Az árnyékkormány vezetője az ATV vendége volt.

Dobrev Klára szerint a Fidesz nem marad kormányon 2026-ig

Fotó: MTI/Mohai Balázs

A DK frissen felkért árnyékminiszterelnöke volt az ATV kedd esti vendége, ahol természetesen nem lehetett más a téma, mint az árnyékkormány – foglalta össze az eseményt a 24.hu.

Dobrev Klára az elején azt mondta, hogy azért van értelme az árnyékkormánynak, hogy legyen változás Magyarországon. „Nagyon nagy a baj, az elmúlt 30 év egyik legnagyobb válságának nézünk elébe, amit mindenki a saját bőrén is meg fog tapasztalni.”

Szerinte most egy ellenzéki párt nem teheti azt meg, hogy nem mutat világos alternatívát. A DK EP-képviselője szerint április 3-a óta nagy a csalódottság az ellenzéki oldalon, őt viszont nem érdekli a pártok, de az érdekli, hogy a választók lássanak alternatívát, hogy aztán az milyen formációban áll össze, erről nem most kell beszélni az EP-képviselő szerint.

Az Orbán-kormány valódi alternatívája egy baloldali kormány, amelynek a hétköznapokat segítő politikája van. Ez a politika kimondja, hogy erős államra van szükség, állami egészségügyre, állami oktatásra, tisztességes bérek kellenek és tisztességes nyugdíj.

Reméli, hogy az árnyékkormány nem az ellenzéki terepet rendezi át, hanem az országban lévő állapotokat.

"Egyáltalán nem vagyok abban biztos, hogy ez a kormány a négyéves ciklusát ki tudja tölteni"

– mondta a politikus.

