Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke napirend előtti felszólalásában kijelentette, "a megalakuló kormányt törvénytelennek tekintik" – írja a Telex.hu.

Kövér keményen beleállt Gyurcsányba: "Ez volt az első és utolsó"

Gyurcsány úgy véli, igaz, hogy a Fidesz megnyerte a választást, de "a választás nem fejezi ki mindig a népakaratot".

A hatalom manipulált, erőszakos, hazug nyilvánossága vesz minket körül

- mondta a DK elnöke. Ha manipulatív a nyilvánosság, nem szabad a választás, az nem fejezi ki a népakaratot, ezért aztán az ilyen választáson nyugvó kormány törvénytelen.

Gyurcsány Ferenc napirend előtti felszólalása után, a kormányzati válasz előtt Kövér László külön szólt Gyurcsány Ferenchez. Azt mondta, az, hogy nem szakította félbe, nem azt jelenti, hogy tűrné majd a jövőben, amit Gyurcsány mondott – írja a Telex.hu.

Önnek nincs joga törvénytelennek nevezni egy demokratikusan megválasztott kormányt. Különösen nincs erkölcsi alapja, miután szándékosan polgárháború szélére juttatta Magyarországot 2006-ban

- mondta Kövér, aki szerint minden létező bűnt elkövetett a nemzet, az ország, a demokrácia és a jogállam ellen Gyurcsány, amire személyes példákat is tudna mondani, de attól „most megkíméli” a házat.

Szeretném felhívni a figyelmét arra, hogy ez volt az első és utolsó olyan felszólalása az országgyűlésben, legalábbis ha én vezetem az ülést, amikor Magyarország törvényesen megválasztott kormányát törvénytelennek meri nevezni

- mondta Kövér.

Kövér figyelmeztetése után a DK frakciója kivonult a teremből.

