Az akcióról Jámbor András osztott meg videót a Facebook-oldalán.

Orbán Viktor nem vette át a tüntetők petícióját a Parlamentben – videó

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Az ülés kezdete előtt többek között Gelencsér Ferenc és Hajnal Miklós (Momentum), Vajda Zoltán (MSZP) és Tordai Bence (Párbeszéd) is az első sorokban ülő miniszterekhez vonult, kezükben néhány petícióval.

A Momentum elnöke, Gelencsér például Orbán Viktornak szerette volna átnyújtani az egyik lapot, de a KDNP szóvivője, Nacsa Lőrinc megakadályozta ebben. A miniszterelnök helyett ő vette át a lapot Gelencsértől, ahogy az összes több petíciót is ő gyűjtötte össze.

A petícióban egyébként azt követelték a kormánytól, hogy tervezzék újra a rezsicsökkentés-csökkentést és az új katatörvényt, utóbbi bevezetését pedig halasszák el 2023. január 1-re.

Forrás: Telex.hu

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A Nagy Harcos és a (sokadik) megfutamodás
Egy Orbán film címe is lehetne.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
A Nagy Harcos és a (sokadik) megfutamodás
Egy Orbán film címe is lehetne.
balos
Ennyire nem lehetnek "óvodások"!1 500 eurós bankjeggyel kellett volna nyomatékosítani!
kereső
Mi az , hogy nem vette át? Hát ki a lóf@x az az orbán viktor? Nem szolga? Az ország a nép szolgája? Mi van a narancsos moszkoviták kiforgatták sarkából a világot Magyarországon?Ki. Nem az országnak van egy miniszterelnöke, hanem orbánnak van egy országa- beszéljen még valamelly belpesti, eltartott újjú "politikai elemző" értelmiségi hibrid -rezsimről, meg nem is úgy van, meg gyurcsány...Diktatúra van kedveseim, és most már nem is leplezik- ennek a parlamentnek a működése csak megerősiti. És hol a helye az ellenzéknek egy diktatúrában? Na, hol?? Orbán ánuszában???Na ezért nincs "ellenzék"- mert még mindig játszanák a demokráciát.,diszellegve orbán kalapján.
Nessy
"Megnyerte a választást", most már nincs szüksége a plebszre. Majd négy év múlva megint ígér fú, fát, lombvirágot, amit a választás után azonnal elfelejt! Akik még hisznek neki meg is érdemlik! Csak az a baj, hogy 2,8 millió szavazó+ 450 ezer levelezőtagozatos elég neki a hatalomhoz! 50% = 2/3 (67%) A 135 bátor gomnyomogató droid, meg mindent elfogad, ami Orbán őhajt!
kereső
@Maccska: DE, az IS!!! a dolga- főleg, hogy a jelszavatok: "Nekünk Magyarország az első!"".- vagy csak az utolsó euro centig igaz??Anno , a sokat szidott Bokros Lajos egyedül ment kis a diákok közé, amikor azok tiltatkoztak a 2000 Ft/hó tandij miatt.
Csizmás Kond
@Horizont: ...ezt most úgy érted hogy te fogsz ülni majd ott elől a bársonyosszékben ?
Aki Én
@Maccska: @kereső: ,,zaklatni"??? Mi ő, valami király?
Közszolga.
Miniszter eredeti jelentése: szolgálat, tisztség, szolgák, segédek.

