Soproni Tamás Terézváros polgármestere, a Momentum fővárosi frakcióvezetője posztolt képeket arról, hogy a Liszt Ferenc tér elesett.

Tönkretették Budapestet az EL-döntőre érkező szurkolók – Döbbenetes képek érkeztek
Kép: Soproni Tamás/Facebook

Beszámolója szerint az EL-döntőre érkező szurkolók egyszerűen elpusztították. Az a 4000 tő virág, amit a kertészeti egyetem diákjainak tervei alapján a napokban ültettünk el, halott.

Törött üvegek, hányás, szemét mindenhol, vannak ágyások, amelyek egyszerűen eltűntek a taposás következtében.

- számolt be a helyzetről.

A politikus kitért arra, hogy a szervezők nem kérték a segítségüket, nem fordultak hozzájuk azzal, hogy megerősített rendészeti vagy köztisztasági állományt biztosítsanak ezen a napon, nem kaptak tájékoztatást a szurkolók gyülekezőhelyéről vagy a terelés útvonaláról.

Tönkretették Budapestet az EL-döntőre érkező szurkolók – Döbbenetes képek érkeztekKép: Soproni Tamás/Facebook

Holnap reggel a kollégák és magam is a helyszínen kezdünk, és ahogy tudjuk, megkezdjük a takarítást. A károkat természetesen minél hamarabb helyrehozzuk, de a számlát be fogjuk nyújtani Nemzeti Rendezvényszervező Ügynökség Nonprofit Zrt.-nek.

- írta közösségi oldalán.

Tönkretették Budapestet az EL-döntőre érkező szurkolók – Döbbenetes képek érkeztekKép: Soproni Tamás/Facebook

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Virág Árpád
Ja! De mennyi szállodai szoba lett feláron kifizetve? Mennyit fogyasztottak itt-ott, ahol csak 750 egy kávé, illetve 550 egy kisüveges kóla (2 dl) ?! Mennyi volt a legolcsóbb jegy, s mennyi a legdrágább (90e) ??? mennyi plusz ÁFA, stb. bevételt jelent ez most?! Hány ezer liter sörrel több fogyott? Mennyi kaját fizettek étteremben? Soroljam még?!

Kicsit most rendet kell rakni! Mehet kifelé a fővárosi tanács csapata melózni egyszer! Budapest amúgy is egy szemétdomb!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Közösségi életre alkalmatlan emberek. És akkor most képzeljük el, hogy valamikor apák, anyák lesznek, vagy már azok. Kell csodálkoznunk a kubatovokon, kocsismátékon, shikarikon?
Nyírfa
Orbánt kifelejtettem, pedig közülük való.
Yeromos
Eközben a hős rendőreink őrzik a kordont a karmelitánál, és verik a védtelen diákokat.
Clavigo
@Yeromos: ..esetleg kilakoltatnak valahol...
Nyírfa
@Yeromos: @Clavigo: A Taro-kártyában ez az akasztott ember, minden fordítva van, mint ahogy lennie kéne.
jáger laszló
Hát nem 1 kultúremberek voltak az tuti!!
Csak szemetet hagytak maguk után emlékül!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Néro2
A foci szépségei. A focimániás szurkolói.
Pont mint annó a Kossuth téren az is körbeszarták meg hugyozták a Hívek.
Fenyöfa58
ORBÁNI KULTURA !!!SZAROS PELENKA NINCS ???
pacal
Kérdés: "Azt miért van, hogy az európai focibuzik állandóan képesek agyonverni egymást, addig az amerikai foci vagy az ausztrál foci vagy a rögbi fanatikusok nem?"

Válasz: "A foci már a kezdetekben nagyon népszerű volt a brit munkásosztály körében, ők meg nem voltak azok a kifinomult úriemberek, illetve társadalmi státusukat tekintve nem is örvendtek nagy megbecsültségnek. Ezért kissé frusztráltak voltak.

A periférián tengődtek, de a szurkolás által megkapták az összertartozás élményét. Másik hobbijuk a piálás volt, ezért összekötve a kettőt nyilván nem klasszikus zeneműveket alkottak, hanem inkább szétverték egymást (és közvetlen környezetüket)."
Dr. Proktor
Ilyenek ezek a focifanok, ki teret tesz tönkre, ki országot...
Macskaszem
@KisTehen: De, sajnos Qrva messze vagyunk a nyugattól, és egyre messzebbb leszünk. Kivéve az árakat, mert abban már utolértük. Csak a fizetésünk maradt le piszokul.
Yeromos
@pacal: Ebben részban igazad van de angliába rend van a stadionokban, kb 15-20 éve már kerítés sincs a nézőzés és a pálya között, ott olyan törvényeket hoztak és be is tartják ami megszüntette azt az állapotot.
Dr. Proktor
@Yeromos: Ez azért van így, mert ott az alja már a közepe lett, míg itt és még sok európai országban maradt...
Dr. Proktor
@KisTehen: Akkor iratkozz be a dolgozók esti általános iskolájába!
kereső
Hé, ha nem túnt volna fel, ezek most nem a mi saját különbejáratú foci huligánjaink, hanem a sevilla szurkolói.
kereső
Még több foci döntőt Budaoestre, hogy lehessen szidni az áldatlan állapotokért a kerület vezetőit, a főpolgármestert. Csak kérdezem, miért nem felcsútrra szervezik ezeket a rendezvényeket- abba a csodás budi végébe épült stadionba? Miért a budapesti embereket kell még ezzel is sújtani? Nem elég, hogy a puskás épitésénél száz milliárdokat siboltak? Tartásk felcsúton!, had élvezze orbán is törődést- ez az ócska hatalom-és pánzmániás ripacs.
Toller Béla
Döntöttem ! Dacára a Klubrádióban fellépő, számomra ismeretlen sportközgazdász biztató szavainak, én nem látok hasznot a jelenlegi kormány sportőrületében, stadionjaiban, Forma1-ben. Budapest ennek semmiképpen sem a haszonélvezője, a látottak és tapasztaltak alapján ! De nem vagyo önző, vigyék az egész hobelevancot Debrecenbe, vagy Esztergomba ! Esetleg Felcsutra. Legyen mindez ott haszbot hajtóan gazdaságos ! Itt többé ilyen ne forduljon el ! Még azt is találta mondani az a szakember, hogy Budapest kompenzációval tartozik a vidéknek, mert a stadionokat közpénzből építették, a haszon meg mind ittmarad ! Normális ez a fazon ?
Sámannus
Megérkeztünk szarbániába. Gondolom a cári média kihagyja műsorából ezt a dicsőséget.
ómió
A "művelt nyugat meghozta a kultúráját"!? Van mihez "felnőnötök", efftársak! Vagy ez már zsigerből megy?
balos
@szópó-ómió: nedveske!A tegnapi rombolás következménye a fővezéred debil hozzállásának a következménye!a gecid minden eszközzel védi az általatok tísztára nyalt seggét a tüntetőktől,de a népre rászabadítja a kultúrhás drukkerokat is!A fociban minden briganti megtalálja a "lelki--társát" akivel jókat lehet erőlködni!Csodálkozom,hogy ezt sem érted,igaz a való világ magács-Kának olyan magas,mint gecidnek a sámli!
Yeromos
@ómió: Te kultúrádhoz közelebb áll a múvet fradi szurkoló tábor? Az még sem nyugati.
Sámannus
@ómió: Elmetsz te is a csuti kupiba, és összefoshatod a cári budit merrt megteheted.
Namely
Lépjetek ezen is túl: ezek biztos nem nyugatiak, ezek kínai, orosz, iráni, török ügynökök voltak.
Nessy
Ez várható volt! Csak éppen hős rendőreink nem álltak a helyzet magaslatán. Bolondok lettek volna beavatkozni, ezek visszutnek! A könnygáz csak diákoknak jár, akik nincsenek velük egy súlycsoportba!
Virág Árpád
Ja! De mennyi szállodai szoba lett feláron kifizetve? Mennyit fogyasztottak itt-ott, ahol csak 750 egy kávé, illetve 550 egy kisüveges kóla (2 dl) ?! Mennyi volt a legolcsóbb jegy, s mennyi a legdrágább (90e) ??? mennyi plusz ÁFA, stb. bevételt jelent ez most?! Hány ezer liter sörrel több fogyott? Mennyi kaját fizettek étteremben? Soroljam még?!

Kicsit most rendet kell rakni! Mehet kifelé a fővárosi tanács csapata melózni egyszer! Budapest amúgy is egy szemétdomb!
CsipkeRózsa
@Fenyöfa58: Talán még az is volt, pelenka nélkül.
Dr. Proktor
@Virág Árpád: Szemétdomb? Hála kurmányodnak...
Fölözi a főváros őénzeit, szolidaritásnak álcázva a kisebb önkormányzatok felé, valójában a költségvetésben az nem jelenik meg a kisebb önkormányzatok javára!
Virág Árpád
@Dr. Proktor: Akkor cipeld ki KARIGERIT, oszt' szedjétek össze ketten!
pacal
@Virág Árpád: tegnap, 1054

Tipikus fideszes gondolkozás: a közös értékeket pénzre váltani. Van az a pénz, ugye?

Valójában semmit sem jelentenek a Fidesznek a közös értékeink, kultúránk hiába kommunikálja populista módon hazug propagandával az ellenkezőjét. Ezért árulja el, sajátítja ki az összeset, aztán kiüresíti és szaros gumicsizmával a földbe tapossa.

Ez nektek is szól... nektek szól, ezért írtam át - mert a Biblia örökérvényű igazságokat hordoz!

"Jaj néktek képmutató fideszes politikusok, mert megtisztítjátok a pohárnak és tálnak külsejét, belől pedig rakvák azok ragadománynyal és mértékletlenséggel.
Vak fideszes, tisztítsd meg előbb a pohár és tál belsejét, hogy külsejük is tiszta legyen.

Jaj néktek képmutató fideszes politikusok, mert hasonlatosak vagytok a meszelt sírokhoz, a melyek kívülről szépeknek tetszenek, belől pedig holtaknak csontjaival és minden undoksággal rakvák.
Épen így ti is, kívülről igazaknak látszotok ugyan az emberek előtt, de belől rakva vagytok képmutatással és törvénytelenséggel." (Máté 23, 25-28)
Virág Árpád
@pacal: Németh Sándor vár tárt karokkal! Vigyed az össze HITGYÜLIST szemetet szedni!
ómió
@Sámannus:Látom, szóban te már "felnőttél a művelt nyugati intelligenciához"!
ómió
@Yeromos: Amennyiben ők nem tesznek tönkre egy idegen várost, valóban!
FLETÓ
@Virág Árpád: Hagyd! Ne erőltesd nekik, gyenge a felfogásuk! Nem látnak az orruknál tovább!
(Csak zárójelben jegyzem meg, hogy a többletfogyasztás 1 éjszaka most több volt, mint az októberi kolbászfesztivál 4 napján Békéscsabán, pedig... tudnék mesélni!)
pacal
@Virág Árpád: Te vagy a nagy néma megfigyelő? Mindig itt vagy és mindig figyelsz, de csak néha szólsz hozzá; néha rád jön a roham, olyankor többször.

A hitgyüli egy sátánista* bagázs. Németh Sándor pedig az ördög jobb vagy balkeze, Magyarországon.
Szóval ez mellé ment, comrade!

* - Mert nem a sátánisták az igazi sátánisták! Ők kevesen vannak és bolondok. Az igazi sátánisták a világ nagy vallásai, egyházai, akik tömegekre gyakorolnak hatást...

