A Belügyminisztérium kérdőíves felmérésbe kezdett, a „köznevelés helyzetének felülvizsgálata” kapcsán kérik a szülők véleményét – közölte a Szülői Hang.

A diákokat sértegető kérdőívet küldött ki a szülőknek a BelügyminisztériumFotó: Pedagógusok Szakszervezete

Mint írják, bár üdvözlik a párbeszéd kezdeményezését, a kérdőív utolsó kérdése nemcsak nem felel meg a valóságnak, de erősen manipulatív is, és az egyébként is feszült oktatási légkörben alkalmas arra, hogy a tiltakozó pedagógusok ellen hangolja a kitöltőket:

„Egyetért-e Ön azzal, hogy a pedagógusok a tanulókat is bevonják a bérezésükkel kapcsolatos demonstrációkba?”

Ez a kérdés hazugságot tartalmaz, és nem lehet rá jól válaszolni – írja a portál.

Mint rámutatnak, a pedagógusok – a szülőkkel és diákokkal közösen – nem csupán a bérezésük miatt demonstrálnak, hanem a közoktatás súlyos, rendszerszintű problémái miatt is, melyek veszélyeztetik az ország és gyermekeink jövőjét.

A demonstrációkon a tanulók saját elhatározásból vesznek részt, önálló véleményüket képviselik, ezen jogukat az ENSZ Magyarország által is aláírt Gyermekjogi Egyezménye (12. és 13. cikk) rögzíti

- teszik hozzá.

Forrás: szuloihang.hu

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Dr. Proktor: Kihagytad a kutyát. Ő képviselte az értelmiséget.
Ennyire nem emlékeznek sokan 16 éves önmagukra? Pedig akkor még volt saját véleményük, amit ki is mondtak, még ha néha rosszkor is! Már nincs sokuknak, vagy nem merik kimondani? Vagy némelyek azt hiszik náluk van a bölcsek köve, és mindenki ostoba, csak ők tudják a tutit, meg a frankót? Ne tessék a fiatalokat, akik már az elmúlt 13 évben jártak iskolába, és látják, érzik a problémákat, lenézni, lekezelni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Proktor
Erről jut eszembe a régi vicc:
Miért két rendőr a járőr?
Egyik írni, a másik olvasni tud...
Pintér elvtárs példát vehetne róluk!
Dr. Proktor
Erről jut eszembe a régi vicc:
Miért két rendőr a járőr?
Egyik írni, a másik olvasni tud...
Pintér elvtárs példát vehetne róluk!
Nessy
@Dr. Proktor: Kihagytad a kutyát. Ő képviselte az értelmiséget.
Ennyire nem emlékeznek sokan 16 éves önmagukra? Pedig akkor még volt saját véleményük, amit ki is mondtak, még ha néha rosszkor is! Már nincs sokuknak, vagy nem merik kimondani? Vagy némelyek azt hiszik náluk van a bölcsek köve, és mindenki ostoba, csak ők tudják a tutit, meg a frankót? Ne tessék a fiatalokat, akik már az elmúlt 13 évben jártak iskolába, és látják, érzik a problémákat, lenézni, lekezelni!
Sámannus
Csak a büdös retkes putyin bérencek képesek ilyen aljasságra!
sgl
Csak azt szeretném megkérdezni, nem hatalmas kommunikációs baklövés Komlóditól, - és sokszáz más ellenzéki megmondótól, politikustól, médiástól,- hogy a vezér aljas hazug kommunikációját zseniálisnak nevezik??
Hitler is zseniális volt hogy a szenzációs Göbbels kommunikációs technikáját alkalmazta ??
Cucika
Sajnos Orbán máshoz nem ért csak a külömböző csoportok egymásra uszítása. Igaz ennél jobbat még nem találtak ki. Az baj, hogy ezt csak a lakosságra alkalmazza a saját köreiben, ha valamelyiknek véleménye van azonnal van egy újabb státusz. Nem véletlen van annyi ingyenélő a kormányzatban.
Shikari
Pedig ez fontos kérdés! Mit szól a szülő hozzá, ha a piti politikai lázongásához a felheccelt gyerekeket biodíszletnek kiviszik az utcára? Én elküldeném az anyjába az ilyen tanárt!
Alfa
@Shikari: a sok kibaszott fidesz hívő pedofil kecskebaszó kamukeresztényre gondoltál ugye te zakkant narkós barom
Shikari
@Alfa: Nem. Rád a fajtádra a gondoltam, arra az ember alattira!
sgl
"Sajnos Orbán máshoz nem ért csak a külömböző csoportok egymásra uszítása."

