Orbán Viktor 9 nap után a kabinetvezetői  értekezletről posztolt újra a Facebook-oldalán. Mint írta, "munka van".

Orbán Viktor kabinetvezetői értekezletet tartott, a kormányfő az erről szóló bejegyzéssel tért vissza 9 nap után a közösségi oldalára. Orbán a fotó mellé azt írta:

Munka van

Megtartotta soron következő nyári kabinetvezetői értekezletét a kormány Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével a Karmelita kolostorban – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.

A kormány döntés-előkészítő kabinetjeit vezető miniszterek áttekintették az ukrajnai háborúval és a béke mielőbbi megteremtésével kapcsolatos kérdéseket valamint a brüsszeli szankciók okozta nehézségeket.

Emellett foglalkoztak az infláció letörését és a rezsicsökkentés megvédését szolgáló kormányzati intézkedésekkel is – mondta a sajtófőnök.

Forrás: MTI, 24.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Te retek zairos cigány neked a lopás is munka???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gina
Te retek zairos cigány neked a lopás is munka???
kereső
A nyilvánosságnak "csak a szokásos",-
"Mint mondta, a kormány döntés-előkészítő kabinetjeit vezető miniszterek áttekintették az ukrajnai háborúval és a béke mielőbbi megteremtésével kapcsolatos kérdéseket, valamint a brüsszeli szankciók okozta nehézségeket. Emellett foglalkoztak az infláció letörését és a rezsicsökkentés megvédését szolgáló kormányzati intézkedésekkel is – mondta a sajtófőnök."- a többi meg nem publikus.

A jó fene sem érti ezt: miért kell a magyar kormánynak heti szinten foglalkoznia az ukrajnai különleges hadművelettel, szajkózni a békét- . A szankciókról meg ne is beszéljünk- valószinúleg úly helyzetet fog jelenteni a rubel térdre rogyása, de ehhez mi köze van a magyar kormánynak?
Nem értem- itt vannak a csapnivaló gazdasági-és inflációs adatok, a magyarok mentik ki a pénzüket a bankok ból, a kormány halasztatni kénytelen a soros kötelezettségeinek kifizetését(technikai államcsőd szevasz), és akkor a kabinet!!! a fentiekkel foglakozik. Mondjanak le-ha nem tudják, hogy mi a teendő.
infinity
Aki ezt a propaganda szutykot beszopja, szamarabb a lónál!
Mindenki csak néz, mint. hal a szatyorban - ez ki szerint munka?
Ezt a selejtet...

Be kell vezetni a politikus vizsgát, mert tengernyi hozzá nem értő ember bassza szét az országot és lövi vissza a 19. századba éppen!
nemkati
Na, ha a dagi összeül, abból sok jó nem fog kisülni. Mindenkinek jobb lenne, ha inkább nem csinálnának semmit.
De remélem, a békét mielőbb megteremtik. Gondolom, szólnak Putyinnak, hogy takarodjon haza. Vagy hogy?
CsipkeRózsa
Már a bevezető szöveg is hazugsággal telített.
Nessy
Monumentális prücsök herélés, propaganda szövegbe csomagolva!
Kovács Máté
@durbincs:szopos szaju anyadnak irogas,basod anyadat pempösre aki kiszart egy ilyen gecit
basod anyadat a vén szuvas kurvát
Kovács Máté
@durbincs:szopos szaju anyadnak irogas,basod anyadat pempösre aki kiszart egy ilyen gecit
basod anyadat a vén szuvas kurvát
Ezodabasz
@durbincs: Téged ki a fasz kérdezett? Ehhez a cikkhez sem szóltam hozzá! Húzzál vissza a bányába, még nem vagy kész a leckével! Elfelejtetted hogy a hívő birkákat is össze kell írnod és kiszámolni az arányokat?
infinity
A képhez: Az Ork (Orbán Viktor, Szétbaszisztán zsebhokis miniszterelnököcskéje, minden diktátorok legjobb barátja - Szia uram! Egy kis ország tele birkával Európában érdekel? Ha van elég pénzed, megkapod, mint üveggolyót), az Óriáscsecsemő (Nagy Márton - bármelyik horrorfilmből amelyikben óriáscsecsemő is van ) és a két BUZI (ez szó szerint értendő: Semmilyen Zsolt, aki elment vadászni és aki meglőtte gépkarabéllyal (biztos, ami biztos) és Gulyás Gergely, Orbán felszopó nagymester, aki már úgy hazudik (fideszes OKJ-s tanfolyam sokat segített neki), mint a vízfolyás és már nem is vörösödik be a malacarca)

A BDSKRVNYTOK !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.