Nujeen Mustafa szír menekültlány, aki arról lett híres, hogy kerekesszékes rokkantként kelt át az Égei tengeren, majd a Balkánon, és jutott el Németországba – írja a 444.hu.

Szívszorító üzenetet küldött Magyarországnak egy kerekesszékes szír menekültlány

A magyar-szerb határon keseű tapasztalatokat szerzett:

Összetörte a szívemet. Úgy álltak ott az őrök, mint a robotok. Rosszul esett, hogy úgy kezeltek minket, mintha valami fertőzés lennénk, amitől meg kell óvni az országukat. Én nem vagyok fertőzés. Egyikőnk sem az.

A lány igyekezett kalandként felfogni az utat, mert remélte, életében csak egyszer kell egy ilyet átélnie. 

Nujeen könyvet is írt megpróbáltatásairól, Twitteren itt lehet követni.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
orban, akinek csak a putritol kellett eljutnia a Parlamentig, fel sem fogja, amit ez a szegeny lany mond... Zarva van a szive, a fule, es mar egyre jobban bezarkozik az elmeje is...
Hiszterikus , veszteni nem tudo akarnok lett belole, mindenfele felelossegvallalas nelkul...

Kar, hogy ebben a csodalatos korban egy ilyen kotorek ul a legfobb magyar meltosagban...:o(((
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
orban, akinek csak a putritol kellett eljutnia a Parlamentig, fel sem fogja, amit ez a szegeny lany mond... Zarva van a szive, a fule, es mar egyre jobban bezarkozik az elmeje is...
Hiszterikus , veszteni nem tudo akarnok lett belole, mindenfele felelossegvallalas nelkul...

Kar, hogy ebben a csodalatos korban egy ilyen kotorek ul a legfobb magyar meltosagban...:o(((
vonotok
@karma1: Igazad van. Ez az " ember " nem normális. Meddig képes még ez a nép tűrnie az álmok futását? Sehol senki aki azt mondaná ELÉG, ezt már nem.
Az kell, hogy hogy vér folyjon???
Nessy
majd jön a cáfolat, hogy nem úgy volt az úgy volt! Ez a kislány egy álruhás terrorista volt, aki fel akarta robbantani a Pancho arénát! Ezt Német Szilárd hallotta!
karma1
@vonotok: Nagyon jo lenne, ha csak egy , legalabb egyetlen egy normalis ember lenne a kornyezeteben, aki megmondana neki, hogy orban ur, most nagyon gyorsan el kell tunnie, mert ez mar mindennek a teteje...
De az a baj, hogy a kornyezete meg nala is idiotabbakbol all, mert azok folott, kozott o lehet az esz, a VEZETO!

Ha viszont valakinek majd a tomegbol lesz ugyanez a mondandoja a szamara, lehet, hogy azt mar nyomatekositani fogja egy uzzival, vagy egy AK47-sel...
Bringás
Jól fel lehetett fújva a gumija, ha az Égei tengeren át jött vele! :-))))))))))))))))
Egyébként mit keres itt? Szíriában se harcolnak mindenhol! Sipirc haza!
Ördögvadász
És mi a jelenlegi helyzet Aleppóban, kislány?
nemfideszes
Na fidóta barmok, most jött el az a pillanat, hogy a pofátokról a maradék bőr is lesüljön!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@Bringás: toldd el a biciklit te rohadék, lehetőleg jól felfújt kerekesszékben.
Nessy
Alappoó? Ott már csak romhalmaz van, de azt is bombázzák merő humanizmusból. Érdekes az oroszok, valamiért nem szeretik a kórházat, meg a vörös keresztet. 1956- novemberében ban itt is kilőtték egy kórház felső emeletét, műtővel együtt.
desiro
Bringás:Te már akkor is hülye voltál amikor meg születtél!!!
Apád inkább vert volna a ganéjra!
Bringás
@desiro: @Dr.Doktorovics trinitron dr.: Nem kell ide egy se! Szépen tolják haza székestől!
