Orbán Viktor a Kossuth Rádiónak adott interjújában vallotta be az igazat az ukránok támogatását illetően.

Orbán színt vallott Ukrajnával kapcsolatban: kínos kimondani...

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Magyarország se nem akarja bírni, és nem tudja bírni Ukrajna támogatását

– mondta a kormányfő.

Akármit is csinálunk mielőtt a pénzünket elköltjük, akkor kell egy stratégia. A legnagyobb baj, hogy az a stratégia, amivel belementek a brüsszeliek ebbe a háborúba, az megbukott – fejtette ki Orbán Viktor.Ukrajnát egy nyílt háborúra biztattuk, és ehhez adtunk pénzt és katonai eszközöket, hogy Kijev megnyerje ezt a háborút.

Amíg reális forgatókönyv volt, hogy Ukrajna nyerhet, addig volt valami stratégia, de az ukránok nem tudnak győzni a fronton, és ezt minden katonai stratéga elismeri

– mondta a kormányfő, majd hozzátette:

Most kínos kimondani, hogy a korábbi stratégia nem működik.

Forrás: Origo

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
A kreml ura parancsolt- betartani, vétózni, mert x@rban az armija, ha az eu és a nato tovább támogatja Ukrajnát, akkor a Krim elveszett.
Clavigo
Gyalázatos görény vagy,te orbán. Egy kiöregedett vén buzi kullancs,,semmi több.
Toller Béla
@KisTehen: Nézzé mááá körbe fel meg le, oszt aztán beszéjjé...szórják itt a zsét, két kézel, mit beszész ? Ukrajna lenne a legjobb befektetésünk !
rakitics41
Milyen jó lenne ha nem lenne péntek reggel, rögtön délelőttel kezdődne a napunk!Nem lenne Orbán péntek reggeli elme futtatása, nem izgatnánk fel magunkat azon ,hogy a mi kis ügyes , kissé pufók utcai harcosunk miket mondott már megint,szövegével nem vinne be minket az erőbe, ahonnan a labirintusok miatt alig tudunk kikecmeregni és a nap úgy folytatódna ahogy csütörtökön véget ért!A hét azért hét napból állna, csak a péntek lenne egy reggeli elbutítással rövidebb!Ó be jó is volna!
Peller Anikó
@Toller Béla: Jájj, csak nem azt a pár ezer stadiomot, a családnak átjátszott kastalyakat, a Balatont, a földeket, a focistákat, a külföldi szavazók megvásárlását támogató pénzszórást vagy az egészoldalas önfényező hirdetéseket sajnálod kedves vezetőnktől. Csak nem még az áramot is sajnálod tőle. Pedig olyan jó vezető.
Csizmás Kond
Háborút semmilyen körülmények között nem szabadna finanszírozni. Önvédelmi célokat lehet és kell is segíteni de ott is leginkább a megbékélésre a kiegyezésre kell vagy kéne összpontosítani. Ukrajna esetében pl a nyugat és amerika stratégiai terjeszkedését kellett volna megszüntetni és akkor nem lett volna háború...magyarul, Ukrajna a nagyhatalmi terjeszkedés áldozata és neki köszönheti minden baját.
kereső
"Magyarországnak nincs kidobandó pénze": kinai vasút, vodafon, yettel, 4iG, dodik elvtárs, repülőtér, az akkugyárak orrba-szájba támogatása- "munkahelyteremtés" a vendégmunkásoknak, ...etc.
kereső
Bocsi lehagytam a "nem kidobandó pénzek listáját": propaganda- közmédia, plakátok, nemzeti inzultációk, megafonosok, mandiner, hir tv, magyar nemzet, ..., Sándor palota bakancslistája, szijjártó repülőgépe, a letelepedési kötvények +kamatok visszafizetése, a maffia tagjainak jutattot 0-2 % hitelek kamatai=mnb 1500 milliáárdos vesztesége.
frank
Ukrajna csak műállam,nem kellene elismerni.
Béla333
A mocskos maffiózó inkább szeretné ellopni a pénzt, de Ukrajnának ne adjanak egy fillért sem.
Adják inkább neki, majd ő jó helyre elteszi.
rakitics41
Ukrajnával kapcsolatos stratégia elbukott mondta a nagy megmondó Orbán Viktor.A szövegéből az derült ki ,hogy ehhez semmi köze nincs ennek a bátortalan utcai harcosnak.A cikkben ez előtti mondat előtti második bekezdésben viszont , amikor a segítség megadásának realitásáról beszél akkor többes szám első személyben beszél, mert szerinte a jó taktikát mi dolgoztuk ki, jó döntésünk volt a segítség megadása, csak ezek a balfácán ukránok elbaltázták a dolgot, és most már ők veszítettek, ahogy szokta volt mondani, egyék meg amit főztek!Micsoda felelősségvállaló ember ez az Orbán?Nemzetközi politikában is csak annyi felelősséget vállal mint amennyit a hazaiban!Semmit!Hogy melyik iskolában tanították meg erre a felelőtlen magatartásra azt jó lenne tudni, mert azt az iskolát be kellene zárni, mert a gyerek jellemének kifejlődésében a felelősség vállalás megtanítása a legfontosabb dolog!
kereső
@Maccska: 08:36. Nos majd akkor hülyegyerekezzél, amikor elkezdődik Ukrajna ujjáépitése, és a lölö cégek hoppon maradnak. Fogadjunk egy bögre fooró csokiba, hogy szijjártónak rögtön fontos lesz Kijevbe repülni, naponta kétszer.
Ez a baj veletek, hogy a "pillanatnak" éltek- és nem gondoltok a jövőre, pedig állitólag előre mentek, nem hátra.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 08:16
"Válság? Hiányzó EU-s pénzek? Megszorítások? Nevetségesen alacsony bérek a közszférában? Ugyan már, kérem! Van itt pénz, méghozzá nem is kevés.
Van pénz arra, hogy a kormány cirka 700 milliárd forintért egy veszteséges mobilszolgáltatót. Van pénz arra, hogy határon túli templomok újuljanak meg, hogy határon innen és határon túli focicsapatok kapjanak új stadionokat, van pénz arra, hogy egy gyengeképességű gázszerelő tovább gazdagodjon, van pénz arra, hogy a miniszterelnök családja és körei tovább gazdagodjanak, van pénz mindenre. Mindenre, ami a NER-nek igazán fontos."
Aki Én
@Csizmás Kond: ...látom van zavar a készülékedben...
rakitics41
@KisTehen: A brüsszeli szankciókat Orbán is megszavazta , mert a szankciókat egyhangú szavazással hozták, s ezért nem lehet kívülállókén ebben a kérdésben nyilatkozni ,Helyesen a többes szám első személyben kellett volna nyilatkozni így, hogy "megbuktunk, rosszul csináltuk"!De miután felelősségvállalást Orbán nem ismeri erre fel kell hívni a figyelmet, hogy ezekben a döntésekben ő is benne volt, még ha döntés előtt voltak is fenntartásai!
Toller Béla
Mindez lehet egy farkatlan tahó saját ellmélete, de mi köze van ehhez egy ország külpolitikájának ? Ha ez a gazemer egy nap arra ébred, hogy elég már a mély hangokból, akkor mindenkit tökön rúgat ?
kulabombaafityiszre
@KisTehen:ma, 08:59
Nem akar kölcsönöket felvenni.
egyébként magyarország a fenomén zsenik vezetésével miért szorult 13 év alatt több min 20000 milliárd forint hitelre úgy hogy,az eu is küldte a fejlesztési pénzeketami évi kbb 3000 milliárd forint.
3000x10 év=30000 milliárd forint.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 09:00
Ez a kérdés miért nem térhetett ki,a saját magát utcai harcosnak hivó.
kereső
Érdekes a megfogalmazása: " nem tudjuk- nem akarjuk!!!", mert a gazda állat megtiltotta".
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 09:07
A tagállamokat kéri többlet befizetésre.
kereső
Hurrá, hurrá, hurrá- de lesz nemzethy konzultáció, ismét!!! Kormányzás, és felelősségvállalás helyett!!!
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 09:08
Látom ezzel a válasszal követed a gazdádat,mert te is egy mentálisan beteg díszhülye birka tehen vagy.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 09:12
Válaszolok rá ha te is válaszolsz erre.
egyébként magyarország a fenomén zsenik vezetésével miért szorult 13 év alatt több min 20000 milliárd forint hitelre úgy hogy,az eu is küldte a fejlesztési pénzeketami évi kbb 3000 milliárd forint.
3000x10 év=30000 milliárd forint.
Eladott Ország
Ha jól viselkedsz kapsz baráti csókot, ha nem, novicsokot (idegméreg)!
twitter.com/janos_hary/status/1717570340337881477/photo/1
A legvadabb rémálmaimban sem jutott el a tudatomig, hogy Magyarországnak olyan aljas miniszterelnöke legyen, aki az ukránok szabadságharcát az oroszok ellen képes támadni, lealjasítani, kiröhögtetni...
twitter.com/GutyinaI/status/1715684281731695069/photo/1
Magyarország nem egyenlő Orbánnal és a fidesz maffiával!
F.szerdőben jártam, kék furulyát láttam... A világ legszemeteb emberei.
twitter.com/MartinSzucsi/status/1717156035914346710/photo/1
telegdilaci
@Clavigo:Micsoda egy aljas hiteltelen gazember,mior Izraelt megtámadták a Terroristák akkor kijelentette hogy támogatjuk és Izraelnek joga van megvédeni magát ugyanakkor amikor Ukrajnát megtámadta az agresszor háborús bűnös Putyin,az nem háború csak hadművelet,mekkora egy szánalmas kétszínű Miniszterelnöke van Magyarországnak,már szinte vállalhatatlan!
human
Így beszél egy mocskos ruszki komcsi cstlós.
frank
A bolsiknak kínos kimondani. Ukrajna csak egy műország. De aki nem figyel,nálunk is megetetik
vele a sugárfertőzött,vegyszerezett,génmódosított USA-UKRAJNÁ-ból származó kenyeret és csirkehúst.
Mielőtt szövegelsz itt keretén kommunista : süssél az általad termelt búzából kenyeret.
Tartsál a panelban disznót,csirkét. Termelj napraforgót a kertedben,s préselj olajat.
Ja persze támogasd a vagyonoddal az USA-UKRAJNA bábállamot.
telegdilaci
@kulabombaafityiszre: A Fidesz 13év alatti kárt okozó kormányzása alatt soha nem látott EU-ró millárdok jöttek be az Országban csak sajnos nem arra költötték amire az Ország kapta fejlesztésekre hogy felzárkózzunk a jóléti Államokhoz ehelyett mindenféle baromságokra kormányközeli haverok családok gazdagodására költötték,azokat az ellopott milliárdokat vissza kellene tenni az Állam kasszába és nem lenne akkora hiánya a költségvetésnek!
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 09:17
Na akkor én válaszolok és nem egy egyéves cikkel te kis buta díszhülye birkácska tehen
Látod kis buta díszhülye tehen ez a cikk 2023/10/27 kor jelent meg,míg amit ide bigyesztettél a nagy buta fejedből kinézve az 2022/11/24.Azóta tudod bár (nem nálad) haladt a világ történtek dolgok,viszont ahogy látom nálad maradt minden régi.Továbbra is buta maradtálés az orbánod seggének feltétel nélküli nyalója.
"Túl az EU-csúcs első napján a miniszterelnök azt mondta, "késő éjszakáig gyúrták egymást", kiderült, 60 helyett 100 milliárd újabb euróval emelnék az unió költségvetését."
infostart.hu/belfold/2023/10/27/orban-viktor-uj-nemzeti-konzultaciot-hirdetett-10-11-kerdesben
almalibre
A színvallás ott befejeződött, hogy Orbán stratégiája ott megbukott, mikor az UNIO az ukránok mellé állt. Onnantól már az UNIO stratégiájáról beszél: „Most kínos kimondani, hogy a korábbi stratégia nem működik.”
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 09:26
Kb 3500-4000 millárd forint jött évente
Tagdíj 1000 milliár ft
Pozitívum 2500-3000 milliárd forint.
Ez tény.A másik tény ha szerinted nullszaldósok vagyunk az eu pénzekkel kapcsolatban,
akkor ,amióta nem jön miért állt le szinte minden fejlesztés.Valamint ha mivel nullszaldósok vagyunk akkor a navracsicska meg a többi csicska miért várják ezt a pénz mint a gyerek ahogy várja mikor jön a mikulás.
Egyszerübben ha nyersz a lottón és mindent pénzt amit nyertél vissza kellene fizetni csak a szelvény árát kapnád meg várnád,hogy nyerjél,vagy esetleg nem is játszanál.
gina
Te zsiros román retek, de téged támogasson Brüsszel ,,,hányingerem van ettöl az undoritól felkapaszkodött elmebeteg putristól
Eladott Ország
Ez a velejéig rohadt bűnöző, hazaáruló, és politikai prosti román cigány azt hiszi, hogy ő az atyaúristen, (középhatalmi státusz egy feles után) , de inkább csak egy halom nagyrakás szar. Remélem hamarosan pofáraesik és börtönben végzi gyalázatos pályafutását. Magyarország sohasem volt azonos, Orbánnal és bűnszervezetével. Ez a geci, minden egyes nap, lejáratja a magyarokat.
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 09:26
Válaszolva az első részre amit írtál,a Hitelre minden államnak szüksége van.
Gyúrcsányt ekéztétek,hog eladósította az országot ami 21000 milliárd hitelről szólt,amiben még a kádárék tartozása is benn foglaltatott.Az orbán alatt felvett államadóság annyival nőt,hogy elérte az 53000 milliárd forintot.Ezáltal még gdp arányosan is utólérte ill.picit meg is előzte gyucsányt.
Jövőre az adóságszolgálat vagyis a kamat visszafizetése eléri a 2500-3000 milliárd forintot,ennyit kell betervezni a költségvetésbe stabil kiadásként.tehát gyúcsány eladósította ,orbánnál meg más országok is vesznek fel hiteleket.Zavar van nálatok az erőben.Üdv egy"proli".
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 08:59
Az egy másik történet volt.Múltidőben.ha éreted.
kulabombaafityiszre
@telegdilaci: ma, 09:29
Igazad van,annyi kiegészítéssel,az ellopot magánnyugdíj 3000 milliárdját meg a nyugdíj kasszába kellett volna visszatenni,nem pedig elkótyavetyélni.túlárazott dolgokra.
Sakk Matt
Ukrajnának nem győznie kell, hanem kitartania! A kínos az, hogy a ruszkik nem tudnak győzni.
Eladott Ország
The Times: "Orbánnak nincs felhatalmazása, hogy akár a NATO, akár az EU nevében tárgyaljon Putyinnal." Karine Jean-Pierre, a Fehér Ház sajtószóvivője arra a kérdésre, hogy kommentálja-e azt a tényt, hogy az amerikai törvényjavaslatból hiányzik az Ukrajnának szánt finanszírozás, azt mondta: "Az elnök több mint 50 országból álló koalíciót hozott létre, hogy segélyt nyújtson Ukrajna támogatására... Nagyon erős nemzetközi koalíció áll Ukrajna mögött, és ha Putyin azt hiszi, hogy túlélhet minket, akkor téved". Ha Ukrajna bukik, akkor oroszország bizonyítottnak tekinti, hogy erőszakkal BÁRMIT elérhet. Onnan kezdve csak a sorrend kérdés a leigázandó országok között. Nekem azt az egyet árulja el valaki, hogy miért tűrik meg ezt a bagázst?! Kb. olyan mintha én etetném a szomszédot az meg reggelente átjárna és leszarná az asztalt. Utána pedig még több, még jobb kaját követelne...
kereső
@Maccska: 09:59 Mikor is járt volna le az IMF hitel?? Hol volt már akkor Gyurcsány- amikor lejárt a hitel már vastagon a fülkeforradalom 2/3-a uralkodott. Ne próbáld meg elhajlitani a valóságot- az egy dolog, orbánistened egy sokkal drágább hitelből fizette vissza lejárat előtt az IMF hitelt- miközben matolcsy eltőzsdézte a deviza tartalékot, amit a Gyurcsány-Bajnai kormány a magyar forint védelmében képezett meg az IMF hitelből. Ha, hülye vagy valamihez, akkor miért okoskodsz??
kereső
Gyöny9rúen szembe köpte a Kárpát-aljai magyarokat, még azt a 70 ezret, akik nem adták fel és kitartanak- gondoskodnak a belső menekültekről, dolgoznak , hogy Ukrajna életben maradjon, és harcolnak szülőföldjükért. Te dögevő, parazita putyin kutyája.
ómió
Az efftársaknak, bizony "kínos kimondani", hogy ők, bizony, inkább a magyart zsebelnék!
kereső
@sgl: 70 ezren vannak, akik maradtak-és maradnak. Kb 450-500 fő harcol, a többségük önkéntesként vonult be még a kezedet-kezdetekor. Ez a dögevő keselyú, meg az ő harcukból csinál magának politikai hasznot, az ország szégyenére.
Micsoda aljasság kell ahhoz, és mérhetetlen hatalom vágy, hogy az orosz történelem hamisitás után "nem érzi visszautasithatónak" putyin lábhoz rendelését. És ezzel még kvaterkáznak-"miniszterelnök urazzák" a játszóházzá degradált parlamentben- az "ellenzék"!! képviselői, akik úgy látszik teljesen élnek a szabad mandátum adta lehetőséggel, és önmaguk pártjain kivül senkit sem képviselnek.Ehhhhhhhhhhhhhhhhh
izéke
Origós cikk, és reagáltok rá,ezzel növelve a kattintások után járó pénzt :]]]]]
Qqberci
"az ukránok nem tudnak győzni a fronton, és ezt minden katonai stratéga elismeri"

Ez a dagadt lankadt cövek már a stratégiához is elkezdett érteni?...
csak úgy....
0rbán,putyin elöbb-utóbb elpatkolnak de a magyaroknak örökre megmarad az 0rbán okozta szégyen!
Csizmás Kond
@Horizont: ...pedig te nem is vagy vallásos...
Yeromos
@KisTehen: Modjuk ez megis látszik a beruházásokon, lombkorona sétány, víz nélküli halastó és még rengeteget sorolhatnék, hogy miért nincs pénzünk, de egyszerüen csak azért nincs mert ellopják.
csak úgy....
@Őrnagy: @Csizmás Kond: @KisTehen: 0rbán sújos elmebetegei ! bocsi @Maccska: ,majdnem kihagytalak... :)
csak úgy....
@KisTehen: dedós elmebeteg! :) te pincsitek pincsije
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...gondolom ezt a dilidokid súgta a füledbe...
csak úgy....
@KisTehen: @Maccska: @Őrnagy: @Csizmás Kond: 0rbán gyogyósai ! :)
kulabombaafityiszre
@sgl: ma, 09:42
Tudod a hülyéknek beadják ezt a nullszaldós témát,ők meg buknak rá,miközben az történt ill.történik most is amit leírtál.
Yeromos
@Őrnagy: Miért fáj az neked ha egy libernyák agyát ellopták (szerinted) miért aggódsz értük, fidesz fanoknál nincs ilyen probléma mert nekik sosem volt agyuk tehát nem lehet ellopni.
csak úgy....
@KisTehen: @Maccska: @Őrnagy: @Csizmás Kond: 0rbán gyogyósai ! :)
csak úgy....
@KisTehen: @Maccska: @Őrnagy: @Csizmás Kond: 0rbán leg elvetemültebb,leg gyogyósabb gyogyósai ! :) a propelleres porhintö,alamizsnából tengödö, szellemileg rokkantnyögdijasok..
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 09:59
Ja,jelzálog kínai htelek 30 évre titkosítva.
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 08:25
Ez a nagyság átka.Bele is hülyült szegényke,vagy már előtte is hülye volt,olyan bizonbytalan vagyok.HAHAHA
kulabombaafityiszre
@Őrnagy: ma, 13:34
Amrika ha nem adja a mádik világháború idején amit felsoroltál,akkor te most nem írhatnál ide
mert az olyan dilinyósokat is elgázosították mint amilyennek a tizedes elvtársnak tetszik lenni.
csak úgy....
@Őrnagy: te diliház töltelék, nyerésre állsz mert itt már kenterbe vágod az összes sikarit,tehent,macsskát...stb. 0rbáni jószágot! :)
justhpeter
Magyarország az egyetlen ország az Unióban, amit egy erkölcsi hulla vezet.
@gina: 09:41:-nek igaza van. Olyan szégyent még senki nem hozott az országra mint ez a putriszökevény szörnyeteg.
kulabombaafityiszre
@Őrnagy: ma, 14:04
Megkérdezhetem a díszhülye tizedes elvtársat,hogy tényleg hülyének tetszik lenni a tizedes elvtársnak.
Azért kérdezem mert itten sokan aztat gondolják,sőt egyik-másik renitens nem átallja leírni a tizedes elvtárs gyagyaságát,eképpen figyelmeztetvén a többiektet a tizedes elvtárs bajára.
Tisztelettel várom a tizedes elvtárs reakcióját ebben az ügyben.
Yeromos
@Őrnagy: Nem tudtam, hogy szakképzett ideggyógyász vagy. Egyébként Trianon minden Magyarnak fáj, függetlenül attól, hogy kitelepítették őket vagy sem. A komcsi csürhe miatti családi sérelmekről, haláesetekről én is tudnék mesélni, a mostani rezsim a komcsi rendszer átmentése, egy kis diktatúrával fúszerezve. Kinához és az oroszokhoz dögölődzik a sok hugyagyú fideszes komcsi. Közben teljesen leépítették a demokráciát.
balos
@Yeromos: Szóval nekem nem trianon fáj,hanem az ezer éves parasztvakítás,amit az úgynevezett nemzethy(nyilas-tömeggyilkos ) maffia folytat a rend SZAR váltásnak nevezett ország szétlopása óta!
Csizmás Kond
@Horizont: ...a végén még bünbocsánatot is nyersz...:))
Yeromos
@Őrnagy: a Lomonoszovra jártál ott mosták át a komcsi elvtársaid az agyada
t?
Csizmás Kond
@Horizont: Akkor te a menyországba fogsz jutni és szárnyakat fogsz kapni...:)
csak úgy....
Orbán rappel, Kocsis Máté hazudott, újabb nemzeti inzultáció❗ Somogyi András
www.youtube.com/watch?v=FxWEepAc-fM
NKF
Kibaszott,hülye balos bunkók!Annak örültök,hogy az barom Zelenszkij tönkre vágja a saját
országát? A saját népét! Egy rohadék!
gina
@NKF: Tudod ki a rohadék ?a te zsiros ,mocskos élösködö cigány OV d az elmebeteg kommunista szemét el kell zavarni a patkányt te barom ö már zönkrvágta ezt ai országot a szemét román
libellle
@Maccska: Pontosan, ezert küldött putin elvtars parancsára 450.000 migráns ide nyugatra, ès engedi szélnek az embercsempészeket.
surdilloFUJT
@NKF: te aljas fidess toprongyos,agymosott bunkójamenj putyin és orbanbasi seggét nyalni,baromállat!!!
NAPIHÜLYE!!!NEM UKRAJNA ANNEKTÁLTA A KRIMET,A DONBASST,ÉS KEZDETT HÁBORUT,HANEM A TE ALJAS TÖMEGGYILKOS,HÁBORUS BÜNÖS putyinod!!!TE IGENHÜLYE AGYMOSOTT FITKÁNY SZAR!!!
Lepényleső
- Soha egy fillért nem költött semmire a pénzükből,csak,és kizárólag a mi pénzünket költötte,nem ritkán rabolta,
jóváhagyás nélkül?
- Aki saját magáról olyan meghatározást ad;"...hogy ne figyeljenek oda arra,amit mondok,egyetlen dologra figyeljenek,
amit csinálok!"?
Ez kijelentése,beismerése annak,hogy folyamatosan hazudik? Ebben az esetben a másiktól ebben különbözik?
Vélhetően egy orgánum van ami tükrözi az igazságot,- bár leginkább az általuk elkövetett gazságsorozatot -
a Magyar Közlöny? Minden más az elvakultaknak,kevésbé józanoknak szól,- s megmutatja fogafehérjét,- jól?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok