Ismét Brüsszelt ekézte Orbán Viktor, aki Facebook-oldalán kelt ki ismét az Oroszországot sújtó szankciók ellen.

Orbán: dühösek vagyunk
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

A miniszterelnök szerint a bevezetett szankciók Európának is óriási károkat okoznak.

Sőt a háború óta, tehát fél év alatt Oroszország 158 milliárd euró bevételre tett szert a megemelt energiaexportból

- véli Orbán.

Azt írja, a szankciók következtében az európai emberek szegényebbek lettek, Oroszország pedig nem esett térdre. Ez a fegyver visszafelé sült el, a szankciókkal Európa lábon lőtte önmagát.

Brüsszelben, júniusban a bürokraták azt is ígérték, hogy a szankciók elhozzák a háború végét. A háború végét ma sem látjuk, az energiaszámlák pedig az egekbe szöktek. A szankciós energiaárakat az európai vállalkozások nem, vagy csak nagy nehezen tudják kigazdálkodni. Választ várunk, egész Európa választ vár Brüsszeltől arra a kérdésre, hogy meddig fogjuk ezt csinálni. Ha ez így megy tovább, egész Európa belegebed. Ideje erről őszintén beszélni amerikai barátainkkal is. Addig, amíg nem késő

- írja Orbán, bármiféle Oroszország-kritika nélkül.

Azt is hozzáteszi, "Európában egyre több a dühös ember. Mi tagadás, mi is azok vagyunk".

A brüsszeli bürokratáknak meg kell érteniük, hogy nem lehet egész nemzetgazdaságok és emberek millióinak sorsával hazardírozni. Ez felelőtlenség! A magas energiaszámlákra pedig azt válaszolni, hogy küldjük őket Moszkvába, bántó és sértő nyegleség. Nem csoda, ha a feldühödött és magukat becsapva érző emberek egymás után váltják le a szankciókat támogató országok kormányait

- dohogott Facebook-posztjában Orbán Viktor.

Forrás: Facebook

94 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ez már k..ra unalmas! Igen! Mindenki tudja, hogy Orbán és maffiózó csapata nem az Uniónak szurkol, hanem Putyinéknak! De ezt nem kell napi ötször bejelenteni.
Pláne hogy pont fordítva van!:
Az Unió köszöni szépen de elvan az orosz energiahordozók nélkül is, Putyin ellenben kapkod fűhöz-fához mert a vesztét érzi.
Mocskos hazaárulók ezek a maffiózók a hülyemagyar maffiahívők teljes megelégedésére!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gazella
Beszart a geci. Magyar kurvány elbaszta.
Több mondanivalóm nincs.
134.bátor
Abbahagyhatnád már, barom! Alkalmatlanok vagytok kormányzásra,csak lopni tudtok, hülyîteni az embereket. Takarodj már a picsába innen!
Csizmás Kond
Félóránként ugyanazzal a szarra előjönni már nem csak unalmas hanem hányinger...
Pálinkás Pál
@KisTehen: a te zsírdisznódat kell elzavarni, vagy levágni...most ő lenne a " soros "
csak úgy....
te is megszavaztad,szóval kuss!
magyarországnak nem a szankciók miatt megy szarúl,hanem azért mert te vagy a miniszterálnok!
Béla333
Ez már k..ra unalmas! Igen! Mindenki tudja, hogy Orbán és maffiózó csapata nem az Uniónak szurkol, hanem Putyinéknak! De ezt nem kell napi ötször bejelenteni.
Pláne hogy pont fordítva van!:
Az Unió köszöni szépen de elvan az orosz energiahordozók nélkül is, Putyin ellenben kapkod fűhöz-fához mert a vesztét érzi.
Mocskos hazaárulók ezek a maffiózók a hülyemagyar maffiahívők teljes megelégedésére!
Dr. Proktor
Az orosz GDP mindössze 20 százaléka az EU GDP-nek...
Ki is károsodik jobban? Csak nem az aki a nulla felé tendál?
Apropó, az orosz autókat is már légzsákok és biztonsági övek valamint egyéb ilyen szükségtelen hóbelevancok nélkül gyártják...
mackoka46
Dehogy vagy te dühös, már a jöjjelt is ellophattad büntetlenül.
Fenyöfa58
@KisTehen: elöre nézz !!! neki méssz a szarvadnak te BAROM!!!
Peller Anikó
Ó óó, dühös a drága minihiszter úr, nem tud eleget lopni. Ez bizony dühítő, amikor ilyen szépen elhülyítette a népet, minden fontosabb intézményre már rátette a mocskos cigány kezét, kitapasztalta hogyan kell elcsalni a választásokat és erre huss, tessék, háta háború.

