Kövér László szombaton azt találta mondani, hogy Zelenszkij ukrán elnöknek pszichés problémái lehetnek – írtuk meg korábban.

Igazolást szeretnének Kövér Lászlótól, hogy mentálisan ép – reagáltak az ukránok a házelnök kirohanására
Fotó: MTI/Ujvári Sándor

Az Országgyűlés elnöke ugyanis nem érti, hogy egy segítségre szoruló, bajban lévő ország vezetője hogyan mer ilyen hangot megütni Magyarországgal vagy a német kancellárral szemben, mint az ukrán elnök.

A Telex szúrta ki, hogy megérkezett a válasz Kövér kirohanására, ez pedig a kijevi elnöki hivatal helyettes vezetője, Andrij Szibiha Facebook-posztjában olvasható. 

„Az emberek mindig is bölcsek, és évszázadok óta tudják, hogyan reagáljanak a magyar Országgyűlés tiszteletlen elnökéhez hasonló »nempolitikusok« elfogadhatatlan és barbár kijelentéseire”

- írja az ukrán politikus, hozzátéve, „sok mondanivalója van annak, aki bűnös. A szamarat a füléről, a bolondot a beszédéről ismered fel. Hosszú beszéd, rövid ész.”

Az ukrán külügy is reagált:

„Ukrajna Külügyminisztériuma elvárja a magyar Országgyűlés elnökétől, Kövér Lászlótól, hogy tegyen közzé igazolást a saját mentális egészségéről. Kövér úr szavainak további értékelése közvetlenül függ a tanúsítványban rögzített következtetéstől”

– írta a minisztérium szóvivője, Oleh Nikolenko Facebook-posztjában.

Forrás: telex.hu

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

r2d2
Budapesti ukrán diplomatákat már rég haza kellett volna zavarni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Muhaha- ha- ha- ha- ha...DDDDXXDDXXX . ..Kapott egy kezet,,ez az agyatlan pápai furkó... Bundás szájú barom...
csak úgy....
mert a lacit valóban meg köne nézetni egy elmeszakértövel...,és nem csak öt!
minden felelös politikustól követelni kéne a független,minimum 5 szakértö által aláírt pszichatriai jogosítványt,hogy betölthessék a posztjukat!
minden politikusnak 4 évente legyen kötelezö a szellemi müszaki vizsga!
vacsi
Az ukránoknak semmi köze ahhoz, hogy a magyar Országgyűlés elnöke milyen egészségi állapotban van!
Gazella
Jogos :D
Magyar kurvànyban egyik se tud diplomata módján beszélni.
Béla333
A maffiahívő hülyemagyarnak a Laci kell! Őt szereti... Ha hülye, ha nem, akkor is.
Ezért szavazott rá!
csak úgy....
@vacsi: piroska! téged ha megenne a farkas akkor megveszne... :)
Galway
@csak úgy...: Úriember biztosra nem fogad és nem hív diagnosztizálni nyilvánvaló esetekhez szakorvost! Hüjjjje és kész!
Galway
Ezek az ukránok! Hogy még humoruk is van?!
Peller Anikó
Kövér bajszos Lácló úr nap mint nap közzéteszi az igazolását amint megszólal.
csak úgy....
@Galway: itt többröl van szó mint egy sima fogadás,ha nem tévedek...
Gyurka80
@Béla333: Neked böszme kellett, akkor orvosi eset vagy!
csipetke
Kövérnél is igen nagy a baj,mert neki is valamiféle isten-komplexusa van, csakúgy,mint a gazdájának. Ha már csak a milliós büntetéseket nézzük,amiket a képviselők kaptak a véleményük kinyilvánítása miatt. Túl sokat képzel magáról a vice, pedig ő is csak egy szolga, elvileg a nép szolgája...
kissé felnőttem
hát neki majd a vargáék lánya vagy a cecill mamóka ir. bár 365 x a 12 év alatt kiállitotta magáról
Gyurka80
@Gazella: Az ukránok tudnak? Egyfolytában kötözködnek és követelődznek. Most vissza lett nekik szólva , még nekik áll feljebb! Már mindenki utálja őket ezért a viselkedésükért, így köszönik meg a sok segítséget! Határt lezárni és menjenek ahova akarnak az ilyenek!
Németh István
Ez a Kövér Lászlóféle feltételezés kifejezetten téves! A tény az tény egy tök félnótás teljesen félkegyelmű önző egoista barom pszichopata barom a zelenszíj!
Nagyon hibásan fogalmazott a Kövér Úr! Ezért három miatyánkra és két hiszek egyre ítélem vezeklésként!
@Peller Anikó: te egy hülye seggfej vagy! ja és nagyon buta ezt igazolod nap-mint nap!
Clavigo
Ez bajszos Pöcs sosem volt normális...( fiatal korában sem )Csak akkor éppen hithű " fiatal komcsi " volt.. Már akkor is egy barom volt.
Peller Anikó
Kövér Lacinak,

