Bencsik Andrásnál betelt a pohár annak kapcsán, hogy a svéd iskolákban a tananyag része egy olyan oktatófilm, amely a magyarországi demokráciáról szól. Bencsik szerint nem szabad beereszteni a svédeket a NATO-ba.

Bencsik András kikelt magából: "Jogunk van azt mondani, ti svédek idióták vagytok, agyilag sérült idióták! Ez egy ostoba, rosszindulatú, beteg ország”

Fotó: YouTube/HírTv Sajtóklub

A magyar demokráciáról készített svéd kisfilm ugyan még 2019-ben készült, de valami miatt a kormány csak most ásta elő, és jelenleg arra használja, hogy újabb akadályokat gördítsen Svédország NATO-csatlakozása útjába. Kövér László, a magyar Országgyűlés elnöke, a HírTV szombati műsorában azt állította: olyan szövetségesre nincsen szükségünk, amit ez a film tükröz. Az ország NATO-csatlakozásáról pedig kijelentette: „nem biztos, hogy ezt nekünk meg kell szavazni.

Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője hasonlóképpen vélekedett a Hír Tv Sajtóklub című vasárnap esti adásában. A Népszava szemléje szerint Bencsik azt mondta,

a svédeknek „nem szabad puskát adni a kezükbe, képzeljétek el, hogy elkezdik használni. Nem lehet tudni, kire fognak lőni.”

Emellett Bencsik úgy látja, azt is meg kellene fontolni, hogy egyáltalán tagjai maradjanak-e az Európai Uniónak a svédek, mivel „rosszindulatú butasággal” legyártottak egy „propagandafilmet” hazánkról. 

Bencsik szerint nem szabad beereszteni a svédeket a NATO-ba, és nagyon meg kéne fontolni, hogy tulajdonképpen mi keresnivalója van egy ilyen ostoba rosszindulatú beteg országnak az Európai Unióban? Bencsik András kijelentette, ha Svédország „lediktatúrázhatja” Magyarországot, akkor

nekünk pedig jogunk van azt mondani, ti svédek idióták vagytok...agyilag sérült idióták

A svédekről szóló rész a videó 8:40 percétől látható:

Forrás: Népszava

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
"Ez egy ostoba, rosszindulatú, beteg ország”

Ez a marha valahogy tökéletesen megfogta a lényeget. Ez tényleg az.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Bencsik elvtárson kitört az ős intelligencia! Mikor kap lovag keresztet? Már pont olyan alpári bunkó, mint Bayer elvtárs!
És az ilyen szövegek után jön a "több tiszteletet" követelés kormányzati részről!
Ezodabasz
Fáj az igazság az elvtársaknak...Ez a barom össze-vissza beszél! Mi a fasz köze van a Svéd NATO csatlakozásnak a fideSS-maffia áldemokrata álkeresztény működéséhez? Talán csak nem az a baj, hogy ott is láthatják, ja meg a holdról is.
A napnál is világosabb ugyi Kósa Lajcsi?
verőce21
Nem szabad a svédeket beereszteni a NATO-ba, és nagyon meg kellene fontolni, hogy tulajdonképpen mi keresnivalója van egy ilyen ostoba rosszindulatú beteg országnak az Európai Unióban...?

