A 85. percig őrizte a döntetlent a magyar válogatott Portugália ellen, végül háromgólos vereség lett a vége.

Összeomlott a magyar válogatott a portugál meccs végére

A magyar válogatott 3-0-ra kikapott a címvédő portugál csapattól a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának keddi összecsapásán, a Puskás Arénában.

A magyar válogatott továbbra is nyeretlen Portugáliával szemben: négy döntetlen mellett ez volt a tizedik veresége.

Marco Rossi szövetségi kapitány csapata szombaton a világbajnok franciákat fogadja, majd jövő szerdán a németek vendége lesz Münchenben.

Európa-bajnokság, csoportkör, 1. forduló, F csoport:

Portugália-Magyarország 3-0 (0-0)

Budapest, Puskás Aréna, 55 662 néző, v.: Cüneyt Cakir (török)

gólszerzők: Guerreiro (84.), Ronaldo (87., 92., előbbit 11-esből)

sárga lap: Rúben Dias (38.), illetve Nego (80.), Orbán (86.)

Portugália:

Rui Patrício – Semedo, Rúben Dias, Pepe, Guerreiro – Danilo, William (Renato Sanches, 81.), Bruno Fernandes (Joao Moutinho, 89.) – Ronaldo, Diogo Jota (André Silva, 81.), Bernardo Silva (Rafa Silva, 71.)

Magyarország:

Gulácsi – Botka, Orbán, Szalai A. – Lovrencsics, Kleinheisler (Sigér, 78.), Nagy (Varga R., 88.), Schäfer (Nego, 66.), Fiola (Varga K., 88.) – Szalai Á., Sallai (Schön, 78.)

II. félidő:

84. perc: Fernandes jobb oldali beadása Guerreirót találta meg, akinek lövése után a labda Orbánon irányt változtatva a jobb alsó sarokban kötött ki (1-0).

86-87. perc: Rafa Silva ugrott ki a magyar védők között, Orbán szabálytalankodott vele szemben, ezért a bíró 11-est ítélt. A büntetőt Ronaldo a bal alsó sarokba rúgta (2-0).

92. perc: Rafa Silva és Ronaldo szép összjátéka után utóbbi kicselezte Gulácsit, majd öt méterről a kapu közepébe lőtt (3-0).

A találkozó kezdetére több mint 55 ezer néző gyűlt össze a Puskás Aréna lelátóin, a magyar válogatott törzsszurkolói teljesen megtöltötték a számukra kijelölt, kapu mögötti szektort. A mérkőzés előtt az önkéntesek látványos bemutatója vezette fel az összecsapást: előbb egy hatalmas, az egész pálya hosszában kiterített, Budapest feliratú Eb-molinót fektettek le a Puskás Aréna gyepére, majd a szurkolók hangos üdvrivalgása közepette a két válogatott mezeit ábrázoló óriási drapériákat feszítettek ki.

A magyar himnusz alatt a hazai drukkerek egész szektoros élőképpel – amely a budapesti Hősök terén látható Gábriel arkangyal szobrot mintázta –, illetve egy "Dicső fényedben ragyogj újra, Magyarország" feliratú kiírással készültek. A portugál szurkolók egy félszektoros zászló kifeszítésével adták meg az alaphangot csapatuknak.

Cristiano Ronaldo már a kezdő sípszó pillanatában rekordot döntött azzal, hogy ötödik Európa-bajnokságán lépett pályára.

Nem kellett sokáig várni a címvédő első helyzetére: Diogo Jota az 5. percben ugyan rosszul vette át a labdát, amikor 30 méterre a magyar kaputól megiramodott, ám három védő gyűrűjében így is tüzelni tudott, 18 méteres lövését Gulácsi szép vetődéssel védte. A magyarok ezt követően rendezték soraikat, és bár nem sokat volt náluk a labda, a portugálok bő húsz percig nem tudtak gólhelyzetig eljutni. A 26. percben aztán a házigazda játékosai könnyelmű, tizenhatos előtti labdaeladása után Bernardo Silva került gólhelyzetbe, Willi Orbán azonban az utolsó pillanatban bravúros becsúszással szerelni tudott a hazai kapu előterében.

A játékrész második felében – a hazai drukkerek folyamatos buzdítása mellett – a magyarok előtt adódott pár ígéretes kontralehetőség és szabadrúgás, utóbbiak egyikéből – Sallai beadása után – a csapatkapitány Szalai Ádám fejese révén megszületett a hazaiak első, kaput eltaláló kísérlete.

