Rendíthetetlenül tolja a propagandát az 1,2 milliós követőtáborral rendelkező Facebook-oldalán a miniszterelnök.

Orbán üzent a 400 forintos euró után: A baloldal...

Mint arról beszámoltunk, 400 forint fölé kúszott ma az euró árfolyama, és bár Orbánt szembesítették egy 2008-as kirohanásával, mely szerint ilyenkor a "miniszterelnök-csere" a megoldás, úgy tűnik, saját magát nem érzi felelősnek.

Helyette inkább az április 3-án tönkrevert, "baloldalnak" (értsd: mindenki oda sorolandó, aki nem fideszes és nem "mihazánkos") gúnyolt ellenzékkel foglalkozik esti posztjában:

A baloldal elfogadná az olajembargót!

- olvasható Orbán Viktor Facebook-bejegyzésében.

Köszönjük a tájékoztatást, miniszterelnök úr.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Xebulon
De hát Orbán is elfogadta az Olajembargot! Egyszer még vétózott, de utána aláírta. Vagy ma már átírják a múlt hét történelmét is?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Orbán csak tudja, mi lenne ha... Bukfenc mindent tud! (Csinn - Bumm cirkusz)
Xebulon
De hát Orbán is elfogadta az Olajembargot! Egyszer még vétózott, de utána aláírta. Vagy ma már átírják a múlt hét történelmét is?
tudode
Talány!
.
Van olyan elfűrészelt ÓRIÁS akinek hány szája, és feneketlen hokizsebe vn, mint amikor még érdeke úgy kívánta, vagy átprogrammozódott a nyakán felülije, mivel

---- Orbán: 56 miatt is kötelességünk világosan beszélnünk az orosz agresszióról
www.youtube.com/watch?v=0ndu5mhU1bw
.
„””””””Orbán Viktor szerint, ha Oroszország megtámad egy független államot, akkor nekünk magyaroknak már csak 56 miatt is különösen világosan, és keményen ki kell állnunk. Persze ezt nem most mondta, hanem még 2008-ban Szárszón egy konferencián, amikor az Oroszok Grúziát rohanták le, és még nem sefteltünk velük atommal.”””””
--------------/
.
---- Putyin egy 625 milliárd forintos keretet ígért Orbán Viktornak
www.napi.hu/magyar-gazdasag/vlagyimir-putyin-orban-viktor-v0-korgyuru-vasut-orosz-hitel-kina.745282.html
.
„””””Nem pusztán a Magyarországnak szállított gázmennyiségről tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök és Vlagyimir Putyin orosz elnök kedden Moszkvában: egy 2 milliárd dolláros hitelkeretből segítenék a Záhonytól Győrig tartó, Budapest kikerülését célzó hatalmas V0 vasúti projekt megvalósulását. Hasonló vasútépítése projektet korábban Kína is finanszírozott volna, de ott lassan tíz éve nem történt előrelépés.”””” (..)
--------------/
.
ForDÚLT a kocka???
:
De ekkorÁT!!!
csak úgy....
hazudni rendületlenül...,légy hívem ó magyar :)
Borsó
Jól van ez így. Megérdemlitek. A szátokból kifordul a falat, annyira nem lesz pénzetek, de pont ezt érdemlitek, ha Orbánra szavaztatok. Akinek programja sem volt, csak annyit ismételgetett, hogy Gyurcsány. Hát forduljatok fel szép sorban, még mielőtt 600 ft lesz egy €.
Borsó
@Borsó: Egyébként akár alá is írhatta volna a baloldal nyugodtan, már az orosz hóhérok első gyilkosságai után:
g7.hu/adat/20220325/csak-mitosz-a-kormany-altal-hangoztatott-olcso-orosz-gaz/
verőce21
Nem kell megijedni 480 ft-os euróig...! Ez a sorsunk...
Yoda69
@verőce21: Neked lehet, meg a 3 millio agyatlan baromnak aki megvalasztotta ujra ezt a nemzetarulo fasszopot.
verőce21
@Yoda69: Mert te is külföldről élvezkedsz hazafelé...? Honvágy?
justhpeter
Mit mondhat az a minisztetrelnök, akinek egyetlen képessége az hogy I. osztályú tolvaj ?
Havanagi
@Mirabilis: sok rohadék gci magyar!!!Ide vitték az országot,de még mindig el vannak alélva a degeneráltak.
Dr. Proktor
Szegény országokban lehet a legtöbbet lopni... - ez a cél!
Eladott Ország
Ezt az idióta barmot mielőbb ki kell vonni a forgalomból, mert Orbán az ország tragádiája, bandájával együtt! Ennek a rohadt cinikus gecinek nincs bőr a pofáján!
Clavigo
@Eladott Ország: Dehogynem van...Csak olyan vastag,,,mint az orszarvú valagán...
csipetke
Valaki szólhatna már ennek a politikai prostinak,hogy hazugságokkal ugyan,de megnyerték a választást, nem kéne már idióta propagandát tolni...
kereső
Micsoda "államférfiúi" megnyilvánulás. A sarki kocsmában megér egy-két pofont.Egyébként meg győztek!!, a Holdról is látszik- akkor meg mi a lóf@axért kampányolnak még mindig? Egyébre nincs tehetség? Csak a propagandára, a hazugságokra, meg a lopásra?
verőce21
Az EU vezetése is euromilliárdokkal finanszírozta Putyin háborúját, miközben hasba szúrta önmagát a szankciókkal...
"a baloldal elfogadná az olajembargót!"

Ehhez is csak gratulálni lehet...!
Aki Én
Nehéz ezt a katasztrófát megmagyarázni, ezért inkább suttyó, mint mindig.
Micsoda érvek az ifjú kommunista titkártól...
Eladott Ország
Orbán: "A baloldal elfogadná az olajembargót!" Szenilis dagadék: Az oroszok elleni szankciót/olajembergaót, az EP-ben a fidesz is megszavazta! Elfelejtetted, elmebeteg! Azt sem tudod mit pofázol!
Nessy
@kereső: ha nincs valós érv egy vitában, jön a "mi lenne ha", s bűnbak keresés, másra mutogatás!
balos
@Aki Én: Ez a fütyi,fütyiszökevény akkor volt kommunista,amikor az apja becsületes ember!SOHA!
Aki Én
@Philip Marlowe: Akkor hogyhogy nem látod át?
ómió
De, hisz', akkor, ezt Gyuri gazdiék csak-csak "kivívták", mind az efftársak, mind az exportőrök "javára"!
Giovanni Alba
@Philip Marlowe: ma, 09:50
Azt mondod, ha baloldal kormány lenne, akkor különadókat vetne ki, és az euro is elérné (sőt, átlépné) a 400 Ft-ot, ugyanakkor háborús vészhelyzetet hirdetnének, hogy a parlamenten lazán átlépve rendeletekkel kormányozhassanak?
Vagy várj csak, nem ez van most?
Már csak az van hátra, hogy elmagyarázod: a közteherviselés alól mi okból kaptak felmentést a focisták és a kaszinók?
Aki Én
@ómió: ...akkor te is az az elmebeteg vagy, aki szerint a gazdádnak semmi köze ehhez, mint felelős kormányfőnek?
Te, Propeller hülyéje, te...
kereső
"Kontraszelektált, kiégett, elaljasodott dilettánsok, akiknek nincs se tehetségük, se felkészültségük, a diktatúra pedig kilúgozta belőlük még azt az emberséget is, ami eredendően volt bennük. A vezértől való beteges félelem irányítja őket, boldogok, ha kapnak egy jó szót, és rettegnek, ha valami nem tetszik neki. Ezért nem is mernek csinálni semmit. A korszakos zseni pedig képtelen ennyi agyonterrorizált hülye helyett cselekedni, emellett nem is ért hozzá. Az ország egészét kikapcsolták abból, hogy megszervezze saját működését, mindenki tegye a dolgát. Civil élet nincs, szakmai önállóság nincs, ők nem képesek mindezt helyettesíteni, mert mindegyik talpnyaló a túlélésre játszik, és retteg a diktátorától.

Rohadt ez a narancs, és már csak arra van szükség, hogy az emberek előtt világos legyen, milyen sötét bűnözők, alkalmatlan idióták kaparintották meg és züllesztik le az országot. Ezeknek nagyon kell futni, ha egyszer a magyarok annak látják őket, akik. Csontra fogják lepusztítani ezt az országot.