Nekünk amúgy is megvannak a házi "svédjeink" ezen a blogon is, a sok ostoba, rosszindulatú, beteg lipsi kommentelő...!
jáger laszló
Bencsik A pedig 1 hülye
Mind ezt diplomatikusan!!
Ezt én mondom anélkül,hogy ismernénk 1mást
További hozzáfűznivalóm nincs!!!
csak ennyi
nem barátilag
J.L.
izéke
Erdogan meggondolta magát és mégsem szavazza meg a svéd csatlakozást,ezért a tetű orbánék keresnek valami hajánál fogva előrángatott indokot. Eddig talán nem tudtak erről a filmről? Ha pl a svédek nem sugároznák ezt a filmet,hamar előszednének egy másik indokot amit tartalékolnak. A tetű orbánék zsarolnak,meg kell szüntetni az EU NATO tagságukat,úgyis azért sírnak mindig.
jáger laszló
Svédek már akkor is léteztek, mikor mi még Etelközben száguldoztunk a sztyeppén!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
lampa laz
A zorosz történelemkönyv magyar fejezete bezzeg nem verte ki nála a biztosítékot.
nemkati
Jogunk van azt mondani, te Bencsik elvtárs idióta vagy, agyilag sérült idióta! Egy ostoba, rosszindulatú, beteg ember.
Péter2
Munkásőr is azért lett , mert katonai szolgálatra alkalmatlan volt , mint ahogy mindenre , mindig is egy gerinctelen élősködő volt , pont mint az összes elvtársai .
Eladott Ország
Bencsik munkásőr elvtárs ezzel azt vállalja teljes mellszélességgel a nagy nyilvánosság előtt, hogy támogatja a háborús tömeggyilkosságot, kínzást, nemi erőszakot, rablást - ez emberi hulladék. Kommunista kutyából nem lesz liberális szalonna, se konzervatív. - És konzerv? Az lehetne. Ő már a rendszerváltás előtt is támogatta csak visszatért a gyökereihez. - El se nagyon távolodott. Ezt már a Rogán Antilop megfogalmazta anno, amikor elvállalta, hogy bedob valami disznóságot, hogy rajta csámcsogjon a média ne a Ribancarcú Nemzethy Sertésen. Addig örülök amíg engem ütnek mert addig sem a Miniszterelnőkúrat. Kb. ilyesmit képzelhetett a kis ingatlan panamás "feltaláló" parasztgyerök:
a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2F64.media.tumblr.com%2F350b840a2f91fe99de7687426cec517c%2Ftumblr_oiw9sqoSdc1ro7ynio1_1280.jpg&key=APRrxg4tgc7VOfeHm7Sl5g&w=800&h=727
kép2
a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2F64.media.tumblr.com%2F350b840a2f91fe99de7687426cec517c%2Ftumblr_oiw9sqoSdc1ro7ynio1_1280.jpg&key=APRrxg4tgc7VOfeHm7Sl5g&w=800&h=727
A "tendszerváltás" idején történt, mert itt a dumák alapján senki nem volt komcsi, csak valahogy fennmaradt a rendszer 40 évig. Magyarország semmit sem tanult a történelméből, ezért komoly ismétlődések várhatóak.
Peller Anikó
"Ez egy ostoba, rosszindulatú, beteg ország”