A szünet előtti tíz percben beszorultak a saját 16-osuk elé a sok labdát eladó magyarok. A 40. percben egy szép bal oldali portugál akció végén ismét Jota próbálkozott, de fordulásból megeresztett tízméteres lövését fogta Gulácsi. Három perccel később viszont már ő is tehetetlen volt – a messziről, teljesen egyedül berobbanó Ronaldo azonban öt méterről nem találta el a kaput.

A fordulás után a rivális ott folytatta, ahol abbahagyta, egy szöglet után Pepe fejesét kellett vetődve hárítania Gulácsinak. Ezt követően bár a portugálok továbbra is hatalmas fölényben futballoztak, de a szervezett magyar védelmen nem találtak rést, így a nagy rohamok abbamaradtak. Amikor kiszabadult a szorításból a hazai csapat, akkor előbb Szalai, majd Sallai távoli lövésével jelezte, hogy nem mondott le a támadásépítés lehetőségéről. Gulácsi sokadik nagy védését – ezúttal Bruno Fernandes távoli bombáját szedte ki a bal alsó sarokból – a közönség a nevét skandálva jutalmazta.

Az utolsó húsz perc kezdetére sem tűnt fáradtnak fizikálisan és mentálisan sem a magyar csapat, amely továbbra is óriási elszántsággal és szervezettséggel küzdött jobb képességű ellenfelével szemben. Ráadásul amikor ritkán lehetősége nyílt, ígéretes kontrákat is vezetett, ezekből azonban komoly helyzet végül nem alakult ki, mígnem Schön jobb oldali kiugrása után védőjét kicselezve a rövid sarokba lőtt, csakhogy lesről indult a magyar támadó. Portugália ezt kegyetlenül kihasználta: egy megpattanó lövéssel vezetéshez jutott, amitől megtört az addig majdnem kifogástalanul működő magyar csapat és védelem. A címvédő a hátralévő néhány percben még kétszer betalált: az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo előbb büntetőből, majd egy gyönyörű akció végén volt eredményes, így az Eb-örökrangsorban már egyedül áll az élen.

Gulácsi bravúrjai így nem értek győzelmet, de még pontot sem, mert az esélyesebb és végig fölényben futballozó portugálok a végén megtörték a stabil magyar csapatot, amelyet lefújás után így is ünnepelt a hazai közönség.

Ezzel megszakadt a magyar válogatott 11 találkozón át tartó veretlenségi sorozata.

Forrás: MTI

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Aszongya a szpíker, hogy ""a 3 gól ellenére megérdemli a magyar csapat a vastapsot.""
Tessék mondani, hányat kellett volna kapni, hogy ne érdemeljék meg?
A végén a Gulácsytól még egy olyan is kijött, hogy ""kis szerencsével pontot is szerezhettünk volna""'.
A stúdió ""szakértő"" szerint ezzel a lelkesedéssel a franciák ellen pontot szerezhetünk.
Volna még aranyköpés, de ennyi már felvidítja a szomorkodókat.
Egyébiránt, az én időmben ezt a játékot, kis megközelítéssel, egykapuzásnak hívtuk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
az index szerint:
Magyarország–Portugália 2–0 ( 0–0) (Budapest)
gólszerzők: Guerreiro (84.) Ronaldo (87., 91.)
namihami
Aszongya a szpíker, hogy ""a 3 gól ellenére megérdemli a magyar csapat a vastapsot.""
Tessék mondani, hányat kellett volna kapni, hogy ne érdemeljék meg?
A végén a Gulácsytól még egy olyan is kijött, hogy ""kis szerencsével pontot is szerezhettünk volna""'.
A stúdió ""szakértő"" szerint ezzel a lelkesedéssel a franciák ellen pontot szerezhetünk.
Volna még aranyköpés, de ennyi már felvidítja a szomorkodókat.
Egyébiránt, az én időmben ezt a játékot, kis megközelítéssel, egykapuzásnak hívtuk.
ágimami
Az Index szerint is 0:3 lett a mérkőzés vége,
index.hu/sport/futball/2021/eb/2021/06/15/magyarorszag-portugalia-csoportmeccs-osszefoglalo/

remélem most örül focimániás minielnökünk Dzsudzsákkal együtt!!!
Méghogy Ronaldó volt a legrosszabb játékos??? UGYE EZ NEM KOMOLY??? Mekkora gólt lőtt!!!
Ebből a meccsből is látszik a 2 csapat közti "pici" különbség!!!:DDD
division
@namihami: Végig álltuk a sarat ellenük, nagyon kicsin múlt az is, hogy az a lesgól ne lesgól legyen, és csak egy szerencsés góllal szerezték meg a vezetést a 84. percben. Lehet utálni a magyarokat a továbbiakban is (mert hát ugye Orbán), csak ennyit szerettem volna hozzátenni.
division
@ágimami: Ronaldo a pályán sem volt a 11 - esig.
justhpeter
@division: Legközelebb nézd meg. A portugálok pont ennyivel voltak jobbak. A gond nem az, hogy ma, hanem az, hogy bármikor.
Macskaszem
Remélem a puhos agyvérzést kap reggelre.
RonaGyuri
@justhpeter: hagyd ő NER-vállalkozó neki így kell látnia!!! =))
Néro
Kis pénz kis foci. Na de száz MILLIÁRDOKAT ölt bele az örült foci BUZI !
division
@justhpeter: Megnéztem. Az első félidőben keményen védekeztünk, pont mint a svédek a spanyolok ellen, eredményesen. A 2. félidőben már kitámadtunk, bátrabbak lettünk, gólt lőttünk, majd kaptunk egy szerencsétlen gólt 6 perccel a vége előtt. Láttad a 3:3 - as meccsüket az előző EB - n? Majd nézd meg.
division
@RonaGyuri: Nekem szólj ha gondod van, te matematikus szarjankó!
Cicamama55
Végig hajtottak, egészen jól játszottak a lesgólig. Ha az nem lett volna, szerintem 0:0 maradt volna a végeredmény. . Nem látszódott a játékuk alapján ez a gólkülönbség..
namihami
@division: Te nem tudod, mi a különbség valakit vagy valamit utálni és egy olyan csapat és sport esztelen pénzeknek való tömése között, ami csupán annak köszönheti mindezt, hogy ezt egy olyan elvetélt ember finanszírozza közpénzből, aki ebbe is belebukott.
Unom már azt hallani, hogy a nyugatiak jövedelme... A nyugatiak megkeresik és nem egy szellemi fogyatékos focibuzi fizeti őket közpénzen, hanem kemény profiként saját magukat tartják el. És még a befektetőnek is megéri.
Ehhez se a magyarok, se bármely más náció szeretetének vagy utálatának nincs semmi köze.
division
@Cicamama55: Sajnos az a lesgól lehetett volna kis szerencsével egy vonal is, és minden más lett volna akkor. Engem sokkal jobban foglalkoztat az, hogy telt ház lehetett a meccsen, Európában egyedül.
Emmersson71
"Megjöttek a magyarok, húzzátok meg magatok!" :)
Béla333
Én nem vagyok edző, de szerintem hibás volt ez a sündisznó módon való összezárás a magyar 16-osnál. Ha megszereztünk egy labdát, pillanatok alatt eladtuk, a helyett hogy felvezettük volna. Ezzel csak magunkra húztuk a Portugálokat.
Olyan idegesek voltak a játékosok, hogy ahogy hozzájuk került a labda, rögtön meg akartak szabadulni tőle, a helyett hogy megbecsülték volna.
Többet kellett volna kockáztatnunk, támadnunk is kellett volna, nemcsak védekezni!
Emmersson71
@division: Ha pedig nagymamámnak áramszedője lett volna, akkor ő a 75-ös troli :P
Cicamama55
@division: Nagyon felemelő volt, amikor a Himnuszt énekelte az a rengeteg ember! Engem, minket biztosan jó érzésekkel töltött el az egész meccs! Nagyon akartak "Rossi fiai", végig bírták az iramot az ellenféllel!
division
@Cicamama55: Ne írj ilyet, mert mindjárt te is megkapod a magadét az ilyen RonaGyuri féléktől. Aki a magyaroknak szurkolt, az mind egy szaros bunkó NER hívő, egy másik cikknél is már leírta.
division
@Béla333: A 2. félidőben már így csinálták, az első félidőt meg megúszták. Sajnos nem volt szerencséjük a végén.
tudode
Ja!
.
Hogy a foci gólra megy!
.
Nem úgy, mint a migráncskvóta konzultációs ívekkel, amikor őfélesége győzelemittasan ment Brüsszelbe harcolni a z érvénytelen konzultációs ívekkel, mint Szancsó Panza
.
------ Harcba indult Orbán Viktor: a zöld hátizsákját is vitte Brüsszelbe, azt is elárulta, mi van benne
2017. dec 14.
www.blikk.hu/aktualis/politika/harcba-indult-orban-viktor/vx8k8q7
--------------------------
.
Nem minden bokorban terem Puskás Öcsi, aki a grundon rongylabdával dekázott, mint egy zsonglőr!

------ Puskás Öcsi és a barátrai - a ronggylabda
port.hu/adatlap/film/mozi/puskas-ocsi-es-a-baratai-a-rongylabda-puskas-ocsi-es-a-baratai-a-rongylabda/movie-217124
--------------------------
.
Sőt
.
----- Rajzfilmhős lett Puskás Ferencből, a leghíresebb magyarból
www.youtube.com/watch?v=Y5Fn7B3M7tc
-------------------------------
.
A betonszarkofág erdő, és Puskás Öcsi relikviái birtoklása sem pótolják a tehetséget!
Emmersson71
@Cicamama55: A meccs után azért Gulácsi nyilatkozott, mert a többiek nem kaptak levegőt. És még ő is kinézett :)
80 percig fárasztották "Rossi fiait", majd becserélték két gyors játékost. Ennyi.
division
@tudode: Puskásék óta nem születtek olyan tehetségek sajnos, ezt el kell fogadni, és nem is lesznek már többé.
division
@Emmersson71: Ott voltál, hogy ezt ennyire tudod?
Emmersson71
@Emmersson71: Qrva szövegjavító...LIHEGETT
simmering73
Szép volt fiúk. Megmérettetek és könnyűnek találtattatok. A portugál válogatott megmutatta hol a helyetek. Dzsudzsák meg megköszönheti Rossinak, hogy nem hívta be a válogatottba.
Clavigo
Érezhető volt a háttérben meghúzódó Gyurcsány- szál... Meg kellene duplázni a tao- pénzeket,,talán csak 0-1 lett volna...Egyébként leszarom. Remélem a Zsîrmore félrenyelt vagy fél kiló szotyolát...
lusta
@tudode: Igen, sajnos sokan elfelejtik, hogy a focit gólra játszák. Lehet csodálatos kötény, hatalmas kapufa, ami után a forgácsok csak úgy röpködtek és a gyönyörű becsúszó szerelés(ek)ről már ne is beszéljünk.
Megismétlem. A foci nem pontozásos sport, hanem GÓLRA játszák.
Macskaszem
Sajnos a falábúak tehetsége nem növekszik egyenes arányban a rájuk fordított milliárdokkal. Ha az ellenzék kormányra kerül, első kötelessége a TAO pénzek megvonása. Keressék meg a tehetségükkel. Ha nem megy agyő léhűtők!!!
lusta
@division: Egy lesgólon lehet valóbwn vitatkozni, de a mai világban ezt is lerendezték, a technológiának hála, ámbár akkor is lehet vitatkozni, na de egy méteres lesen miről vitatkozzunk?
mellesleg látta Őn a 6:3 londoni meccset?
Béla333
Hiába ömlik a pénz a fociba, csak ennyi a hatékonysága. 0:3
Hofi vicce: Tud úszni? - Nem. - És ha megfizetem? (Hofi Géza)

Hiába a milliárdok, ha nem szakemberekre bízzuk a munkát, hanem pártkatonákra!
csak úgy....
szégyen! -pedíg orbánék a foci akadémiákba lapátolják a nép elöl a betevöt..
simmering73
Lehet hangolódni a fiúknak a franciákra. Nagy ruha néz ki ott is.
Nyírfa
Orbán is a 85. percben van. És jön a vereség.
csak úgy....
@Nyírfa: a magyarok sosem veszítenek!-ök haggyák magukat ...
Nessy
@Béla333: Szintén Hofi mondta: a meccs 90 perces, és akkor van vége, amikor lefújják! Addig bizony futni, küzdeni kell/ene. Már nagyon sok éve a fiuk egy félidőre vannak hitelesítve, a másodikra elfogy a szufla. Ezen a milliárdok sem segítenek, csak a kemény edzés, egy igazi szakember vezényletével!
division
@lusta: Felvételről láttam, de ne keverjük már azt a korszakot ide.Amúgy meg nem vitatkozom semmiféle lesgólról, valóban az volt, de kis szerencsével egy vonalból is indulhatott volna az akció, és akkor most nagy eséllyel más az eredmény.
Emmersson71
@division: Láttam a színes televízióban :P
Aki Én
@division: 20:12 Fordított esetben hasonló magyarázkodásra annyit mondott korábban orbán, hogy a focit gólra játsszák.
Az a szerencsénk, hogy a portugálok nem voltak toppon.
Ha pedig mindenki berúgja a lesgólt, még tovább elmélkedhetnénk, mi lett volna ha...
És igen, orbán, mert ő tolja a közpénz százmilliárdokat a fociba. Ne tegyünk úgy, mintha ez nem lenne bűn.
balos
Ezek akkor nyerhettek volna,ha a portu-gólók is velük vannak!
Duke Nukem
Van az a paraszt, aki királynak képzeli magát és elhízással próbál nagyobbnak látszani, ill. kitűnni a tömegből 24.p3k.hu/app/uploads/2018/06/orban-v4-varbazar-e1529785483264.jpg vagy pl. pbs.twimg.com/media/DndznbgWsAAgRJ0.jpg , nos, ez a büdös paraszt kitalálta Magyarország 7, azaz hét törvényét.
Úgy baromság az egész, ahogy van, mert ezerféle módon lehet cáfolni az összeset.
De most az 5., azaz ötödik pontjára hívnám fel a nagyérdemű figyelmét, ami úgy szól:
"Minden mérkőzés addig tart, amíg meg nem nyerjük." - Vagy nem.

Amúgy ez egy focimeccs volt, amit gólra játszanak és nem énekverseny. A mérkőzést elvesztettük, de utána hősiesen énekelt a tömeg. (amúgy ezzel árazták be a magyar válogatottat - ahogy a kis hős küzdött a nagy hatalmassal, de helytállt hősiesen, amikor Dávid és Góliát, de ebben az esetben más vége lett, mert a kiss Dávid/magyar válogatott eltalálta parittyakővel/lesgóllal a hatalmas Dávidot, de rosszul, a hatalmas Dávid erre megrázta magát és megalázóan a földbe döngölte a kis Dávidot/magyar válogatottat, aztán a kis Dávid/magyar válogatott falujának népe - apraja és NAGYJA (khm) - hangosan addig énekelt, amíg végül mi nyertünk hősiesen... bár vesztettünk, de mégis mi nyertünk. Van ilyen, na!))

Most, ezek után tudtam elképzelni a magyarok vesztes csatáit - mert már nagyon régóta minden fontos csatát elvesztenek (és megint rossz télfélre állnak az oroszokkal és Kínával és ennek sem lesz jó vége...)
Na mindegy! Szóval a csatákat elvesztették, aztán elmentek énekelni.
Hallelujah hare krishna hare rama aum
lusta
@Duke Nukem: A Soros-bérenc felcsúti kis tolvaj zsebcézár olyasmit is mondott, hogy a portugálok gyengébbek lettek,mi meg erősebbek és Ronaldó sem a régi már. Valahogy nem jött össze.
Duke Nukem
@lusta: Demeter óta, valahogy semmi nem jön össze és a folyamatosan veszít - erre szokták volt mondani, hogy már Orbán sem a régi.
Ennek ellenére mégis egyre megkerülhetetlenebbé válik - legalábbis a testtömegindex (BMI) alapján.
lusta
@division: Akkor egy kicsit közelebbit is említhetek. A görögök elleni 77-es meccs szerintem jó kiindulási alap, mert azt is a Népstadionban játszottuk és ott is 3:0 volt az eredmény, de nekünk. A győzelemmel együtt csoport elsők lettünk a VB-re. Jó meccs volt és ott voltam, láttam a helyszínen.
Cicamama55
@Emmersson71: Én sokáig nem néztem a meccseket, mert a lagymatagos mérkőzéseket pár perc múlva otthagytam, nem bírtam a kínszenvedést, fetrengést látni sem. Mióta ez az edző vette át a magyar csapatot, a legtöbbet megnéztem, nem mindet, mert voltak olyanok, ahol a régi formájukat hozták. Én nem vagyok szakértő, de nekem ez a mérkőzés a küzdelemről szólt.
Cicamama55
@division: Miért ne írnám le? Nekem ez a véleményem!
Yoda69
@namihami: Annyiban igaz Gulácsy állítása, hogy nem miatta kaptunk súlyos 3_0-as K.O-t.
Gulácsy remekül védett, legalább 5 ziccert fogott meg. Es a 85.percig az egész válogatott jól küzdött es úgy tűnt meglesz az 1 pont, ami Portugália ellen aranyat ért volna.
Azonban tortent valami. Megpedig az, hogy rugtunk egy lesgolt (jo masfel meteres les volt), amit jogosan nem adott meg a játékvezető. Nos ez a meg nem adott gól morálisán szétcsapta a csapatot, elfelejtettünk védekezni, amit azt profi módon tettük a 85.percig. Ebből jött az első gol, ami elég potya volt. Aztán a másik 2 amit a profi Portugálok hulyek lettek volna kihagyni. Ennyi.
A tanulság az, hogy a játék a lefújásig tart, es addig vert izzadva kell tolni a stratégiát es a taktikát, amit az elején elhataroztak.
namihami
@Yoda69: Nincs olyan, hogy potyagól. Minden gól a gólt kapó csapat hibázásából következik be. Az, hogy egy játékoson irányt változtat a labda, az a mieinkkel is megtörtént. Akkor szerencse volt, most pech.
A három gólt pedig igazán nem kell sokallni. A portugálok helyzetei alapján ez az eredmény már a félidőben is lehetett volna. A Gulácsy jól is védett, de mázlija is volt. A magyar csatárok pedig igazán nagy helyzetet tulajdonképpen ki sem dolgoztak a 90+6 perc alatt.
A dühömet nem az eredmény okozza, hanem az eredmény ÁRA. Mint azt leírtam fentebb, a kinti profik nem államköltségen kapják a milliós fizetéseiket, keményen megdolgoznak érte. És, ha már nem képesek produkálni, akkor lehetett bárki addig, mehet a süllyesztőbe. Mert EZ a profizmus, nem az, amit itthon művelnek.
Yoda69
@namihami: Ezzel egyetertek. A foci legyen onfenntarto, ne pedig az allam csocsen logjon.
Duke Nukem
Marco Rossi ráérzett a lényegre. Havi 40 millióért szállítja a dumaszínházat - mindig vesztünk, de a duma az meg van !!!
voltmárjobbis
Miért kellett egy jól működő csapatban cseréket végrehajtani 0:0-nál, a vége előtt 20 perccel?
Újoncokat bevetni akkor szokás, amikor legalább 3:0 ra vezet a csapat, nem 0:0-nál a mérkőzés befejezése előtt 20 perccel.
Rossi eladta a meccset.
JAJMÁR
Szerintem ez egy jó meccs volt! Nem tudtam ott hagyni, pedig szándékomban állt, de muszáj volt nézni! Rég láttam ilyen jó, izgalmas mérkőzést. Ja, hogy nem nyertünk? és már megint nem? Hát, nem! de játszottunk, teljes szívből, ahogy a fiúktól és felkészültségüktől telt, egy picit még ezen felül is. Nem lehetne ezt elismerni? és egy picit örülni?

Miért kell ebben az országban mindig mindenből politikát csinálni?
Ja, hogy a fociból azorbán csinált... hát, nekem nem. Én a sportot és a futballt is szeretem, és a nemzetemet is szeretem, és a kokárdát is felrakom. Attól még, hogy azorbánt annyira nem, de de annyira nem, hogy nem engedem, hogy tönkretegye bennem, amiket szeretek!
Szóval szép volt fiúk, én gratulálok nektek! Nem az eredményhez, hanem a játékhoz. A játék, ha szép és tisztességes, akkor idővel majd az eredmények is szépek és tisztességesek lesznek.
Sámannus
Hol vannak a nagypofájú szagértők.Ezt tííííííííííz perc alatt megnyeri öcsibácsi nektek és huss a döntőbe vagytok.
Mert ugyi volt aki tííííííííííz ből tíííííííííízszer eltalálta a kapofát egy fröccsért. Ezek a tuskólábúak meg csak kábózni tudnak, esetlegjó szilvóriumhoz értenek.
Persze amit Öcsi megtett a mi mezítlábas csapatunkból is meg tette vagy öt. Játék volt a foci, és élveztük ezek a fosok csak szenvedni tudnak, Illetve azt sem, mert ahhoz akarat is kéne...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.