Hiába ajánlott neki 12 milliós szerződést a Magyar Úszó Szövetség, Hosszú Katinka szerdán ezt összetépte sajtótájékoztatóján. Mint elmondta, nem pénzt akar, hanem a felkészülés kedvezőbb feltételeit, így azt jobb, ha az úszókra fordítják.

Hosszúnak azért sem kellett a szerződés, mert azt a 2017-es úszó vb promóciójához kötötték volna, így szerinte nem a teljesítményét akarták értékelni vele.

Hosszú Katinka összetépte a 12 milliós szerződését

Az viszont – a pletykákkal ellentétben – fel sem merült az úszónőben, hogy ne magyar, hanem amerikai színekben induljon a riói olimpián. 

Hosszú azt is elmondta: a jelenlegi helyzetben nem tud együttműködni Kiss László szövetségi kapitánnyal, olimpiai felkészülését csakis férjével és személyi edzőjével, Shane Tusuppal tudja elképzelni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hánynom kell a többi portálon bégető CÖF-kák mocskolódó hozzászólásaitól. MInden irigykedőnek figyelmébe ajánlom, hogy vesse össze a foci nevű izére költött milliárdokat! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Hánynom kell a többi portálon bégető CÖF-kák mocskolódó hozzászólásaitól. MInden irigykedőnek figyelmébe ajánlom, hogy vesse össze a foci nevű izére költött milliárdokat! =))
christike
Ez mit jelent ?! Valaki kifejtené? Magyarország színeiben,de nem az úszószöv.tagjaként , nem aláírva a szerződést ?! - nemértek hozzá!Nem is helyeslem ezt a dacos-dühös elintézési módot, de mint írtam nem vagyok képben.
christike
@RonaGyuri: egy portálon elkezdtem én is , aztán átjöttem ide , némelyik minősíthetetlen !
nezelodo
A "dacos-dühös elintézési módot" lehet, hogy azért volt kénytelen választani a sportoló, mert néhány éve így mennek a dolgok kormányszinten is, megoldáskeresés, vagy észérvek nem láthatók, sőt még magyarázat sem a költségeket álló adófizetők felé.
christike
@nezelodo: értem! elég szomorú , egy világklasszisnak nem ez lenne a fő gondja , hanem a felkészülés ! Remélem megegyeznek!
Strong
...pedig létezik az a pénz, amitől valakinek korpás a haja...
lampa laz
Tök igaza van, mert Ő már bebizonyította, hogy világklasszis, így meg is érdemelné, hogy a felkészüléséhez minden támogatást és feltételt megadjanak neki. Az úszó vb-n sem fürödni fog a medencében, hanem a tőle levárható eredményeket fogja produkálni.

Elismerésem a bátorságáért, hogy nemcsak a vízben, de a száraz talajon is megállja a
helyét.
A vezérnek meg javaslom, hogy tanuljon meg úszni, akkor talán erre a sportra is több pénzt áldoz nemcsak a kuszalábú focistáira.
coni
Ha több ilyen magyar lenne, és itt nem a sportsikerei gondolok hanem, hogy kiáll társaiért, sokkal jobban mennének a dolgok.
A sportszövetség forgatókönyve ráillik az egész jelenlegi rendszerre. A teljesítmény nem számít csak hogy valaki (elvei ellenére is) hajlandó beállni a kórusba.
sokanvagyunk
Szerintem eredményei után jár neki a felkészülési támogatás - külön szerződésben feltéteket beépíteni abba... - szóval nem csodálom, hogy összetépte.
JAJMÁR
"Mint elmondta, nem pénzt akar, hanem a felkészülés kedvezőbb feltételeit, így azt jobb, ha az úszókra fordítják." - Hoppá! Hosszú Katinka jó versenyző, minden téren :)
nezelodo
@christike: Alighanem mégsem érted. Ezekkel megegyezni nem lehet, csak meghajolni előttük, vagy ha elhiszi, hogy megegyeztek, úgyis átverik, akárcsak a választóikat, számtalanszor. (Lásd, pl. Norvég Alap, MANYUP, rezsicsökkentés, devizahitel, minimálbér adója, bank és telefonadó, és sorolható a végtelenségig).
Hogy egy példát hozzak, a régmúltból, a harmincas években egy választáskor Veszprémben azt ígérte a jelölt, (egy egyházi méltóság), ha megválasztják lesz vasútállomása Veszprémnek. Megválasztották. Hamarosan elhelyezték a táblát a jutaspusztai vasútállomáson: "Veszprém-külső". A különbség, hogy most regnáló társaság már a formaságra sem ad.
Január
Érdemes elolvasni az indexen a teljes cikket a témában!

Összes elismerésem Hosszú Katinkának.
verum
Karakán, egyenes és bátor.
Sok ilyen kellene ebbe a megalkuvó, konfliktust kerülni akaró alapvetően gyáva országban.
egyvandor
Tisztelem azokat akik hajlandóak a hatalmi nyomásnak ellenállni. Gorbán bevált módszere akit lehet megvesz, megzsarol, leamortizál, lecsukat.
Sajnos nem sokak tudnak ellen álni a rafkós suttyók nyomásának. A többségnek van az a pénz amiért korpás tud lenni a haja.
Gorbán nertársai mindenkit maguk alá akarnak gyűrni. Normál ember számára soha el nem érhető összegekért sameszok rá ülnek az értéket hozó termelő emberek nyakára. A sikereket Gorbán által vezetett maffiapárt hatalmának fennmaradásának céljaira használják fel.
egyvandor
A cöfögőnertársak egy senki ákosnak az ötvenmillió támogatást jogosnak, sőt kötelezőnek tartanak. Egy világbajnoknak seggnyalásos szerződés ellenében elvárják hogy tízmillióval megvásárolható legyen!
Gorbán suttyó rendszere hová züllesztette ezt az országot?
egyvandor
@JAJMÁR: Szerintem is nagyon frappánsan, célba találóan nyilatkozott.
Persze a suttyókról ez is le fog pattanni. Majd kitalálják hogy lehet lejáratni.
szaboria1
Neki nem a pénz kell hanem , hogy pl legyen öltözője, gyúrója és ami FELKÉSZÜLÉSHEZ ELENGEDHETETLEN.
wagabund
aszonta gyárfás, hogy mindent megkap a vijlágnajnoknő... akkor itt az idő, és gyárfást kellene kitessékelni a hivatalából...már nagyon fáradt lehet, látszik rajta igencsak...

...addig míg nem okoz nagyobb veszteséget...
wagabund
most nézem a híreket, kik is járatják le Hosszút...ezek csak ehhez értenek.

Katinka! ezekkel ne bocsájtkozz vitába...még beszélgetésbe sem...sőt, kerüld a szemkontaktot is...
nyugalom kell a felkészüléshez... ezektől nem lesz...
vadnarancs
Jó Fityiszes szokás szerint akit kell, azt lefizetjük, csak üljön el a balhé. Pechükre ez egy "tökös" lány és nem kért e kenőpénzből. Az meg végképpen gusztustalan, hogy még ők akartak feltételeket szabni a júdáspénz mellé. Gusztustalan férgek gyülekezete, akik egy szóval is védik ezeket a férgeket, azok sem különbek náluk!
Hellcat
Hírcsárda:
"Szepesi Nikinek könnyebb volt betömni a száját..." - bosszankodott Gyárfás Tamás Hosszú Katinka sajtótájékoztatója után.
:D :D :D
lampa laz
@wagabund: nem ártana neki a leváltás, mert már olyan régóta poshad ott, hogy a békanyál is belepte az agyát.
Ja, azt a nemzetimagyar puliját is vigye magával.
Főlökött
He He

