Az ismert tévés műsorvezető a Borsnak adott interjúban beszélt arról, hogy már maga mögött hagyta a bulizós, vad korszakát.

Meguntam azt a fajta Till Attilát, most a sportos Tilla van. Tizenöt év alatt nekem is volt néhány korszakom. Amikor felszedtem pár kilót, amikor lefogytam, vagy rengeteget dolgoztam. Akkor még két gyerekem volt, most három. Tizenkilenc, tizenhat és kilencévesek. Már nem vagyunk kisgyerekes család.

Meredeken megváltozott Tilla élete: egy éve nem iszik alkoholt

Fotó: Mediapedia.hu

Forrás: Bors

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus1
erre igyunk egyet. Sedertem egy cigit is. Fasza anyag van benne. Elszívjuk, Attis, aztán mehet a porhintés.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
rcnews.hu/tilla-nem-akarok-ido-elott-meghalni/
Till Attila eldöntötte, hogy még sokáig akar élni, ezért egy éve letette a cigarettát, január óta pedig alkoholt sem iszik. A műsorvezető úgy érzi, ez élete legjobb döntése, és mindenkit biztat, hogy szabaduljon meg a démonaitól.
SystemError
Mondjuk Till táskái a szeme alatt nem az alkoholtól vannak szerintem. Arról viszont nem beszélt, hogy füvet is lerakta volna..:)
division
@SystemError: Szerintem meg az az igazi nagy dolog ha az ember sosem alkoholizált, nem dohányzott, nem drogozott, igaz akkor meg nem lenne miről írni.
Eladott Ország
@SystemError: Olyan sokat dolgozik mint Mészáros Lölö, nekik is szatyros lett a szeme alja.
Equus1
erre igyunk egyet. Sedertem egy cigit is. Fasza anyag van benne. Elszívjuk, Attis, aztán mehet a porhintés.
cikicakk55
Azért én Óvatos lennék az ilyen nyilatkozattal.Szegény Aradszky László is azt mondta 1 héttel a halála előtt egy interjúban,hogy 1 éve benn volt 1 hétig a kórházban és ott mondták neki,hogy nagyon időszerű lenne vigyázni magára.Így letette a cigit, a piát és az étkezéseknél is ügyel.Szegény 1 évig tudott egészségesen élni. Az a baj,hogy még fiatal az ember,nem fogja fel,nem érzi,hogy a mája(főleg) az agyműködése,nem felejti el az ellene elkövetett éveket. Senki nem veszi észre magán,de 35 éves kor után már több agysejt pusztul el,mint amennyi épül.Egy átivott estén több millió agysejt pusztul el.35 éves korig,ha nem viszi túlzásba az ember,ennél több épül fel.Ám ha iszik,akkor már hamarabb is egyensúlyba kerül,tehát annyi pusztul amennyi épül,majd jön a szép lassú elbutulás.Gondolom mindenkinek van erre cáfolata,mert van rokona,ismerőse,aki iszik mint a gödény,még is jól van,de ez a legritkább.
Equus1
@cikicakk55: van példa ellenkezőre... család vezető ügyész helyettes barátja nap közben soha, de hivatali munkaidjének ljeárta után rendszeresen ivott. Félelmetes elméje volt. Egy évvel korábbi beszélgetést nevekkel konkrét történésekkel úgy idézett, mintha vmi file-t nyitott volna meg. Kölyökként rengeteget tanultam tőle. Éjfélig tartott nála minden nap és reggel, mint a vasalt inge, ő is úgy jelent meg a hivatalában. Talán azért volt ilyen, mert nem dohányzott.
cikicakk55
Igen,abban igazad van,hogy az agyi ereket a dohányzás is befolyásolja. Sokat számít az is,hogy milyen alkoholt fogyasztott.Gondolom az az ismerősöd nem a boltokban kapható pancsokat itta. A kannás bor és a tablettás sok gondot tud okozni még a másnaposságon kívül is.A tiszt,igazán márkás alkoholtól még másnaposak sem lesznek az emberek. Sokat jelent az is,hogy honnan indult az agy kapacitása. Az ismerősöd már alapból az átlag feletti tudással és agyműködéssel rendelkezett. Ez sokat jelent,hisz sokkal több és egészségesebb agysejtje van,mint az átlagnak.Az alkohol okozta elbutulásra az a leg jellemzőbb,hogy a múltban történt dolgokra nagyon jól emlékeznek,de ami tegnap,vagy az nap reggel volt,nem mindig.Persze ez a jellemző az alkohol nélkül élő dementáltaknál és az Altz - Heimer kórnál is.Azért is írtam,hogy vannak kivételek.,csak kevés.
RonaGyuri
Nem mindegy? Igy is úgy is csak egy ócska celeb!
Más!
Volt egy főnököm, aki erősen ívott, legkésőbb 11-re már részeg volt, aztán orvosi utasításra abbahagyta az ívást. Nos sokkal rosszabb volt mint kötekedő részegként! =))
terlasz
@RonaGyuri: Az ismertség szinonimája az ócska lenne?
terlasz
@RonaGyuri: Oké, kedves Gyuri, de elég képlékeny a celeb fogalma, sokan keverik az ismertséggel.
Amennyiben a televíziós munkát értéktelennek tekintjük, akkor Tilla filmrendezői tevékenysége is az lenne annak ellenére, hogy pl. az utolsó filmjével szép sikereket ért el?
Hol a határa annak, ahonnan már az emberek ócskák lesznek és feltétlen vágyat kell éreznünk arra, hogy leszóljuk, földbe döngöljük őket?
RonaGyuri
@terlasz: én szemben sokkal nem használok olyan kifejezéseket, aminek nem ismerem a tartalmát!
Sámannus
Korábban jó sokat szívhatott, mert azóta is olyan gyűrött képe van, mint akit most öntöttek ki egy ürgelyukból
Sámannus
Most nekem még szégyenkezni is kéne, mert én mag nem tartom számon, hogy mikor ittam.
terlasz
@RonaGyuri: Gondolom, az embert is közelről ismered.
nezelodo
Vigyázz Tilla, mert jön valaki odaföntről, aki azt állítja, Oxford óta nem iszik tejet, és pöttyös a segge, és szittya magyar... A kollégái meg csak rovásírással kommunikálnak vele. Aztán már sehol sem vagy...
Fradigege
Púder gyerek. Életében nem volt soha berúgva. Műmájer.
Peller Anikó
Jesszus, nem iszik alkoholt. Akkó mitiszik, acetont?
Eladott Ország
Tilla: "egy éve nem iszik eleget." ( vizet)
ila51
@Peller Anikó: ...:D...szeszt , feszt

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.