Ez a marha valahogy tökéletesen megfogta a lényeget. Ez tényleg az.
pultosjocó
te büdös komcsi patkány, bárkinek puskát adnék a kezébe,aki ellenetek használja,fideszféreg...
kereső
Nekünk meg jogunk van azt mondani, te büdös szájú görény, hogy hátrébb az agarakkal! Hogy jössz te ahhoz, hogy hogy ilyen primitiv becsületet sértő módon gyalázz egy egész népet? Hogy jössz te ahhoz, te senkiházi, hogy hazugságok tömkelegével jérasd le a magyarokat. Ha a hazugságnak lenne olimpiája-akkor ti orbánnal az élen magasan nyernétek.
Te, senkiházi görény fajzat- a rogán/habony istállóból- ez a "keresztényi" viselkedés?Ez?? Én pironkodom miattatok-és kérek elnézést a ti becsületet sértő és ocsmány hazugságaitok miatt a svéd néptől. Túltoljátok azt a bicglit- de a fal fogja adni a másikat Magyarországnak, miattatok. Miért is születnek meg az ilyenek?
Dr. Proktor
Érdekes, hogy mindenki ebbe a beteg agyament országba kivánkozik és nem a mi kis árvalányhajas szép hazánkba...
Dr. Proktor
@Őrnagy: Esztergomban is migráncs robbantott, migráns verte agyon az anyját és ták dáleje...
Te is eszement vagy, hiszel a mantrának, a szemed csukva!
colibri
Milyen jogon idiótáz le más országok népeit egy vadbarom, aki minden volt már, csak akasztott ember nem...? Lehet ezt csinálni, de ahova vezet, abban nem lesz köszönet! ... és orbábc sem lesz örök életű!!
Aki Én
Jogunk van azt mondani, ti fideszesek idióták vagytok, agyilag sérült idióták! Ez egy ostoba, rosszindulatú, beteg ország lett miattatok. És erre éppen most szolgáltattál egy példát.
Az is igaz, hogy ezt rátok mondja bárki, akkor azon rugóztok..
Most is ez történt. Azon háborogsz, hogy a svédeknek van egy véleményük rólunk.
jancsipapa
@Őrnagy: Egyes városok ,más városok némely kerületei már itt tartanak ...
Dr. Proktor
@Őrnagy: Vigyázz mert a migránsmunkások meg fognak erőszakolni!
Tedd zsebre a vazelint hogy kéznél legyen ha jönnek...
szép új világ
Ezzel szemben milyen jó nekünk, hogy a munkásőrség hozzád hasonló, gerinces, szavahihető, talpig becsületes, rendkívül értelmes, segítőkész és hithű keresztényeket nevelt...
Béla333
Az ilyen Bencsik féléket nem szabad beengedni a normális emberek közé...!!!
Maradjon csak a hülyemagyar maffiahívők között...
izéke
@Őrnagy: putrilakó eddig liberalisnak mondtad magad,most meg szidod őket ? Skizofrén is vagy more?
csak úgy....
bencsik egy élö példa az elbutult nyomorgó de okoskodó fidesz magyarországra és annak a ruszki talpnyaló kormányára!
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 09_08 ☻ Bencsik András jól teljesített...
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274882586_490458929367733_8874737386698352957_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=5614bc&_nc_ohc=51QQ-SicqYkAX9D-A7Z&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfDnCqd2Md0KukOLq9UYWR-fcokeh9b6lQPEx-c1MlNm-w&oe=6515A663