Forrás: Telex

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
A mocsok bolsevik kover es orban a ruszkikhoz akarja láncolni az országot, amihez 3 millió idiota barom adta a voksát.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
fergeteg
Gumibotot Gyurcsányra ! Elég bolsevista mocsokból.
Horizont
Kövér ideges lett a parlament teljhatalmú fura, ura.
Játszótere az országgyűlés ennek a nagyon mogorva idiótának.
Yoda69
A mocsok bolsevik kover es orban a ruszkikhoz akarja láncolni az országot, amihez 3 millió idiota barom adta a voksát.
simmering73
Mindent megtettek kövér elvtársék, hogy polgárháború legyen 2006-ban.
Gazella
Harcsabajuszu... nah te undor féreg .. 2006 pont a ti lelketeken szárad
fergeteg
Buktatok komcsik ! Olyan nehéz ezt megérteni.
Szarok vagytok ! Ennyi.
Fulladjatok az embergóba neomarxista senkik. Mi meg rátok sem csinálunk.
Maccska
@Yoda69: ebben a csapatban a Fletó volt egyedül a bolsevik.
A hatalma megtartása érdekében kiprovokálta az összecsapásokat.Ehhez a fidesznek semmi köze sem volt.Minden fidesz tüntetés békés volt.
A tv székháznál is a Böszme rendőrhalálra játszott.Ezért nem vetette be a képzett rendőröket
orsos vendel
dagadt laca !!! szokni szoksz !!! BUNKO !!!
KisTehen
kövérnek teljesen igaza van ... gyurcsányék manipulálták a nyilvánosságot 2006-ban
KisTehen
amit aztán könnyes szemmel bevallott balatonőszödön
KisTehen
a párttársai igen nagyon meg is sajnálták ezért, szegény áldozat
Maccska
@Horizont: az MTV székházat irodista rendőrnők védték.A szomszédos utcákban meg ott ácsorogtak a rohamrendőrök.Őket nem engedték beavatkozni.Ez tény.
KisTehen
nem tehetett mást, rákényszerítették a körülmények és gyerekkorában molesztálták
Pegero
@Horizont: Röhöghetsz Édeskedves Banyavirágszál!
Már rég alulról szagolod az ibolyát, amikor Magyarországon még mindig egy demokratikusan megválasztott Orbán-kormány fogja irányítani az országot.
Csókolom!
Philip Marlowe
Gyurcsány felszólalása egyenesen VÉRLÁZÍTÓ volt egy normális ember számára!
Nem csodálom, hogy Kövér László is hatáskörét egy kicsit túllépve tette helyre ezt az elmeroggyant Gyurcsányt.
De az is biztos, hogy ennek a felszólalásnak egyetlen célja volt, hogy megbotránkoztassa a normális embereket. Undorító cselekedet volt! Gyurcsány egy velejéig romlott szemét ember! És ez még enyhe kifejezés.
Eladott Ország
Önkritika. Tragédia történt néhányszor, amikor így vagy úgy effektív elmebajosok...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274037291_482494903497469_4764161708649307623_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-6&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=f65UH6c_fXYAX-E9U5a&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-sI3SbP8paxXUv62becSbSyaeBSFIHzCEcoovRSZc3Nw&oe=6286CFCF
Kövér elvtárs, maga nagyon hasonlít Dzsugasvili elvtársra. A Lenin fiúk köztünk járnak.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/133702493_2748695178716890_4364061804829243325_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-6&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=C5s9qyQCwtQAX8qOUFO&_nc_oc=AQnyNJ8W7M9nIlcHMiPTy03bRdKl3S_N4g2eNp6XJ7nzFGDwMcLMkLmgfWDaAGek9J0&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9AgMy_k9KvkqZKJim7fVaM8cLyfBoDQOJwYvLkiliEEw&oe=62A8C3AB
Kövér: A fidesz kommunistái jó kommunisták
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/133916400_410014730243530_3297874498534608929_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-6&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=pWaFdkK3EvsAX-U2Rj5&_nc_oc=AQmZBDO510y1y-pdgZK4E298R-GMwswb-pkgBscgclgRE03A67UT5SNuTlkjb6BBQl4&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9BYUBXeUvCsbGtMsE0kNH2DyHSfOFDj_fBLapdk0hIIg&oe=62A67348
A fidesz pápai csövese. Zöld erdőben jártam, fostam, szartam hánytam, nőtt rajta egy virág, hasonlítot énrám.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/169429881_158887856103665_5517755959013923279_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-6&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=o7lD_V5nCRYAX9AC8Zo&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-31yV_rS2539TZDdEiXxedneWBEmqWsAuHkw6JzoGCjQ&oe=62A692B1
Maccska
A székházostrommal kapcsolatban rendőrségi belső vizsgálat történt, amit a Gyurcsány kormány titkosított.Egyedül a parancsmegtagadást kilátásba helyező rendőrparancsnokot marasztalták el aki ténylegesen az életét kockáztatta..A rendőrparancsnokok belső rádióbeszélgetései titkosak maradtak.
Philip Marlowe
Remélem, hogy a Durung Koalíció ma végleg kivonult a magyar parlamentből!
