Vasárnapi olvasmány címmel posztolt a közösségi oldalára.

Ezt ajánlja Orbán Viktor vasárnap délután!

Fotó: MTI/Benko Vivien Cher

Orbán Viktor egy könyvet ajánlott a követőinek vasárnap délután. Méghozzá ezt a könyvet: 

A képhez a miniszterelnök csak annyit írt: 

Magyarország az 1800-as években, egy angol úr szemével.

Forrás: Facebook

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Mesebeszéd, Orbán Mein Kampf-ot olvas, abból tanul.
A Qrva erdélyiek majd akkor érdekelnek, ha leszoknak arról, hogy tolvajgeciket szavazzanak más ország nyakára.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
orbán viktor és a kádári magyarország..., egy izgalmasabbnak tünö történet!
Baker
Múlt vasárnap délután-este olvastam. Könnyű, szórakoztató, tanulságos és rövid.

moly.hu/konyvek/cixin-liu-hangyak-es-dinoszauruszok
gina
Én meg azt ajánlom tünj már el a büdös román fenébe ahonnan jöttél
Macskaszem
Mesebeszéd, Orbán Mein Kampf-ot olvas, abból tanul.
A Qrva erdélyiek majd akkor érdekelnek, ha leszoknak arról, hogy tolvajgeciket szavazzanak más ország nyakára.
Néro2
Én meg ezt ajánlom neki.
VILLON NÉGYSOROSOK
Francia vagyok Párizs városából
mely lábam alatt a piszkos mélybe vész,
s most méterhosszan lógok egy nyárfaágról,
és nyakamon érzem, hogy seggem míly nehéz.
(Faludy György fordítása)
Pálinkás Pál
@KisTehen: ezzel mi a bajod?../ öszödi beszéd /-...bármely orbán felszólalás sokkal több baromságot, hazudozást tartalmaz...
lampa laz
"Nem a múltba révedés tesz minket bölccsé, hanem a felelősségünk a jövő iránt." George Bernard Shaw
Gazella
Sose frlejts el geci, hogy Erdèly már Romániáé!
nejlontacskó
@KisTehen: A Mein Kampf jobb?
Abból táplálkozik a vezír, ugye?
colibri
Már majdnem kikértem, hogy ne ajánljon nekem semmit, se vasárnap, se hétköznap, ... de hoppá! ezt a könyvet a követőinek alánlja én meg soha nem tartoztam oda. Tehát, a követői olvassák csak szorgalmasan, amit a főnök kiadott!
csak úgy....
@KisTehen: bocc, neked se hétvégéd se hétköznapod? :) fura család vagytok elödke,hogy leszarod az utódkákat és napi szinten itt esz a rosseb!
csak úgy....
@colibri: te gondolod,hogy a követöi olvasottak?
dr. prédikátor
ÉN MEG AZT AJÁNLOM VASÁRNAP DÉLUTÁN LÓKUPEC HOGY KÖSD FEL MAGAD!!!
Eladott Ország
Erdély száz éve nem tartozik a magyarsághoz. Egy bolzanoi lakostól megkérdezték, hogy te osztrák vagy, vagy olasz, erre ő azt mondta dél-tiroli! A székely se magyar, se román, az székely, de semmi esetre sem fidesz-es!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273315377_128718652996636_2134033527527334615_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=5cd70e&_nc_ohc=d0SsutiQUQAAX_TLcwJ&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9_dJ32A7siD33uLnuOqG5zjRtjWPvOBYha5xJX2bszvQ&oe=632B2651