Bencsik András a kíváló munkásőr , Dobtáras Stefka Pista vezesd a harcot, Rezsi Csepel felelj neki, Gajdics Ottó ifjugárdista KISZ titkár védd a békét. Itt a Napóleon képzőben senkinek sincs mentális problémája. Azon az emeleten ahol őt kezelik, legalább még hárman állítják, hogy ők az igazi Napóleonok! A kênyszer zubbony jobban illene hozzá. Kértem időpontot neki a sümegi várkapitány képzőbe.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274885245_490458832701076_3821971637246364268_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=5614bc&_nc_ohc=YoQDkja2IaUAX_dw9Z-&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBbRuso-u09xiTH-ZgCvB8hl8bvm3L7kfqPjJ1qdMyIDA&oe=6515FA08
Itt a Napóleon képzőben senkinek sincs mentális problémája. Azon az emeleten ahol őket kezelik, legalább még hárman állítják, hogy ők az igazi Napóleonok! A kényszer zubbony jobban illene hozzájuk. Kértem időpontot nekik a sümegi várkapitány képzőbe, a várkapitányuk már meg van...
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/284328605_2105585306312859_965181768358664666_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=49d041&_nc_ohc=1DB-iU_8V8cAX8ghs1s&_nc_oc=AQksuVJfTEFiDmf9wWWxfxKSofEE3w3D2tHiWSJzBRLrSXvhtk9bRI-PGaX6VamJZWM&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfA3_ds7ylvFzKZjIs_dHo4RQLOYE6-WHx9-88sKaoOUUA&oe=651640F0
Menőmanó
"Ez egy ostoba, rosszindulatú beteg ország"
Kár, hogy mindenki más Magyarországról gondolja ugyanezt.
kereső
@Aki Én: 08:39 A svédek kisfilmje- ami négy évvel ezelőtt, a Sargentini jelentés után készült- nem mond mást, mint azt, hogyan épitette le orbán a magyar demokráciát. Nem sértegette, és gyalázta a amgyar népet- mintahogyan most a rogán/habony istálló véglényei teszik. Undoritó-és primer szégyen az állampárt!!!
Aki Én
@Őrnagyagyás: Mikor jártál a svédeknél, agyhalott? De akár igazad is lehet.
Mennyiben befolyásolja ez a hazai tényeket?
Sajnos megint csak az derült ki, hogy buta vagy mint a föld.
Vagy beteges hazudozó.
csak úgy....
az az ország elvan veszve,ahol az ilyen bencsik féléket beengedik a tv. be!
ómió
Hát, az aljasokról, mint a svédek, becsületeset hazudni mégis csak túlzás lenne!
csak úgy....
@Őrnagy: a te itteni "dolgozataidból" csak az tünik ki de erösen, hogy te egy elmebeteg! :)
erröl mi a vélemenyed te örölt ,te aki mindíg más háza elött söprögetsz :
Vádat emeltek egy 16 éves fiúval szemben, aki osztálytársa megölését tervezte
444.hu/2023/09/25/vadat-emeltek-egy-16-eves-fiuval-szemben-aki-osztalytarsa-megoleset-tervezte
csak nem az unokád a kis elvetemült?
csak úgy....
@Őrnagy: a látomásaid és a hiedelmeid egy örültröl vallanak! :) te egy kibaxottu buta ember,még szerencse,hogy ezt nem tudod mert ha tudnád,akkor fölkötnéd magad!
maradj sötét, neked úgy biztonságos! :)
Nessy
Azért néha az ember nem tudja mit gondoljon arról, hogy Bencsik és Bayer elvtársak az átkosban milyen ódákat zengtek az akkori hatalomról, még akkor kulturált stílusban. Majd fordítottak egyet a köpönyegen, és bőszen komcsíznak, nyalják a jelen hatalom talpát, és alpári bunkós stílusban kommunikálnak! Úgy látszik ma ez hívő jobboldali stílus, ami az ember!
csak úgy....
@Őrnagy: ne erölködj prosztó mert megint bekakilsz ! :)
verőce21
@csak úgy...: Rólad az tűnik ki erősen, hogy te egy elmebeteg! - te aki mindig más háza előtt söprögetsz...
Nessy
@Őrnagy: Itt és most Bencsik elvtárs svédekkel kapcsolatos intelligens szövegéről van szó.
csak úgy....
@verőce21: @Őrnagy: a szobatársak ! :)) nem kértem töletek idióták, hogy fölolvassátok nekem a zárójelentéseiteket!
annak viszont örülök,hogy jól elvagytok és passzoltok is egymáshoz! :))
csak úgy....
@Őrnagy: nejed azért szökött meg töled mert buta prosztó és unalmas vagy! :))
hiába szépítgeted magad,már kibújt a szög a zsákból!
csak úgy....
@Őrnagy: azok a kurva látomásaid elmebajra vallanak! :)
kereső
@Nessy: 10:55 Igen, nagyon úgy látszik, hogy a "magyar népléleknek" ez az amorális, primtiv, szellemi toprongy kell.
Aki Én
@Őrnagyagyás: Rettentő buta vagy. Kit érdekelnek a svédek?
Amit a demokráciánkról mondanak, az meg totál igaz. Erre a legerősebb bizonyíték, hogy itt hörögtök habzó szájjal, de ellenérv, cáfolat semmi.
Hogy a svédeknél milyen az élet, azt ha tudnád sem lenne cáfolat, te agyhalott balfasz. Olyan hülye vagy, hogy már kezded lekőrözni @ómió: -t, pedig ő itt az egyik legostobább faszparaszt.
kereső
"A Vakmajom hívta fel a figyelmet arra, hogy átadták a Stockholmi Egyetem új kampuszát, 15 ezer hallgatónak, kutatónak, oktatónak lesz ez az új otthona, hipermodern kampuszról van szó, ahol 1000 lakás is helyet kapott az egyetemi hallgatók számára, tették mindez 250 millió euróból. Magyarország 533 millió eurót költött a Puskás Arénára, 658 millió eurót pedig az atlétikai stadionra. Abból majdnem öt egyetemi kampusz jött volna ki, egy Pécsre, egy Szegedre, egy Debrecenbe, kettő meg Pestre, ötezer lakással, modern épületekkel, laborokkal, kutatási központokkal, digitalizációval.
Teljesen egyértelmű, hogy bőven lett volna itt pénz tudást építeni, ahol két szar stadionra van 1191 millió euró, ott lett volna oktatásra is. A stadionok soha nem fognak megtérülni, sőt minden évben csak a pénzt fogják vinni, semmi hasznuk nincs, soha nem is lesz, kurvára feleslegesek, egy világi idóta fasz aki kitalálta, hogy két stadionra van szükség ötször annyi pénzből, mint amennyiből a svédek egy ultramodern kampuszt húztak fel. És ez csak két stadion, épült több tucat, simán elment ezekre 2000 millió euró.
Soha nem fogjuk visszakapni azt a 13 évet amit Orbán Viktor elvett tőlünk, történelmi lehetőségünk lett volna felzárkózni a nyugatra, olyan mennyiségű EU-s forrás érkezett az országba, amihez képest a Marshall-segély alamizsnának tűnik, azonban ahelyett, hogy a tudásba, az innovációba, a fejlődésbe fektették volna be, stadionokat építettek, faszkalap oligarchákat tömtek ki, kurváztak, kokainoztak, kisvasutaztak, természetesen mindezt a hívek legnagyobb örömére. Az a legszomorúbb, hogy az ország lakosságának a többsége simán a Puskás Arénát meg az Atlétikai Stadiont választaná, öt ultramodern, minden igényt kielégítő egyetemi campus helyett, nekik fontosabb, hogy tudjanak szotyizni és futkosó embereket nézni, meg verni a mellüket a magyarságukra, mint a jövőbe való befektetés, az oktatás, a fejlődés. Nyilván ha ez nem így lenne, már rég nem Orbánék kormányoznának.
...
kereső
De hát a magyarok többségének ez kell, legyen foci, olcsó sör, szotyi, a legjobb egyetemet simán elüldözik, a többit fideszes alapítványok alá terelik, az oktatás minőségét és színvonalát pedig a béke segge alá rohasztják le. Aztán csodálkozunk, hogy Európa segglyuka lettünk.
Vági Márton"

