Egy Szegedi Balázs által vezetett szövetkezet kétmillió forinttal rövidítette meg a magyar költségvetést.

Jogerősen elítélt férfiből lett Fidesz elnök

Attól, hogy elítélték, Fidesz-elnöknek még tökéletes. Forrás: Facebook

Most ez a férfi lett a békéscsabai Fidesz-szervezet elnöke – írja a Magyar Narancs.

2018. június 21-én vált jogerőssé annak a Paprikakert TÉSZ Kft. nevű cégnek a megszüntetése, amely kulcsszerepet játszik a Simonka György és társai ellen a Fővárosi Törvényszéken folyó, bűnszervezetben, különösen nagy értékre elkövetett költségvetési csalás miatti jelenleg is folyó perben. 2018 nyarát követően dőltek be azok a gazdasági társaságok, amelyekben a Paprikakert TÉSZ Kft. tulajdonrésszel rendelkezett, közülük is elsőként a Dél-Békési Turisztikai Szolgáltató Szociális Szövetkezet, amelynek vezető tisztségviselője Szegedi Balázs volt.

A szövetkezettel szemben törvényességi felügyeleti eljárás indult, 2018. július 30-án megszűntnek nyilvánították. Megindult a kényszertörlési eljárás. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kétmilliós követelést jelentett be, ennek jogosságát a szövetkezet vezetője nem vitatta. Az eljárás több mint három évig húzódott, végül 2021. december 28-án fejeződött be.

A cég ügyvezetőjét, Szegedi Balázst a bíróság három évre, 2024. december 28-ig eltiltotta a cégvezetéstől, méghozzá azért, mert a fideszes politikus kétmillió forinttal rövidítette meg a költségvetést.

Szegedi Balázst most békéscsabai Fidesz-elnöknek választották meg.

„A Fidesz békéscsabai közössége nagy arányban meghozott egy legitim döntést, a lelkiismerete tiszta, Ön pedig azt ír, amit akar” – így reagált most Herczeg Tamás, fideszes országgyűlési képviselő a Narancs.hu-nak arra a felvetésére: mennyire szerencsés a békéscsabai szervezet élére a költségvetés milliós megkurtítása miatt a cégvezetéstől jelenleg is eltiltott politikust választani.

Herczeg, aki második ciklus óta parlamenti képviselője Békéscsabának és környékének, egyben a választókerület elnöke, értetlenségét fejezte ki, majd némiképp indulatosan és gúnyosan azt mondta, hogy ők

most nem cégvezetőt, hanem a békési megyeszékhely fideszes elnökét választották meg.

No comment.