„Az erdélyi magyar emberek világosan tudják, hogy kire szavazzanak.” Kelemen Hunor, az erdélyi magyarok fideszes vezetője beismerte, hogy az összes határon túli fidesz-szavazó! ( Kelemen Hunor, az RMDSZ vezetője)
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.18172-8/27788546_1919599385022403_2414527063842256777_o.png?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=KEjPYVRSNNYAX9c3MPo&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8y7kYF64RFl7PfEcCNjRl4TKdoJJg2EuAnLK6NDTGiVQ&oe=634E5846
szaboria1
Mit ne mondjak jót nevettem, Orbán meg a könyv olvasás. Még a megirt lapról is alig tud olvasni. Aki az oldalát kezeli az most bakot lőtt de nagyot.
Nyírfa
Na, mondom, megnézem már, mi jót ajánl a király az ő népének a vasárnapi ebéd után, amikor elheverünk a fekvőfotelünkben, a kanapén, s békés semmittevéssel emésztjük meg az árstopos csirke-farhátat, s láss csodát! Édes Erdélyt. Mégpedig egy angol úr - halljátok? angol is, meg úr is, csak nem kitette elénk soha meg nem valósuló vágyait, hogy ángol lehessen, s úr , sir Orbán; üsse kavics, nem nevetek - szemével.
Megmondom, én, mimt Orbánt nem követő állampolgár mit olvasnék szívesen : a Dobrev-kormány, jogállamiságot visszaállító intézkedéseit.
justhpeter
A délután első felében legyen depi, a másik felében öngyi, ahogya többi celeb.
Németh István
Sajnos nem lehet megkapni! már régebb óta keressük!
Röhögni fogtok > Kazahsztánban, Kulszari városkában egy kulturális központ félében - tiszocsi-melocsiban, mert azzal volt vegyesben - a Széchényi által magyar nyelven írt, soha nem látott vadásztémájú könyvre leltem. Megvettem az az egy példány volt, 1910 körüli kiadású. NOS ezen az elven gondolkozván, lehet, hogy kínába kéne menni, hogy a Magyarország és Erdély című könyvet meg lehessen venni!
Az ilyen moslékok mint a @csak úgy...: @dr. prédikátor: @colibri: @KisTehen: @Horizont: @nejlontacskó> még olvasni sem tudtok, tényleg ritka egy kretén faszok vagytok, sőt olyan marhák, hogy az ökrök csak alattatok szaladgálnak > mikor papnak tanultam fontos volt, hogy a tanáraink szerint a marxizmust legalább úgy tudjuk, minta bibliát - mert a mondásuk szerint csak akkor lehetünk érdemi vitaképesek ha ismerjük a másik sőt több teológiai ágazat hitvallásait! AMINT LÁTOM a ti hitetek a skarabeus bogár szintjén a szartologatásnál megállt!
Nyírfa
@Nessy: 16.31