Laci te, Hallod-e?
Rontom-bontom,
Szájadat betedd,
S nyisd ki füledet,
Majd meglátod, hogy mi fut
Rajta át fejedbe...
Egy kis tarka lepke.

Volt egy ember, nagybajúszos.
Mit csinált? Elment a kúthoz.
De nem volt víz a vederbe',
Kapta magát, telemerte.
Beönté a veder vizet;
Torkig tele lett.
Így lett víz a fejibe.
Clavigo
@Németh István: Szolgálatba helyezted magadat,,agyatlan ?
Béla333
Ha Kövért megvizsgálná egy független orvosi csapat, akkor ennek szerintem olyan eredménye lenne, ami alapján el kellene tiltani minden nemű közhatalom gyakorlásától. De amíg nálunk az orvostudomány abból áll, hogy a futsal miniszter ad ki engedélyt egy oltóanyag tömeges alkalmazására, addig itt esély nincs erre, addig tobzódhatnak a hülyék...
kisfalud
Miért bántják a Lacát, hiszen ő a példája, a kommunista kutya demokratikus szalonnává nemesülésének. Avagy a damaszkuszi úton megvilágosult, kommunista mozgalmárok leszármazottja. Nehéz lehet ám ezt agyilag feldolgozni! Persze, hogy néha apró butaságokat is kiejt az arany száján! Ja hogy a felmenőket gyakran kellene csapágyazni, annyit forognak a sírjukban? Az a Laca et-at nem zavarja.
csak úgy....
@Clavigo: 18:51 én azt hiszem,hogy laci nagyon is normális volt ,-hiszen munka nélkül átlébecolta az életét..,eleinte a komcsikon nyargalt,majd libsisen a soros alapitványon és mára van egy saját lova és egy csomó hüséges szamara!
laci & viktor a kettö houdini
Németh István
Az a mondásom, ÉS ez tény , ennek nap mint -nap bizonyítékát adjátok > hogy nagydarab irigy szarok vagytok! ennyi!
Béla333
A mocskosság, a hazaárulás, a lopás, a hazudozás üli torát nálunk a sok hülyemagyar szavazata miatt.
Ennek a maffia csapatnak a második embere a világéletében a potyából élő házmester, ezért aztán a maffiahívők körében a népszerűsége magasabb, mint a hazáját védő, az ellenállást szervező az orosz agresszor elleni háborút szervező Zelenszkij.
Nekünk a Kövér szintje kell, nem a Zelenszkijé.
Rockxy
hülyevatte zsíroslaci!
a zselenszki nem pszihés, hanem coinista!
vacsi
@csak úgy...: Lehet! De az ukránoknak akkor sincs köze a magyar Országgyűlés elnökének az egészségéhez!
Eladott Ország
Kiváló válasz az ukránoktól. "Ezekhez képest a ház nélküli csiga gerincoszlop. " (Hofi)
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/281612456_374992304605744_8116431508830729085_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=bS2M4GkW39kAX8Uuafx&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9cbLeuSNTPbGzERoCiJDqWorxiUo8KcsVDRPviW96cLg&oe=62A26955
Újsághirdetés: Elcserélném 12 éves kormányunkat, egy szekér trágyára. Jelige: Szart szarért. A trágya többet ér!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/283795558_1355372941609276_1919257272741435649_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=2lvS7jwoi9IAX_XDkBC&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-0jRaP013vErQda7YK4QkRnUb5k2Yj-RAtJgxqBR7neg&oe=62A2486B
A putris komcsikból mára dúsgazdag trógerkodó fasiszták, hazug nacionalisták, sovinisták, egoisták, csalók, lopók lettek, de nem keresztények.
kereső
Nem elég, hogy hősök, még humoruk is van!))))))))))))))
Eladott Ország
@vacsi: ma, 19:38 ♦ Tájákoztatlak mint mondott először Kövér Köteles László szombaton: "azt találta mondani, hogy Zelenszkij ukrán elnöknek pszichés problémái lehetnek." Előtte meg a Bonsaiduce/ kolostorsperma, szólt be Zelenszkinek.
jesz
..."Ukrajna Külügyminisztériuma elvárja a magyar Országgyűlés elnökétől, Kövér Lászlótól, hogy tegyen közzé igazolást a saját mentális egészségéről."...