És ebben ezek a különböző csoportok nem hibásak??
Mi lenne ha beszélnének egymással és rájönnének van egy közös ellenségük?
Shikari
A biodíszletnek használt, a tanárok által felheccelt gyerekek utcára vitele a politikai pedofília legmarkánsabb példája! Ideje tisztogatni a tanári karban! Meddig tűrik a szülők, hogy ezek a lázongó libsik az öncélú politikai céljaik érdekében díszletként használják a gyerekeiket?
justhpeter
@Dr. Proktor: A régi vicc akár igaz is lehetne, de a világ azóta nagyot változott. A viccben szereplő rendőrjárőr ma már akadémikus a volt rendőri vezetők mellett. Túl azon hogy korban fiatalabbak, szemléletben modernebbek, értelemben már régen túlléptek az elődeiken. Ezek a kivénhedt, a régi rendszerben szocializálódott fakabátok mára már csak a hatalmuk féltésével vannak elfoglalva, ami a gyakorlatban a mindenhatóságuk elfogadtatási szándékát jelenti. Pintér Sanya bá' és csapata fényévekre van 2022 való világától.
Nessy
@sgl: Teljesen reménytelen! Orbán olyan sikeresen alkalmazta a hatalma érdekében, az "oszd meg, és uralkodj" projektet, hogy ma már három ember hat felé húz! A szolidaritás, empátia, tisztesség, becsület ismeretlen fogalom! Úgy vannak vele, mint a 90 éves apóka a szexel! Csak beszélni tudnak róla!
Aki Én
Már a kérdés is hazug. A diákok már most okosabbak, mint a hazaáruló kormány. Ha nincs bér, nem lesz tanár.
Egyébként a fő probléma maga az oktatási rendszer.
Ezért tiktakozunk a diákokkal.
Ki a faszom, ha nem az érintettek?
Shikari
A politikai hecckampányt indító libsi tanárok a gyerekeinket használják a mocskos céljaik elérésére! A nemzet és a magyarság ellen uszítják a magyar gyerekeket és kiviszik őket balhézni az utcára!
Az ilyen antimagyar, hazaáruló tanár követ tanítson pöröllyel a kőbányában!
Philip Marlowe
„Egyetért-e Ön azzal, hogy a pedagógusok a tanulókat is bevonják a bérezésükkel kapcsolatos demonstrációkba?”

Érdekes!
A libsikomcsik nem szeretik, utálják az egyenes kérdéseket!
Tudják, hogy erre a kérdésre a helyes válasz a NEM!
De ez ellenkezne azzal amit művelnek a büdös hisztijükkel!
Ezért utálják pl. azt is, hogy az anya nő, az apa férfi! Vagy azt, hogy egyetért e ön azzal, hogy transzvesztiták ne tarthasanak "előadást" ovodákban...stb...stb...
Rohadék alatomos, kétszínű,(minimum) mocskos minden libsikomcsi! PFÖJJJ!
ómió
Csak nem megkérdezik végre, hogy mit szólnak a szülők a (tanár?) efftársi pedofília ilyetén megnyilvánulásához!?
Csizmás Kond
Az ilyen gyerekparaván kihasználtság most vajon miért nem sérti az amúgy az ilyenre szuperérzékeny baloldali lelkivilágot...mert bármilyen kultúrális gyerekrendezvényre amely fideszes akárkik jelenlétében történik úgy hánykolódik a baloldal mint egy lélekvesztő a hullámokon...ezt meg pártolja...képmutató szarháziak.
Nessy
Tény, hogy ha jó kapcsolatokkal, és párttámogatással rendelkezik valaki, akkor tudás nélkül kap jó állást! Kiművelt emberfő? Isten ments! Az képes gondolkozni, önálló véleményt alkotni! Orbánnak, a lebutított, rettegésben tartott emberekre van szüksége, a szavazóbázisához, a ner érdekelteken kívül!
Emmersson71
Kérdés Gulyás Gergelyhez..csak IGEN és NEM válasz lehetséges!

