Ferencz Orsolya űrbiztos, aki nemrég a Fidesz új parlamenti képviselője lett, élesen bírálta Karácsony Gergely főpolgármestert.

A néhai Bajkai István parlamenti mandátumát megkapó Ferencz Orsolya az Indexnek adott interjút. Ebben magabiztosan állítja azt is, hogy az Orbán-kormány nem engedi el Budapestet a 2024-es választáson,

nagyon komoly kormányzati szándék van az itt élők életminőségének javítására.

Példának erre az atlétikai stadiont hozza, ellenpéldaként pedig a főpolgármester teljesítményét. Ferencz Orsolya szerint Karácsony Gergely legnagyobb eredménye, amit elmondhat magáról városvezetőként,

hogy magas és vékony.

A kormánybiztos hozzátette, hogy egyes felmérésekből azt láthatjuk, hogy

az itt élők szerint Budapest koszos, a közlekedése összeomlott és a közbiztonsága tragikus. Egyébként azt is vitatom, hogy a kormány nehezítené a főpolgármester helyzetét. Hiszen pont Gyurcsány szólította fel arra Karácsonyt, hogy konfrontálódjon minél többet a kormánnyal együttműködés helyett.

"Erotikus novellaíró-tanfolyamot támogatott Karácsony" – Nekiment az űrbiztos a főpolgármesternek, akinek szerinte az a legnagyobb eredménye városvezetőként, hogy "magas és vékony"

Ferencz Orsolya, a Fidesz képviselője esküt tesz az Országgyűlés plenáris ülésén 2023. június 12-én. Az új képviselő az áprilisban elhunyt Bajkai István, a Fidesz alapító tagja és parlamenti képviselője mandátumát veszi át. Ferencz Orsolya, a Külgazdasági és Külügyminisztérium űrkutatásért és űrtevékenységért felelős miniszteri biztosa. Jobbra az első sorban Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára, Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára és Varga Judit igazságügyi miniszter (b-j). MTI/Illyés Tibor

Karácsony Gergelynek Ferencz Orsolya szerint nincsenek várospolitikai tervei, sőt, szerinte nem is szereti ezt a várost.

Számára Budapest csak egy eszköz az országos politikai céljai elérésére. Karácsony személyében a teljesítmény hiányát is látjuk. 2019-ben ez a város – szemmel láthatóan – elkezdett lecsúszni. Koszosak az utcák, elhanyagoltak a parkok, kitesznek egy táblát, hogy méhlegelő, és akinek esetleg pollenallergiája van, az oldja meg. Józsefvárosban sem jobb a helyzet, ott is csak látványtevékenységeket végeznek: például 120 ezer forintért kihelyeztek egy betondarabot és ráírták, hogy kutyapiszoár, vagy migráns nőknek szerveztek biciklitanfolyamot. Tudomásom szerint erotikus novellaíró-tanfolyamot ugyancsak sikerült támogatni. Ez paródiának is rossz

- mondta az űrkutatásért felelős miniszteri biztos. 

