A színész szerint a magyar vezető számára a továbbiakban sokkal nehezebb lesz, hogy igazolja rendszerét.

Clooney megint beszólt Orbánnak

George Clooney megint üzent Orbán Viktornak – írja a Süddeutsche Zeitungra hivatkozva a Népszava.

A lap szerint bár a filmsztár azt mondja, hogy a világban rengeteg a gyűlölet és hatalmas a megosztottság, január 20-án, Joe Biden hatalomra lépésével sok minden meg fog változni. Így a magyar vezető számára sokkal nehezebb lesz, hogy igazolja rendszerét, hiszen jelen állás szerint élete végéig Magyarország első embere marad, de nem lesz könnyű számára autoriter hangon megszólalni, ha nem olyasvalaki lesz a Fehér Házban, aki a nép ellenségének nyilvánítja a sajtót. Sőt, ezt még terjeszti is.

Szóval Orbán onnantól kezdve nem hivatkozhat arra, hogy az USA is ugyanazt csinálja, mint ő.

(Népszava)

Cikk- és címlapkép: MTI/EPA/COMPIC/Kimmo Brandt

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
@Eladott Ország: Biden efftársad ukrajnai korrupciós ügyei miatt ne aggódj! Azokat is ide, ránk fogja hazudni! Nyilván kiválasztotta már Goodfriend efftársa "rátermett" utódját, aki majd "abszolválja a feladatot" és minden idekenendő mocskot "kézben tart"! Ti meg majd csápolhattok nekik! Lesz "híranyag" az Athina Híradó számára bőven!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ómió
Clooney efftárs komoly fertőzést kaphatott az anarcholiberális latrinán!
Qqberci
A csútkány már arra is büszke lehet, hogy Clooney egyáltalán tud róla...
fergeteg
Szarláda libicsökevény ne foglalkozzon már a magyarokkal.
Yeromos
@fergeteg: Mióta számít órbán Magyarnak?
kakambuki
Mi van haver? Nem megy a meló, vagy vénülsz és büdös lett hirtelen az egész. A legutóbbi filmedben sem villogtál már úgy mint egykoron, de talán még mindig jobban értesz a szakmádhoz mint a politikához. Igaz a (bele)pofázást elég jól megfizetik manapság és lehet hogy ez az oka a pálfordulásodnak? Tűnj el a színről nem áll ez jól neked, vagy menj orvoshoz hogy felvilágosítson arról hogy mégsem te vagy a világ telefaxa.
Gazella
Te ott a faszabukon olyan czako néven ...ostoba vagy!
A híres színész sokkal gazdagabb mint a nyamvadt dagadék!! Másik a színész pont valamelyik szervezetnek a szóvivője!! Agy marha czako!!
jesz
ez jóóó..két kávé, és italreklám közt beszól valami magyarnak...fel kellett olvasni, mindegy, hogy mit, a lényeg, hogy jól fizet...amúgy fingja sincs ki az, és hol van az az ország.
simmering73
Ezek az illiberális szarcsimbókok már egy színésztől is maguk alá hugyoznak?
Lepényleső
...pedig roppant egyszerű az igazolása,csak idéznie kell XIV.Lajos által állítólag mondottakat;
" L'État,c'est moi! " (Az állam én vagyok!)?
ómió
@Horizont: Ti az Oscar-díjas anarcholiburnyák internácikat cumizzátok, mi meg ellenkezőleg! Ennyi!
ómió
@Horizont: Vicces a valóság? Akkor jó röhögést!
Eladott Ország
@Lepényleső: tegnap 21:05☻ Orbán: én vagyok a törvény és engem leváltani nem lehet. Egy Úr van aki pontot fog tenni a hatalmad végére, és az az ÚRISTEN, akiből egy van, akit lehet utánozni, de senki nem léphet a helyébe. Paraszt Isten nincs, csak Úristen! Az Orbáni logika a haza én vagyok! Remélem hamarosan nem úgy fütyülnek ahogy te táncolsz, hanem úgy táncolsz, ahogy mi fütyülünk. Nyugodtan mutogass kézjelekkel Brüsszelben is, ismernek, tudják hogy kanállal eszed a rántotthúst is. Állítólag XIV Lajos mondta, hogy az állam én vagyok, de nem igaz, Voltaire írta ezt Lajosról, és aki utána, később mondta az Napóleon volt. Hol vagy te tőle? Vagy te is uralni akarod egész Európát és minden trónra családtagot akarsz ültetni? De lásd Napóleon is elbukott, a ruszkik és az angolok őt is szarrá verték, ja és neki még hadserege is volt, ami neked nincsen. Viszont a méretetek egyforma, kicsi. Orbán sem mondta azt állam én vagyok csak törvénybe íratta.
Miért ne tehetnék meg akármit! Bebetonoztam a hatalmamat elfoglaltam a sajtót, alkotmánybíróságot, ügyészséget, rendőrséget.
scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/127582732_1760749730793439_2424231010444337236_o.jpg?_nc_cat=102&ccb=2&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=-0Q8xdcetGQAX94ZqU2&_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&oh=d8aff7676648fba9c31a913b5ffe8632&oe=6002F79B
lenolaj.hu/2020/09/01/ki-mondta-letat-cest-moi-az-allam-en-vagyok/?fbclid=IwAR3Prh5PtFIBHT0UCFRfBjOMeA5RowgOADzhWTafQ0FWFv-f-SZ8Qc70NKU
Itt egy változat a XIV. Lajos-féle verzióban a hívőknek.
scontent-ams4-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/128156297_1763082687226810_4006449647981299812_o.jpg?_nc_cat=108&ccb=2&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=1THYSMYlsO0AX-rwHaF&_nc_ht=scontent-ams4-1.xx&oh=5bfba8afca95424536944aed848799df&oe=6006B898
kokopelli
..majd a csuti Texas Ranger komája jól megmondja a Clooney-nak!!...vagy együtt fognak röhögni?
@Eladott Ország: mi a f@ß köze van a Szarjártónak az USA-Ukrajna dologhoz?
pécsi
@Eladott Ország:El kell menni szavazni. Aki a legtöbb szavazatot kapja, azt akarja a nép vezetőnek! Ennyire egyszerű! Ez a demokrácia.
namihami
Szegény Clooney, a Viktor meg a saneszai megharagudtak rá. Így talán már a karrierjének is vége lesz. Belekötni egy ilyen világhírhedt nagyemberbe, mint a Mi Viktorunk? És csak úgy?
Jobb lesz neked, ha eze után inkább visszavonulsz, mielőtt a Viktor végképp a süllyesztőbe juttat. Hiszen mi az egy ekkora géniusznak?
csak úgy....
@pécsi: +a krumpliért/pénzért fideszre szavazó cigányok és a külhoni,szintén pénzért a fideszre szavazók! :) ez neked a demokrácia !
justhpeter
@durbincs: Látom a Jézuska nem hozott a gyógyszeredből, különben észrevetted, hogy én ehhez a témához nem is szóltam hozzá. Viszont az nagy baj, ha már a Jézuska is reménytelennek látja a helyzetedet.
moareka
Előbújtak a határmenti "alagútból" a fityiszes trolllok, vagy felemelték a bérüket? Clooney egy nagyszerű színész és humánus ember...
SystemError
Hogy szopatja szisztematikusan Orbánt... Juci is alig várja már, hogy ezt tegye vele!
ómió
@Eladott Ország: Biden efftársad ukrajnai korrupciós ügyei miatt ne aggódj! Azokat is ide, ránk fogja hazudni! Nyilván kiválasztotta már Goodfriend efftársa "rátermett" utódját, aki majd "abszolválja a feladatot" és minden idekenendő mocskot "kézben tart"! Ti meg majd csápolhattok nekik! Lesz "híranyag" az Athina Híradó számára bőven!
SystemError
@durbincs: Hírhamisító patkány, gyerek tudja már, hogy milyen fostos geci munkád van? Apa mivel foglalkozol? Hírhamisító fidesz csicska vagyok fiam!:)
kokopelli
Azt már nem közölték a Fityiszesekkel,hogy a Clooney felesége már a születéséből kifolyólag is megvehetné a fél
Belvárost! Azután feltúrná olajat keresve,és bocsánatot kérne,hogy nem talát! "Mivel is tartozom?"-kérdezné! (;-)))
...mert a Szaudik megtehetnék,ha a "csutit" megfizetnék!
kokopelli
@Szeparepa2: ...ne bántsd őket!Először írnak,és csak azután nézik meg,hogy kit sértegettek!A Clooney felesége
született szaudi hercegnő iszonyatos családi vagyonnal! Azt hiszem,hogy annál több csak számtanpéldában talál-
ható! Mindezek ellenére van szakmája és dolgozik is az USA-ban!...nem úgy mint a saját lábon álló Orbán csaj! (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.