Stockholm
Svédország fővárosa
Nessy
@kereső: De vagyon a "Stockholm szindróma", nagyon sok hívőnél! Minél jobban hülyének nézi, kisemmizi, a kormány, annál jobban ragaszkodik hozzá, és dicséri, szavaz rá!
csak úgy....
@Őrnagy: szar lehet neked ha már másodszorra kell nekiszaladnod egy röpke ,butuska gondolatnak álcázott baromságnak! :)
laja70
Ez a Munkásőr c.lap szerkesztője volt. Mennyivek különb, mint Stefka, Bayer, Kövér és a többi a múltját megtagadó emberszemét???!!!
mekkelek
Szerintem a NATO országok teljesen rendben lennének egy svéd magyar cserével... ami késik nem múlik.
nejlontacskó
Jellemző, és nagyon sokatmondó jelenség, hogy kivénhedt kommunista Bencsik Bandi, üvöltve idiótázik.
Teszi ezt anélkül, hogy az említett videó, akár egyetlen egy másodpercét is cáfolná.
Egyébként megtenné ő, csak éppen a tényekkel vitatkozni, nem éppen ildomos, de leginkább lehetetlen!
Ezért inkább csak üvölt egyet a pusztába, és már érzi is, hogy ő itt a leghangosabb, tehát, csak is neki lehet igaza...
Ezodabasz
@Őrnagy: ma, 13:45 Neked megvan a magad dolga, csak azzal foglalkozol??? Az tisztán látszik a túl sok kommentedből.
Ki a munkáltatód? Eléggé átlátszó a tevékenységed. Neked tényleg ezt jelenti egy értékteremtő "munka"??? Semmiben sem különbözik a fideSS mantrától amiket ideröfögsz. Mi hazánk mozgalom fanatikus idiótája vagy. A szélsőségesek soha nem fognak békét teremteni! Nyilván el sem tudsz képzelni egy olyan középutat ahol legalább a nagy többség jól érzi magát.
rakitics41
Ezek szerint mindenkinek joga van leidiótázni a másikat ha úgy gondolja hogy idióta!Kinek van ez ellen kifogása?Ez a véleménynyilvánítás szabadsága!Ja ha a másik jogaiban sértve érzi magát, az más.Gondolom majd ha a grippenek felújításáról vagy cseréjéről üzletelünk velük ezt majd beszámítják javunkra
Nessy
@rakitics41: Lelkesen idiótázik ez a hapsi, mert tudja, hogy messze vannak, és senki nem vágja orrba! Javítja az ország imázsát! Utána meg nyervognak a "több tiszteletért"! Hát, van is mit tisztelni a kormányunkon és hívein!
Aki Én
@Őrnagyagyás: ...akkor újra, mert ismét nem értettél semmit, és továbbra is a svédekről beszélsz, ráadásul butaságokat.
Rettentő buta vagy. Kit érdekelnek a svédek?
Amit a demokráciánkról mondanak, az meg totál igaz. Erre a legerősebb bizonyíték, hogy itt hörögtök habzó szájjal, de ellenérv, cáfolat semmi.
Hogy a svédeknél milyen az élet, azt ha tudnád sem lenne cáfolat, te agyhalott balfasz. Olyan hülye vagy, hogy már kezded lekőrözni @ómió: -t, pedig ő itt az egyik legostobább faszparaszt.
Dr. Proktor
@Őrnagy: Nem gyagyások az említettek, hanem te cagy az!
Bűnözés mindenhol vcan mert bűnözők mindenhol vannak!
A jelentős különbség abban van, hogy cvan ország ahol elkapják és felelősségre vonják őket, míg van ország ahol szinte csak azt kapják el aki nem adja le az "alkotmányos költséget"!
kakukkmadár
...nekünk pedig jogunk van azt mondani, ti bérnyilatkozók idióták vagytok...agyilag sérült idióták...
Dr. Proktor
Bencsiknek és társainak tényleg joguk van ezt mondani!
Nekünk meg jogunk van hülyének nézni őket...
Eladott Ország
@Őrnagy: A "tendszerváltás" idején történt, mert itt a dumák alapján senki nem volt komcsi, csak valahogy fennmaradt a rendszer 40 évig. Magyarország semmit sem tanult a történelméből, ezért komoly ismétlődések várhatóak. „Nem szabad beereszteni a svédeket a NATO-ba...Bencsik brigadéros, elv-majd NER-társ. A pufajkás pondró a ganédomb aljáról"nagymagyarkodó" göncben. Diliházbavaló,Orbán mellé. Bencsikféregnek a kérdésfeltevése éppen Magyarországra áll. Amikor agyilag sérült idiótákról hadovál, éppen magából és a magafajta véglényekből indul ki. Szóval tényleg "mi keresnivalója egy ilyen ostoba, beteg, rosszindulatú országnak az Európai Unióban", mint Magyarország? Istenem milyen primitiv barmok beszélnek az ország nevében.
twitter.com/janos_hary/status/1706341827035517015/photo/1
laja70
@Őrnagy:A százalékos értékek a MyHeritage DNS-felhasználóknak az arányát jelentik Svédország-ban, akik ezzel az etnikai származással rendelkeznek.
skandináv. 80%
finn. 46.7%
balti. 21%
észak- és nyugat-európai. 17.6%
kelet-európai. 14.4%
Most lehet osztani a hülyeséget ostoba fidernyák!!!
2022-ben Svédországban 18605 fő volt a menedékkérők száma!!!
Most lehet pofázni!!!
telegdilaci
@m73:Ezek a hitvány volt kommunista munkásőr gazemberek, amikor kinyitják a pofájukat ömlik a fekália belőllük,a Svédek csak az igazat mondták azt is több éve már az Orosz történelem tankönyvben megjelent,56-forradalmárokat,terroristának nevező,az Rendben van azt szó nélkül kell hagyni egy semmiért meg visítoztok,gusztustalan férgek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.