A producer úgy véli, neki hazafias kötelessége volt filmet készíteni Petőfiről, nekünk meg hazafias kötelességünk megnézni azt.

Elindult a jegyértékesítés a mindenidők legdrágább magyar mozifilmjére – írta a  varosikurir.hu. A romantikus kalandfilmnek, mely március 15-ről szól, Rákay Philip a forgatókönyvírója és saját definíciója szerint „art producere”.

Rákay szerint kötelességünk megnézni a filmjét – Több mint 6 milliárdért bennünk is bugyogna hazafias vér

A hazafias Rákay Philip/Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A film 1848. március 14-e este 7 óra és 1848. március 15-e este 7 óra között játszódik, tehát 24 óra történetét meséli el – kezdte a ráhangolódást a HírTV-nek adott interjújában Rákay. A producer úgy véli:

„Itt volt az ideje annak, hogy végre magyar történelem és talán legjobban dokumentált napját bemutassuk.”

Rákay a hatmilliárd forintos költségvetésű mozijáról úgy véli:

„Hazafias kötelesség volt végre filmet készíteni Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról és hazafias kötelesség az elkészült alkotást megnézni”

Forrás: varosikurir.hu

86 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Billibácsi
Kálmánka! Hogy én mit nézek meg azt majd én eldöntöm. Nehogy már egy ilyen csicska utasítgasson!
colibri
Petőfi filmet majd akkor nézünk, ha nem rákai lesz a producer.
csak úgy....
kálmi, - te,ill. ti csak ugatjátok Petöfit és azt a korszakot, - ti habsburgokra hajazó kizsákmányoló,népnyomorító,népbutító tolvaj banda!
Géza
Persze, akinek nem Magyarország a hazája, az nem tudja, mi a magyar hazafiság.
jáger laszló
Ez a reklám helye!
Ennyit erről!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
szaboria1
Egy villanást láttam a filmből már az is elég volt.
csak úgy....
@Géza: gyogyi shikari, te a moziban tartod a magyarságod? :) juujjj tibi...
Loksmith
Petőfi csak egy költő volt. (jó, vagy rossz, az ízlés kérdése) Történelem folyására annyi hatása volt mint ma Ki sgrofónak.
nemkati
Ebben a Rákayban nem hazafias vér bugyog, hanem 6 milliárd forint. Na ennyire hazafias. Az én hazafiasságomat meg ne mérje az ő "produkciójához", tudom, mire számítsak az Aranybulla után. Hát sok jóra nem!
koszpeko
,,hazafias kötelesség az elkészült alkotást megnézni”

Egy nagy lófaszt!
Sakk Matt
„Hazafias kötelesség volt végre filmet készíteni Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról és hazafias kötelesség az elkészült alkotást megnézni”

És hazafias kötelességetek volna a pénzemért a Duna TV-n ingyen leadni!
namihami
Március 14. este 7 és március 14. este 7 óra (!!!) között zajló 24 óra(???) eseményeiről tényleg csak ez az echte fideszes ""művész"" képes átfogó MŰALKOTÁS elkészítésére! Ennyiért pedig szinte ajándék!
Géza
Jellemző. Ha megemlítik a hazafiságot, az ellenzéki kórus felvinnyog azonnal. Van nekik hazájuk, de az nem Magyarország.
leszholnapis
@nemkati: viszont az "alkotmyányos költség" már a zsebben
Nessy
Már elnézést, de nem hazafiságból megy az ember moziba! Ha jó egy film,és érdekel a téma, megnézem, de ettől nem leszek "hazafi"!
namihami
@Géza: 20.30: Ezt úgy kell érteni, hogy hazafi csak fideszes lehet?
Eladott Ország
Ha fizetnének sem nézném meg, NER riherongy! Egy beképzelt, nárcisztikus hólyag vagy. Tudom màr, hogy hol làttam ezt a majmot!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/181698090_5477887032285308_2493581431265626028_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=I5bZusYT3zQAX8ZnBvA&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfCJUZFN0YOLavH7nyMVyQ_ZpeZ4HWDNc3Cvs1LSKX3LyQ&oe=6619874A
Négy és fél milliárdból forogott Rákay Philipék Petőfi-filmje! Címe ez lesz: BEFORDULTAM A KONYHÁBA! Anyám tyúkfarhátja a faluvégén a kurta kocsmában! Én megforgatnám 100 ezerért úgy, hogy nem találna vissza BARGUZINBÓL, csak 100 év múlva! Csak az a kérdés, hogy miként keverik be a témába a Soros-szálat, és ki fogja játszani Gyucsányt, aki egy Soros által adományozott puskával lőtte le Petőfit Segesvárnál.
fuhu.hu/wp-content/uploads/2022/01/rakay-e1643564197783.jpg
Petőfi eltűnt Segesvárnál. Most már akkor Rákay Kálmánon a sor. Érdekes lesz, hogy ki mindenki vállal majd szerepet ebben a kreálmányban. Elkészül, aztán majd kötelező lesz az iskolásoknak megnézni, mert a kutyát nem fogja érdekelni. Ezt a sok pénzt sokkal értelmesebb dologra is elkölthették volna. Kálmánka lesz Petőfi , még viccnek is rossz lenne. Mindegyiknél működik a szart felteszik a polcra lekvárnak képzelik magukat effektus,viszont megérdemeljük választók hogy idáig engedtük ezt az elvetemült beteg szektát ! Beindult a szereplőválogatás a Petőfi filmre!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272924158_2008054432732614_2972059623510333404_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=1wGZeOYkr80AX9z0Egi&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBH75qABtv5iLYwrqB5W270ceqChqefO8TRbX6Dcawwzw&oe=65F66EBD
Péter2
Nincs az a pénz amiért megnézzem , amúgy a mai filmgyártás = a 0 val számomra ! A hazafiasság meg nem erről szól, sőt köze sincsen hozzá , ez inkább kommunista rendszerű agitálás ! A hazafias kötelesség az volna , amennyi pénzt elloptatok , kamatostul visszatennétek a közösbe , aztán az első rendőrőrsön feladnátok magatokat !
Géza
@namihami: Ezt úgy kell érteni, ahogy írtam. Akit kiráz a hideg a hazafiság említésétől, aki hazaffynak gúnyolja a nemzeti érzelmek a felvállalását az minden esetben ellenzéki, nem Fideszes! Ez annyira bonyolult, hogy nem érted?
csak úgy....
@Géza: tibitekibaszottubuta! - az a pirospozsgás shikaris! :)
Géza
@csak úgy...: Te ezt nem értheted, hiszen a német gazdád nem engedi meg neked a szabad véleményt bérkommentelő.
human
Én minden filmenk megadom a lehetőséget. Akár lehet ez egy sikeres látványvilággal, forgatókönyvvel, hihető színészi játékkal megalkotott film. Szurkolok, hogy így legyen. Csak jobb, ha 6 milliárd megy el jól sikerült filmre, mintha egy nézhetetlen fércműre.
Azért kíváncsi lennék szakmabeliek véleményére, hogy 6 milliárd reális költségvetés volt-e rá. Meglátjuk.
Maccska
A libernyákoknak ez semmit sem jelent.Kár a gőzért.
Viszont sok ilyen filmet kell készíteni az adójukból.
csak úgy....
@Géza: @Maccska: ti beteg gyogyósok ,nem hazafiak ! gyurcsány eresztett ki benneteket a lipótból ,ezért is utáljátok a faszit mert ott legalább napi 3 X enni kaptatok! :)
Maccska
@csak úgy...: mi szeretjük a ferit.
Géza
@csak úgy...: Megint csaholsz, pincsi? Hahahaha
csak úgy....
@Maccska: @Géza: ti csak egymást szeretitek,ti régi szobatársak a gyogyiból! :)
ti unalmas,szánalmas,gondolkodásra képtelen idióták vagytok! -sajnos szavazati joggal...,pedíg az a krumplis ütödötteknek nem járna meg!
rücsü41
Aki a rendes magyar Kálmán nevet Philipre cseréli az ne mondja meg a magyaroknak hogy mi a kötelessége !
namihami
@Géza: 20.45: A hidegrázást az okozza, ha egy Orbanista viszonylatba van a hazaffy szó beékelve! Egy olyan párt és tagsága meri kisajátítani ezt a kifejezést, amelyik még a pálfordulásai előtt nem állt fel és vonult ki a Parlamentből, amikor az érdeke(!!!) még így kivánta! Miként ugyanez áll a vallással is!
Egy ""mapraforgópárt"" ne akarjon másokat beskatulyázni!
Dr. Proktor
Petőfi igen, Kálmán nem!
Magyar ember nem filip vagy mi a sz...
Géza
@namihami: Másképp van ez. Egy komoly, a magyaroktól idegenkedő etnikai massza az, amelyik a magyar identitás ellen mindent megtesz. Zavarja őket, hogy büszkék vagyunk a származásukra és nem adjuk át önként a hazánkat. Nem szeretnénk palesztinok lenni a saját országunkban!
DR PRÉDlKÁTOR
Nem tom, de nekem a VIVA tévés rákai jut eszembe mindig...
nezelodo
Még a végén ez is jogot formál rá és megmondja, hogy ki a magyar, mint a talján futballmágus!!
Pálinkás Pál
te koszos cigány, ha fizetnél sem nézném meg...a márciusi ifjak okádnának tőletek...
nejlontacskó
Hazafiasságról beszél a vezérürü felszopója, aki még a magyar nevét is, tagadja, szégyenli, megváltoztatja???
Hogy is van ez Rákay Kálmán???
Lendkerék
A csapatosul kivezényelt iskolások, katonák, határvadászok, a fideszes országgyűlési képviselők által utaztatott nyuggerbrigádok, a polgármester által rendelkezésre bocsátott falubuszokkal a legközelebbi városba ingyen szállított közmunkások, a vasárnapi misén erre felbuzdított hívők, meg persze a fideszelvhű influenszerek és rajongótáboruk fogja adni a statisztikailag kimutathatóan kiugró látogatottságot.