Na, ez érdekes lesz...
gina
Igaz is,biztos hogy Kövér nem normális, OV val együtt mehetnek egy Elmegyógyintézetbe ehhez nem is kell bizonyitvány, csak meg kell nézni meg olvasni amiket közzé tesznek, hasadt elméjűek hibbant pszichopata mindegyik
Baker
Kövér et. szellemileg alultáplált.
r2d2
Budapesti ukrán diplomatákat már rég haza kellett volna zavarni!
justhpeter
@Manhattan: Nagyon jó ! Ez a magyar történelem utóbbi 80 éve három képben összefoglalva.
justhpeter
Egy orvosi team a konzilium keretében maximum annyit tudna Kövérnél a diagnózisként megállapítani, hogy ami nála található az a lábon kihordott többszörös agyhalál. amely az ő esetében visszafordíthatatlan.
vacsi
@Eladott Ország: Tudom. Az sem volt helyes!
Németh István
Az ukránok inkább arra ügyeljenek hogy a szarházi zelenszkíjt a ripacs puccsista gazembert, a nép-és nemzettolvaj háborús bűnöst ki ne engedjék az országból - nehogy meglóghasson mert neki a bitófa van előkészítve!!! A Makron kifejezetten indokoltnak tartja az életfogytiglani börtönt! Sajnos ezt csak úgy lehet elfogadni, ha néha mondjuk rendszeresen, nap mint nap tökverővel egyengetik ki a heréit - ez esetben el lehet tekinteni a felakasztástól!
Erre az usa nem akar ráébredni, addig biztos nem, amíg a soros-bíden gazemberek diktálnak egy pusztulásra megérett földrész polgárainak >>> egyértelműen megvezetve szerencsét-leneket!
Putyin Úr! szíveskedj néhány területrendezőt a moslékokhoz eljuttatni, hogy tudják csak meg HOGY MI IS AZ A HÁBORÚ - mert nagyon hiányos az ismeretük vietnam, kambodzsa, korea, indokína, arabok, szerbia, stb. -tól kezdve, a mai napig! Most az ukránokat kezdték ki az oroszok ellen! A céljuk az Eu. földteke romba döntése! tehát @justhpeter: tudod az irányt te főszemetek egyike! a társaid pedig @vacsi: @eladott ország@r2d2: @Baker: @csak úgy...: na a @KisTehen: se maradjon mán ki!
Németh István
Most olvastam >> a zelenszkíjt nem találják, feltételezik izraelben van! Intézkedtek az usa. és a svájci, a bahamai bankokban lévő pénzeinek befagyasztására! Ha-ha-ha!
Galway
@Németh István: Miért kell az ünnep hajnalán ennyit innod?
ómió
Ukránék számára a mentális épség igazolása a péniszvirtuózuk részéről lenne sorsdöntő! Ennyit nem látnak?
csak úgy....
"Az ukrán külügy feladta most a leckét petikének. Ha nem válaszol az is ciki, ha azt válaszolja, hogy normális (ami nyilván ordas nagy hazugság), az is ciki. Jól van ez így. :DD" ( sastolyás / 444)
Virág Árpád
@Németh István: Hogy kerül a felsorolásba @fEladott Ország: ???
Németh István
@Virág Árpád: A Bástya elvtárs jelenti - az mellet mivel, hogy megint valaki beletörölt az írásomba és rohadjon le a keze! - szóval jelenti a Bástya elvtárs, hogy ez alatt az álnév alatt egy moslékos bödön szemét, setétben bujkáló ellenforradalmár bújik meg! ÉS persze mint illik reszket!
T-Boly
@vacsi: De aggódnak az ukránok vazze,hogy netán hülye e,vagy igen.
T-Boly
@Gyurka80: Szólj be te a kürtőbe! Tudod melyikbe?
Igen abba de előtte mosd le a retkes pofádról az alányelvelések során rárakódott matériát !
Csak kérdezem,hogy te is elmebeteg vagy? Vagy nagyon régóta igen?
T-Boly
@ómió: Na ezek a " pénizsvirtuóz ukránok " kezdjék ki a szád szélét !