"„Gyere, megmutatom neked a nagy kéjnő (a világ vallásait, egyházait jelképezi - igen, a katolikust és a reformátust is!) ítéletét, aki a nagy vizek fölött ül. Vele bujálkodtak a föld királyai, és a föld lakói megrészegültek kéje borától.”
Azután folytatta: „A vizek, amelyeken – mint láttad – a kéjnő ült, a népeket, fajokat, nemzeteket és nyelveket jelenti." (az ÖSSZESET!)
(Jelenések 17, 1,2,15)

A fentieket tájékoztató jelleggel közöltem valós történet alapján. A szereplők neveit nem, ismétlem: NEM változtattam meg.
Nessy
A szállodák, vendéglők, stb. a nyereségükből kifizetik a károkat, vagy azt oldja meg az önkormányzat?
Yeromos
@ómió: Ti komcsik ezt is ideologizáljátok. A football huliganizmus nem politikai vagy nemzeti kérdés. Az már igen, hogy a hatalom, hogy kezeli, mit tesz annak megfékezésére, megelőzésére,(mint a felvételket láttuk nálunk semmit) és az is hogy a közpénzből kitömött médiátok, megsem említette, hogy törtek-zúztak a szúrkolók, a reptéren a biztonságiaknak kellet kimenekíteni a játékvezetőt.. De orbáninszánban a foci szent arról nem lehet rosszat (igazat) írni.És a rendbontókat nem vonják felelőségre mint pl angliába ahol néhány év alatt rendett tettek.
koszpeko
@Yeromos: Írod: ''Az már igen, hogy a hatalom, hogy kezeli, mit tesz annak megfékezésére, megelőzésére''
Szerintem semmit.
Max néhány látszat intézkedés.
A 2006-os csürhe tetves qrmányunknak ellenzékben még jól jöhet.
Virág Árpád
@pacal: Lényegtelen! Keresd a lényeget!

GO TO tegnap 10.54!

Utóbbi BASIC nyelv Primo számítógépre 1982
Aki Én
@Virág Árpád: Látom szépen leegyszerűsítetted a szintedre.

,,Rémülten szaladtak a vendégek – magyar és lengyel ultrák balhéztak az Európa Liga-döntő előtt Budapesten"

rtl.hu/fokusz/2023/06/01/europa-liga-donto-roma-sevilla-foci-balhe?utm_source=streetkitchen-hu&utm_medium=rss-box&utm_campaign=streetkitchen-rss&utm_content=f%C3%B3kusz
Aki Én
@ómió: megint hülye vagy, hazudós?

,,Rémülten szaladtak a vendégek – magyar és lengyel ultrák balhéztak az Európa Liga-döntő előtt Budapesten"

rtl.hu/fokusz/2023/06/01/europa-liga-donto-roma-sevilla-foci-balhe?utm_source=streetkitchen-hu&utm_medium=rss-box&utm_campaign=streetkitchen-rss&utm_content=f%C3%B3kusz
verőce21
Aznap egy kivételes embernek ünnepelhettük a születésnapját. Egy korszakos zsenijét, akire mindannyian felnézhetünk.
Aki megszólalásaival és szerepléseivel, valamint egész munkásságával számtalan örömet szerzett a magyar nemzet számára...! :)
Aki Én
@verőce21: ...húúú, baszki, te összeomlottál.
Csípem az iróniádat, vén hülye :)
Vagy beteg és gátlástalan szervilizmus?
Hmmm...
percsi
@Virág Árpád: "Ja! De mennyi szállodai szoba lett feláron kifizetve? Mennyit fogyasztottak itt-ott, ahol csak 750 egy kávé, illetve 550 egy kisüveges kóla (2 dl) ?! Mennyi volt a legolcsóbb jegy, s mennyi..."

Ja dörzsöltök! A vitya és társai jól élnek belőle, a főváros és az ott élő emberek károsultak.
Minden út a NAV-hoz vezet!
Ezek az alpári vadbarmok Gázsprayt és gumibotot nem láttak, pedig a szemeten kívül volt verekedés-rongálás "itt-ott" is, ahol talán alig fogyasztottak. Gázspray és gumibot csak a magyar fiataloknak jár, még akkor is, ha nem rombolnak! A kínzásokról nem is beszélve! Állítsuk meg ...!
pacal
@Virág Árpád: Te nem vagy beírva az Élet Könyvébe, én meg de.