A saját színvonalukra visznek le mindent, az pedig nagyon alacsony szint. Gagyi, giccs kereszténység, kacsintgatós Krisztus, asszonyverő családközpontú élcsapat, amelyben már csak az nem vált el, akitől nem mer elmenekülni az asszony, mert fél, hogy az ura agyoncsapja."

nepszava.us
kereső
"Már nem tudják a magyarok, milyen egy világnézetileg semleges állam, amelyben mindenki szabadon élhet, gyakorolhatja a hitét, a vallását, vagy a vallástalanságát, nem üldöznek senkit, és békésen élhetnek egymás mellett különféle hívők, ateisták, ahol senkit nem üldöznek, nem diszkriminálnak az életmódja, a magánélete miatt. Ezek mind bűnös dolgok. Ezek az erkölcsi nagyságok mondják meg, mi a helyes. Az a jó, ami Moszkvában van, ahol egy KGB-s szervezi az elitprostitúciót és a korrupciót, aki megmérgezi azokat, akik ellent mernek mondani nekik, és újságírók röpködnek ki az ablakon. Ez a demokrácia és ez a sajtószabadság a minta. A szabadság lejárt lemez.

Magyarországon az a jogállam, amelyben földön húzzák ki az ellenzéki parlamenti képviselőt a köztévé épületéből, és közmunkára ítélik azokat, akik véleményt mernek nyilvánítani az utcán. Állítólag ez a kereszténység és ez a nemzeti önrendelkezés. Ahol a kormánypártot kirúgják a jobboldali konzervatív pártcsaládból, mert szélsőjobboldali, náci, fasiszta elveket vall, de amiről ők azt mondják, hogy önként távoztak.

Teljesen hülyének néznek mindenkit. Ezt a mérget kell naponta enni, erre a Mariana-árok mélységű szellemi színvonalra kell ereszkedni, bűnözők okoskodását hallgatni, Mészáros Lőrincet és Tiborcz Istvánt csodálni, tisztelni és eltűrni, erre a szintre süllyedni. Magyarországot ilyen alacsony színvonalú, korlátolt, görény társaság még nem tartotta megszállás alatt. Vajon mikor lesz már kevés a magyaroknak az, hogy az egész rohadék rendszer legalább antiszemita? Mert a illiberális ezt jelenti."