Ráadásul ez a ,,konzultáljunk" meg ,,párbeszédek" kormánya.
Demokratikus jogállamokban a legfőbb közszolga ezt nem utasít(hat)ja vissza.
kereső
@Shikari: Na hozd nagyon gyorsan ide azt a linket, amely igazolja a fideSS állitását. De nagyon gyorsan ám!A qrva életbe már, hogy mindig hazudoztok.
kereső
@Maccska: 14:48 Ne kóricálj az ellenzéki szavazók térfelére- arról beszélj, és azt igazold, hogy mikor mondta az ellenzék, hogy eltörli a rezsicsökk-öt, ami tényleg nem volt más, mint egy hatalmas szemfényvesztés- mert a csökkentett ár is több volt, mint az aktuális világpiaci ár. Csak a" fölösleget!!!" lenyúlta a MET.- ami azután kézen-közön eltúnt Svájcban, majd Luxemburgban. Na,kinek volt hozzá köze??
Giovanni Alba
@Maccska: És az fel sem tűnik neked, hogy most ez a hivatalos retorika? Ilyenkor mi van? Győzött a narancs, eltiporták az ellenzéki összefogást és átvették a programjukat?
"2021 novemberében pedig közölte: a baloldal választási győzelme esetén a rezsicsökkentést nem szeretnék fenntartani. A rezsicsökkentés helyett Márki-Zay Péter inkább a spórolást ajánlotta az embereknek.
„Kevesebb vizet kell használni, kevesebb áramot kell használni, kevesebb gázt kell használni” – fogalmazott akkor."
Azt is láttad már, hogy a hivatalos kimutatás szerint mennyibe kerül/került a költségvetésnek, tehát mindenkinek, ez a rezsicsöki féle parasztvakítás?
És az ejutott már hozzád, hogy éppen most "dolgozzák át", fenntarthatatlansága miatt?
Aki Én
@Maccska: Őszintén ajánlom neked is ezt a videót. Semmi vicces nincs benne, de mégis szórakoztatóan mutatja be mi van körülötted.
Különösen azok a részek érdekesek a vége felé, ahol orbán beszél

www.youtube.com/watch?v=kb61Ydp9NBo&t=939s
kereső
@Maccska: Mégis hol hangzott el, és kinek a szájából, hogy el kell törölni a rezsicsökkentést. Ugye , amiket ideidéztél- nem azt jelentik, csak azt, hogy kritizálták a rezsicsökk módját, és hatásosságát. Na, de ki és mikor mondta, hogy el kell törölni???Erre válaszoljatok már a nagy belföldi vadásszal együtt!!Ne az elhajlitott valóságot ismételgesd nekem.
kereső
@Maccska: Ne terelj macskák gyöngye. Szó nem volt arról, hogy az ellenzék ne kritizálta volna a rezsicsökköt. Na, de hol, ki, és mikor mondta azt, hogy eltörlik?? Erre válaszolj már, a qrva életbe!!!
rokker33
Ugyan már! Pár darab papír darabbal fog foglalkozni Orbán, mikor már rég elfelejtette ezeket a törvény módosításokat ! Van neki fontosabb dolgai is.Nem fogja az ellenzék nyivákolására pocsékolni az idejét!
gina
Cigány szemét, remélem a koleszterinod a sirba visz !!!
Németh István
A baromfasz jámbornak tudnia kell, hogy a petíció benyújtásának szabályai vannak! Mégis hogy gondolja hogy odaszól a miniszterelnöknek s odalök egy cédulát, hogy akármit tegyen csináljon mert ő a képviselő! Egy nagy szar nem megválasztott, hanem listás képviselő! A szabályt neki is tudnia kell!
ARRÓL NEM IS BESZÉLVE, hogy a bukott miniszter elnöke a gyurcsány buzdítja és pénzeli, nyilván mint a soros, ursula kurva egyik pénztárosa is a nem tüntetőket, hanem a törvényeket sértő rendbontókat! A fent írogató állatkertek > @gina: @Maccska: @Gauntlet: @namihami a fő hülye!
kereső
@Maccska: A kritika nem azt jelenti. Nem mellesleg , keress rá, mert az előválasztás és az éles kampáníban is elmondták, hogy hogyan kivánják átalakitani a rezsi támogatést. Mindenek előtt a szijjártó , orbán, gyurcsény, szijj lászló, garancsi, tiborcz kastélyok villák majorságok és stadionok rezsi költségének támogatása nem szerepelt a tervek között. Szerepelt viszont a panel program felélesztése, a kádár kockák energetikai korszerúsitésére adott támogatás...etc. , amelyek valódi rezsitámogatások, mert hossző távon biztositják a költségek csökkentéését és ezzel együtt energia megtakaritást is eredményeznek, és ezzel szolhgálják a klimavédelmet is. Szóval ne hazudj- mert azt, hogy eltörlik, senkitől nem hallhattad- csak orbán és a fideSS hazug szájából.
Qqberci
@namihami: "Kolostormalac a vészben"...
Nyírfa
@kereső: 14.08