Neked ebből mi jön le?
ómió
@Aki Én:És!? Attól már "tönkretették" a várost, bolsiék hazugságkirálya!?
ómió
@Yeromos: Neked is agyfogyatkozásod van, mint @AkikretÉn: efftársadnak, hogy te sem vagy képes a magadéit, a komcsikat felismerni!? Vagy rühelled őket és direkt hazudod másokra a fajtádat!? De, akkor, meg miért álltál közéjük!? Donor kutyaagyat neked! Az mindig felismeri az övéit! De idiotizmusodnak láthatóan az se tűnt fel, hogy ez esetben spanyol és olasz csapat játszott és a vesztes (nem magyar!) szurkolói voltak azok, akik elől a bírót menekíteni kellett! Külön izgalmat okoz "efftársiasságodnak", vagy csak "hazafias kötelessége", ha a történetet ennek dacára magyar szurkolókra hazudhatod?
Yeromos
@ómió: neked komoly szövegértési problémád van, fordulj szakemberhez. Teljesen mindegy, hogy mely ország csapatai játszottak, a rendfentartás a rendező ország feladata.
ómió
@Yeromos: Semmit nem értesz abból, amit írtam és nekem lennének "szövegértési problémáim"!? Sajátos "efftársi megközelítés"! Annyi se világos, hogy a "gond" itt nem a rendfenntartással volt, hanem a "művelt nyugat" szurkolóival!?
Nanya
@Néro2: Azt kell mondjam,hogy a foci körül, szinte minden kívül esik a normális emberi viselkedésen.
Lehet normális az a politikus aki pénzzel kitömi ezt a réteget,annak ellenére,hogy semmi hozadéka nincs,csak a szégyen.
Sámannus
@ómió: Kevés nektek az itthoni ganyéj azért importálátok Brüsszelen keresztül.Lebénult az agyad, azért nem látodbe, hogy az összes sportberuházás brüsszeli pénzből van. Köcsög fityesz csak latrinát képes építeni mindenfelé ti stadionoknak hívjátok, én viszont pöcegödörnek az egészet.
ómió
@Sámannus: "Brüsszeli pénzből", mi!? Amit már évek óta gátoltok - "hazafiasan" - hogy Magyarország megkaphassa őket! Jobbulást!
Nanya
@ómió: BASZDANYÁD BÜDÖS PROLI,RETEK,HULLADÉK,!
vergődj csak nyugodtan !
DÖGÖLJ MEG !
ómió
@Nanya: Hogy kerültél ide, bolsiék bárcáskurva anyját baszó szarkupaca!? Csak nem Böszme gazdád "rittyentett" téged mellé a nagybolsi latrinának!? Mássz bele és ott "oldódj fel"! Méltó helyen leszel!
Sámannus
@ómió: Figyu a népirtáshpz nem kell uniós forrás megoldjuk saját erőből (Nagy Marci)
ómió
@Sámannus: Igen, a bolsi fajtátok már a XX. században sikeresen kiírtott 100 millió embert! És ehhez nektek még Nagy Marci se kellett!
Sámannus
Szaros retkes hazaárulók vagytok ti attól hogy másra akarod kenni a szart csak hazudozó bűnözők maradtok.
Sámannus
@durbincs: Jóvan leülhetsz a hallépcőn fidernyák apatejzabáló foschtalicska
Sámannus
@durbincs: Jóvan leülhetsz a hallépcőn fidernyák apatejzabáló foschtalicska
Nanya
@ómió:
balramagyar.hu/2022/08/31/rohamtempoban-terjed-egy-kep-kover-laszlorol-az-interneten-amitol-biztos-kiakad-a-nemzet-hazmestere/
Na baszd azt a sallangos picsájú prosti,kibaszott kúrva szülő anyádat !
Nem tudsz gondolkodni,NEM FOGOD FEL ,HOGY AKIKET TE MA IMÁDSZ AZOK MIND EGY SZÁLIG BÜDÖS BOLSIK,,HAZAÁRÚLÓK VOLTAK ÉS AZOK MA IS ! te hányadék !
ómió
@Nanya: Mi van!? Csak egyszer tudtad megdugni a trippelespicsájú bárcáskurva anyádat!? Attól ez az "efftársi frusztráció" szarkupacságodon!? És az agyadat is felzabálta már a kór, hogy annyit is képtelen vagy meglátni, amikor a bolsi hazaáruló "tezsvíreiddel" együtt harsogod a "szent bolsi zsoltár" Internacionálétokat!? Inkább, "jó efftárs módjára", másokra hazudnád őket!?
Nanya
@durbincs: már a geciláda ómiónak megírtam hogy hányas a kabát.
vegyétek magatokra és kúrvaanyád !
Nanya
te orsós antonió!
mindenkinek jobb amikor magaddal " foglalkozol".
Kezeket ki a gatyából ,baszom anyád !
ómió
@Nanya: Megint képtelen voltál megdugni a bárcáskurva anyádat!? Túlnőtt rajtad a trippel?
Nanya
@ómió: te anyabaszó bolsi varánusz kisztitkárok seggnyalója.
végigkefélted anyád,nagyanyád lányod,apádat?
most már ráérsz?
akkor dögölj meg a Sajó parti trágyadombon ! a döglegyek simogassák meg a szemgolyódat !
ómió
@Nanya: "Felébredtél", tetvesbolsiék vezéraberráltja!? Csináltál a bárcáskurva anyádnak a magad részére még egy hozzád hasonló sík idióta "öcsikét" is?! Hogy ki ne haljon az elmebeteg fajtád?! Hogy a bolsi latrina "frissítse fel" szarkupacságodat!
Nanya
l@ómió: látom elkaptad anyádtól a szifiliszt. biztosan azért vagy úgy felajzva!ott van még a lányod,dugjad vazze !
Eladott Ország
@Virág Árpád: Virág elvtársat tájékoztatja Pelikán elvtárs: A vasútállomástól egészen a stadionig óriási rendőri készültség közepette érkeztek meg a Slovan-Ferencváros BL-visszavágóra a zöld-fehér drukkerek. "A magyar szurkolókat aztán a pályaudvar előtti, kordonnal elzárt téren terelték össze, ott kiegészülve az autóval érkező drukkerekkel. Ezt követően felterelték őket különbuszokra, amelyek egyenesen a 2019-ben átadott, 22 500 fő befogadására alkalmas stadionba
kihajtottak. " Rengeteg rendőr várta a Fradi-drukkereket Pozsonyban
sportal365images.com/process/smp-images-production/sportal.blikk.hu/19052023/fccca3d5-6c85-427b-b6ac-dfef28610769.jpg?operations=fit(1024:)
Slovan-Fradi meccs előtt, a rendőrök készülődnek a vasútállomáson
sportal365images.com/process/smp-images-production/sportal.blikk.hu/19052023/655a419d-199c-4156-a7c3-cd669d0c0bea.jpg?operations=fit(1920:)
Slovan-Fradi meccs előtt, a lovas rendőrök felkészülnek
sportal365images.com/process/smp-images-production/sportal.blikk.hu/19052023/f2316805-06eb-44cf-a46b-1397b787e45a.jpg?operations=fit(1920:)
Slovan-Fradi meccs előtt, a szurkolók érkezése a stadionba és a rendőri készülődés
sportal365images.com/process/smp-images-production/sportal.blikk.hu/19052023/aad2d782-d7b9-4a0e-a241-725ca515c0d6.jpg?operations=fit(1920:)
A magyar rendőrségnek elsősorban nem a diákok békés tüntetésére kell felkészüni könnygázzal, sokkolóval , gumibottal
ahol a rendőrség létszámban több volt mint a tüntetők, hanem úgy kellett volna megszervezni a szurkolók bejutását a
stadionba, ahogya a szlovákok tették, illetve ahogyan több európai országban ez szokásos! Nem csak a dagadt bűnöző cigány seggét és diktatúráját kell védeni minden áron!
Virág Árpád
@durbincs: Szerinted @Eladott Ország: hány bites???
ómió
@Nanya: A szifiliszt itt te terjeszted, bolsi szarkupac, meg a bárcáskurva anyád! Már ezt is másokra hazudnád!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.