Ez az egész olyan gyomorforgatóan mesterkélt, hazug, álságos, hogy nincs rá szó. Sorra gyártják a kozmetikázott nemzeti múltra építő, irtózatos költségvetésű, adópénzből készülő kurzusfilmeket, amelyek többsége nevetségességbe vagy érdektelenségbe fullad, közben a nulla vagy minimális támogatással készülő alkotói filmek sorra nyerik a díjakat a külföldi fesztiválokon. Persze ezek a kurzusfilmek sem a kukában fogják végezni, végül is a mi pénzünkből készültek, hanem bekerülnek majd egy filmes "szoborpark"-ba, mint a Mementopark, amely "Közép-Európa első olyan tematikus létesítménye, amely egy diktatúrára és annak bukására emlékeztet."
Eladott Ország
@Géza: Az b@szná be a kaput, ha nekem a Rákayfilip'-félék mondanák meg, mi a hazafias kötelesség. Petőfit idézek: "a kurva anyátok." kálmán! Amihez nyúltok, az szarrá változik, vagy a kutyának se kell! Hazafias kötelességed neked meg a bandádnak az lett volna, hogy a közpénzből épüljön, szépüljön az ország, csak nézz szét! Ja, a lélegeztető gépeket el tudtátok már adni?! Erről egy filmet, ahogy a csirkefejú kakadu repked és szórja a píz'. A narancsos hordának pedig hazafias kötelessége lett volna az országot szolgálni és nem szolgává tenni azt! Te nyomorult szardarab...
Maccska
@Eladott Ország: a lényeg hogy fizesd be az adódat,ami hazafias kötelezettség.
Majd lesz belőle film.Az már nem a te feladatod,buksi
nejlontacskó
@Géza: " Nem szeretnénk palesztinok lenni a saját országunkban! "
Valóban nem szeretnétek?
Akkor legyetek oly szívesek, és ne rendeljétek a kommunista Kína szolgálatába, a már oly sokat megért kishazánkat!
Köszönöm szépen!
Aki Én
Az origó le is írta a tutit :))