A szegény embert nem hagyják békében lopni. Hát mi lesz így a fel, al és középcsúti pancsó arénával, a végén még kiszárad a műfű. Szerencsétlen dühös ember, nem könnyű így az élete. Neki.
magyar1
Orbán féle józanság kellene a köcsög brüsszeli vezetőknek akkor talán Európa nem rogyna földig.
Ennyi marhát, vagy lefizetett vezetőt mint az unióban van, józan ésszel felfogni sem lehet.
Van Orbánnak sara a nép felé de ebben a szankció témában nagyon jól gondolkodik.
csak úgy....
@magyar1: hiszen neked nincs is józan eszed!
Sámannus
Előbb járj súlyzórúddal a seggedbe hülyegyerek azután óbégázzál anyádnak!
gina
Mocsok szemét patkány ,ha tudnád hogy a nép milyen dühös hogy még élsz és kizsákmányolod ezt a szegény országot, takodj a bandáddal együtt hazug tolvaj,,,
gina
Szarban vagy mert nem jön az EUs pénz te patkány,, te mersz egy szót is szólni szemét alja
bence
Dühös vagy ? Hát még mi , hogy büntetlenül ellophattál tőlünk annyit amivel bekerülhettél a világ leggazdagabbjai közé a 400 milliárdra becsült vagyonoddal !
icegygenabro
Azért a milliárdokat már küldhetnék! Igaz tolvajgeci??
kereső
Orbán!! Egyser ebben a büdös életben nem tudnál gerinces lenni, és arra zúditani a haragodat, dühödet- aki mindezt kiváltotta? Nem a brusselesi bürokraták "rendeltek el " különleges hadműveletetet egy független, szuverén ország területén. És miért nem azokra vagy "dühös"-akik elveszik az ukrán dolgozó emberek életét, meglopják őket, kivégzik őket, megbecstelenitik őket. A gyermekekeket is. Legyél már ember , a qrva életbe!Mert igy, ezzel a dumával csak gyalázatos utánzata vagy a humánnak!
kereső
Én is dühös vagyok, hogy a Hazámnak egy ilyen sehonnai bitang lehet a miniszterelnöke, teljhatalmú ura.
kereső
@KisTehen: 14:28 El lesznek- beigérte az EP. Csak nem azért, amiért ti gondoljátok- hanem azért, ha befekszenek orbánnak.
polgarb
Beszart mert a haverja bőre nemsokára ott fog száradnia a Kreml kapuján!Mi lesz akkor veled disznó!?
Macskaszem
"Orbán a gazdasági nehézségekkel próbál zsarolni, s arra hivatkozik, hogy a szankciókat meg kell szüntetni, de valójában az orosz terjeszkedést segíti. Azt reméli, ha az oroszok elfoglalják Ukrajnát, terjeszkednek tovább, nyomás alatt tartják és zsarolják Európát, és ennek nyomán hatalomra kerülhetnek a nyugat-európai szélsőjobboldali pártok, amelyek az orosz fegyveres fenyegetéssel a hátuk mögött felszámolnák a liberális demokráciákat. Ez a cél.
A gazdasági nehézségeket nem a szankciók okozták, hanem Ukrajna jogtalan megtámadása, az oroszok háborúja. A szankciók jelentik a védekezés egyetlen békés módját. A szankciók alternatívája vagy az orosz világuralom elfogadása, a szabadságról és a nemzeti függetlenségről való lemondással, vagy a harmadik világháború. Ennek elkerülése átmenetileg gazdasági nehézségekkel jár, de ez még mindig jobb, mint egy világháború vagy az orosz katonák tömegmészárlása. Ha Európa enged az oroszoknak, mindenhol olyan tömegsírok lesznek, mint Ukrajnában."
dr. prédikátor
DÜHÖNGJÉL CSAK MOCSKOS CIGÁNY LÓKUPEC!!!REMÉLEM MEGÜT A GUTA!!!
magyar1