Egy jó Hacsaturján xilofon számot pengessenek el a pudvás fogsorodon.
T-Boly
@Peller Anikó: Jó a vers...de a végén a rímnek valahogy olyannak kellene lenni,hogy: Ivás után kútba ugrott.
Ez a befejezés meg azért nem jó mert a kút vize kétszáz év múlva is szarízű lenne.
Gyurka80
@T-Boly: Ki a f@sz szólt hozzád hülyegyerek?!
Németh István
A Kövér Lacó nagyot hibázott!! Egyértelműen látszik és nem feltételezhető, hanem tény a zelinszkíjnek kleptomániás pszichiátriai problémái vannak remeg a pénzért a vagyonért, ha nincs a közelébe néhány százmilliós dollár-biznic elfogja a remegés és nyírja a polgárokat a sajátjait! ennek semmi se drága, menten átmegy törő zúzó skizofrén mániába! ÉLETVESZÉLYES ÜRGE > nem véletlenül tüntetnek Párizsban az életfogytiglani börtönbe zárása végett! Szar elmebeteg háborús bűnös!! De csak és kizárólag a gyogyí-gyagya intézet falai közt úszhatja meg élve!
ómió
@T-Boly:Látom, neked már nemcsak a szád szélét meg a fogsorodat "kezdték ki", de az addig nyomokban még létező eszedet is! Kár, hogy mostanra semmit nem hagytak belőle!
Németh István
@Virág Árpád: Akkor a "Bástya elvtárs" meg van nyugodva!
Németh István
@Virág Árpád: Nos megkérdeztem! A "Bástya elvtárs" azt mondta > Őt korábban a kommunista érában > emberré nevelték. A kommunizmus mint egy világi ideológia nagyon jó lenne ha érvényesülni tudna! Hiszen a Jó Istenke volt a világon az első kommunista aki egyenlőséget valójában ugye testvériséget hirdetett! A hiba ott van, hogy mihelyt bejön az izmus szótag, képző szó menten csoportosulás értelmeztetik alatta! No itt kezdődik a baj mert vannak csoportok ugye, azoknak vannak vezetői, meg a vezetőknek vezetői! Itt már a hatalom függvényében sem működik egy szál, egy szikrányi kommunista elviség >> elkezd a sumákra a sutyerák önző kivagyiságra épülni az adott kommunistának hitt személy! NOS Ő mint ember felfedezte ezt a jelenséget és azt tette élete céljává, hogy a becsület, az emberek közösségének a szolgálata, a nyílt és őszinte, tiszta és érthető kifejezések útján lehet és kell szolgálatot vállalnia > egy olyan csapatban ahol hasonlóan gondolkoznak és a KÖZ-ért akarnak tenni! Ezért az önálló véleménye útján, ragaszkodva a nem köntörfalazáshoz nyíltan mondja meg az őszintét a parlamentben de azon kívül is! - konklúzió! > bizony az őszintesége és korrektsége sokaknak fájni tud > leginkább azért mer rádöbbennek önmaguk mocskosságára! Idézet "bástya elvtárs" naplójából!
T-Boly
@Gyurka80: Idegbe kerültél? Hát mert pszichopata hülye hurka vagy !
Na jó ! Csak az utóbb több évtizedben. Azelőtt G voltál. Meg most is.
T-Boly
@Gyurka80: Csak így lazán? Nem lehetne úgy csinálni,hogy én kussolok,te meg addig szopsz a tevénél,vagy 1500 ml adagot?
Gyurka80
@T-Boly: Idióta vagy, nem foglalkozom veled!
simmering73
Erre az elmebetegre már papírt sem adnak. Messziről látszik, hogy elmentek neki otthonról.
T-Boly
@Gyurka80: Nem javulsz? Nehogy má' azt hidd,hogy megjön az eszed ami sose volt.
Kapj be valamit !
Az enyémre ne pályázz hurka,azt nem kened össze.
Pl. Svábhegyi beteg szamár? Na ! Azt !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.