Forrás: Magyar Narancs
Fotó: Facebook

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Ez a fidesz lényege, bűnözők gyűjtőhelye.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toller Béla
A törökök nem voltak ajogellenesek, a fidesz elnökök nyugodtan lophatnak, kapnak erkölcsi bizonyítványt, foltmenteset, mészáros ellophatja aTihanyt, együtt a többi tolvajjal és hazudozóval, A rendőrség nem látja a különbséget mezőgazdasági építmény és luxusvilla között, orbán nyugodtan behajthatja a feudális, természetbeni adót a vazallusaitól, alegkülönbözőbb formákban, akár tengerparti üdülássel is. Szóval, mit nekünk még egy haszonleső senkiházi !
Péter2
Itt megint a példa , hogy a bűnözőkből és volt pártfunkcionáriusokból lesznek a fideszesek , náluk az erkölcs 0 !
jáger laszló
Neki már volt gyakorlata
Ő tanítja majd a többieket a végzendő munkára!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
lampa laz
Ez a fidesz lényege, bűnözők gyűjtőhelye.
nemkati
Szerintem nem kell már több bizonyíték, hogy a Fideszben a lopás és csalás erény. Amennyi eddig volt, az is bőven sok. És mennyiről nem is tudunk!
Eladott Ország
Becsületes ember már nem is vállalná, a bűnözőket meg bűnözőknek kell vzetnie. Szegedi Balázst a cégvezetéstől tiltották el, és nem a maffia helyi kirendeltségének a vezetésétől. Miért is csodálkozunk rá erre a hírre mikor az, hogy lopsz, csalsz, hazudsz, minimális alapkövetelmény a fidesznél. A nemzetiszocialistáknál van egy úgynevzett sikkasztási küszöb, vármegyei városokban magasabb, jobbágyfalvakban alacsonyabb, ha ezt megugrod, részese lehetsz egy nagyobb, keresztény sikkasztási projektnek. Lánczi András azt is mondta, hogy "amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a fidesz legfőbb politikája".
simmering73
Alapkövetelmény a fideszben. Erkölcsi bizonyítvány kizáró ok.
Nessy
Megfelelő ember, az őt megillető megfelelő helyre megválasztva+
Clavigo
Kíváló pedigré...,ahogy a Konda elvárja tőle.
kereső
Olyan régen hoztam már ide Ady idézetet:
„De az már széltében tudott dolog, hogy jelentős, gondolkozni alaposan tudó emberek maguk között elborultan, desperál­tan beszélgetnek fenyegető nagy veszedelmekről. István király országa, mely majdnem gyarmata egy másik, züllő országnak s mely csenevész, beteg testével egy futásra akart benyargalni a kultúrországok közé – bizony beteg ország. Koldus, mert szipolyozták s szipolyozzák. Magában nem bízó, mert másoktól függ. Ereje nincs, mert részei divergálnak. Hódításra képtelen a nemzetiségekkel szemben s ereje nincs, hogy leszámoljon a megbéklyózó feudalizmus maradványaival. Társadalma kialakulni természetesen nem tud. Itt még felekezeti harcok folynak. Itt még társadalmilag az őskorban élünk. Amit kultúrára áldozhatnánk, elnyeli Ausztria és a hadsereg. Mindezek fölött pedig az ország sorsát kaszinóban intézik.

A magyar politika pár év óta teljesen belemerült a reakcióba s egészen a kiváltságosak osz­tályát szolgálja. A nép vándorol ki. Az adózás alatt nyög az egész ország. Az antiszemitizmus szításával majdnem egy millió hasznos magyar embert iparkodnak elidegeníteni a magyar fajtától, míg a nemzetiségi politikánk gyávább, mint valaha. Közigazgatásunk, az állami életnek ez az esszenciája, mindene: példátlanul rossz. Szinte kevés reá az ázsiai jelző. Iskoláink nem tudnak embereket faragni, csak félembereket.

…Ime csak úgy odavetve is milyen garmadája az átkoknak. Pedig ezek siralmas valóságok s könnyen növelhetnők ezt a garmadát háromszorossá s a tetejébe oda állíthatnók a reménybeli uralkodót, akit jezsuiták neveltek s aki nem szeret bennünket.

Lehet-e csodálkozni, hogy egy nagyelméjű magyar politikus bizalmas társaságban egyszer így sóhajtott fel:

- Ha csak a jó sors nem segít, ez az ország pár évtized alatt össze fog omlani.”
rakitics41
Úgy látszik ,hogy a FIDESZ egy olyan párt ahol a büntetett előélet feltétele annak hogy valakiből pártvezető legyen.
namihami
Mint már többször bebizonyosodott: a Fidesz a KMP egyenesági leszármazottja! (miként a taglista is komoly àtfedést mutat--az MSzMP-s elődökben)
NER(ELV)társ, segítsd a lebukottakat! Úgy politikai, mint gazdasági vonalon!
Aki Én
@Philip Marlowe: nem. Az a baj, hogy már csak sittes tolvajokat talál a fidesz, meg agyhalott drukkereket.
dr. prédikátor
ilyen kell a fitymasznak!!! van gyakorlata a lopásban!!!
balos
A fideSSes tagság egyik kritériuma,hogy minium 2mila legyen az üvegzsebben!A lebukás után,majd kamatos kamat lesz a büntetése!
terlasz
Kétmillió? Ez egy nagyon piti versenyző.
ómió
"Főkő" jelenteni, efftársak! Hol a "régi reflex"!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.