Forrás: 24.hu

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
a fidesz árnyékkormány a sok kuka zombi miatt megdönthetetlen! :) magyarországon lézeng kb. 3 millió hülye,aki krumpliért akár naponta 2x is szavazna nekik..
Apfelbaum
Valahol nagyon szomorú,hogy ez a két ember (a felcsúti szélhámos és Fletó) közül kell választani,új arcok modernebb gondolkodású és becsületes fiatalok kellenének mert így tovább folytatódik az,hogy megosztja a Magyarok nagy részét és így kódolva van a további gyűlölködés
kormanyos63
@Maccska: Ez ebben a formában nem igaz macsek!
Több mint 2-millióan szavaztak az ellenzéki összefogásra, de tény, hogy ez nem volt elég a győzelemhez, mivel 3-millió agyhalott fideszbirka a fidesz-KDNP moslékkoalicióra szavazott!
Viszont én ezerszer leszavaznék Dobrevre, és az árnyékkormányára , mint egyszer a csuti pszichopata lótolvaj törpediktátor inkompetens rezsimjére!
Dobrevet ezerszer jobbnak, és alkalmasabbnak tartom az ország vezetésére, és miniszterelnöknek, mint a Tescós Napoleont!
Én szorítok, és szurkolok nekik, bár tudom, hogy kurva nehéz lesz leváltani, és elzavarni a picsába ezt a mocskos bűnbandát!
De a reményhal meg utoljára!
Vesszen a fidesz, és vesszen orbán!
Apfelbaum
@Pegero: de te a mi bdskrvnydt ugatsz itt minden nap te féreg, gondolom otthon az asszony már nem teszi szét a lábát,buod a reklám újságokat hol van olcsó tej,havi 140-ért csinálsz valami csicska melót így mi marad.. ide jössz és a felcsúti cigányt frankozod és mindenkinek ugatsz a kifingott nadrágban, magadnak is nap mint nap hazudsz,hogy jól élsz és minden rendben de közben hónap végén tologatod a csekket és mérges vagy,hogy egy ezresből már csak 2 gombóc fagyit tudsz venni a kölyködnek és a párizsi már luxus otthon...elmész a bdskrvnydb és takarodj innen a nyájadhoz te fideszes patkány
csak úgy....
@Maccska: 23:02 inkább úgy mondanám,hogy magyarországon egyre kevesebb a gondolkodásra képes szavazó! - veled sem fognak dicsekedni fideszék ,szintén szar ügy... :)
csak úgy....
@KisTehen: te a nejedet is így elégíted ki sexuálisan,vagy átoperáltattad? :)
te csak 1/2 szemmel látsz? ha minden faxa orbanisztánban,akkor miért fosol boci? :)
anikónénitekröl tudsz valamit?
kormanyos63
@KisTehen: Milyen maradék ellenzékről beszélsz bocikám?!!
Az LMP, MSZP, és a párbeszéd támogatottsága összesen nem éri el a 3%-ot, a jobbik Jakab kiválása után gyakorlatilag szétesett, már csak árnyéka önmagának, és a momentum egy gyenge, karakter nélküli pártocska(akit a sótlan Gelencsér Ferenc vezet) a 4%-os támogatottságával!
A DK jelenleg 18%-on áll(tudom, ez sem olyan sok) a fidesz meg annak ellenére 45%-on(!!!) hogy lassan családok, melósok, és nyugdíjasok tízezrei, százezrei fognak súlyos, kilátástalan helyzetbe kerűlni a brutális élelmiszerárak, és a többszörösére emelkedett rezsiszámlák miatt!
Én jó ötletnek tartom a DOBREV ÁLTAL VEZETETT árnyékkormány létrehozását(pedig nem vagyok DK, és Gyurcsány-fan) mert előbb, vagy utóbb(már tegnap is késő lett volna) valakinek el kell takarítania minden idők legaljasabb, leghitványabb, és legkorruptabb kormányát, a mocskos tolvaj diktátorral együtt!
Úgyhogy nem fog senki összefogni Dobrev árnyékkormánya ellen, majd figyuzd, max csak az álmodban!
Yoda69
@KisTehen: Ez hulyeseg. Ha a tobbi ellenzeki part ezt tenne, akkor a szavazoik appan a pillanatban kihatralnanak moguluk es vagy a bizonytalanok taborat bovitenek, vagy a DK-et. Ugyanis az ellenzeki erzelmu szavazok rendszervaltozast akarnak, es azt csak orban bukavasaval lehet elerni.
Cucika
Mivel Orbán tisztában van azzal, hogy a magyarokat hazugsággal nagyon jól meg lehet vezetni. Ráadásul bizonyos kiválasztott korosztálynak kedvez, mint pl a 25 év alattiak. plusz hozzájönnek a határontúliak a megfélemlítettek . Uralkodni fog még tovább is.
Pálinkás Pál
ha csak a szart simogatjátok továbbra is, akkor bizony marad-...gondoljátok hogy ez megmozgatja azt a 4 millió tuskót aki nem ment el szavazni?...pedig rájuk szükség van, ha demokratikus változást akartok...vagy ,kiviszitek a 2 millió embert az utcára!...
Béla333
Konkrét ügyek kellenek, nem csak a sóhajtozás!
Gyurcsány nagyon jól tudja ki volt 2006 fő szervezője: nosza elő a bizonyítékokkal!
Tudja, hogy hogyan lopták el a közpénzeket, (pl. az autópályák felülszámlázásával) az általa vezetett MSZP-sek a Fidesszel közösen! Nosza, borítsd a bilit!
Béla333
Az nem megy, hogy kéri az ellenzéki érzelmű emberek támogatását, de cserébe semmit sem ad...
NKF
Hurrá! Van már árnyékszékkormányunk is!I Ilyen még soha nem volt!
Kurva jó nekünk!
kormanyos63
@KisTehen: Tehénke, az összefogás tényleg nem jött be, végül összefosás belőle, ezt én is elismerem!
De a súlyos megalázó vereséghez hozzájárult a mára már bukott "messiás", és politikai hulla MZP ámokfutása is!
Nem véletlenűl mondták sokan, hogy MZP a fidesz beépített ügynöke, amit én sokáig nem akartam elhinni!
Ami a mocsok hitvány tolvaj orbánpatkányodat és a fideszes bűnbandáját illeti, minél hamarabb el kell takarítani, le kell váltani, mert annyi kárt, szenvedést még senki nem okozott ennek országnak mint ők!
Ha ez Dobrevnek fog sikerűlni, én örülni fogok, de ha egy másik ellenzéki pártnak, akkor sem fogok elkeseredni!
A gané, ótvar, aljadék bandád az elmebeteg diktátor vezetésével teljesen tönkretette, és kifosztotta Magyarországot, ezért nekik a történelem szemétdombján van a helyük, de előbb még remélem börtönbe kerülnek(életfogytiglan) és az összes lopott vagyonukat elkobozzák!
kormanyos63
@Maccska: Szerintem meg te toltad túl faszkalap náci!
117
@FLETÓ: Ezt jól írtad. Elkurtátok. Nem kicsit, nagyon. Ja, és tényleg egy "kurva ország"-ot csináltatok Magyarországból.
ómió
Mindig bolsi vágyálmokat delirál az efftársnő!?
Yoda69
@Pálinkás Pál: Nem volt 4 millio nem szavazo.
8 millio szavazasra jogosult van, ebbol 3M fideSS, 2M ellenzek, 0.5M mihazank, 0.2M egyeb, ez kozel 6 millio szavazo.
verőce21
Próbálkoznak mindenhol. Nálunk sem véletlen, hogy éppen most alakult meg az árnyékkormány. Nem a nagyokos Feri vagy Klári ötlete volt, hanem a háttérhatalom parancsa, ha úgy tetszik sugallata...
Toller Béla
Normális, becsületes ember ne szavazhat orbánékra, az eddig rájuk adott szavaztok is a tudatlanságnak köszönhetők. Legalább utólag, mindez könnyen belátható ! 1933-ban az NSDAP-nak nem volt kétharmada, pszt hat hónap múlva már nem voltak törvényesek az ellenzéki pártok ! Itt egy kicsit elhúzódik a dolog, de nem kétséges orbánék pályaívének a túlsó pontja ! Ki akarja megtapasztalni ?
Gazella
Én már most sem akarom ezt a ramaty hazug kurványt!
117
@Yoda69: Fidesz-nem Keresztény, nem Demokrata, nem NéPárt: 2 823 419
összefogás: 1 984 630
MH: 306 519
Egyéb: 257 150
Őssz.: 5 371 718

Választásra jogosultak száma Magyarországon, amibe a külhoniak nem számítanak bele: 8 215 304

Szóval, mind a ketten tévedtetek egy milliócskával. De mit számít plusz-mínusz egy millió ember manapság...
mackoka46
Már kifosztották az országot, elérték céljukat.
Havanagi
@csak úgy...: Sajnos igaz.Ma reggel az ATV fórumba betelefonált egy vén pcsa azzal,hogy éljen orbánc és kormánya,de még a szülei is.Ennk annyi esze sincs,mint egy tyúknak,ezek alkotják a 2/3-ot.Hazaáruló vén gecik.
Pálinkás Pál
@Yoda69: 8,5 millió a jogosult...de mindegy...akkor is siralmas a helyzet...és ellenzéki oldalon talán a jakab az, aki érthetően,lényegbevágóan beszél...a tömeget momentán kevéssé érdekli a zöld főváros..meg egyébb marhaságok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.