,,Berettyán Nándor - a Nemzeti Színház színművésze - döbbenetesen hasonlít a költőre, bár valójában nem tudjuk, pontosan hogyan nézett ki Petőfi.”
szép új világ
Kálmán, Kálmán, majd meglátjuk mit kap az IMDb-n.
nejlontacskó
@szép új világ: jó jó, de az IMDB, nem magyar hazafiakból áll...
Eladott Ország
A nemzeti minimum az lenne, hogy nem lopjátok szét a hazátokat, te szenny! Az a gond, ők azt hiszik magukról, ők a Márciusi ifjak. Az igazság, ők inkább Haynau és csapata. "Ha én valamit szeretek magamban, az a szerénység."
Gondolom, rátkaifülöpnek (én így hívom) a Tanú c. film nézése közben ez nem jött le. Múltkori díjnyertes mondata: "A hazámnak szüksége van rám." Lóf@szt! Ez az a film, amelyikben Petőfi az oroszok oldalán harcolva visszaszerzi Ukrajnától Kárpátalját? Ami engem illet már hányok minden álnemzeti, álpatetikus álpatrióta álkeresztyény szartól amit ezek a fideszgeczik a jobbágyaik számára készítenek és adnak elő komoly pofával, majd fölöznek le a pofátlanul túlárazott ótvarról, legyen az stadion, autópálya, Petőfi film vagy bármi szar, amit ezek a NER-tetvek összegányolnak. Szarok az egészre, a rákaifilipre meg köpök is utána...Én hazafias kötelességemnek tartom azt, hogy ha személyesen találkozunk, szemenköpjelek.
Eladott Ország
@Maccska: ma, 08:57 ☻ Murphy bölcs mondása: "Ne vitatkozz hülyével, mert összetévesztenek vele."
balos
@Eladott Ország: Én meg szívesen letörlöm róla egy szaros nemzethy-szívlapáttal!
Maccska
@nejlontacskó: Kína az EU első számú kereskedelmi partnere lett,megelőzve az USA t.
Hát ennyike.
Eladott Ország
A tragédia, hogy sok magyar kisiskolást kötelezni fognak ennek a megnézésére. Kötelező propaganda vetítések mint az 1950-es években. Petőfi meg forog a sírjában. "Akasszátok föl a királyokat! Kaszálhatd a fűt világvégeig, Holnap kinő az, ha ma lenyesik. Tördelheted le a fa lombjait, ..." Nemzeti minimum kéne legyen, hogy ezeket az élősködőket, a közösség pénzén meggazdagodó gátlástalan senkiket, mint Kálmán-Filip, a nemzet kihányja magából.
Menőmanó
Legalább 20 éve nem voltam moziban. Ezt a szokásomat Rá Kakálmán kedvéért sem szakítom meg.
Meg lehet nézni, amely magyar filmek bármely nemzetközi filmes díj közelbe kerültek, azokban rendszerint egy fillér közpénz sincsen.
A kormány nem a tehetséget pénzeli, hanem a lojalitást, a seggnyalást.
Sakk Matt
@nejlontacskó: Szóval úgy véled, hogy az IMDb-n a magyarok pártpreferencia szerint szavaznak? Akkor vajon hogy lehet az, hogy az ElXrtuk (The Cost of Deception) 40k szavazat után is 1.5/10?! Hiszen a 4. kétharmadot nyögjük, vagyis elvileg többen vannak Hazaffyék!
Szerintem pedig egyszerűen egy f0s az a film.
Ezt meg majd meglátjuk - ha torrenten fenn lesz ;)
Nessy
@Sakk Matt: Az általad említett film a tényektől messze van, akciófilmnek, sci finek csapnivaló. Miután én sem járok moziba nagyon régen, ma meg már végképp nem.
Dr. Proktor
@szép új világ: Oszkárt...
Majd alapít ilyen belterjes díjat a kormánypárt fúja, akarom mondani a feje!
Nyírfa
@Aki Én: 09.01

