Bakondi György ismét Soros Györggyel riogat.

Bakondi György rémeket lát: szerinte a 2015-ös Soros-terv megvalósítása zajlikMTI/Rosta Tibor

Egyre világosabban látható, hogy a 2015 óta tartó illegális migrációs hullám nem valamilyen véletlen folyamat, hanem a 2015-ben a Soros-tervben megfogalmazott praktika hosszú távú megvalósítása zajlik, egyfajta lakosságcsere

– mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója stílszerűen az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában.

Bár néhány hónapja az Európai Unió és az Európai Néppárt néhány vezetője arról nyilatkozott, hogy szükséges lenne a külső határ őrizetének megerősítése, sőt talán indokolt lenne a műszaki határzár kiépítésének finanszírozása is, ezek a kijelentések végül csak nyilatkozatok szintjén maradtak – emlékeztetett.

Ezt követően megjelent az Európai Unió migrációs csomagjára vonatkozó elgondolás, amelyet az EU belügyekkel foglalkozó tanácsa minősített többséggel megszavazott – idézte fel.

Bakondi György elmondása szerint az eddigi gyakorlattól eltérően az Európai Bizottság, az Európai Parlament és az EU Tanácsa példátlan gyorsasággal megkezdte a háromoldalú egyeztetéseket a jogszabály előkészítése érdekében. Kis csúztatással összegezte a „tervezet lényegét”:

a tervezet lényege, hogy legalizálnák az illegális bevándorlást, de úgy, hogy az embercsempészek által elindított illegális migráncsoportokat az európai uniós kutató-mentőszolgálatok átveszik, majd legálisan beszállítják Európába. Ez után következne a tervezet második eleme: a kötelező szétosztás

– közölte. Bakondi értékelése szerint a helyzet így nem a megoldás irányába mutat.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ha lakosságcsere folyik, akkor vén beszari, te nemsokára Szíriából fogsz pofázni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Ha lakosságcsere folyik, akkor vén beszari, te nemsokára Szíriából fogsz pofázni.
Nessy
Jönnek a pomogácsok, jönnek a pomogácsok! Na meg kínaiak,filippinók. Öket most toborozza a kormány tízezer szám. Hotelból beteg gyerekek ki paterolva, dél koreai akkumulátor gyári munkások beszallasolva! Bakondi elvtárs, Lucifer várja szeretettel!
Yoda69
Vakondi elvtarsat nem kell komolyan venni. Most o az aktuális vészmadár, akire O1G ezt a szerepet bízta. Ennyi.
Migrans itt csak annyi van, akiket orban betelepitett az orszagba, szamuk jelenleg 50 ezer korul, de folyamatosan növekszik.
izéke
Én is rémeket látok,mikor orbánékat mutatják
jáger laszló
Bakondi újabb hülyesége szóra sem érdemes
csak ennyi
barátilag
J.L.
jesz
na igen...csak itt látni kerítésmászókat, meg ponyva alatt utazókat?...hát nem...amúgy, ha igazaz az ötvenezer, akkor érdemes bekukkantani a budapesti "átutazó" gettókba...remélhetőleg tényleeg továbbmennek a gazdag, művelt nyugat felé...addig Bakondi csak olvasgassa a tikosszolgálati jelentéseket...hadd rémüldözön...

...ha mégis igaza lenne, akkor már baszhattyuk.
kulabombaafityiszre
Sőt az orbán kormány aktív részvevője a soros tervnek,hiszen most engedtek több száz embercsempészt,hogy ők is segítsék az illegális migrációt a tavékenységükkel.HAHAHA
izéke
@Őrnagy: szerinted én vagyok orbán? Te szenilis orbánseggnyaló
Toller Béla
Egyfajta idióta gazfickó ez a dagadó nyugdíjas. Minek tartják még, nem hajt semmi hasznot és nagyon drága mindig korrigáni a dumáját !
Sakk Matt
A kövér belbiztonsági főtanácsadó a halálom...
Sakk Matt
@Őrnagy: Tudjuk ;)
De addig is rájuk szavazol...
ómió
Márpedig efftársilag a Soros terv is olyan, mint a migráncs: "nincs is"!
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 07:48 ♣ A választók és Európa leírta az elmebeteg, skizofrén, kleptokrata, bűnöző , politikai prostituált, többgenerációs román cigányt és bűnszervezetét. A geci a bandájával/szektájával az ország tragégiája lett! Európa koldusháza lettünk egy évtized alatt! Van minek örülni seggfej! Előre a Lenini úton! Új Orbáni érdemrendet vezettek be!...
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/174738851_4138451679538604_3900803719492630830_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=bfd6mXmnyVEAX9977jD&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfC0Vc8l1mf8HJldvzJ81-9R5LpIm5ClyZi_z5SOUXnF-g&oe=64E42423
Sajnálom anyádat gyereket várt és te jöttél. Teljes bizonyossággal állíthatom, te ritka kib@aszott hülye vagy.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/122838134_2707338126144862_5009241753100144373_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=IIXsh0ox0TIAX9Rs0gz&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfDfK2xHcqxq7f4c71qqfyw4nv6Jfxrfbldt0gLfoUWdyg&oe=64E43437
vacsi
Rémeket lát?! Nagyon is reálisan látja a veszélyt!
Nessy
A sok tízezer várható vendégmunkás "fogadása" elég furcsa helyzeteket fog eredményezni, az évek óta sulykolt idegen ellenesség miatt! Lásd Hajdúszoboszló problémáját.
kereső
@Nessy: Hajdúszoboszló "problémája" véglegesen meg fog oldódni, amint felépül a debreceni akkumulátor gyár. Mert a szennyezés a hajdúi gyógyvizeket sem fogja elkerülni. Kinek lesz kedve rákot , és számos más betegséget okozó vizben fürödni, wellnesezni, és főleg "gyógyitani" az mozgásszervi és nőgyógyászati panaszait. Akkor azt hiszem, nem a vendégmunkások jelenléte lesz a legnagyobb problámája.
jáger laszló
+oldás a migráns problémára
Azon afrikai,ázsiai országoknak ahol a baj kialakul gazdasági segítséget kell nyújtani,hogy a migrációt +szüntessék !!
Fel kell ajánlani 1 bevándorlási kvótát is segítségül!!
Erről egyezményben kell +állapodni az érintett országokkal!! Mindenkinek ott kell lehetőleg boldogulnia ahol született!!
Csak ennyi
barátilag
J.L.
vacsi
@Nessy: Épp most voltunk Szoboszlón - nincs ott semmiféle probléma!
Béla333
Ez is csak egy potyapénzből élő mocskos, hazug maffiózó...!
Ingyenélő, here...
Eladott Ország
@Őrnagy: Amikor egy terápiás kutya először lát fideszest
uploads.disquscdn.com/images/031e48e11ab688613b5da557a3d13e6568dc3ecb24ab80e36e804df14e7812e2.jpg?w=800&h=962