nepszava.us
ómió
@Aki Én:Azért,mielőtt az elmebajod hozadékaként az egész kiberteret telehazudnád, előbb "szemlézhetnél" néhány hitelminősítői gazdasági elemzést is Magyarországról. És ehhez még se a de genere kreténségedet, se a "tanult bolsi" elmebajodat nem lenne szükséges másokra próbálnod hazudni se!
Néro2
Kit érdekel mi lenne. Van 25 százalékos infláció meg egy szétlopott ország. Ahhh trágyadomb csutiland , hogy pontos legyek.
Nem érdekel a mi lenne ha. Ha a nagyanyámnak töke lett volna akkor a nagyapám lett volna. De nem az volt.
Menjetek már ezzel a süket agyatlan dumával a pichába !
Aki Én
@ómió: Azoktól, akik ha kritizálnak Soros-ügynökök, ha pedig dicsérnek, hiteles irányadók?
gina
Mellébeszélés egy kis jellemtelen cigustól, undoritó egy kiskaliberű patkány,
kissé felnőttem
@ómió: szépen válaszoltál látom, magadnak irtad ugye? 5********
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 10:24
Szánalmas gyáva féreg vagy a gazdáddal együtt.Egy kilencvenés öregembert,kinevezve nindenért felelősnek.Abbahagyhatnád már az mszmp párttagkönyvedet puszilgatását te kommunista fasz.
Dr. Proktor
@ómió: A BBB nem AAA, a prognopsztizált növekedést pedig bőven előzi az infláció!
Amúgy már csak Bulgária van mögöttünk, de azt is hamarosan utolérjük ha így haladunk tovább...
Dr. Proktor
@sgl: "Dedós óvodás bullshit generátorral előállított 6-8 debil panellal operálnak "
Itt pedig 6-8 debillel... :-)
csipetke
Szólhatna valaki viktor putyinovicsnak, hogy nem az olajembargó a téma,hanem a sz@r forint, és igazán elmesélhetné,hogy itt miért nincs még euró,és miért kell a sz@rt se érő forint miatt szívnunk
ómió
@Dr. Proktor: Csak nem az "emúttnyócévetek dicsőségével" villogsz, amikor Bulgárián kívül a többi "keleti" mind lekörözött bennünket!? Ezt az "efftársi dicsőséget"! És mondd csak, bugyutája! Melyik országnál nem előzi az infláció a "prognosztizált előrejelzést"?
ómió
@kulabombaafityiszre:Ha kommunista faszt látnál, abból a párttafkönyvet puszilgató fajkretén fajtából, idiótája, ne erőlködj! Elég, ha tükörbe nézel! Ott lesz az! Az angol fontot is bedöntő "kilencvenéves öregembernek" meg benyalhatsz a meleg szarig, hogy "rokonszenves ízekhez" juthass végre!
ómió
@kissé felnőttem: Hát, hogy nem a magadfajta értelmezésképteleneknek írtam, az biztos!
ómió
@Aki Én: Minősítsd őket a mindenkori "bolsibűzjárás" szerint! Az a "formátok"!
ómió
@gina: Még mindig levegőért kapkodsz!?
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 09:07
Egy kommunista párttagkönvves fasz beírásait látom azt meg ómiónak hívják.
ómió
@kulabombaafityiszre: Kommunista párttagkönyves faszokat majd abban a körben láthatsz, magaddal együtt, bolsiék fajkreténje, amelyikben a tetübolsi efftársaiddal együtt harsogod a "szent bolsi zsoltár" Internacionálétokat! Ha egyszer majd a Soros szar már nem üli meg a gyomrodat és az agyfogyatkozásod is engedi, ezt talán még majd észre is veszed!
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 12:39
Eddig a kommunista diktatúra vezetőinek nyaltad a seggét,most meg az orbáni diktatúra vezetőinek a
seggét nyalod.te párttagkönyves kommunista gyökér.
Yoda69
Nem uzengetnie kellene hanem lemondási, mint ahogy maga mondta korábban az a kormány amelyik nem tudja kezelni az árfolyamot mondjon le. Pedig akkor csak 250 volt az euro
kissé felnőttem
@ómió: neked is ugy irják ellő kansz mire vágsz föl?
ómió
@kulabombaafityiszre: Még mindig a tetves bolsiságod másrahazudásán gyötrődsz ilyen kétségbeesetten, bolsiék fajkreténje!? De előtte, azért, ugye - csak, hogy "hiteles" legyen - a mai napra rendelt Internacionálé-kvótádat elénekelted már!? Mert efftársilag ezt - tetübolsi soraitokból úgy hírlik - még Böszmeánuszból kifelé óbégatva is úgy illik, ám!
ómió
@kissé felnőttem: Attól, hogy nektek efftársilag "előírnak", muszáj azt még másokra is hazudnotok!?
Sámannus
A fidesznek egyetlen stratégiája van, a hazudozás és az ellenzék bemocskolása ezt kormányzásnak nevezni bunkóság.
Ez a hazudozás a tehetetlenségből, és a reménytelen elbutulásból fakad.
Miden intézkedésük egy új szaxót fejlesztett ki bennem ez nem más mint a fideszes szarokrácia.
Ez a társadalmi elvárásokkal megy minden téren szembe.
Hűséges követőik igyekeznek takarítani uténuk, de ez a gazdasági csődhelyzet nem hárítja el.
Sámannus
@Yoda69: Má régen saját magát kellene tökönszórni annyira lehetetlen helyzetben vannak.
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 10:41
Ezzel az ismételgetős ócska dumával menjél a buzi bayer showjába.
Odavaló lennél te idióta párttagkönyves faszszopó.
ómió
@kulabombaafityiszre: Már megint idióta, párttagkönyves faszszopót láttál a tükörben, bolsiék fajkreténje!? És mióta nem ismersz magadra? Az elmeosztályra bevonultad óta, vagy, amióta megkaptad a piros könyvecskédet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.