@csak úgy...: Neked meg semmiféle eszed nincs, üres fejjel hogy élsz?
Dr. Proktor
@magyar1: Ja, Brüsszel szembejön az autópályán, mi?
Újabb bugyant...
magyar1
@Dr. Proktor: Nem írtál hülyeséget, Brüsszel tényleg szembejön az autópályán, mert ennyi eszük van csak.
Dr. Proktor
@magyar1: Hát igen, mindenki szembejön velünk...
magyar1
@Dr. Proktor: Ha neked az normális, hogy nem veszek gázt a sokmilliós népemnek, aki megbízott a vezetéssel, mert a szomszéd kakasai összevesztek ezért fagyjanak meg a családjaim - akkor valami baj csak a te agyaddal van.
kereső
@magyar1: Figyu!! Orbán 2017-ben azt mondta, hogy Magyarország 2022-re független lesz az orosz energiahordozóktól. "Szomszéd kakasai összevesztek"- minő felemelő hasonlat gyermekek, nők megerőszakolására, emberek megcsonkitására, egyszerű dolgozó emberek- egy élet munkájának megsemmisitésére.
csak úgy....
"Orbán féle józanság" (@magyar1)
-ezért kijár neked az arany @KisTehen: díj ! :)
drrotf
Orbántól kérdezem ,hogy az EU bürokratái hol és mikor ígérték meg hogy a szankciók elhozzák egy negyedév -félév után a békét?Azt gondolom, hogy az EU vezetői ilyen ígéreteket nem tehettek, hiszen nem is voltak részesei az orosz -ukrán háborúnak, legfeljebb azt gondolhatták, hogy ezzel gyengíteni fogják az oroszokat és így segítenek az ukránoknak megvédeni a hazájukat.Korábban még nem volt egységes az unió sem abban hogy az oroszok agressziót követtek el Ukrajna ellen , de ma már a magyar kormány vezetője Orbán is kimondja gyakran, hogy Oroszország egy agresszor, és azt is emlegeti a jogászminiszterelnök hogy a megtámadottnak joga van megvédeni az országát és hogy az agresszorral szemben fel kell lépni,csak az a kérdés számára hogy hogyan.Mi a háborútól távol tarjuk magunkat, úgy gondoljuk de ez nem így van mert a háború a közelünkbe zajlik, mi nem küldünk az ukránoknak fegyvert, de humanitárius segítséget azt nyújtunk a megtámadott félnek, és gondolom amikor Orbán megszavazta a szankciókat Ő is úgy gondolta, hogy azok beválnak, a magyarok érdekeivel egybe esnek, mert ha nem így lett volna, akkor az unió egységének megtartása sem vette volna rá arra, hogy azokat megszavazza.Most még is kifogásolja ezeket mert csak azt érzékeli, hogy az országot ezek a szankciók a szegénységbe taszítják..Kérdés hogy akkor mit lehet csinálni?Hagyjuk hogy egy független országot egy sokkal nagyobb fegyvereinek árnyékában megtartott népszavazás útján annektáljon, magához csatolja, vagy álljunk Ukrajna mellé, mert ezzel az agresszor akaratát akadályozzuk meg?Gondolom sokan emlékeznek még a magyarok közül 1956-ra amikor az emberek az orosz agresszió után arra vártak, hogy az amerikaik majd megsegítenek bennünket, bejönnek az országba és kiűzik az oroszokat.Ez a várakozásunk kútba esett, mert az amerikaiak a fülük botját sem mozgatták meg értünk, s ezek után le is vontuk a konzekvenciát a Nyugat segítségéről.Most a Nyugat tevőlegesen segíti a szintén szabadságukért, küzdő ukránokat, és most ezt...
verőce21
Újra kell tárgyalni az oroszok elleni szankciókat az Unióban...!