Esetleges alternatíva: Evezzen át Amerikába! Ők támogatták a háborút, meg az Iszlám Államot!
teuton
@Bringás: Analfabeta! Meg mindig nem tanulktal meg olvasni! 1. A lany elismert menekült. 2. Tehat nem MO-on el, holott valszeg Mo-on ment keresztül, tehat MO-on kellett volna kivizsgalni es jogositani a statuszat. 3. Orban mar februarban alaiarta, hogy a MO-on regisztralt menekültek böl 1294 Mo-on lesz befogadva. 4. Täbb nemzetköti egyezmeny alapjan KÖTELEZÖ a menekültek befogadasa! Ha nem ertetted, akkor olvastatsd fel valakivel magadnak...
Bringás
@teuton: Nem érdekel! Söpörjön haza székestül, de gyorsan!
Menjen olyan helyre ahol nem harcolnak, illetve oda, ahol az EU-ba beengedték!
Eriksson
Ez a kis szerencsétlen csak ne üzengessen senkinek, mert most jó dolga van. Lehet neki még rossz is, és akkor kinek fog üzengetni?
wpym
Feleslegesen botorkalt Nemetorszagig; mehetett volna sokkal kozelebbi, biztonsagos orszagba is, ha nem gazdasagi bevandorlo lenne, ergo ha majd raerek, sajnalom!
Bringás
Kiscsillag! Pestis vagytok Európának! Egy darab sem kell belőletek!
bakegya
@simmering73: na így kell bilit borítani-kösz...@teuton: ne hagyd ki,szenzációs amit @simmering73: közre adott.
quadrocopter
@Bringás: Te aztán jól megértetted ezt a pár sort azzal a mozgássérült agyaddal! A lány Németországban van és nem Korruptlandban!
silber13
@Bringás: bunkó! Te nem vagy ember! Ezt már bizonyítotttad nem egy alkalommmal.
justhpeter
A mi "keresztényeink ezt nem értik. Nem tudnak olvasni.
perfekt
Talán azokat kellett volna,először bírálnod-akik miatt el kellett jönnöd--azután azokat, akik utadat ily módon szervezték-hiszen tudhattátok, mi vár rátok.Harmadsorban- a katonák,rendőrök nem filmbemutatóra indultak a határra,hanem néped fékevesztett vad viselkedése miatt--ha kérdezné tőled valaki-mondd ,ezek az egészséges,kemény férfiak-miért nem próbáltak szembeszállni-élteteket megzavarók ellen,,,, fegyverrel.Mit válaszolnál?
Hidd el, sajnálom ,hogy életed- sorsod terheit fiatalon,nagy erőkkel kell viselned utad során is.Kivételes bánásmódot érdemelnél.
Bringás
@silber13: Sz@om le a nyafiSS kis rokikat. Mit érdekel egy kis nyafi majom? Menjen tálatni a demokráciát otthon!
Bringás
@quadrocopter: Mit is keres ott a kis luvnya engedélyek nékül?i Ez a pestis!
Sajnáld meg a patkányt és melléd bújik!
quadrocopter
@Bringás: 1/ Honnan is tudod, hogy engedélyek nélkül tartózkodik No.-ban?
2/ Mit gondolsz, humorból vándorolta át Európát a ketekeszékével?
Te meglehetősen egy érzéketlen, sz*rember vagy, már bocs az őszinteségért.
fekete
Latam a BBc-vel keszitett 1-oras riportott erol a kis okosrol. Mar Merkelnel van tavasz ota az
a testverenel ki elobb jott ki.Kulomben ilyen allapotban,nem sok godid volt,hogy ell indulj.
Masodszor,ne a Szerbeket es Magyarokat hibasztasad,te!!! Irjal azoknak kik vegigbombazak
az orszagodatt. Ott megyarazal,ne itt ahol tetott adnak meg a tolokocsisnak is.
JAJMÁR
Örülök,hogy már biztonsàgban van.
Lehet,hogy van rosszabb a hàborúnàl? Persze, az ember. Nagyon gonosz tud lenni.
vonotok
@karma1: Orbán a Művészete Palotájában beszédet tart. Az erkélyen egy férfi az előtte ülő nőt megkéri, legyen szíves egy kicsit jobbra húzódáni. A hölgy megteszi.
A férfi ismét a hölgyhöz fordul, kérem egy kicsit, ha lejjebb ülne . Mire a hölgy kissé idegesen, uram, nem kéne önnek egy távcső? Mire a férfi, köszönöm már van a puskán.
Bocs.
karma1
@perfekt: 56-ban aki nyugatra menekult, mi mast tehetett volna??? Meg lehetett akkoriban fekezni a tankkal bejovo oroszokat? Mit tehetett volna peldaul ez a kislany ellenuk? Vagy nagyon sokan, akik TENYLEG az 56-os forradalomban veszitettek el az eletuket, szabadsagukat, azok mit tehettek volna egy rakosi ellen?
Egyaltalan: szerinted mit lehet tenni egy orosz szonyegbombazassal szemben???
Probaljatok mar felfogni, hogy ezek a helyi haboruk - es ha ne adj Isten lenne egy ujabb vilaghaboru - mar nem szuronyos , vagy eloltoltos puskaval lennenek megvivva, hanem fold-fold raketakkal, napalmmal, vegyi fegyverekkel, modern haditechnikaval, amivel szemben ma egy Dugovics Titusz se lehetne hos...
Nagyon sokan azt mondjatok, hogy miert nem marad otthon, miert nem veszi fel a harcot az ellenseggel szemben? Milyen ellenseggel? A sajat kormanyaval? Aszaddal szemben, akit az oroszok szonyegbombazassal "segitenek:" hatalmon maradni, nehogy meginogjon a diktatorikus hatalma?
Valahol nem ertelek benneteket, ferfiakat...
Nezd meg Steve Hawking-ot - beszelni sem tud, az egesz eletet egy toloszekben tolti, es barkinel okosabb... (Igaz, ferfi, talan Ot nem kuldenetek a Tajgetoszra, mar csak szolidaritasbol se...) Fel tudjatok fogni, hogy azert, mert valaki tolokocsiba kenyszerul, azert az meg EMBER???
Ördögvadász
Az a gonosz Asszád. Kémiai fegyverekkel írtja a saját népét. Az a gonosz ember.
A törököknek meg a vegyi fegyverekhez semmi közük:), nekik csak egy ok kellett.
A többit meg látjuk és látni fogjuk és éppen az imperialisták kell ott rendet rakjanak.
Síralmas helyzet. És még az oroszok. Azok a rossz oroszok Palmirát és mindent lebombáztak, felszabadítottak, akarom mondani!
perfekt
@karma1: szia.Kedves@karma1: Az 56' os forradalmat összehozni-ezzel a sisere haddal--fizikailag-de még elméletben sem lehet. 56' ban a világ legerősebb-hadseregével szembe szállt a nemzet.Nem kezdtek el menekülni-hanem lőtték őket az utolsó töltényig-mikor kifogyott,akkor mindennel, molotov koktélokkal,s nem csak a katonák,,hanem nők öregek -fiatalok és gyerekek-érted@karma1: gyerekek!.-,és meghaltak a szabadságért!!Ezek-kik most végigdúlják a fél világot , ha fegyvert fogtak volna--az IZISZ-már talán nem is létezne.Ezekkel hasonlítod össze-azokat a menekülteket-kikre biztos halál várt Kádárnál.Ez több mint hiba.
Nem jó az,hogy el sem olvasod kommentemet,és olyasmikkel próbálsz bekenni-amit soha nem érdemeltem,s kikérem magamnak hogy olyasmivel vádolj-ami rémálmaimban sem fordult soha elő.Ma 18:15 es kommentemben leírtam utolsó két mondatomban ,mit érzek a lány iránt.Én végig olvastam többször írásodat, okoskodtál, durváskodtál, hatalmasakat tévedtél a két fegyveres esemény megítélésében,szakszerűtlenek a fegyverzetek megítélése is, s nekem magyarázod hogyan értelmezzek háborúkat?Én nem haragszom érte, azt írsz amit akarsz-de húznod kellene egy határt--mert mindent te sem tudhatsz--és valamit rosszul tudni-rosszabb mint nem tudni semmit.
karma1
@perfekt: Szia. Kizarolag azert hoztam fel az 56-os forradalmat, mert az volt az a pont, amikor Magyarorszagrol tobbszazezer ember volt kenytelen elmenekulni, es akiket a nyugat kerdes es valogatas nelkul beengedett, nem emelt keritest ellenuk. Pedig volt koztuk boven ketes elem is, hiszen a bortonokbol frissen szabaditottak ki koztorvenyeseket is.
Honnan tudod, hogy a szir hazafiak nem mentek el a vedekezesuk vegso hataraig???Honnan tudod, hogy nem vedtek a sajat hazajukat? A szir haboru nem tavaly kedodott, es nem azonnal szabadult ki egymillio ember a haborus ovezetbol...
Nekem pedig jonak mondod az 56-os idoket, ugyan en csak 2 eves voltam, de kb. 300 meterre laktunk a Kilian Laktanyatol ahol az egesz forradalom kirobbant. A Corvin mozi (a Corvin koz) gyerekkorom meghatarozo helye volt: ott tartottuk az iskolai unnepelyeket. Keteves koromban mi is a pincebe voltunk kenytelenek lehuzodni anyammal meg a ket batyammal, mig apam a Corvin kozben volt. Neki eppen tele volt a hocipoje: orosz fogsagbol szokott haza. Ennek ellenere sem elotte, sem akkor, sem utana nem lepett be semmilyen partba - erre elete vegeig buszke volt, tette a dolgat, mint minden mas normalis polgar. (Igaz, nem is vitte sokra "hatszel" nelkul,).
Lehet vadaskodnod, hiszen maskepp latjuk a vilagot, ami nem baj.
En kizarolag ennek a gyereklanynak a tortenete miatt kerdeztem, hogy a nagy tobbseg hogyan tudna megvedeni az otthonat az orosz szonyegbombazasokkal, a sajat elnokuk altal vezetett, szervezett nepirtas ellen.

Varom otthonelo magyar onfelaldozo hazafiak jelentkezeset, akik igazolhatoan tettek orban es a 6 eves remuralma ellen. Minden erommel tamogatni fogom oket.
Jelenleg csak azokat tamogatom gyogyszerrel, ruhaval, penzzel, akiket ismerek, akikkel egyutt nottem fel, es akik ennek a csodalatosan szaguldo magyar felemelkedesnek a fizikai, tenyleges vesztesei, es akiknek 40 ezer forint nyugdij SE nez ki a jovoben.
Lehet engem szidni, lehet velem nem egyet erteni, ez akkor is az en...
szaboria1
@karma1: Sokan vannak akik nem éltek abban az időben és jobban tudják mi is volt valójában. Lassan már alig leszünk aki akkor is éltek és itt még tudnak kommentelni.
Bringás
Jó is hogy ott van!
Legalább a "menekülteknek" nem kell német nőket erőszakolniuk! Lesz hazai!
karma1
@Bringás: Hat eleg tetves megjegyzeseid vannak, az biztos... Anyaddal szemben is ugyanilyen stilust engedsz meg? O meg nem szorult kerekesszekbe? Ot csak a rogan fogja megverni a jarokerete miatt?

hallod, eleg sz@r valaki vagy...
Bringás
@karma1: Szinte szó szerint leírtad, amit gondolok rólad!
Migráncsék pedig toszogassák a kis lendkerekest, ne az európai nőket! A hazai biztos jobban ízlik nekik, na meg úgyse fut el! Ráadásul belefér az iszlám kultúrába egy kis pedofília, hiszen hatévesen férjhez adják a kislányokat!
Te már nem lennél veszélyben, túl rágós falat vagy nekik! :-))))))))))))))))))))
karma1
@Bringás: Oke, Szunyi, fogsz te meg elhuzni sirva a toprongy gazdaallatoddal egyutt...
"Ragos husnak" is jobb vagyok, mint ami te egesz eletedben eddig voltal...A velemenyemet pedig fenntartom...
Remelem, a te rokonsagodat is megtalaljak a migransok, es nem lesznek valogatosak...:o))
Bringás
@karma1: Az előrejelzések szerint Orbán Viktornak 2018-ban nincs alternatívája!
(Nyugodtan cáfolj meg, ha más információd van!)
Gyakorlatilag, ha összefogunk a Jobbikkal, lehet négyötödünk lesz!
Tiszteletben tartva a véleményed, nem cáfoltad az iszlámban élő pedofíliát, sem az erőszakoskodást az európai nőkkel szemben. Bolond is lennél tényeket cáfolni, hiszen azonnal lelepleződne az állításod tarthatatlansága, így személyeskedned kell!
Na ezek vagytok ti!
Buta, hazug, magyarellenes libsik, akik a nemzetközi karvalytőkét kiszolgálva mindig rárontotok a nemzetre, amikor lehetőségetek van rá!
Erre rájöttünk és ezért nem kerül be a "demokratikus" (fasiszta) oldal soha a hazánk bársonyszékébe!
perfekt
@karma1: Megszólítottál-egy olyan állítással-ami alaptalan, és gonosz is- ráadásul a fejemhez is vágtál.-csakhogy helyen legyél ez ügyben, velem- nem szívesen de idéznem kell magamat.
Tegnap 18:41."Hidd el,sajnálom, hogy életed- sorsod terheit ,fiatalon,nagy erőkkel kell viselned utad során is . /fontos az is kötőszó az is!/ kivételes bánásmódot érdemelnél"!
Azután: amit fenntartok-nem összehasonlítható,s a két esemény az 56-os menekülők--és ez a barbár invázió tegező viszonyban nincsenek.! Kedves figyelmedben ajánlom-hogy országunk menekültjei is hónapokat voltak gettósítva ,nem kolbásszal font kerítések mögött, Olasz országban-és Európa szerte.A szabadság igen- megnyitotta-a köztörvényesek útját is--de kinyitotta a kaput azoknak az ezreknek akiknek ,és családjainak-egy AVH nevezetű mocsok társulat, életét törte derékba-vagy semmisítette meg!Az Európába özönlő, több milliós vegyes népséggel összemosni a magyar Exodus ezreivel szégyen.És az is ,hogy van aki azt kifogásolja, hogy tőle fiatalabbak ugyanezen a véleményen vannak.Nem az a szégyellni való,hogy megöregedik lassan és mégsem ismeri 56 történetét.?/ez nem neked szól/ hanem a bérmunkásoknak, kik vakon követik azt akinek a nyakában kolompszó hirdeti az igéket.Kommented befejező sorai ehhez a témához nem illenek-és főleg nem, ilyen gúnyolódó formában.Te is tudod-az akarnokok útja kudarcra van ítélve-s hazafiakat nem toborzás útján kerestetik-annak "születni" kell, nem lehet a boltban kapni-és jellegzetességük-.hogy ott vannak mindég-ahol kell--és azok kik biztatják tolják, őket most kiáltják előre! aztán maradnak távol az eseményektől-és ha jól alakulnak a dolgok-megjelennek mint az esők után a giliszták.
.
krumpli
KIS PICSA ! Tetszett volna a határátkelőhely felé menni ! Nem pedig hagyni hogy ' szánalombombaként ' ide oda tologassanak a saját önös érdekük ügyében !
karma1
@perfekt: Megbantani semmikeppen sem akartalak , mert nem erdemled meg.
De az akkori taborokat egy napon emliteni sem lehet a penges gyodaval. Latinan peldaul - ha mar az olasz peldat hozod - egy baratunk 2 evet vart arra, hogy Kanadaba mehessen. Latinan mindent megkapott, ami egy 18 eves ferfinak kellett (annyi idos volt, mikor disszidalt), es mivel nem akart katona lenni, ezert Kanadaba kerte a letelepedest.
Hol hasonlithato ez az ellatas a magyarok banasmodjaval szemben?
Az AVH valoban ugy volt gusztustalan, ahogy megalkottak es fenntartottak - ebben sem vitatkozunk...
De akkor azt is fogadd el, hogy akit most kibombaznak az otthonabol, az nem akarja megvarni a romok tetejen a kovetkezo bombazast. Az oroszok ugyesen megoldjak, hogy a polgari lakossagnak meg csak remenye se lehessen, hogy megussza a felulrol jovo "aldast" - szetbombaz voroskeresztes, ENSZ segely-konvojt, szetbombaz korhazakat, orvosokkal, apolokkal, gyerekekkel egyutt...
Tehat NEM Teged ohajtottalak megserteni, de gondold vegig, mi lett volna , ha akkor, amikor a magyarok szorultak ra a nemzetkozi segitsegre, es azt kaptak , amit kaptak (mindenhol a befogadast, elfogadast, munkat, letelepedest), es mi mit adunk a Gazdaallatnak koszonhetoen?
Ne mondd, hogy oldjak meg masok, mert ez olyan problema, ami mindenkit erint, nemcsak a magyarokat.
Ki volt az, aki mar a legelso , Merkel altal osszehivott targyalast bojkottalt tavaly? KIZAROLAG orban! MIndenki mas elment, probalt talalni megoldast a menekultkerdesre , kizarolag ez a kopcos szajkarates huzta ki magat a kozossegi dontesbol, annak a kozossegnek a munkajabol, ahova a magyarok onszantukbol leptek be, es ahonnan mindenkinel tobb penzt huznak le.

Szoval, ne haragudj, en meg mindig tartom magam ahhoz, hogy nem orban utja a megoldas, embertelensegbol jelesre vizsgazott ez a hiszterias elmebeteg.
Es ne haragudj, de en sehol sem voltam gunyos, plane nem szemelyeskedo Veled, mivel Te sem tetted. Ha valamit annak vettel, kerlek, jelezd,...
karma1
@nyanya001: Koszonom a jotanacsot, nem vettem magam eszre...:o)))))
Maskor is megkoszonom, ha szolsz...:o))))
teuton
@Bringás: Analfabeta idiotaval nem erdemes szobaallni. Ezt ismet bebizonyitottad magadrol, mert semmi ujat nem tudsz a mocskolodason kivül nyujtani, de azt is a net nevtelensegebe burkolva...
perfekt
@karma1: 11:57 re.Nekem egy gondom van a kommentjeiddel.Ha máséban nem érzékeled hogy Orbánt lehetőleg szarba mártva sértegeti-írhat az bármi szépet,az nem érdekes azt nem érted .De érdemileg erre a hszed re pontokban.1.)A két menekülő áradatot-sem időrendben-sem körülményekben,sem cselekedetileg nem lehet egy napon említeni.
,,,,,,,,,,,,,,, 2.)Számszerűen sem--ennélfogva velük való foglalkozást,/bánásmód/ emberi-ellátási gondjaikat nézve sem.
... 3)Soha nem írtam azt ,hogy Orbán útja -a Kánaán felé vezet,pedig engem azzal vádolni,hogy Orbán hívő lennék dőreség--mert egyáltalán nem kedvelem.
... 4)Kérdezed mivel bántottál meg?--írom :Idézlek,tegnap 22:26.hsz-ed ből."Nézd meg Steve Hawkingot-beszélni sem tud-az egész életét egy tolószékben tölti,és bárkinél okosabb.Igazi férfi,talán őt nem küldenétek a Tajgetoszra- már csak szolidaritásból sem.Fel tudjátok fogni,hogy azért mert tolókocsiba kényszerül,azért még EMBER"!Erre nem lehet azt mondanom--akinek nem inge, ne vegye magára---------- nem lehet.
perfekt
@nyanya001:12:00-re Visszaadtam a lájkodat-hogy legyen neked majd olyan komment után ,oda biggyesztened-ahol ízlésednek megfelelően folyik a szar.Nem a Dózsa paraszt felkelés volt a utolsó eleddig-hanem a mai nap mikor te felkeltél.
Előtte 11:50 re.@karma1: -nak küldött Mark Twain- mondására, annyit reagálok:Te soha nem kerülhetsz az idióták szintjére - vagy nagyon küzdelmes robottal , mert most még nagyon alatta vagy
nyanya001
@perfekt: Aranyos vagy nem csalódtam benned.
De jó ha tudod, ha a paraszt nem szarik, az " úr " nem eszik !
Hogy te mi alatt alatt vagy ? A Mariana árok hozzád képest
a föld legmagasabb csúcsa te kretén !
perfekt
@nyanya001:Ó szent együgyűség--De nagy kár, hogy apád paraszt volt,s te is az maradtál.
karma1
@perfekt: Kosz, hogy mindkettonket kioktattal a Nyanyaval - nem baj, megleszunk Nelkuled tan ezutan is.
Azt csak sajnalni tudom, hogy nem erzed, mit akartam mondani azzal, hogy Steve Hawking milyen ember: kerekesszekbe kenyszerulve is millioszorta tobbet er barmilyen filmsztarnal, hiressegnel, IQ-ban mindenkit ver... Ezert mondtam azt, hogy egy olyan agyatlan valaki, mint bringas, azt mondja, amit errol a szegeny kislanyrol, es a legrosszabbat kivanja neki , ez szamonmra azt jelenti, hogy elnek a kis Magyarorszagon a mai napon is olyan alakok, akik kulonbseget tesznek kerekesszekes, vagy eppen mas testi fogyatekkal elok es az egeszsegesek - foleg ferfiak - kozott, mert ez a hernyo (bringas) rasszista, nogyulolo es xenofob is. Te is bealltal mogeje, tehat most mar ne nagyon varj egyuttertest a kommentjeiddel. Pedig valaha nagyon jo voltal. Nem tudom, mi valtoztatott meg Teged, sajnalom.
perfekt
@karma1:21:35 re Eredetileg erre válaszolni sem akartam.Tükröt tartasz mindenki elé ,saját szemedben pedig a gerenda is elfér.
Egy kis kétszínűségért sem mégy a szomszédba" megleszünk Nélküled, tán ezután is." egészségetekre--hiszen össze vagytok nőve.Hsz-eket,kizárólag zsigeri gyűlöletből írsz-írtok.Mari néni lekvárjának kóstolásakor,mondjátok, finom -finom-de lehetne jobb is ha az a mocsok---------------itt +rengeteg ocsmány jelző/ Orbán eltakarodna.Ezt aztán lájkolják,elv-társaid hithű buzgalommal,harcolva a legjobb-komment címért.-Volt olyan hsz-ed ahol,összesen öt megszólaló volt-s neked már 11 jelölésed :)Olcsó népszerűség.
Látod azt sem tudtam magamról,hogy agyatlanul, hernyóként, rasszista,nőgyűlölő,xenofób /hahahaha /-ként bringás mögött vagyok.Ne haragudj--így megsérteni :)))--- hogy én második lennék.Ez fájt.annyira, hogy sírok a röhögéstől.
Meg is sértődtem.De közlöm veled-,hogy én soha nem azért írok,hogy kivívjam tetszésedet-vagy bárkiét is.A kutyámat nem érdekli-az,hogy ki mit mond-akkor, ha azok nagy része tele van frusztrált,menopauzás személyeskedésekkel-érdemleges tartalmak nélkül.
A változásomról:Én ezt aláírom-hiszen nem fiatalodok-ám mint eddig is, gyűjtöm a számomra új dolgokat persze változom--de ez ne zavarja-ítélőképességedet-én nem negatív irányba ,talán így szeretnéd,
Menj vissza a kályhához-ahol ezen az oldalon az első kommentem szövege van-és nézd a tiéidet-egész végig-tegnapi napig--talán megvilágosodsz.Október 5.18:51!
És kérlek, már erre se válaszolj-mert hsz-eid tudálékosságod-csapongásaid számodra ismeretlen témák magyarázataival, engem eddig sem érdekeltek.A szakításod engem nem zavar-az adjon-Istenre-megírtam a fogadj Istent.Sorry.Én mint embert, továbbra is tisztellek--a kommentjeidre reagáltam.
kukac50
Ezek is emberek úgy is kellene velük bánni! A Fidesz gyűlölet nagyon aljas és szégyellni való.
A Mi Magyarjainkkal is így bánnának külföldön ahogy a Magyarok a letelepedés elbírálását kérőkkel akkor az szégyene lenne minden országnak. Orbán már a szavazás után a gyűlölet keltő plakátjait letüntethetné mert ez minden érző ember szégyene.
Orbán Viktor ilyen sérült lánnyal is harcban áll?
karma1
@Mirabilis: Segitik ot a rokonai, baratai... Magyarorszagon egy kerekesszekes vagy egyedul el, vagy - altalaban - csak egyetlen csaladtaggal, barattal. Az meg nagyon keves a segitseghez.
Nem tudhatjuk, hogy ez a fiatal lany mennyire ertekes ember a csaladja szemeben - tudod, amikor a szuleink nagyon idosek lesznek, es bekerulnek valamilyen baj miatt a korhazba, akkor ok ott csak egy "Ketteske", egy nagyon oreg, gyenge, szannivalo valaki, akiket szinte csak muszajbol vesznek fel a korhazba, nem is gyogyitani.
De Neked, meg a csaladtagjainak ok az Edesapad, Edesanyad, akiket Te meg a csaladtagok kulonleges szeretettel vesznek korul, hiszen csak Ti ismeritek az O eletuket.
Honnan tudhatjuk, hogy ez a lany honnan jott, kik voltak a szulei, vagy mit tett O az eddigi eleteben?
Az ember kozossegi leny, es nem szabadna kizarnunk senkit sem a fogyatekossaga miatt egy kozossegbol. Az, hogy ez a lany milyen messzire jutott, az az O, es a csaladtagjainak az erdeme - oda kene figyelni ra. Valoszinu, Nemetorszagban meg is teszik majd.
A magyar tarsadalom ebben a pillanatban az embertelensegre van beallva, a mai vilagban csak az a sikeres, akire lazar "annyitiser" janos megmondja, mennyit is er. (Ebben a pillanatban pont annyit, amennyit sikerult osszelopkodnia ).
bence
@Eriksson: Hát neked nem az biztos !
koszpeko
@Bringás: Küllő agyú geci!A kurva anyádon röhögj amikor kis testvért csinálsz magadnak, ne egy beteg emberen te mocskos szemét kullancs.
karma1
@perfekt: "Bringás
Jó is hogy ott van!
Legalább a "menekülteknek" nem kell német nőket erőszakolniuk! Lesz hazai!
thumb_up replyVálasz error access_timetegnap, 07:49"

"perfekt
@nyanya001: 12:00-re Visszaadtam a lájkodat-hogy legyen neked majd olyan komment után ,oda biggyesztened-ahol ízlésednek megfelelően folyik a szar.Nem a Dózsa paraszt felkelés volt a utolsó eleddig-hanem a mai nap mikor te felkeltél.
Előtte 11:50 re.@karma1: -nak küldött Mark Twain- mondására, annyit reagálok:Te soha nem kerülhetsz az idióták szintjére - vagy nagyon küzdelmes robottal , mert most még nagyon alatta vagy
thumb_up2 replyVálasz error access_timetegnap, 15:17"

Es hasonlo kedves stilus... Nem fogom banni, ha torolsz a Facebook-os ismeroseid kozul is... Mondom: Te NEM voltal ilyen...
perfekt
@karma1: Most ez lett a fixa ideád-hogy egy tőlem teljesen-idegen embert "stílust" próbálsz a nyakamba varrni?Butaság.Én sem hasonlítottalak össze másokkal-én neked üzentem-a te hibáid a tiédek-az én hibáim az enyémek.És ezek párhuzamosak lehetnek-de precedens értékük nincs.Az ilyen hivatkozási alap,nem létezik,mert ami ruha máson lötyög-az én rajtam pedig patent-lehet.
A viselkedési normákról:Egy valamit most kiragadtál-hangsúlyozom-egy másik személyt-és engem próbálsz összevetni vele.@karma1: Fikció,most haragodban,mantrázol kicsit nekem-én nem tiltakozom-mert nem rólam szól.
Már ne is haragudj--de nekem nincs is fb-m így aztán tovább nőhet a bánatod, ezért sajnálom-- onnét nem tudlak törölni, nem is tom honnét vetted ezt?!
@karma1: Vagyok, aki voltam,s leszek aki vagyok.És amin változtatnom kell--azt mindég jó irányban igyekszem megtenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.