Gyurcsány szerint a "a választás nem fejezi ki mindig a népakaratot".
Tehát a Durung Koalíciónak semmi keresnivalója nincs a parlamentben!
Ezt mondta Durung Feri!
Eladott Ország
@Pegero: @Philip Marlowe: " Bizonyítványokat kiosztották, a színpadi műsor véget ért. Magyarország minimum Orbán Viktor haláláig egy fasiszta diktatúra marad, és nem is érdemel mást. A fidesz kompletten túszul ejtette az országot, az ellenzék pedig kompletten elárulta a szavazóit. A jelenlegi, döbbenetes apátia csak a kezdet, sokszorosa lesz a következő években. Jegyre fog vásárolni Magyarország, amelyiket - ha marad a mostani irány 5-10 éven belül ki fognak rúgni az EU-ból, cserébe kirajzolódik a NER a valóságban mindenki számára: Magyarország egy fehérorosz jellegű családi vállalkozássá növi ki magát, remek, vadonatúj börtönök és átnevelő táborok épülnek majd, kivonul egy csomó multi, amelyik előbb Orbánnak eladja a helyi bizniszt, aki mindenes lesz – tőle veszi a magyar a kiflit, az áramot, az autót, az ingatlant, az orvosi ellátás pótlékát, de a villamosjegyet is. Magyarország pontosan a történelmi helyére kerül: egy belviszályok, gyűlölet és félelem által teljesen lerombolt és tönkretett balkáni szarkupac teljesedik ki azért, mert gyáva, bunkó, értékrend nélküli büdös tahók országa ez, mindig is az volt, mindig is az lesz. Soha nem lesznek nemhogy többségben, de egyensúlyban sem az Adyk,és Radnótik, Karikó Katalinok és Márai Sándorok, itt sosem lesz sem kultúrnemzet, sem egyéni jólét. Mert az irigység, a tudatlanság és a gyűlölködés tort ül a szépség, a csapatmunka, a szaktudás, a becsület és a szeretet fölött. Ismét elbúcsúzunk több millió tehetséges magyar fiataltól, hogy aztán majd posztoljuk a külföldi sikereiket és odaírjuk alá, hogy a mi gyerekeink, pedig dehogyis.”
Philip Marlowe
@Eladott Ország: Ember!!!
Te szörnyű, hogy milyen buta vagy!
Ennyi baromságot leírni!?...Na csá!
Eladott Ország
@Philip Marlowe: ma, 14:30 ♦ „Magyarország Csákmáték földje lett, ami fölött egy elbizakodott, a feladatának soha megfelelni nem tudó ember trónol, aki a Karmelita kolostor erkélyét is legfeljebb csak kovászos uborka érlelésére képes használni. Azt, hogy egyáltalán eljutott odáig, nem érdemeinek és kiválóságának köszönhette, hanem annak, hogy amerre járt elhintette a viszály és a gyűlölet magvait. Ahogy azok szárba szökkentek, a segítségükkel azonnal kiütötte a nála jobbakat, alkalmasabbakat. Ehhez volt tehetsége, és ahhoz, hogy amikor mindenki mást kiütött a hatalomból maga körül, akkor mindent elvegyen mindenkitől. Először csak az évezreden át óvott, formált, alakított szavainkat vágta zsebre, hogy a nyelv hatalmát a hatalom nyelvévé formálhassa, aztán a kultúránkat, művészetünket cserélte talmi szarra. Végül a gondolatainkat, az álmainkat a hitünket orozta el, hogy helyettük saját lelki hányadékát zabáltassa fel mindenkivel. Akinek ízlett, az zsíros állást, jó pénzt kapott érte. Azt is megengedte neki, hogy a szolgálatába lépjen, és amíg pitizik egy pillantásáért, ott is maradhat. Itt ma csak az övék lehet hatalom és dicsőség.Talpnyaló, ámde hasonlóképpen hasznavehetetlen szolgái pedig hálásak érte, hogyha rájuk veti tekintetét, olyannyira, hogy szavait szolgamódon visszhangozzák mindenfelé. És ezek a szavak kizárólag csak a háború szótárából valók. Harc, csata, háború, viadal, minden ott van közte, csak egy nincsen, a diadal. A gonoszság golyószóróinak golyózáporában így lett hazánk ordasok tanyája, ahonnan száműzve a béke és a szeretet, a tisztelet és a becsület, az együttérzés, és a gyengék segítése."
Nessy
Drága Kövér elvtárs! Tudjuk, hogy a milliárdokért megvásárolt ellenőrizetlen levélszavazatok, a voks turizmus, a kamupártok, a szegény települések lakóinak "megvásárlása", az országos kormánypropaganda lehetősége a közmédiában, a kint dolgozók, tanulók választási diszkriminációja,
az mind "demokratikus"!
Mint ahogy az is, hogy ön a Hír tv-ben Bayer elvtárssal együtt szíveskedett az ellenzéki szavazók szellemi képességeit kétségbe vonni! Pedig, ha elfeledte volna, az ellenzéki szavazók is ennek a kis hazának a valóban itt élő, itt adózó választópolgárai! Ha emlékeim nem csalnak volt, amikor önöket is ellenzéki szavazók juttatták be a parlamentbe!
Horizont
@Pegero: hahahahahahaha te sem felülről fogod szagolni nyugi. Sőt orbán se. Szerinted meddig él??? Most nézem a Hír tévén szét van hízva. Demokratikus??? Még egyszer hahahahahaha
Maccska
@Nessy: te még mindig itt tartasz?
Uriel
@fergeteg: @Maccska: @KisTehen: @Pegero: @Philip Marlowe: Sötét buta fideszes parasztok!

Ha Gyurcsány hazugságai 1 cm, akkor Orbán hazugságai 100 km.
Ráadásul az MSZP-vel volt a gond, miattuk kellett - úgymond - hazudnia.

2006 október 23.-a pedig 100%-ig Orbán bűne - akárhogy is csűritek-csavarjátok!
Ti tényleg annyira buggyantak vagytok, hogy beszoptátok azt a marhaságot, hogy az Elkxrtuk c. bullshit (IMDb 1,5/10) egy dokumentumfilm, ami hűen követi az eseményeket?

Hogy ki mennyire rabolta, fosztotta ki az országot, csak meg kell nézni hol állt akkor és hol áll most az ország a közép-kelet-európai országokkal összehasonlítva - és főleg mennyi pénzből gazdálkodtak akkor és most !!!
Pegero
@Horizont: Édeskedves Banyavirágszálam!
Ibolyát én most is gyakran szagolgatom alulról (szomszédasszonyom!) és még mindig jó illata van!
i.pinimg.com/originals/20/f0/05/20f005ea937f1c9d7c51e43a5fb96ea8.jpg
Egyébként ami Orbánt illeti, nem a látszatra kell adni, hanem a tényekre, mi van a koponyájában!
Csókolom a kis kacsódat!
pctrs.network.hu/picture/1/2/4/2/_/csacsi_csok_1242492_3316_n.gif
Horizont
@Pegero: Pont elég nekem a tények. Semmi látszat.
rokker33
Gyurcsótány és a dékás patkányok kivonultak :) Ezt a bukást nehéz lesz megemészteni ! :D
Nessy
@Maccska: Miért? Ha ezek a tények.
Maccska
@Nessy: még ha igazak is lennének(nem azok)a fidesz akkor is nyer.Cáfolhatnám sorban.
Maccska
@Uriel: te nagyon el vagy tájolva ember!Azóta már a negyedik kétharmadot köszönhetitek a Böszmének.
Úgy látszik neked ez kevés.
szaboria1
Van aki még emlékszik 2006 okt.23-án Révész Máriusz nagyon eltévedt és az Orbán által felbujtatott tömegbe keveredett és a saját fideszes csürhe jól elverte. Révész egyszer véletlenül elszólta magát nem a kijelölt irányba ment a Szentkirály utca helyett. Na az óta esett ki a fideszes pitliből.
Pegero
@Horizont: Édeskedves Banyavirágszálam!
A tények fontosabbak, mint a fények, de szívből kívánom, hogy az örök világosság fényeskedjék Néked!
www.minden-egyben.com/post_image/2018/11/1000_1_20181104_210743.jpg
Amen!
tudode
Tartom!
.
Nem az a férfi aki adja, hanem az aki állja!
.
Annál is inkább, mivel az öszödi igaz beszéd nélkül az ÖRÖKÖS egyeduralkodó a tettei következtében vagy a töreket szedegethetné/k az aratók után, vagy a tettei/k miatt méltó helyükön múlatnál az időt azok után, hogy nem egy, két éve, 12 éve kimerítve a 10 paracsolatot 2006 őszi események után rekultiválni kellett a Kossuth teret
.
Többek között 8,4-től chartát hírsetett, kormányon eltemette a demokráciát, majd befejeztette a diktatúráját, amelynek szele elért az Európai Únióhoz is.

---- Orbán Viktor beszéde, Kossuth tér, 2006. október 6.
www.youtube.com/watch?v=PW5teJ7Mlow&t=565s.
-----------------
.
Ki tudja azt, hogy ez a Gántkő hol áll meg, azok után, hogy az ország megvolt, és a műfoga még nem tört bele az Európai UniÓba, ötödik SS győzelmi beszédében említett EURÓPAI EGYESÜLT ÁLLAMOKBA, amely videóban elhangzik az "is", hogy az EU-ban van egy szoba, ahol EGY RÉM lakik:
.
---- "Hallo, Diktator" - Orbán, az EU és a jogállamiság
www.youtube.com/watch?v=0qmdfkGM88U&t=521s
.
Nyers fordításban
.
"""Ez egy harc a hatalomról és a milliárdokról. 2020 nyara óta az uniós tagállamok többsége azért küzd, hogy az uniós források nyújtását feltételhez kösse. A jövőben csak azok kaphatnak pénzt, akik betartják a jogállamiságot. Orbán Viktor magyar miniszterelnök hevesen ellenzi. Jó okkal? Az európai értékközösség küzd a pozíciója miatt. Hónapokig. Zsaroló vétójával Orbán mély válságba taszítja az EU-t, amelyben Merkel kancellár végre közvetít. Megbékélünk az autokratával? Nyomok keresése Európa-szerte."""
------------------------
.
Mayarország jobban teljesít!!!
.
A világháló nem felejt!
..
Ámen!!!.
Toller Béla
A fidesz egész működése törvénytelen, ehhez kétség sem fér. GYF meg ne ugráljon láthatja, hogy hülyékkel van köürlvéve ! A kövérnek fogalma sincs a demokráciáról, amelynek a nevében viseli a tisztséget ! Majd belátja, hogy ő csak egy porosz miniszterelnök ...a reichstagban ...
percsi
@Maccska: Orbán Viktor megbízásából Toroczkai és már korábban kiderült CÖF-ös Bencsik András közösen irányították az MTV székház ostromát és a 2006-os zavargásokat.

A teljes feloldott titkosított iratokat itt olvashatja el: MTV székház ostromának feloldott titkos iratai.