A Dogtor’Miniszter Elnök úr és a Ráhel üldögélnek Záhonynál. Egyszer Ráhel iszonyat büdöset érez:
- Idesapám, kend fingott?
- Putyin vót az!
Ráhel szétnéz:
- Dehát bent sincs?
- Majd begyün!
kereső
@Maccska: Nem vagyok geológus, de annyit tudok???, hogy ami mérgező anyag a földbe kerül- az ottan nem áll meg- mert a föld réteg nem egynemű- behálózzák a vizek"erei"- és előbb-utóbb minden eljut mindenhová. Kár ezért engem "lehülíézni2 primitiv suttyó. És csak úgy jusson eszedbe: a Föld nem a mi tulajdonunk, kölcsönbe kaptuk azt az unokáinktól, dé-és ükunokáinktól. Azért mert orbán ezt mondja- a buta, tannulatlan -éés tanulásra nem is vágyó célközönségének, attól mélg nem lesz igaz. Máskülönben miért is hallgatta el és rúgta ki azt a vizügyi mérnököt, aki felvázolta, hogy mi is várható Debrecenben és környékén. Na, hagyj engem békén- menj orbán oldalára, dicsőitsd ás ajnározd a mammon istenedet.
kereső
@Maccska: @Maccska: Honnan veszed, hogy a többivel nincs problémám? Van, mert károsnak tartom természeti környezet pusztitását, az ország szemét teleppé tételét, egy önző, hazug erkölcs nélküli hatalmáért cserébe. A földnek, a vizeknek van öntisztitó tulajdonsága- szőrési képessége, bár ezek a nehéz fémekkel -és a belőlük származó vegyi anyagokkal nem birkóznak meg. A világ legkörnyezetszennyezőbb országa kina, pont ez kell nekünk? Nem nagyon nagy ár azért, hogy "akkumulátor" nagyhatalom legyünk- a termőföldjeink, a vizeink tönkre tétele? Emlékeztet engem a rákosi éra "vas-és acél" országa leszünk, ha a fene fenét eszik is. Védjétek csak a védhetetlent...abban nagyok vagytok.
kereső
@Maccska: "A szakmai szervezet a gödi Samsung-gyárral kapcsolatban megállapítja: „A több ütemben bővített, végső formájában

mintegy 120 hektár kiterjedésű gyár tényleges víz, energia és alapanyag felhasználási értékei, környezeti kibocsátásai nem ismertek.

A gyártási tevékenység alapján, bár a környezeti hatásvizsgálati és az egységes környezethasználati engedélyezési eljárásról szóló 314/2005. (XII.25.) Korm. rendelet szükségessé tette volna a környezeti hatásvizsgálati eljárás és az egységes környezethasználati engedélyezési eljárás lefolytatását, az egyes ütemek megvalósítása előtt csak előzetes vizsgálatok készültek” – írják."

Ez nagyon emlékeztet engem a kinai vakcina 72 órás engedélyezési eljárására.
szegfue
@Maccska: 11:07 és 11:12 Ha ezt, mint geológus Te tudod, akkor azt nem értem, hogy amikor "védik" az akku gyárat, akkor miért nem közlik ezt a jónéppel?! U.is tényszerüen, adatokkal alátámasztani azt, hogy mennyire jó nekünk egy pár akku gyár, még nem hallottam, nem olvastam.
jáger laszló
A villamos +hajtású autók számát figyelembe véve ott célszerű akkugyárakat építeni ahol felhasználásra is kerülnek
Máshol ez nagyon kockázatos beruházás!!
Ez a szerény véleményem!!
Csak ennyi
barátilag J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.