Ez akkora poén, hogy két ember szájába adom: Hofiéba és Galla Miklóséba. :))))
Nessy
@Sakk Matt: Jó helyen van! Nekem az eleje is elég volt.
nejlontacskó
@Maccska: el is árasztanak minket, fasza kis akkumulátorgyárakkal.
De jó nekünk...
vacsi
@Géza: "végre magyar történelem és talán legjobban dokumentált napját bemutassuk.” - ez pl. mit jelenthet?
nejlontacskó
@Sakk Matt: 1.7/10...
Szép eredmény, meg kell hagyni...
Hatmilliárdba ennyi fért csupán?
nemkati
@Sakk Matt: Nincs nagy sikere az imdb-n. 89 % 1 pontra értékelte. :)
Géza
@vacsi: Nekem nem okozott nehézséget a mondat értelmezése.
Géza
@nejlontacskó: A palesztínokat nem Kína gyilkolja.
Géza
@Eladott Ország: Neked majd megmondja a hazád miniszterelnöke.
kereső
Csak egy újabb "nereskultúra salakanyag"- potom 6 milliárdért.
kereső
Jut eszembe, pontosan ennyi volt a magyar kormány vállalt hozzájárulása a Lánchid felújitáshoz...arra nem jutott, csak erre a kultúr szennyre.
Géza
@nejlontacskó: Neked nincs közöd a magyarokhoz.
nejlontacskó
@Géza: több mint neked, az intelligenciához!
Géza
@nejlontacskó: Most, hogy ezeket a fontos dolgokat tisztáztuk, javaslom, ne társalogjunk, mert veled nekem nincs miről.
Clavigo
A kálmánka nevű szardarabot is magasra dobta a szennyvíz...
namihami
@Géza: 07.09: Mégis, mi az a ""magyar""? Ki a ""magyar massza""? 1
Kb 1.000 éve.erőszakkal elfoglaltunk egy területet, aminek megvolt a saját lakossága! Aztán kicsit továbbsarcoltunk, majd minket foglaltak el, de persze eközben a ""vereckeimagyar"" féltőn óvta a származását, az istennek nem keveredett volna idegen népekkel! Nem szórta a magját!! A szaporodás érdekében csakis a vereckeimagyar nők jöttek, jöhettek szóba! Így a magyar vérvonal simán és tisztán már ezeréve fennmaradhatott és ezt szeretné most ez a brüsszeli/gyurcsányi/libsi/stb fajgyalázó réteg beszennyezni, ugye?!?!?
Úgyhogy hagyjátok végre ezt a ""magyarság"" dumát! Magyar az, aki annak vallja, érzi magát! Ez se egy párthoz, se egy nézethez, de legfőképpen egy focicsapathoz mem kötődhet!
Persze, van egy réteg, akinek ez kolomp a verérürü nyakán, de attól még ez---leginkább az ő esetében---csak sokszor elcsépelt politikai lózung, amit a híveinek tálal fel! És zabálják...
Géza
@namihami: Nem fogom egy idegennek magyarázni.
izéke
@Géza: próbáld most románul,ahigy az oviban tanultad :)))) SHALOM! ;)))
Géza
@izéke: Tipikus ellenségi agresszió, nem is tagadva az arcátlanul idegen mivoltát! Ha nem tudsz magyarul, ne gyere a magyarokhoz, a szeretett romániaiak várnak. Elvégre közös a történelmi konfabuláció iránti hajlam.
izéke
@Géza: neked van szoros családi köteléked a román néphez nicu :))) apád meg securitate besúgó volt
Géza
@izéke: Próbálkozott Slomó? Nagyon primitív!
izéke
@Géza: te már csak tudod,van tapasztalatod a csaladon belüli abúzusról is? :)))) ki zaklatott? apád,anyád,a medve?
Géza
@izéke: Egyre primitívebb vagy Slomó! Látszik, soha nem hallottál a kultúráról!
izéke
@Géza: gyere,bemutatlak neki :))))))
Géza
@izéke: Otthon, a hazánkban kéne okoskodnod.
leszholnapis
@rücsü41:még a valodi nevét se meri vállalni az ne ugasson hazafiságrol...hogyn néznénk vissza pl. Könyves Philipre???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.