Orbán Viktor arról beszélt a kötcsei pikniken, hogy 2034-ig tervezi a saját kormányzását – tudta meg a Telex a találkozó

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
A helyes cím:
Orbán elárulta, hogy meddig tervezi kirabolni Magyarországot.
kereső
SZERZŐ: MARIKA NÉNI
"Szerbusztok.. !
Kötcsén megint összeült a maffia. gondolom megbeszélték a leosztásos dógokat, meg hogy idén ki kap többet, ki kevesebbet.. Na persze a talpnyalók is megjelentek.. olyan gőggel vonultak a susnyásba hogy le a kalappal.. kicsit úgy tűnt mint ha az ország sorsa csak kétszáz emberre tartozna, a többi milliók meg kénytelen kelletlen majd úgy él, ahogy megkívánja a maffia..
ilyen vonulás talán horthy idején vót.. csak ezek a szarháziak még nem tüntetgetik ki egymást mindenféle összelopott címmel..
ahogy látom az ereszjáró jóskát is visszaültetik a padsorba.. mer itt most a lóvé a lényeg, asztat meg majd az Isten úgy is megbocsássa hogy husz meglett férfivel törte a házasságot, a brüsszeli éccakában...
de vajon hány év köll majd ahhoz, mire az ezer ügyész kibogozza azt a rengeteg mocskot amit ezek a mocskos, hazug, képmutató szarháziak teremtettek.. ?
Na csak egy kérdés a végére... csak mert láttam mariskánk is megszólalt a bátyuska pancsolása ügyében.. ha ezt a gyurcsány csinálta vóna.. akkor is hallgatnának mint szar a gazban?
és akkor kérdem én a tisztelt ellenzéket: a lölő csónakja, az augusztus 20,-án tartott rablópiknik... stb.. miért nem elé, hogy utcára vigyék a népet? Vagy ezek ellen akarnak házon belül vitatkozni? ahha... és meddig? még 13 évig? vak fekete legyen a kormányos, ha ezek nem ugyanabból a tálból cseresznyéznek... tisztelet a NAGYON egy-két kivételnek...
a fotón a kolumbiai kartell vezetője, és hű puskatöltögetője látható..
marika.."
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 15:00 ☻ Ezt is a kolostorgecinek lehet megköszönni! Ez sajnos a kurva nagy igazság!
twitter.com/i/status/1698629039957606696
kereső
@Horizont: Nem tudom mennyi a fizu, de hogy nap-nap után 24 órában itt eszi a fene a baromságaival, nem jelenthet mást- mint, azt hogy fizut kap ezért.
gina
Tervezni lehet, de hogy elöbb a fübe hatapsz te retkes zsiros cigány az is biztos,,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.