Brutális részletek derültek ki. 

Megerőszakolják és megölik az ukrán nőket az orosz katonák

Az orosz katonák által megerőszakolt ukrán nőkről az utóbbi időben többször is írt a nemzetközi és hazai sajtó egyaránt, most azonban a BBC riporterei egy feltáró cikkben első kézből származó tanúvallomásokkal és bizonyítékokkal támasztották alá, hogy az ukrán területeket megszálló orosz katonák valóban elkövettek sorozatos nemi erőszakot számos ukrán nőn.

A BBC-nek több Kijev mellett élő asszony is nyilatkozott az átélt borzalmakról. Egyikük elmondta, hogy március 7-én otthon tartózkodott a férjével, amikor egy katona rontott rájuk. A nőre fegyvert fogtak és elvitte egy közeli házba. A katona ráparancsolt a nőre, hogy vegye le a ruháját, különben lelövi, majd brutálisan megerőszakolta.

A BBC riporterei egy másik hátborzongató történetre is fényt derítettek. Egy másik nőt a szomszédok állítása szerint ugyanaz a férfi erőszakolt és gyilkolt meg, mint aki az előző rémtettet is elkövette. Az áldozatot elhurcolták otthonából, és egy közeli, üres házban tartották fogva. Miután megerőszakolták, elvágták a torkát, és elvérzett. A BBC cikkében megemlítik, hogy a hálószobában található matracot még az ő látogatásukkor is vérfoltok fedték be. A nőt a ház kertjében temették el. Egy nappal a BBC riportereinek látogatása után a rendőrség exhumálta a holttestet, amire meztelenül, hosszú vágásokkal a nyakán bukkantak.

Az ukrán emberi jogi ombudsman, Ljudmjla Deniszova szerint ugyanis sajnos egyre több ilyen esetet dokumentálnak az országban. Mint mondta, körülbelül huszonöt 14 és 24 év közötti lányt és nőt erőszakoltak meg egy bukai ház pincéjében, akik közül most kilencen terhesek.

Forrás: 168.hu

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yeromos
@ómió: Az oroszok nem azok ártatlan bárányok, mindíg is azok voltak 1945, 1956, és ennek ellenére van olyan büdös kommunista hazaáruló aki velük szimpatizál. pl. TE
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ómió
Egyfajta "keleti hagyomány", vagy csak így kell hazudni?
kereső
barbár, állatok. Ezek nem érdemlik az "ember" nevet. De az sem, aki védi őket.
Yeromos
@ómió: Az oroszok nem azok ártatlan bárányok, mindíg is azok voltak 1945, 1956, és ennek ellenére van olyan büdös kommunista hazaáruló aki velük szimpatizál. pl. TE
Csizmás Kond
...ugyanezt mondta egy ukrán nő amikor átjött ide, de ő az ukrán katonákat nevezte erőszakolóknak...
relatív
Az ' angol tudósok ' /tudósítók elhíresültek igazmondásukról, és a ruszofóbiájuk, sem ismeretlen. Nem mennek a szomszédba egy jó kis média-PC kedvéért, így most IS kiélik ' hozzáértésüket ' !
justhpeter
Orbán semmi ilyesmiről nem tud, hiszen neki Putyin erről nem beszélt.
namihami
Nem rosszak ezek az orosz gyerekek, csupán nem akarnak kijönni a gyakorlatból. És, hiába az elmélet, mégis a gyakorlat az igazi!
Csizmás Kond
@Horizont: ...neked most a kipcsakok kezdtek tetszeni ?
kereső
Franciaország katonai/rendőri bűnügyi szakértőket küld Ukrajnába- mozgó laborokkal, amelyek dns azonositásra is alkalmasak. Az ezekben a laborokban elvégzett vizsgálatok képezik majd az alapját a háborús bűncselekmények miatt kezdeményezendő felelősségre vonásoknak.
Németh István
A nagyon nem vicc meg az, hogy az ukrán katonák csinálják ezt, mi több ezer Eu-t is kérnek azért, hogy a határon átengedjék akár az ukrán vagy az ukrán-orosz nőket lányokat! Az aljasság netovábbja mind ez! DE ezt a moslék ukrán csepű-rágók nem említik! a moslék hazudozósok a makí-zay ezeknek akar nyalni! meg áll az ész!
percsi
Nem értem, hogy a fenébe lehet mocskos gazembereket védeni? Miért az ukránok, és az oroszok miért nem?
Ezt az aljasságot is elnézitek az oroszoknak azért, mert vitya az ő talpát nyaldossa?
Ez az eset párton kívüli aljasságról szól.
Az oroszok nem csak most lettek híresek, 56-ban a magyar nőket is megerőszakolták. Mamám és anyám is mesélte, hogy a fiatal nők banyának öltöztek, és bujkálniuk kellett az orosz katonák elől. Ha elkapták őket, akkor nem volt menekvés, a férfit szétverték, és közben néznie kellett, mit művelnek a lányával-feleségével akár az anyjával.
Sajnos amikor lehetőség adódik arra, hogy büntetlenül megússzák a mocskos tetteiket, meg is teszik az állatok, mindegy hogy milyen nemzetiségű. Erőszakolnak, gyilkolnak, fosztogatnak, rabolnak! Az orosz katonák zsákszámra küldik haza az elrabolt szajrét. Sok gané ezért ment ukránjába, élvezni az életet!
Ha ide jönnének, akkor sem lenne másképp :(
ómió
@Yeromos: Az Ukrán Frontot élvezted ki 45-ben, vagy inkább az 56-ban a tetübolsi bandád (akit most éppen rám hazudnál) által "bekéretett légióból" választottad ki magadnak a kedvenc ukrán különítményedet, hogy így meleg szarig nyalsz be nekik!? Ennyire "ízletesek"? Ha meg "büdös kommunista hazaárulókat" látnál, ott nézz körül, ahol "jeles alkalmaitokkor" a "szent bolsi zsoltár" Internacionálétokat harsogjátok! Az ott mind az lesz - veled együtt! Még, ha másokra hazudnád is saját mocsokbolsi egótokat!
kereső
Itt is vannak néhányan, meg a magyar kormány, aki azokat védi, akik putyin megbizásából és felhatalmazásával , miután megerőszakolták csoportosan 14 éves kislányt, meggyilkoják , a testére meg felirják:"náci qrva". Mennyire kell ehhez NEM embernek lenni? Mennyire kell ehhez NEM kereszténynek lenni? Mennyire kell ehhez NEM "konzervativnak" lenni?
Ennyire, mint a fideSS=orbán viktor&Co. bayer, bencsik, lánczi...és a többiek, élükön druzsba külügyminiszterünkkel.
És ezzel a hatalommal akar együttműködni a parlamentbe jutott ellenzék. Na, akkor belőlük sem kérek.
szép új világ
Szemet - szemért, fogat - fogért alapon küldjük ki Ukrajnába Józsit - az ereszcsatorna akrobatánkat! Az majd úgy megb@ssza a ruszki bakákat, hogy elmegy a kedvük az erőszakolástól!
Yeromos
@ómió: Ha elgurult vagy elfogyott a gyógyszered, próbálj szerezni főnöködtől.
Németh István
@percsi: Akik az anyádat megerőszakolták ukrán -oroszok voltak a nagy Szajúz a II. urán front katonái! De nem 56-ban, hanem a háború alatt! Nem kell a hülye duma! Magam voltam az Akácfa utcában amikor egy idősebb hölgy a bevásárló kosarából, benzines palackot dobott az ott álló harckocsira; mondván > engem és alányomat is ti erőszakoltátok meg mocskos ... Aztán nem robbant be a benzines palack mert nem volt a kilógó rongy meggyújtva, vagy elaludt a katonák meg 20 év körüli fiatalok voltak és röhögni fogsz ukránok voltak - mondták is, hogy Kijevből vezényelték ide őket!! de úgy tudták Szueznél vannak mert oda lettek eredetileg vezényelve! Az ukránok aljas vezetői pedig azt a taktikát választották amit a gyurcsány -bajnai eladni az ország értékeit és a suskából meggazdagodva kiváltságokat biztosítani maguknak, miként a soros is teszi, a maffia hátterével! Tanulj meg gondolkozni!@percsi: Nagyon hülye vagy ha beveszed a moslékok dumáját! ÉS aljas szemét ha még terjeszted is!
ómió
@Yeromos: Attól, hogy te úgy szoktad, ne nekem ajánld az "innovációdat"!
Yeromos
@ómió: Te tisztába vagy az innováció szó jelentésével? Figyelmedbe ajánlom Joseph Alois Schumpeter, munkáját Ő határozta meg az innovációs elmélet alapjait.
ómió
@Yeromos: Ha kételyeid vannak a jelentésével kapcsolatban, olvasgasd!
csipetke
Valamelyik híradóban volt szó arról is,hogy egy orosz katona egy csecsemőt erőszakolt meg,és még videóra is vette,amit feltöltött,vagy elküldött a katonatársainak. Innen került ki aztán sok helyre. Ez a f@szi sok nőt is megerőszakolt, de ezt legalább elfogták. Én halálrakínoznám. Arról nem esett szó,hogy a csecsemő életbe maradt-e. Ez egy barbár horda,akiket minél előbb meg kell állítani. De hogy putyint még senkinek nem sikerült likvidálni,ez érdekes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.