Nyitray azt az utasítást kérte számon a Honvédelmi és Rendészeti, valamint a Nemzetbiztonsági Bizottság összevont ülésén megjelent két miniszteren, hogy a rendőrök nem használhattak fegyvert. Nyitray azt firtatta, hogy ez egy külön extra utasítás volt-e az adott helyen, az adott napon.

„Mert egyébként ez egy képtelenség. A szolgálatban lévő rendőr az egyik olyan, aki egyébként, ha az ő életét és testi épségét fenyegető veszéllyel találja magát szemben, minden külön engedély nélkül használhatja a fegyverét”

– fejtegette Nyitray.

Majd még hozzátette, hogy

„isteni szerencse, hogy ott nem halt meg egy-két rendőr, meg egy-két nem rendőr is, hozzáteszem, mert ott össze-vissza hajigálták a köveket. Ha ez nem elég jog arra, hogy valaki használja a fegyverét, akkor itt nagy baj van.”

Most, amikor október 23-a apropóján ismét fellángolnak a viták és az értelmezések, ennyivel tartoztunk az igazságnak. Az Orbán vezette Fidesz képviselője a tömegbe akart lövetni, azt kifogásolta tehát, hogy miért nem voltak halálos áldozatok…

A “szemkilövetős Gyurcsány és a rendőrterror” teóriája csak később született meg. Most már azonban bárki láthatja, Orbánnak, és a Fidesznek mi volt a célja. Akár a rendőrök védelmében. Tiszta szerencse, hogy Gyurcsány akkor sem hallgatott Orbánra.
olkt.hu
durbincs
@Horizont: Akkor csak elfogyott a bányarúzs ? Ótvar ? Az a Denevérből, hidegen sajtolt ?
durbincs
@percsi: Na , Szegény Feri - neszeneked új máj ?
Maccska
@percsi: Gyurcsány terve az volt,hogy meghaljon egy -két rendőr.Lehetőleg rendőrnő.
Aztán az egészet ráverje a fideszre.Így próbálta az öszödi böszmeségről elterelni a figyelmet.Csak így jöhetett volna jól ki az egészből.
Mocskos szemétláda ez a Fletó
percsi
@Maccska: Hány éves vagy, hogy még hiszel a mesékben?
percsi
@durbincs: Egyszer majd rájössz, nem minden arany, ami fénylik, csak az a baj, hogy már túl késő lesz.
Toller Béla
...és ugye rögtön ezután a teljes ellenzék fellállt, és elhagyta a termet. Ugye ? Levélben meg elküldték azt a hólyagot a picsába, ugye ? Hogy kinek mihez van joga ...
kissé felnőttem
neked is ám bajuszos szar kinek hiszed magad a nép szolgája kellenél lenni nem a gyülöletkeltés legfőbb forrásának ez már nem párt állam csak te álmodod annak, nálam te a parlamentben még takarítónak sem kellenél.
ómió
Böszme efftárs "stabil", még mindig tartja a "reggel, éjjel meg este" szintet!
durbincs
@Emmersson71: @bfeco: csak mert maga 1 rúzsős férfi ? és nem érti ?
bence
kövér Elvtársnak ideje volna felböfögnie az igazságot , hogy 2006 az ő csürhéjük teljesítménye volt !
SÖRÖS
Taktikát kell változtatni a baloldalnak! Ez a fröcsögés nem vezet célra, mint ahogy be is bizonyosodott az elmúlt években!
Vagy ha nem megy, akkor a baloldalt kell megváltoztatni!
Yoda69
Ezek a roman fizetett trollok meg 12 ev elteltevel is csak elmutnyocevezni tudnak. Nem zavarja oket, hogy romokban az egeszsegugy es az oktatas. Hogy 1 millio magyar hagyta el a hazat. Hogy osszeomlott a forint es az allamcsod fele szaguldunk. Hogy rekord szinten az eladosodottsag.
Ne, nekik oszodozni es gyurcsanyozni kell mert ezt adta a szajukba a bolsevik propaganda fonok.
Pedig mar ellenzek sincs, mert aprilisban megsemmisultek. Meg igy is egy tudnak ezek a fideSSes hanyadekok: gyuloletet kelteni, es masra kenni a sajat szarukat.
Maccska
@Yoda69: a politika már csak ilyen.
Yoda69
@Maccska: Nem kellene ilyennek lennie, a fideSS tette ilyenne.
evacica
Kövér elvtárs! Maradtál aki voltál! Egy senkiházi, aki az átkos minden előnyét élvezte, most meg játssza a nagy urat! Sajna nem megy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.