Hass, alkoss, gyarapíts, s a haza fényre derül! :)
Nessy
Nekem Erdély akkpr lett a szívem csücske mikor évtizedekkel ezelőtt Gróf Bánffy Megmérettél, megszámláltattál, híjával találtattál, és darabokra szaggatatol című több kötetes könyvét olvastam. Érdekes képest festett az 1900-s évek elejének parlamentjéről is többek közt. A táj valóban nem okozott csalódást, amikor 71-ben először csavarogtunk ott 3 hétig.
Emmersson71
William Landay: Jacob ​védelmében

Jó könyv, a filmsorozat végét elbaltázták :(
Szerencsére előbb olvastam :)

moly.hu/konyvek/william-landay-jacob-vedelmeben
Nyírfa
@Nessy: 17.46

A nagyfiam világjáró, még egyetemista korában barangolta be Erdélyt. Rengeteg fotót készített, mit mondjak: a táj, egyszerűen fenséges. De az ott élő embereket nem szívelem. Nemcsak most. Soha nem vonzódtam hozzájuk.
Málna
@Nessy: 17:46 Miért merengsz mindig a múlton, Nessy?:-)
Málna
@szaboria1: Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy miért írtok állandóan ekkora baromságokat. Nem gondolhatod komolyan, hogy Orbán nem szokott olvasni...Csak saját magatokat teszitek hiteltelenné az ilyen megalapozatlan állításokkal.
szaboria1
@Málna: Te nem tudhatod kiket ismerek és ismertem álltalában arról írok amíröl tudok. A beállított fotók a válasz rá.
Németh István
@Horizont: gondolom,hogy a büdös picsába meneted közben is az Orbán Viktorral szembeni szemét megnyilvánulásodat gyónód te moslék! Aztán ez a másik moslék >@Mirabilis: valójában a szaros bilis névre hallgat mert, hogy nem magyar az biztos és mint ilyen egy bilibe zárt szarcsomagként kell kezelni! Egyszerűen undorító állat ürülékek!
szaboria1
@Németh István: Látszik nem volt jó neveltetésed ha csak így tudsz válaszolni, finoman is lehet vissza válaszolni.
balos
@szaboria1: Ahhoz nem egy szoba gyerek,hanem egy Gyerek szoba kellett volna!Náluk a francia kulcs volt a nevelési eszköz!A tehén a radiátor!Azóta pedig a turulon túrja a nemzethy trutyit!
Nessy
@Málna: Nem merengek, egy könyv témára válaszoltam. Az, hogy néha régi viccek jutnak eszembe ?
Politikában kevés új van a nap alatt!
Németh István
@szaboria1: azt ki kell érdemelni a finom stílusom egyértelmű, azonban némelyik aljas szarkotorék nem érdemesíthető többre >>@balos: @Horizont: van még több is - de ha nem minősítenek én sem minősítek!
Valójában az ellenvéleményt is értékelem emberek vagyunk, csak amikor nem értek egyet valamelyik minősítő , hangsúlyozom MINŐSÍTŐ megnyilvánulásával én a szentelt víznél is többet zúdítok a fejükre! Utálom ezt a stílust, de rendre nem érdemelnek többet a nemzetünk a magyar hon aljas mocskos, moslék ellenségei, mert ezek azok!
Eladott Ország
@Németh István: Egy ilyen brüsszeli ítélet után, minden tisztességes kormány lemondana és bocsánatot kérne a hazájától az elkövetett bűnökért! Túl sokba van már nekünk ez a rendszerhasználati díj. Rendszert kell váltani!
Az őszinte Viktor...
www.facebook.com/ondreak.jozsef/videos/978137232992989/
Logogrif
@Németh István: @Németh István: @Németh István: @Németh István: @Németh István: @Németh István: @Németh István: @Németh István: Pistika ! Kend egy ,,,bottom burp... magyarul szép szóval : alfarhang...suttyó!
szaboria1
@Eladott Ország: Ezt a facebookon közétett videót mindenkinek meg kellene nézni főleg a FIDESZ IMÁDÓKNAK mert ebből talán rájönnének ki is ez az ORBÁN.
namihami
Frisebb, aktuálisabb nem akadt a kezeügyébe?
Esetleg az ""Erdély az ősember szemével"" című kötet nem lenne a polcán?
ómió
Szóval, amit a "szövetségeseink széttrianonizáltak"!
amortizáltok
@ómió: gondolod ? és a sajátjaink öfőméltatlankodásból NEM? 1820-tól kéne elolvasni a NAPJAINKIG. amikor 1918 után a magyar honvédelmi miniszter azt mondja nem akarok egyetlen katonát sem látni mert azok miatt van a háború? akkor lép és eladja a fegyvereket ??? ja . és a folytatás A románok megveszik 2 hónap és VÁC -ig -BPig érnek el nos TÁN,?? joggal követelhetnék BP- et maguknak avagy??? nos lehet ám kapkodni a fejeket.fura dolgok ugye?Magyar mentalitás az ide oda ész osztás csak épp nem diplomatikus mert amit te nem szeretnél azt a másiknak sem kivánd! Abból jó soha nem sült még Ki.
ómió
@amortizáltok: Magyar honvédelmi miniszterről beszélsz? Csak nem Linder efftársatokról!? Merthogy ezt ő mondta! Ő mióta volt magyar? Amióta a bolsi hazaárulók azok, akik az Antanttal de facto "összefogva" harmadoltatták meg Magyarországot? Ide akartál "kilyukadni"? De attól még az van, amit írtam!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.