Abszolút! Ráadásul olyan fasiszta diktatúra, hogy Mussolini is elismerően nyugtázná. Jut eszembe: ő sem ágyban, párnák közt lelte halálát.
namihami
@Qqberci: Szegény Viktor esete a böllér EU-val.
Rockxy
minek vette volna el?
a parlamentben mindenki ugyanannak a kutyának a kölyke.
(kivéve torockaiék)
Cucika
Minden ellenzékre szavazó tudta, hogy Orbánt csak a hatalom érdekli persze mellette a saját seggnyalóinak jóléte. Most a Fidesz szavazói is megtudhatják, hogy mennyire nekik volt igazuk. A propeller nyakkendőst sem látom, hogy itt az oldalakon éltetné a Fideszt.
kereső
@Shikari: Kotorásszál csak. A Te /Ti állitásodat kell igazolni- nem nézek sem ATV-t, sem semmi más szennycsatornát.
kereső
@Shikari: Nincs is ilyen, ezek szerint- hazudtok még álmotokban is, nem reggel, délben, meg este...
kereső
@Shikari: Na, menj a picsába te is, itt hazudozol, azokat mondod hazugnak, akik nem hazudtak- és nyalod fényesre annak a scheggét, aki egy órán belül 15x hazudott, még saját magát is meghazudtolta.
kereső
@Shikari: Ó de szép össze vágott videó- más fejezi be a mondatot, amit MZP elkezdett: Még a "kevesebb..." sem ő mondja. Manipulálni azt tudtok.
kereső
@Shikari: Hogy is mondta? - "a rezsicsökkentés ezen formáját, nem akarjuk fenntartani"...azaz van terv a rezsicsökkentésre, csak más formában- fentebb már irtam. Ez nem eltörlésről szól , te hazug láda fideSS imiádó majomparádé.
Nessy
"Társadalmi egyeztetés", fidesz módra! Rendeleti, egy személyi kormányzás, Orbán dönt, és punktum!
kereső
@Nessy: azért kellett -utólag!!!- belebarmolni az alapizébe, hogy ne legyen alapizé ellenes a különleges jogrend. Mert a pandémia alatt az volt.
Nessy
@kereső: Azt már többször módosították, mint egy nő a frizuráját, hajszínét!
kereső
@Nessy: Gránitszilárdságú. Az. De csak valami hamis gránit utánzat lehet.
Jozefina
Bőröndben 20 ezresek közé csomagolva talán átvette volna!!!???
kereső
@Shikari: Te bunkó bozgor! Én nem emlegettem a családfádat, de miért is nem voltak kis krokodilok az anyukád magzatvizében, amikor téged hordott?? Ezzel, amit ide okádtál- egyáltalán nem cáfoltad a megállapitásomat. És igen spórolj te is- de előbb fizesd be az adódat az után a jövedelem után, amit azért kapsz, hogy itt ordenáréskodj.
kereső
@Shikari: Menj a picsába!, a kedveske mellé.
csak úgy....
@kereső: aggy a pofájára,úgy sem érti-érzi...,-persze kukákkal vitatkozni fölösleges, hiszen shikari egy fekete cca. 120 literes müanyag kuka..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.