- Tudják a kormányban, hogy buzeráns vagy?!
telegdilaci
Nem lehetne egyszer hogy ne hazudnának,miért kell hazugságokkal manipulálni az Embereket,nem is főleg a Pedagógusoknak a fizetésemeléséről,van szó inkább az Oktatás helyzetéről,és a tanulók önszervezésből állnak ki a Pedagógusoknak semmi közük nem ők szervezték be a Diákokat!
Nessy
@telegdilaci: De a bigott híveknek ez a magyarázat jobban tetszik, ha nem is igaz! Tanulják meg azok a büdös kölykök, hogy Orbánt és kormányát csak hódolat illeti, s nem bírálat! Nix ugri - bugri!
pacal
@Philip Marlowe: ma, 1007

Te orbánista szektás fasz, ez nem egy egyenes kérdés, hanem egy manipulatív hazug kérdés!
Magyarország belügyminisztere egy bűnöző (igen, még most is). Valaki azt írta rá valahol, hogy "olajszőke herceg",
Sztem meg, egy kese kivénhedt vén fasz, aki végig bűnözte az egész eddigi életét.
Lehet, hogy a halálos ágyán megtér, de az már senkit nem fog érdekelni:

"Shaking fear is coming; and they will be looking for peace, and there will be no peace."
human
@Csizmás Kond: Te a cseh kettőt nézted eddig? Hol a párhuzam a közt, hogy egy-egy fideszes gyűléseken fiatalokat rendel maguk mögé díszletnek és a közt, hogy diákokk tüntetnek a tanáraikért és a minőségi koktatásért jellemzően ellenzéki politikusok jelenléte nélkül?

és végül itt van ez:
"Valóban fizetett statiszták álltak Orbán Viktor mellett és tapsoltak a kormányfőnek a Nemzeti Múzeum lépcsőjén elmondott ünnepi beszédénél, ezt az illetékes szaktárca ismerte el lapunknak. A Népszabadság kiderítette azt is, hogy a biodíszletként szolgáló fiatalokra összesen 1,25 milliót költöttek, közpénzből."
nol.hu/belfold/1_25_millioba_kerultek_az_orban-statisztak-1014481
Csizmás Kond
@human: A párhuzam a gyerekek. Azt bűnnek tartod ha egy óvoda vagy kisiskolás csoport betanult előadással szerepel bárki előtt, de azért drukkolsz ha a diák politikai tüntetésen vesz részt...
human
@Csizmás Kond: Nincs párhuzam. Egy óvodás kiszolgáltatot helyzeben van és kihasználják. A dikáktüntetők önállóan szerveződnek, egymással tartják a kapcsolatot és így szerveznek akciót. Dolgoztam gimnáziumban és én is meglepdőtem milyen ügyesen meg tudják magukat szervezni legyen szó akár házi projektről vagy tüntetésről. Amin magam is meglepdőtem hogy bizony igenis elolvassák az igazgatói pályázatot és az alapján véleményezik a diákönkormányzati gyűléseken.
Macskaszem
@Csizmás Kond: Nagy baj van a te fejedben ha az oktatást politikai kérdésnek tartod. Mert az oktatás az ország jövőjéről szól. A középiskolás már majdnem felnőtt, jobban átlátja a dolgokat, mint a magadfajta begyepesedett vén hülye fidkány.
Ő érzi a hátrányát, hogy az énektanár tartja a kémiát, vagy 3 lukas órája van mert semmilyen tanár nincs.
Csizmás Kond
@human: Az óvoda egy nagyopn fontos nevelőintézet. Ott amit tanítanak kihat az egész életedre. Az előadásokat amit betanítanak nem azért vannak hogy majd sztrájkolni tudj, hanem legyen merszed megjelenni és beszélni az emberek előtt. Ami meg a nagyobbak tüntetéseit jelenti háát kinek hogy...én soha nem voltam és nem is leszek azon a párton hogy egy yerek kelljen megvédjen egy tanárt...abból csak az jön le neki, hogy majd érte is esetleg valaki az utcára fog vonulni...ami már helyből elfogadhatatlan. A diák tanuljon és tanulja meg mikor hogy kell viselkedni, és a tanultakat felhasználni anélkül hogy a gesztenyét más kéne kikaparja helyette a parázsból.
...ez pont az a helyzet mint a szoci jelszó...előre...
Csizmás Kond
@Macskaszem: ...mindig az foglalkozik más fejéável meg akármijével akinek nincs sajátja amivel foglalkozhatna.
A középiskolás már majdnem felnőtt de attól még gyerek...és a törvény nem a majdnemekben nyilvánul meg...na de ahol nincs fej ott benne sem lehet semmi.
CsipkeRózsa
@human: 8:47

Ez is akkor történhetett:

"Megcsonkították Petőfi versét a Nemzeti Múzeumnál"

hvg.hu/itthon/20110317_petofi_vers_cenzurazott

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok