Lemondásának bejelentése óta most posztolt először Novák Katalin. Búcsúvideót tett közzé, amelyben sem Orbán Viktor, sem pedig Balog Zoltán nem szerepel.

Orbánt és Balogot kitörölte múltjából Novák Katalin

Fotó: MTI/Sándor-palota

A kegyelmi botrány miatt leköszönt köztársasági elök nem adott helyet búcsúvideójában a miniszterelnöknek és egykori mentorának, Balog Zoltánnak, inkább a nemzetközi közélet hírességeivel készült közös felvételekkel köszönt el.

Búcsúzom. A mai nappal véget ér köztársasági elnöki szolgálatom. Szeretettel gratulálok Sulyok Tamásnak, és sok erőt kívánok neki a következő évekre!

- írta az közösségi oldalán a korábbi államfő.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nejlontacskó
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
@fideszes gyökér: még a hülyék is megéri,hogy kussoljon!
szegény hazám
"Nem fért bele Orbán Viktor Novák Katalin búcsúvideójába" Ezen nem csodálkozom, mert igen dagadt a kolostor malac. Érdekesebb azonban, hogy a csontsovány balogh egyházfi sem fért bele.
Vajon miért? Csaknem haragszik rájuk a megbuktatott csajszi?
Lehet a helyzetet elemezni, gondolkodni, és előbb-utóbb jön a nagy ahá, meg a megvilágosodás.
human
Ez a nők szégyene örökre pedofil simogató marad.
Mikor megsimogatja egy ismerőse gyermekének buksiját az ismerősének eszébe fog jutni, hogy ugyanez a kéz kit mentett fel.
KisTehen
és gyurcsány benne volt a videójában ... vagy gyurcsányt is kitörölte?
Hazaszeretet
Dollárbaloldali hazaáruló Elvtársak!

Engedjék meg a MAGYAR földön,
a MAGYAR többségű,
és a MAGYAR nemzetérdekű jobboldali kormánynak azt,
amire a MAGYAR nemzet megválasztotta: Irányítsák országunk.

Önök a kisebbség, vagy segítsék a pogári kormányzatú nemzetünket,
vagy csomagoljanak. 20 éve javítjuk amit önök elrontottak!

Szabad népünk nem kér az önök gyarmatosító,
idegenérdekű, Woke aberrált, életellenes, elveiből.
Peller Anikó
@Tehén: Te nemcsak marha vagy hanem idióta is. A Begler Bég sem volt benne a videójában mert azt is kitörölte.

Azért nem említette meg orrbánt (és azt a másik barmot), mert ő hozta rá ezt a szégyent amit fel kellett olvasnia a televízióban csakazért, hogy mentse a bán haverját, aztán a kiderülés folytán mega bánt. Amit vélhetőleg már megbánt.
KisTehen
@Peller Anikó: téged is kitörölt b+
namihami
4,5 milláért nagyon nagy és nagyon sok radírt lehet venni! A többi már csak hab a tortán!
Ebből a HAVI 4,5 millából az ún ""átlagnyugdíjas"" (148.450.-) kb 30 hónapig (2,5 ÉV) vegetálhatna! Gondolom, akadna néhány, aki szintén aláírt volna a Katyi helyett!
Peller Anikó
@Tehén: Veled is kitörölhette nyuszika.
Sakk Matt
Nem kegyelmi botrány, ez pedofil botrány!
verőce21
Vége a sok ingyen repkedésnek is...! :)
balos
@verőce21: Legfeljebb potyázik!Abban nagyot ment 1 életre!
Yoda69
Sajat hibajukbol bukott politikusok NE kaphassanak jutalmat az államtól, az adofizetok penzen.
Snittpalitol is el kellene venni az osszes juttatast a csalassal megszerzett diplomaja miatt.
Toller Béla
A részletes emlékirataival még adós maradt !
Toller Béla
Helyes, nekik sem jelentettél soha, semmit sem ! Ahogyan - egyébként - nekünk sem !
Pálinkás Pál
@Hazaszeretet: pityu pityu,lebuktál,...nyomorult fideszcsicska..
Nessy
Hol érdekli ez Orbánt, meg Balogot? Különösen nem Orbánt! Hozzá van szokva, hogy a saját rossz döntéseiért más vigye el a balhét! Amorális hapsikkal nincs is értelme Novák Katalinnak foglalkozni! Így jár, aki korpa közé keveredik!
túszulejtettország
Akkor az ov22-es fülbevaló megy a zaciba? Javaslom hogy kerüljön árverésre az agymosottak között.
CsipkeRózsa
@túszulejtettország: Az már a szemétben van, vacak műanyagból lehetett.
CsipkeRózsa
A múltjából kitörölhette, a jövőjéből sosem tudja, mindig eszébe fog jutni, ki tette tönkre a becsületét, az egész életét. Sőt, mindig szégyellni fogja magát mások előtt.
KisTehen
ezek szerint gyurcsány benne maradt a múltjában
nejlontacskó
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
KisTehen
@nejlontacskó: csak hozom a szinteteket, hülyegyerek :)
KisTehen
@nejlontacskó: én bárhol tudok gyurcsányozi, ahol ti orbánoztok
Béla333
Könnyekig megható ez a búcsú...
Majd a rablott holmit és a kp-t ne felejtse el leadni kifelé menet!!!
KisTehen
@Béla333: nem hinném, hogy elhagyja az országot
balos
@szegény hazám: Arra várhatsz!Az ilyen kistafirozott kurva nem fog lemondani a júdás pénzről soha,pedig akkor lett volna Ember,ha el sem fogadja!Hát 1 fideSSes ner picsa ennyit is ér!
kereső
Miért menne el? Továbbra is hálás lehet a "sorsnak"!!, hogy nem kórházi ápolónőként vagy pedagógusként kell élniük röhejes jövedelemből.
Yoda69
Ha sikerul levaltani ezeket a tetves nepnyuzo geciket, akkor a hiteltelenne valt KE-ok javadalmazasat azonnali hatallyal meg kell szuntetni. Csak olyan KE kaphassa meg a javadalmakat az adofizetoktol, akik becsulettel vegig vittek legalabb egy periodust.
kereső
Sulyok Tamás piramisszerű kereskedelmi és marketinghálózatot működtetett a rendszerváltás idején – ezt a HVG írta meg. A hétfőn megválasztott köztársasági elnök valutás boltjaiban aranyat, videókazettákat és legót is lehetett kapni. Előfordult olyan is, hogy az ügynökeik engedély nélkül árusítottak, így a pénzügyőrök bezárták a bazárt. Az RTL Híradó kérdéseire az Alkotmánybíróság sajtóosztálya azt írta: a cég tevékenysége nem hasonlítható piramisjátékhoz, hanem a manapság is népszerű MLM elven működött az értékesítési tevékenysége. Sulyok Tamás szerint a cége jogszerűtlenül senkinek nem okozott kárt.
Őrnagy
@Yoda69 Gyagyás: Neked biztosan jobb lenne, ha a Gyurcsótányok vezetnék az országot, de a választók többsége úgy van ezzel, hogy nem kérnek belőlük, mert bármennyire bűzlik az Orbán rendszer, és káderei, olyan váltásból magyar ember nem kér! Harmadik erő meg 30 éven belül biztosan nem lesz, mert a hatalomátmentést 1990-en úgy szervezték meg, hogy ne lehessen. Ezért hiába csak 800.000 vak híve van Orbán basinak, akik úgy vannak vele, hogy a kisebb rosszra szavaznak, azok a fideszt még sokáig hatalomban fogják tartani.
Őrnagy
@kereső: A hatalomátmentés után csak az olajmaffia tevékenysége és a jövedéki adó elcsalása volt jogszerőtlen, 1990-2000-ig, de mivel abban minden "Rendszerváltó" (az én megítélésem alapján én inkább hatalomátmentőnek szeretem őket nevezni) párt benne volt, így azt a pártok közmegegyezése után 2000-ben 85 évre titkosították, és most se forszírozza senki (rajtam kívül)!
Őrnagy
Azt a kiemelt jólétet, amit Novák Katalin kapott azért, hogy elviselje a 2024-ben kapott megaláztatását, sokan méltósággal viselnék és vállalnák ahogy Schmitt Pali is egészen jól viseli! (Mondjuk én nem, mert a katonatiszti becsületem ilyen megaláztatást nem tudna eltűrni, de én sose kerülnék korpa közé, mert idejében megtanultam, hogy aki korpa közé keveredik, azt "megeszik a disznók".)
Őrnagy
"Orbánt és Balogot kitörölte múltjából Novák Katalin"

Késő bánat, de ha könnyen felejtős tipus, hamar megemészti, és akkor marad a tartós jólét biztos vigasznak még 40-50 évre.
kereső
@Őrnagy: youtu.be/k2sZhr2Z744?feature=shared

Azt mondják, hogy egy újszülöttnek minden "vicc" új. Hátha vannak itt olyanok, akik ezt csak gyerekként élték meg, és nem is ismerik a történéseket.
Őrnagy
@kereső: Az olajszőkítéssel szakemberek becslése szerint 25.000 milliárd Ft.nyi jövedéki adó be nem fizetést loptak el a magyar államtól, ami valójában több is lehetett, és ha beszorozzuk az inflációval, akkor az ma minimum 250.000 milliárd F-nyi érték! Ez hiányzik a gazdaságból és a magyar emberek zsbéből. Ebből az összegből már jövedelem szinten is Európa első 10 állama között kellene lennünk, de elkótyavetyélték, vagy gazdasági szinten az eső négy Európai ország között! Ezt sajnos a mai 30-as évei alatt járó állampolgáraink a nagy elhallgatás miatt se nem tudják, se nem értik!
Cherry
Gerinc kellene ami neki nincs , kitálalni kellett volna,, de van az a pénz !!!
Őrnagy
@Őrnagy: 12.10
Erről, hogy ezért van lemaradva az ország az ellenzéki összefosás és a kormányzó "Elit" (bármelyik is van éppen kormányon, vagy az ellenzéki összefosásban) is 34 év óta mélyen hallgat! Többek között (hiába köpködnek rám bármerről) vagyok pártfüggetlen liberális!
G.Freeman
@Hazaszeretet: Semmi közötök a jobboldalhoz, kis fakóvörös parazita. Miattatok minden mutatóban rosszabb helyzetben van az ország mint húsz éve.
namihami
A 4.5 millát és kapcsolódó járulékos tételeket is törölte?
Vagy ""Ami jár, az jár!""?
csak úgy....
@csak húgy...: látom valamelyik fidesz elmebeteg játékos kedvében van, másba ne is legyen öröme a gyogyósnak aki hülyén fog elpatkolni!
csak úgy....
@sokanvagyunk: tökös lyányként! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.