Hiába szajkózzák lipsiék, hogy "hát Orbán is megszavazta", mert csak feltételekkel szavazta meg...! - a csővezetékes olaj- és gázszállítások engedélyezésével, Mo. (és még pár ország) számára. De már előtte is belengettük a vétót, mert akkor is mi láttuk helyesen a következményeket...!
Beigazolódott a kételyünk, igen, helytelenek voltak az embargók...!
Újra kell tárgyalni...!
csak úgy....
@verőce21: "mert csak feltételekkel szavazta meg" -ott ültél az ölében?
te nem veszed észre,hogy orbán mást csinál brüsszelben,mint amit nektek birkáknak otthon mond!?
-még meloni is ragaszkodik a szankciókhoz!
Istenakinincsen
@KisTehen: A szankciók működnek! Nem azonnal, de nincs más lehetőség pillanatnyilag. Tudsz valami emberséges alternatívát esetleg? Mit gondolnál az olyan emberekről akik tétlenül nézik, hogy elpusztítanak, kirabolnak, lebombáznak falvakat városokat, meggyaláznak nőket, legyilkolnak családokat ? Csak az számít hogy olcsón ücsörögjenek a rezsicsökkentett meleg kuckójukban? Az tényleg nem számít, hogy emberek halnak meg emiatt?
Mit éreznél ha a lakóhelyedet(falu, város, ország) bombáznák a rokonaidat erőszakolnák, legyilkolnák és azt látnád, hogy közömbös emberek a TV előtt üldögélnek, csipszet majszolgatnak a jó melegben és magasról leszarják hogy veled mi van?!
Vér folyik a legelőkön! Nem baj?
Inkább felveszek két pulóvert és/vagy keresek alternatív fűtési lehetőséget, minthogy a kényelmem miatt emberek haljanak meg.
“Ne tedd másokkal azt, amit nem akarod, hogy veled tegyenek."
justhpeter
Megszavaztad valamennyit ? MEG !!! Akkor kussolj !
balos
@Istenakinincsen: Miért vársz együtt értést olyan tetvektől,akik tétlenül illetve még segítették is embertársaik legyilkolását itthon és táborokban!Aztán nyugodt szívvel kirabolták az elhurcoltak otthonait!Ez megy 1100 éve ebben a huzattól támogatott katyvasz népben!
namihami
Te Viktor! Az én fiatal koromban volt erre egy mondás:. Aki haragszik, az nem b@szik!
Hát, így jártál! Mert odakinn le se sz@rják a haragodat,!
Németh István
Kedves Orbán Viktor Miniszterelnök Úr!
Nem mérgesnek kell lenni, hanem határozottnak! Mivel az agresszor az általad is ismert USA, és a mellé társult EURÓPAI UNIÓS VEZETÉS - amelyek a világ népességét a médiákon keresztül van a pofáján bőr félre és megvezetni!
Szíveskedj a jelenlegi Eu vezetéssel szemben bizalmatlansági indítványt kezdeményezni!! Vannak jogászaid, és egy kiváló Szijjártó külügyéred aki szépen felsorolja az indokolásban - ráadásul cáfolhatatlanul - azokat a tényeket amelyek az Eu. nemzeteket folyamatosan teszik tönkre!
Ti meg sok hülye gagyarázzatok csak baromságokat! >@Istenakinincsen: @Mirabilis: @csak úgy...: @verőce21: @Gazella: @drrotf: @Béla333: fúj de undorítóak vagytok szar tetvek!
csak úgy....
@Németh István: szia pist! véled jót tett gyurcsány mikor bezáratta a lipótot és szabadjára eresztetett...
-végül is te nem köz és önveszélyes!
Tejbetök
@Németh István: Bakker,te pedig az undorító tetűn kívül egy még undorítóbb seggnyaló is vagy!
Istenakinincsen
@Németh István: Te hülye fasz! Milyen faszságokat irkálsz? Be vagy baszva?
Az USA az agresszor? Az USA megparancsolta az oroszoknak, hogy támadják meg és foglalják el Ukrajnát te barom?
Ennyi kárt még soha senki nem okozott az országunknak mint a "Kedves Orbán Viktor Miniszterelnök Úr "meg a fideSS a sleppjével és persze Szijj-Ártó félékkel.
A kedves édesanyáddal szemben kellene bizalmatlansági indítványt kezdeményezni, hogy miért hozott a világra egy ilyen félkegyelmű génhibás barmot! A te szavaiddal élve: "fúj de undorító szar tetű vagy !"
Amúgy bizonyára elkerülte a figyelmedet, hogy egy jó ideje levegőnek nézem az ostoba hozzászólásaidat. Nem reagálok rájuk úgyhogy engem inkább felejts el...nem igénylem a válaszaidat.
kulabombaafityiszre
Ki nem szarja le mik vagytok koszos senkiháziak.
Szerintem azért vergődik mert sejti nem jön lóvé ezért neki mivel nincs ellopható pénz nem érdeke az unióban maradni.Felkészíti a fidernyákokat,hogy dalolva ássák meg a hülyéi a saját sírjukat.
bencemacska
Ha dühös vagy, csapd hanyatt magad és rugdalózz!
T-Boly
Verd a fejed a kolostor falába b@szdmeg! 10 méterről nekifutásból egy jól kiálló sarokkőbe !
Az ilyen " rongyembernek " az jár !
csak úgy....
én azt szeretem orbánba,hogy naponta más...,akár át is operáltathatná magát! -a csöcsei és a parasztasszonyos külsö eleve adott...
verőce21
Meloni támogatni fogja Orbán szankcióellenes javaslatát!