Forrás: Index

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

AMORÁLISOK
ebből a csajból vagyy űr lesz vagy ZŰRRRR ,inkább liba még tud ábrándozni majd ha nem lesz pénze akkor mit vesz meg szellemvasutat
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
NKF
Sajnos igaza van! Vigyori Geri egy süket fasz!
AMORÁLISOK
lédával a bálban ??? pénz is lesz hozzá ?? vagy oldja meg A FŐVÁROS akkor ti sokszor mehettek gyalogosan a parlamentbe hékás Pénz nuku villamos és busz is nuku akkor most mutasd meg, ne csak szájkaratét provokálj ujabb segg nyaló.Kritizálásból nem fogsz megélni ahhoz a VAK is értene.
CsipkeRózsa
A költségvetés mit mutat, nézzen utána a megfelelni akaró új képviselő.
AMORÁLISOK
ebből a csajból vagyy űr lesz vagy ZŰRRRR ,inkább liba még tud ábrándozni majd ha nem lesz pénze akkor mit vesz meg szellemvasutat
Péter2
Vissza kell adni a a fidesz által évenként elvett 30 milliárd forintot , abból sok mindent meg lehet csinálni , milyen érdekes tarlós alatt csak 5 milliárd volt az éves einstand , söpredék által megválasztott fideszes bűnszervezet szándékosan kárt okoz , mert nem az emberük regnál , ez kimeríti a hazaárulás bűncselekményét , jobboldali eszme csak tönkre tudta vágni az országot , elég ha csak Trianontól a mai napig nézzük , az ország helyzetét !
colibri
Ritka egy ner féreg ez a nő! Isten mentsen a nagy pofájától! Igaz, hogy nem férfi, de erre is ráillik amit Simicska orbánCra mondott.
csak úgy....
nagy a hiszti , - hiszen a fidelitasos fiúknak már a pornótól sem áll föl, csak 0rbántól és ezért születik egyre kevesebb gyerek...,gergö csak segíteni akart a nem analfabéta lankadt leendö szülöknek! :) - osztogatott vóna ingyen viagrát?
Péter2
" 1 Budapest koszos," 2 a közlekedése összeomlott" és 3 a közbiztonsága tragikus " Kezdjük az elsővel , kormány által évente lenyúlt 30 milliárd forint hiánya ! 2 nemrég jártunk fővárosba , használtunk metrót , hévet , ment rendesen, ahogy a hirdetőbe a menetrendtáblázata volt megírva . 3 A közbiztonság a belügyminiszter által vezérelt rendőség dolga nem a polgármesteré ! Tehát megállapítható , hogy , megint egy aljas , hazug, fideszes mantra a fideszt hívő elmebeteg állatoknak !
simmering73
Ennek is csak azért van eggyel több agytekervénye mint egy csirkének, hogy ne sz*rjon az udvar közepére.
Qqberci
Kedve Orsolya, úgy is mint űrkutatási kormány-nagyon-biztos!

Esetleg - ráérő idődben - ejthetnél pár szót arról is, hogy segítséged nélkül is sikeresen pályára állt az ötödik magyar műhold, az MRC-100. Nevét az idén 100 éves Műegyetemi Rádióklubról kapta. A startot az ARRL, az amerikai rádióamatőr szövetség finanszírozta...

gnd.bme.hu/mrc100/index.html
namihami
""Űrbiztos""--!!!
Nem először írom le, hogy a fideszeseknek már egyre nagyobb gondot jelent a kifizetőhely elnevezése. Kemény feladat a kinevezőknek!
Jelentkező pedig? Mint égen a csillag!
terlasz
Nem érdekel Karácsony, de ez a fideszes hablaty kifejezetten taszít.
ómió
A kosz meg a dugók mellé már csak ez hiányozhatott!
drrotf
Orsolya nem szereti és elítéli az erotikát!Persze ezen nem lehet csodálkozni, Ő a z űrt szereti!Gondolom K.Gergely azt szerette volna ha javul a születési statisztika és a kormány születések növekedését javító intézkedések eredményre vezetnek, mert Gergely tudja, hogy a gyerek nemzéshez nem árt , sőt használ az erotika!Nem is értem, hogy miért szólják meg az erotikát azok akik több gyerek születése érdekében milliókat áldoznának,amikor az erotika ős régi magatartása az embereknek, amit művészek egész sora jelenített már meg és senkinek nem volt ez ellenére , és nincs ma sem, mert az e tárgyban született műveket az embere szeretik , újra és újra megnézik,elolvassák figyelemmel kí?Érdekes értékrendje van a hölgynek, olyan a normálistól eltérő!Lehet az is teljesen mindegy ,hogy K.Gergely mit csinál?Ha van kalapja az is baj, de ha nincs az is? Eddig ezt a nőt okosabbnak hittem, azt gondoltam hogy a természettudománnyal foglalkozók ismerik a gyermek születésének módját, és tudják hogy ebben nagyon segíthet az erotika.Úgy látszik nálunk olyan gyerekek kell születni akik erotika nélkül jönnek a világra.Orsolyáról azt gondoltam, hogy első felszólalása a Parlamentben a tudomány , az űrkutatás helyzetéről fog szólni.Erre az emberi magatartás igen gyakori formáját, az erotikát , bűnösnek beállítva köt bele a főpolgármesterbe, akkor amikor úgy hiszem ,hogy sokkal konkrétabban megfogalmazható dolgokba is hasogathatta volna a szőrszálat!Az is lehet hogy Orsolya igazi témát vetett fel az első megszólalásában , csak én nem érzékelem ezt akkorának, hogy ennek a Parlamentben hangot kellett adni , akkor amikor az ország gazdasági vészhelyzetben van, és az embereket sarcolja rendesen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.