Ez az az állapot, amikor a fagyi visszanyal. Most visszakapják kamatostul, amit annó műveltek Shane Tusuppal és Hosszú Katinkával, leírták Őket teljesen. Ott rúgtak beléjük, ahol tudtak.
Most pedig már más a felállás. Az a 12 misi, aprópénz, 1., a focira költöttek fényében, 2., amit Katinka összenyert a világcsúcsokkal és aranyakkal, a nemzetközi szintéren.
sentinel216
Ha nem köll neki a 12 milka, több marad a puha gerinc, nemzeti dalnok ákoska kiengesztelésére. Belevaló csaj a Katinka. Tudtára adta, a g..ciknek, hogy nem magának kér alamizsnát, hanem a sportág nagyobb megbecsüléséért harcol. Ez ne legyen nagyobb, mint az EB - re nagy nehezen kijutó botlábúaké. Ha oda jut ország szerte fűtött pálya - sőt Romániába is -, akkor a világversenyekről aranyakat kosárszámra haza hozó úszóknak is legyen méltó megbecsülésük. Hajrá Katinka!
namihami
Ebben a nőben egymagában több gerinc van, mint a teljes Fideszben és szavazótáborában együttvéve.
Bár tudom, hogy a Fidesz-nulla az közösségformáló erő.
Katinka KÖSZ!!!
wagabund
a rádióban most beszél gyárfás...
...Katinka...el kell húzni innen...csak szólok.
volvós
@Hellcat: 15:30

Ja, igen, csak Szepesi Niki erkölcsileg megkérdöjelezhetö.
És hogy mivel tömték be a száját, azt is tudjuk !!
Az útszéli qrvák erröl többet tudnak mesélni...:-)))
wagabund
aszongya Katinka, fel sem merült benne, hogy amerikai színekben iduljon...ez nagyon szép, tiszteletre méltó hazafias jellemre vall!

hallva a gyárfás interjút, javaslom átgondolni...
kutyahűség
Jó csaj, le a kalappal előtte! Csak így tovább, Katus, és sz_rj a fejükre. Azt érdemlik, ahogyan bánnak a magyar úszósporttal meg veled.
Lepényleső
Az elkövetkező olimpián,ha valóban színeinkben fog versenyezni,akkor,és addig érdekes
dolgok fognak történni,de mi nemigen értesülünk róla.
mariaberta
Mert Hosszú Katinka nem Ákos. És sokkal nagyobb teljesítmény az övé,annak ellenére kedves Ákos, hogy Katinka NŐ

2
lampa laz
Még nemzetes vezérünk Herendi nászajándékáért sem adta el a becsületét.
Ő tudja, hogy csak annak van igazi értéke amiért "megdolgozik" az ember és nem annak amit egyesek lába alá tolnak, hogy meg tudjanak rajt állni. Ez "szerény" politikusainkra nem jellemző, ők inkább kihúzni szeretik ezt mások alól.
gazdag dezső
Emberek nem kell itt nagyon meglepődni ám ,mert ilyenek mennek itt az országban mindenütt.Csak a lenyúlások!A kisemberek pénzéből építenek fel sokan maguknak hatalmas gazdagságot!!
coni
Hosszú Katinka azt mondta, hogy nem pénzt akar, hanem, hogy az úszóknak biztosítsa az úszószövetség amit a világ többi részén normális. Masszőr, öltöző, mozgáselemző szoftver stb..
Ami nélkül nem lehet ezen a szinten eredményeket elérni.
A mai Egyenes Beszédben Gyárfás elmesélte az összes családi anekdotáját a dédapjáig bezárólag, de az nem derült ki, hogy miért nem biztosítja az úszószövetség már régóta!!! azokat a feltételeket amiről minden szakembernek evidens hogy nélkülözhetetlen és Hosszúnak cserébe miért kötelező promócióznia, ha már júniusban megbeszélték hogy nem vesz részt a reklámfilmben? Csak annyit mondott Gyárfás, hogy rengeteg pénzt kapnak sponzoroktól és az államtól, de hogy akkor egy öltözőről miért kell évekig egyeztetni nem mondta. Kálmán egyetlen kérdésére nem kapott választ, de ez nem zavarta.
F_Viktor
@coni: Igen, s Gyárfás nem felejti el soha mi van a szerződésében, minden nap eleget tesz a benne leírtakkal, minden alkalommal egy-egy nyelvest nyom Orbán ánuszára, mikor megemlíti, hogy húúú de sok pénzt kapnak az úszók a miniszterelnöktől.
hol
Hosszú Katinka, emelem kalapom előtted!
Hős vagy... hős lettél!
Le akarták nyúlni, fel akarták használni a teljesítményed a nagyurak, de te nem hagyod...
Bár csak több hozzád hasonló ember lenne ebben az országban - aki ki meri mondani! -, mert akkor nem itt tartanánk.
Mert hol tartunk?
Európa szívében diktatúrában élünk. Olyan emberek diktatúrájában, akiknek semmijük nincs, mert MINDENT másoktól vesznek el, és akiknek csak egy dologra van tehetségük: a rosszra, és akik gátlástalanul igáznak le egy egész népet, a saját népüket).

