek Márki zaj hazugságait? Gondoltam!
kereső
@vacsi: Te vallottad be, hogy elhitted orbán állitásait. Arról nem kértél nyilatkozatot eddig, hogy én kinek mit hittem el.Nos, az a helyzet, hogy orbánnak azt sem hiszem el, amikor álmában ásit. MZP-ben, meg nem hittem Érzed ugye a különbséget?
Istenakinincsen
@KisTehen: ma, 08:39
" ha meglesz Paks 2, akkor nem kell orosz gáz"...hmm ez komoly?Paks2 gázt is termel???Ekkora marha nem lehetsz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.