Hiszen a csütörtökön közölt felmérések szerint..., melyek azt mutatják, hogy az olaszok több mint fele nehezen tudja fizetni a lakásbéreket, harmaduknak pedig karácsonyra nem lesz pénze rezsire...!
Istenakinincsen
@Shikari: Ez inkább ne vezessen semmit és senkit...kanyarban akar előzni te fasz! Megdöglesz te is mint a többi utas.
...focimeccset vezethet maximum.
117
Ez a faszszopó kis köcsög Orbán akkor törte el az orrát (ferdült el az orra), amikor be volt baszva és pofára esett (de tényleg).
Csak azért írom ezt le, nehogy a jövőben kitalálják, hogy Orbán - az utcai harcos - az utcákon harcolva a kereszténységet védelmezve szerezte be az harctéri orrsérülését.

Orbán Viktor aknára lépett és a robbanástól elferdült az orra. Ezt Erdő Péter, sátánista és kisiparos is bizonyíthassa!
Rege a csodaszarvasról...
csak úgy....
@verőce21: meloni szarik orbánra,ugyan úgy mint marie le pen...,te még mindíg nem vagy képben ?
csak úgy....
@verőce21: gondolod,hogy egy korrupt orbán miatt ,meloni bukni akar?
Istenakinincsen
@verőce21: A szankcióellenes javaslat azt jelenti, hogy még több ember fog meghalni az olcsó rezsiért!
Hogy fogod érezni magad karácsonykor a "szeretet ünnepén" a jó meleg lakásodban annak tudatában, hogy vérontás gyilkolás és pusztulás az ára ennek? Hogy jönnek ide az olaszok meg a lakásbéreik??? Ja hogy a bérlők nem tudják fizetni a rezsit? Nem csoda! Mi van a bérbeadókkal? Miért és honnan van valakinek több lakása mint amennyiben lakik? Ez világméretű probléma ám! Munka nélkül abból jólélni amim van...pénz hozza a pénzt és közben kizsákmányolni azt aki napról napra él.
A pazarlást már régen abba kellett volna hagyni itt is meg ott is.
117
Szélsőjobb azért nem tud összefogni, mert ezek a populista fasiszták uralkodni akarnak - ebbe nem fér bele az összefogás a szolidaritás, az empátia (a másik problémájának megértése).
Mindegyik megy a maga útján önigazolást keresve.
csak úgy....
@verőce21: záh felician jut rólad eszembe...,aki mindent áldozott ,hogy igaza legyen! :)
verőce21
@Istenakinincsen: 23:19) ez a Kapitalizmus...! Ezt szavaztátok meg 30+ éve!
Egy gyapjas réteg, a más munkájából, szenvedéséből, zsírjából, kizsákmányolásából keresi magát gennyesre...!
Csak most értetted meg...?
117
@verőce21: Szóval, ne egy ország keresse magát gennyesre, hanem egy uralkodói réteg - az országot hátrahagyva a szarba?
Ezek vagytok ti, fasisztoid újnáci szélsőjobbosok!
csak úgy....
@verőce21: te, mint gyakorló kapitalista ,aki cselédlyányt is tart...,aki 15 éve még senki sem volt, de belépett a fideszbe... :) -tudod mit volt komcsi,be is kaphatod a faßom...
öneröböl a hülyék semmire sem képesek,ezért lesznek belölük pártok..
Istenakinincsen
@verőce21: Ezt már értem régen...Téged nem értelek, de nem baj.
verőce21
@117: Az időköziken mégis látszik, hogy hasítanak ellenzékék... anépnek tetszik
117
@csak úgy...: Hollik Istvánnak is kinőt a haja egyből, amikor belépett a Fideszbe.
Gyogyósok, ferdehajlamúak, mentálisan sérült emberek, bukott nácik, kommunisták gyülekezete a Fidesz - a világ szennyembereit becsatornázó szekta a Fidesz!
117
Puha a pöcsöd?
Lépj be a Fideszbe!
Nálunk a puha pöcsüek is megtalálják a számításukat!
117
@verőce21: "anépnek tetszik" Te tényleg ilyen buta vagy?

Mást lehet, hogy meggyőzöl - bár az évek alatt nem úgy tűnt, hogy bárkit is meggyőztél -, de engem ne "győzzél meg".

Akarod, hogy leírjam minek tartalak?
Ne akard !!!
Dr. Proktor
@verőce21: ... ha pedig nem jön a pénz az EU-ból akkor már teljes lesz a csőd! A ruszkik csak addig pénzelik ezeket a zsebnácikat amíg haszonállatok, utána csak levágják őket a lélegeztetőgépről, akarom mondani a bankszámláról!
verőce21
@csak úgy...: A te jóslataidnál a levelibéka előrejelzése is megbízhatóbb...!
verőce21
@117: butavagy, magadra mutogassál, ilyen stupid gondolkodással...!
117
@verőce21: Ha iszom, tényleg buta vagyok: life.ma/wp-content/uploads/2014/01/pointing-finger1.jpg

De te vagy a sokadik váltás után - most éppen - szélsőjobbos fasisztoid haza- és európaáruló moszkovita, ezért rád mutatok ujjal - hogy mindenki lássa, tudja, érzékelje, értse: life.ma/wp-content/uploads/2014/01/pointing-finger1.jpg

www.youtube.com/watch?v=1DrpfWGcvyQ - ez hogy jön ide? Tudja a faszom. Te vagy józan, mond meg te.
ómió
Márpedig - nem figyeltünk - "beleléptünk"!
117
@ómió: a hagyomány ápoló matyó paraszt.
A hagyományt úgy ápolja, hogy villanykörtés lámpája van, mulatós rockot hallgat és nézi 4K-s tévén a fatüzeléses kandallót.
telegdilaci
@Béla333:Én inkább azoknak a szakértőknek hiszek aki azt mondják hogy igenis jól működnek a szankciók Oroszországgal szemben,Putyin nagy bajban van,fogyóban van a Pénze,egyébként nem csak az energiára mért szankciók vannak,hatásosak azok a Szankciók amit a chipekre vetettek ki ennek hiányában nem képesek Hadi felszereléseket,repülőgépeket,autókat gyártani,amikre már 2014- ben az Ukrán területek bekebelezésekor bevezettek,nem értem a Magyar Miniszterelnököt hogy képes ennyire nyíltan támogatni egy Agresszort!
ómió
@117: Ma te vagy az ügyeletes elmeroggyant bolsi bértroll!? Az más!
telegdilaci
@verőce21: Mi van fáj az igazság a vezéred egy futóbolond!
Jozefina
Dühös politikus soha nem jó politikus!!!??
Erik567
Én is qrva dühös vagyok, mert ennyire hülyének néznek.
A hazaárulást próbálják itt magyarázni?
Orbán is a Brüsszeli bürokratákhoz tartozik. Akkor most mi a jó istenről hablatyol ez a félkegyelmes?
117
Én is dühös vagyok. Egy szöggel kivert léccel váglak pofán - ha lehetőségem lesz rá!
Csak addig élsz, amíg lehetőségem nem lesz rá, te kis pedofil csicska!
117
Orbán Viktor pedofil - ez biztos !!!
balos
@117: Hát valami defekt van a szarkupacban,de ez csak nőveli a támogatottságát a kdnp-pöcsöknél meg a reverendások között!Kell egy sorvezető a birkáknak!
Aki Én
ijesztően elmebeteg pofája van ennek a hazaárulónak.
Pfuuuujjjj...
117
@Istenakinincsen: Orbán így mosolyog... Így szál le a bicikliről.
117
@Istenakinincsen: A gyengémre tapintottál. Az a baaaj!
ómió
@117: Böszmepatkányként visítozol, bolsiék fajkreténje!? Leszel még idiótább is!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.