Hosszú Katinka, te HŐS vagy, az igazi, és nem csak egy mondvacsinált!

Csak egyet kérek tőled, csak egyet kívánok neked: Bármi is történjen ezután, te csak maradj, aki voltál? Jó!!! Jó ember, jó sportoló. Jó családtag.

NEMES.
Ebben az országban már semmi nemes sincs. Módszeresen ölték ki, próbálják meg kiölni belőlünk, belőled. - ne hagyd magad!!!
Te jó vagy.
Minta lettél.
Követni a jót... azt a kicsi (NAGY!) jót, amit te megmutattál, és ami mellett kitartsz.
Tudod, már az sem érdekes, hogy milyen világcsúcsot döntesz meg, mert már megdöntötted a legnagyobbat - egy emberként felvállaltad, és kiálltál a hatalmi gépezet ellen.

Észak--Korea.
Ez vár ránk!
Az embereket próbálják elbutítani -az oktatási rendszerrel.
Az embereket próbálják betegen tartani, és hagyják idő előtt meghalni.
Az embereket a mesterségesen alacsony bérszinttartással ellehetetleníteni, kiszolgáltatottá tenni.
Alapjaiban rendítik meg, tesznek tönkre egy egész nemzetet az élvhajhász, hatalom ittas nagyurak.

Jó látni téged!
És tudod mi van?
Nem tudnak mit kezdeni veled, mert te egyedül olyan kézzelfogható valós teljesítményt raktál le az asztalra, amit ők együttvéve sem tudnak lerakni soha!

.
kkalman
Egy fecske nem csinál nyarat! Sajnos. Katinka most beintett az úszószövetségnek, a kormánynak. Ez nem baj! A baj az, hogy akiknek beintett, nem is érzékelik, hogy valaki beintett nekik.
Desischado
@hol: Mindent leírtál, csak annyit tennék hozzá, hogy szép volt ez a gerincesség, amivel Katinka kiállt. De annyit azért hadd jegyezek, meg hogy neki van biztos anyagi háttere, és lehetősége is, hogy elmenjen, ha akar. Sokan ezt nem tehetik meg. Képezljétek el, ha egy közhivatalnok, egy ápoló, vagy egy közmunkás szónokolna arról hogy ő nem csinál meg valamit, és bírálja a rendszert, akkor azt a keveset is elveszítené, ami ebben az esetben a megélhetés, vagy túlélés. Amíg az emberek ki vannak szolgáltatva, addig sajnos, itt nem lesz érdemi változtatás. Ezzel együtt őszinte elismerésem Katinkának! Karakán, és tisztességes nő, ai nem adta el magát!
wagabund
ezekután remélem gyárfást nem kérik fel díjátadásra(sem)...azt méginkább remélem, hogy Katinka nem fog kezet ezzel a nagyképű emberrel...
nezelodo
Lehet, hogy néhányan talán most értik meg Orbán fenyegetőzését az egészpályás letámadás kilátásba helyezéséről? Alighanem a publikum szövegértésével baj van, mert még most sem fogják fel mi történik velünk és körülöttünk. Visszamentünk az időben pár évtizedet, "aki nincs velünk, az ellenünk van" , vagy a "kritika veszélyes fegyver" jelszó kiadásához.
Macskaszem
Szemét dolog, hogy ebbe a dupla nulla fociba pumpálják a százmilliárdokat, aki meg más sportágban rendre világszínvonalon teljesít, annak alapvető feltételeket nem biztosítanak. Hogy egy klasszikust idézzek:"ami jár, az jár". Ne hagyd magad Katinka!
F_Viktor
Természetesen Gyárfás, mint jófityeszes azonnal visszatámad, mellébeszél:
24.hu/sport/2016/01/06/gyarfas-eppen-hosszu-katinka-mond-nemet/

"Az elnök nehezményezte, hogy 2013-ban még önzetlenül részt vett a kampányokban az úszónő, de azóta folyamatosan megromlott a kapcsolatuk. Elmesélte, hogy még nyáron arra kérte, hogy vegyen részt a világbajnokság felvezetésének a kampányfilmjében, amiben többek között Kásás Tamás és Gyurta Dániel is szerepel.

„Két nappal a forgatás előtt felhívott Amerikából, és azt mondta, hogy ennek ára van, mondott egy összeget, én pedig mondtam, hogy akkor ennyi volt a beszélgetés, köszönjük, nem kérjük" "

www.atv.hu/belfold/20160106-gyarfas-tamas-az-atv-ben-valaszolt-hosszu-katinka-vadjaira
Pestilence
Gondolták, hogy majd a kormányrendezvényeken biodiszletként fog tapsolni a nagyvezérnek, mint egyesek. Hát azt hiszem, ez nem fog összejönni.
wagabund
Nakérem...elindult a lejárató-kampány...találtak olyan megmodó embert, aki szerint Hosszúnak illene a saját vagyonából felkészülni...
...Katinka még csak nem is sejti, hogy mi lesz, ha ezek beindulnak, és elkezdik ekézni...
kár volt elmondania,-(hónapokkal ezelőtt),- mit tervez az olimpia után..nos nem itthon képzelte a doktoriját, a gyerekszülést, és a vállalkozását...
...tehát nem véletlen ez a 2017-es reklámszerződés időpontja-időtartama...széttépte, tehát innentől kezdve feketeseggű lett...

Hajrá Hosszú!
coni
Beindult a legmocskosabb gépezet az ellen az ember ellen aki az itthoni körülmények ellenére!!! világhírt szerzett az országának. Most látszik, hogy zseniális magyarjaink miért csak külföldön tudnak érvényesülni.
mariaberta
Olvasom az újságot, és nem tudom, Hosszú Katinka továbbra is az úszással foglalkozik, vagy politikusnak áll?
coni
@mariaberta: nyilván szívesebben úszna...
Csizmás Kond
Ez már üzlet nem sport. Katica elért egy olyan sínre ahol már ő oszthatja a lapokat. Ő mondta, hogy ötvöznie kellett az üzleti tudását a sport teljesítményével hogy ki tudja harcolni magának azt amit elért.
Szerintem van esze és ha most nem tud egy valami olyan posztot kiharcolni magának amit szeretne még sokáig kéne csapkodja a vizet.
nemjoezigy
Sok idő eltelt már e háborúskodásban, de úgy gondolom, hogy nem csak mi 'semleges' állampolgárok, de az érintettek sem tudnak mindent.
Már olyan szintre jutott az ellenségeskedés, gyűlölködés, hogy az már árt Katinkának, a szövetségnek és az országnak is!
Én mindkét fél nyilatkozatainak egy-két részével egyetértek, ez azt is jelenti, hogy van amivel nem.
Tehát le kellene ülniük egy moderátorral, vagy megbízni valakiket, hogy képviseljék az álláspontjaikat, és elmondják, hogy mit tudnak a másik fél véleményéről.
Így kiderülne, hogy hol beszélnek el egymás mellett, mit értettek félre, mit akarnak.
(pl NOB előírás, hogy csak ország nevezhet, hogy közös edzőtáborozás kell. Ugyanakkor a felkészítés Mo.-on sem rossz, mert itt nevelődött Katinka és több világ első is,...)
Az, hogy Katinka, most többet akar, ez természetes, mert látott, próbált olyan lehetőségeket (sikerrel), ami itthon nincs, tehát szeretné, hogy legyen.
A pénz elosztást sem tudom megítélni, de a fideSS gyakorlatát ismerve: a foci sok pénzt kap, a többi sport kevesebbet, pedig sikeresebb, és azt sem tudom, hogy a vízfej mennyi pénzt kap és a melósok=úszók mennyit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.