A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) levélben szólította fel Orbán Viktor kormányfőt, hogy lépjen fel az Ukrajnában "tomboló hatalmi önkény és erőszak ellen" és ajánlja fel közvetítő szerepét a válság békés rendezése érdekében – tájékoztatta pénteken a TASZ ügyvezető igazgatója az MTI-t.

Kapronczay Stefánia érthetetlennek nevezte, hogy a miniszterelnök, aki 2006-ban a budapesti hatósági erőszak kapcsán még nemzetközi beavatkozást követelt, most "mélyen hallgat az Ukrajnában kialakult drámai emberi jogi krízishelyzetről".

A jogvédő szervezet vezetője emlékeztetett arra, hogy a szomszédos Ukrajnában emberi jogi válsághelyzet alakult ki, a hatalom korlátozza a szabadságjogokat, polgárai testi épségét, sőt életét fenyegeti.

Miközben az Európai Unió intézményei és tagállamai sorra szólalnak fel az erőszak ellen és a demokrácia védelmében, a magyar állam vezetői mélyen hallgatnak – tette hozzá.

Szerinte ez annál is inkább különös, mert Ukrajnában most mindazok az értékek és elvek kerültek veszélybe, amelyekre az Európai Unió és Magyarország épül. Ugyanakkor félő, hogy Ukrajna hamarosan polgárháborúba süllyed, ami pedig az egész térségben komoly hatással lehet az emberi jogok alakulására.

Ebben a helyzetben "felszólítottuk Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy járjon közben az ukrán kormányzatnál a tömeges hatósági erőszak megszűnéséért. Az állam nemcsak nem védi meg polgárai testi épségét és életét, hanem egyenesen fenyegeti azt. Emellett nem mehet el szó nélkül az, aki a mindenkit megillető jogok védelmének elkötelezettje" – fogalmazott Kapronczay Stefánia.

97 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Hát mert éles helyzetben nem működik a pávatánc. Mert nem tud egyszerre az oroszok felé és az unió felé is beszélni.
Kell neki az orosz hitel is és az unió pénze is, ezért hallgat mint szar a fűben.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pisti271
Szerintük minden rendben van.
A Fidesz a 2006-os eseményeknél is az éles lőszer használatát hiányolta,
amint az a parlamenti tényfeltáró bizottság előtt kiderült.
Nil
ov retteg hogy itthon is ilyen helyzet alakul ki-és ő bizony élessel lövetne nem gumival ...
Dr. Felipe
Hát mert éles helyzetben nem működik a pávatánc. Mert nem tud egyszerre az oroszok felé és az unió felé is beszélni.
Kell neki az orosz hitel is és az unió pénze is, ezért hallgat mint szar a fűben.
karma1
Nem volt meg ennek a kormanynak egy egeszseges reakcioja sem semmifele esemennyel kapcsolatban sem, sem kulfoldivel, sem hazaival... Mindig mindenki arra vart,hogy orban Viktor milyen velemenyt enged meg a korulotte bologato birkaknak, es akkor aszerint jarnak el. Egyedul Simon Gabor ugyeben voltak azonnal hatarozottak a cselekvest illetoen, dehat ez szinte varhato volt...

Hianyolom Orban ukran hatart megtekinto keperol a mozdulatot, amivel kis ernyot kepez a szeme fole, hogy messzebbre es jobban lasson el.,... Talan nem is erdekli, hogy szegeny ukran emberekkel mi lesz,...

Asszem, picit nyakig ul a lecsoban, ez patthelyzet, hiszen egy gyarmatta valt orszag vezetoje megsem mondhatja meg a gyarmatositonak, hogy mit csinaljon? @Nil: csak legalabb nalunk ne jojjon be az, amit mondasz,...:-((( Felo, hogy a hatalomfeltesben mindenre kepes lesz,...:-(((
Manhattan
Egyik Viktor agyonlöveti a népét, másik meg kiéhezteti. Egyébként, barátok.
adrenalink
Mert oda most nem lenne elég egy felemás gumicsizma a nyilatkozathoz...
pacsni
Mivel, hogy a viktorunk is eroszakos ember, nem szòlhatbele az Ukràn ugyèbe, mert ha tolefuggene itt is osszeugrasztanà egymàsellen az embereket. Ugy hogy jobb ha csendeben marad, mert csak hulyesègeket hordana ossze, ès ha nemvigyàz a szàjàra akkor mèg kuldenek neki a lakàsàra egy kalasnyikovot.
JAJMÁR
Kivár. Nem lehet még tudni, milyen nyilatkozat hozná a szavazókat...
Manhattan
Álmomban nem gondoltam volna, hogy aki valamikor habzó szájjal üvöltötte, hogy " Ruszkik haza" az 25 éve elteltével elad mindannyiunkat egy orosz KGB-snek..
soljanka
Miért, miért?
Mert nagyon közelről ismeri az ukrán maffiát...
Turbó Pasi
@Nil: Nem fog ilyen helyzet kialakulni itthon, mert a miniszterelnök úr maximálisan
európa-párti, ugyanakkor magyar párti is és okosan képviseli a magyar érdekeket
keleten is.

Ha csak a Jobbik nem kerül kormányra, nem valószínű, hogy kilépünk az EU-ból.

De erre nulla esélyt látok. Kétharmados Fidesz lesz megint és a miniszterelnök úr
folytathatja a munkáját. Az európai uniós országokkal együttműködve, visegrádi négyekkel , a britekkel és a németekkel. És emelett az oroszokkal és a kínaiakkal is.

Szóval olyan helyzetet idevíziónálni, mint ami Ukrajnában van, csak vágyálom a részetekről. Az emberek többsége utálja a balliberális oldalt ebben az országban és
nem menne érte tűzbe.

Ráadásul az emberek túlnyomó többsége békét akar. Szóval ábrándozni lehet, a kutya ugat, a karaván meg halad. :-)
Turbó Pasi
@silber13: Tudod, mi dübörög? A Pannon Puma, még mindig csak most nem gazdasági értelemben , hanem a kampányban és a hangulatkeltésben a baloldalon! :-D
hattorihanna
@Turbó Pasi: Igen,az emberek többsége békét akar,de szeretne még tisztességes béreket,amiből nemcsak rezsire meg kajára futja,/vagy arra se/normális,kiszámíthatóbb jövőt a gyemekeinek.Ja és olyan közteherviselést,ahol nem a legszegényebbekkel fizettetik meg,a felsőtízezer dőzsölését.
Ukrajna pedig ékes bizonyítéka annak hogy egyszer mindenkinél elszakad a cérna,van ahol előbb,van ahol utóbb.
coni
Több oka is lehet a hallgatásnak. Most döbbent rá, hogy hova vezethet az olcsóbb orosz gáz meg az orosz hitel.
Másrészt Putyin mégis csak a barátunk. Az azeriakkal, kazahokkal, kínaiakkal együtt.
Yoda69
Gondolom azert mert a taho egyetert a fegyvertelen tuntetok lelovesevel.
silber13
@Turbó Pasi: A kamionok dübörgését hallod, amivel napról napra lopják azt az ország vagyonából, amit véletelenül kifelejtettekaz imádott Flavius Beliariusod és hordája!.-))
Mert cak ehhez van affinitásuk.
bakegya
A SZABADSÁGHARCOS ELMENT AZ UTOLSÓIG.A simicska birodalom parancsra vár-naranccsal a kezébe,magyar nemzeti hatalommal a fejébe!-a rokonyok,ismerősök-részvényesek mentik át a lóvét,bankolnak.350-ig még érdemes aztán lőttek a forintnak...
coyote3
Mindig hallgat sunyin, ha olyan a téma, ami neki nem kedvező . Most miért szólalna meg?
egyember
Kiev el akar szakadni Moszkvától, a Vezér pedig oda igyekszik.
Persze, hogy nem szólal meg. Alig várja, hogy ürüljön a hely ..
Nil
@Dr. Felipe: Most arra lennék kíváncsi mit csinál az ide menekült oligarchákkal- nagyon nagy a csend- ha elfogják őket ahogy a forradalmárok kérték akkor Putyin haragszik meg, ha nem, az Unió.
Úgy látom bár jogász OV mégsem tanult történelmet- Kállay már megpróbálta a kettős táncot de nem jött össze neki sem.
Nil
@Turbó Pasi: Álmodj királyfi! Én biztos belehalok ha még négy évig ez a rezsim marad. Gondolkodó emberként engem nem lehet beprogramozni mindenféle hülyeségre. Nem fogok tapsikolni és Éljen Rákosi helyett Éljen Viktort kiabálni. A rabszolgaság sem az én műfajom. ÉS öreg vagyok már bohócnak.
Nil
Van egy magyar közmondás: Hallgat mint ... a fűben. Hát ezért.
mate03
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Dr. Felipe
@Nil: Hát azt ma hallottam hogy az ukrán házelnök családja Budapestre menekült. Vajon miért? Miért nem Moszkvába mentek ha ennyire szeretik az oroszokat?
dr. prédikátor
Inkább fogja be a pofáját és ne akarjon közvetítő lenni. Ahol a felcsuti cigus fecalicus megjelenik ott csak nagyobb lesz a baj!!!Egyébként is , ne avatkozzon be egy ország belügyeibe!!!
bakegya
@dr. prédikátor: be fog...sanya már ágyaz a menekülő haveroknak.Számszerüsítették már várható menekült létszámot (10-en közel 20 ezer)de ebből csak 4ezret fogadnak be.
Ezek mit lehessen tudni kik mennyiáért lesznek kedvesek???
SwordFish
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

--Kitiltva.
SwordFish
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
silber13
@SwordFish: Evésre, ha kérhetnélek, evésre használd, kicsi ebihalacska!:-))
silber13
@SwordFish: Remek a stílusod. Csak gratulálok. Otthon is így beszélsz a családoddal? Feltételezem rólad!
Desischado
@Turbó Pasi: Esküszöm, vannak itt fiszes nyaloncok, akik éltetik a viktátort, de te viszed a prímet! "... folytathatja a munkáját..." A rablást? Én nem kívánom! Neked kívánom, hogy "világágosodj meg!"
Desischado
@SwordFish: És te vagy az a normális? (gúnyosan nevet) Semmi pénzért ne cserélnék veled!
Desischado
Persze hogy hallgat, mert nem lehet kétfelé megfelelni! Ilyenkor derül ki, hogy milyen hazug!
Nil
@SwordFish: Majd én eldöntöm hogy mit teszek- rabszolgája nem leszek ennek a rezsimnek-sem kiszolgálója, sem talpnyalója.
Még egy telet nincs kedvem végigfagyoskodni. Most szerencsém volt, nem volt nagy hideg
Ez nem élet. Ennél a halál is jobb és becsületesebb sokan választják.
Akinek meg tetszik ez a rendszer hát legyen boldog vele.
Majd legközelebb jobban megválasztom hova születek :-)
Nil
@Dr. Felipe: Már kérdeztem más hírnél hogy miért hallgatnak erről a hírportálok- senki nem várta őket a repülőtéren - semmi megmozdulás hogy takarodjanak innen- persze nincs meg az ukáz hogy hogy kellene viselkedni az egyik oldalon- no de mi van a másik oldallal?
szablyafűrész
Miért hallhat Orbán...miért hallgat...azért, mert ha kiáll az ukrajnai tüntetők mellett, akkor az oroszok kettő, reaktornak álcázott atombombát csinálnak, jól megfejelve a rezsihülyítést...
Cicamama55
Mondhatnánk azt, hogy nincs előre leírva...De komolyan véve, mert nem tud időben megfelelő, határozott döntést hozni, nem vállalja be, hogy valakit elmarasztaljon valakivel szemben! Az érdekek működtetik a beszélőkéjét. 8-10 éve megtörtént dolgokról évek alatt kreált megnyilvánulásaival tud kiállni a nagy világ elé. Imázs romboló lenne az improvizációja!
tivoli
El kell döntenie először is, mi a legjobb stratégia pillanatnyilag.
Amerika - Oroszország - Ukrajna
Csak egy maradhat. Mondd te kit választanál?
F_Viktor
A jobberek azt írják, hogy a V4-ek véleménye megegyezik Orbánéval és a magyar kormányéval.

Ezt cáfolni tudom, a héten Lengyelországban voltam, tegnap értem haza, s ott mindenki Janukovicsot és Putyint teszi felelősé a polgárháborúért és mindenben támogatják az ukrán népet, hogy csatlakozni tudjanak a demokratikus Európához (ahonnan mi kifelé kacsingatunk).

Ők az a nép akik nem csinálnak seg*et a szájukból, nem felejtik el az oroszoknak és az NKVD-nek Katyint, Kalinyint, Harkovot.
Jobbereinknek lenne mit tanulniuk a lengyelektől!
tivoli
@F_Viktor: Nem bedőlni a látszatnak. A nép megvezetve, kívülről irányított forradalom, az IMF kölcsön felajánlva ujjáépítésre, hogy ne legyen államcsőd.
Hiszi-e valaki, hogy nem a kelet-nyugat packázásának áldozata lett Ukrajna?
tivoli
@pacsni: Ha amerikát válassza vezérünk, megharagítja az oroszokat és az oroszpárti ukránokat.
Ha az oroszokat, megharagítja az uniót.
Ha az Ukránokat, megharagítja mindkettőt.
tivoli
@Desischado: Ha csak az volna a kérdés, hogy hazug-e vagy se, túl egyszerű volna. Nem szeretnék most Orbán bőrében lenni.
pacsni
@tivoli: igen, èn amerikat vàlasztom, deazèrt nemhiszem, hogy az oroszokra ilyen nagy benyomàst keltene ez a moslèk, mert azèrt gondolom, a ruszkik is meggondoljàk 2-szer hogy az amerikàval èrdemes-e szembeszàlni.
tivoli
@pacsni: Ne felejtsd, Orbán nem a saját, hanem egy nemzet nevében kell, hogy állást foglaljon.
Lehet, hogy te amerikát választanád, és jól teszed. De a szomszédban az oroszok laknak, akiktől sokban függ a gazdaságunk, megmaradt iparunk, és ez is szempont. Meg akarunk-e ekkora haragost magunknak?
pacsni
Viki nem a sajàt nemzetet nèzi, hanem amit a hulye ures feje sugal, azt hogy a ruszkik a szomszèdba laknak, az màr règen volt, amerika kozelbb van Mo-hoz mint gondolnàd,
nem hiszem, hogy olyan sokminden fugg a ruszkiktòl, èn nemlàtom ezt a nagy befektetèst szàmukròl.30 èvvel ezelott azèrt konyorogtunk, hogy elmennyenek Mo-ròl a ruszkik, most meg vissza sirjàk? Szerintem nincs karakteruk a magyar minisztereinkek, pedig O volt aki annyira mellette àllt, hogy elhaggyàk Mo-ot, az igazsàg az hogy mèg a viki se tudja, hogy mit akar, ès kimellett àll. Keveri a sz@rt a fos@all
Yoda69
Pancser orban-kurmany. Alaposan mellelottek. Remelem aprilisban a taho is igy vegzi.
F_Viktor
@tivoli: Miért van az ukrán nép megvezetve?
Janukovicsot a nép felhatalmazta az EU csatlakozásra, s mikor az elnök a tárgyalásokat befejezte Brüsszellel, akkor döntött a nép Janukovics megbuktatásáról.
Tehát mindenben az ukránok döntöttek!

Manipuláció orosz részről volt, mikor Janukovicsnak Putyin ígért egy 15 milliárd dolláros hitelprogramot!
Az IMF hitel kérdéséről most, Sydneyben a G20-as csoport pénzügyminiszteri találkozóján döntöttek, s ez az ajánlat majd az új ukrán kormánynak fog szólni.

Tehát már az időrendiség miatt borul az állításod, mert:
Janukovics Putyin ajánlatára leállította az EU csatlakozásról a tárgyalásokat --> az oroszoktól elszakadni kívánó és az EU-hoz csatlakozni szándékozó ukrán nép az utcán adott hangot követeléseinek --> Janukovics megbukása --> az új ukrán kormány részére IMF hitelről döntés.
F_Viktor
@tivoli: Írod:
"Ha amerikát válassza vezérünk, megharagítja az oroszokat..."

EU és NATO tagként nem értem, hol itt a dilemma?
Yoda69
@Csizmás Kond: Inkabb most jott meg. Kinek kell putyin?
Inkabb az IMF 100x
Csizmás Kond
@Yoda69: A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) levélben szólította fel Orbán Viktor kormányfőt, hogy lépjen fel az Ukrajnában "tomboló hatalmi önkény és erőszak ellen"
..én erre írtam...
F_Viktor
@pacsni: Írod:
"...deazèrt nemhiszem, hogy az oroszokra ilyen nagy benyomàst keltene ez a moslèk..."

Putyinnak több okból szükséges Ukrajnát a markában tartania:
- nekik tudja legdrágábban eladni az Európát egyre kisebb mértékben felhasználó orosz gázt, amire az egész orosz gazdaság épül.
- Putyin oligarchái gazdaságilag fosztogatják Ukrajnát.
- Ukrajna tavaly a világ második legnagyobb búza exportőre volt, aminek nagy részét a drága orosz gáz fejében Putyinéknak szállította.
- Ukrajna geopolitikailag stratégia helye Európában (nála Magyarország van jobb helyzetben).
F_Viktor
@tivoli: Írod:
"Lehet, hogy te amerikát választanád, és jól teszed. De a szomszédban az oroszok laknak, akiktől sokban függ a gazdaságunk, megmaradt iparunk, és ez is szempont. Meg akarunk-e ekkora haragost magunknak?"

Te ukrán vagy, onnan írsz?
Yoda69
@Csizmás Kond: En meg arra hogy elzavartak putyin seggnyalojat, es inkabb az EUt valasztottak. Sokan tanulhatnanak toluk nalunk is.
Csizmás Kond
@Yoda69: Erről még sok szó fog esni, hogy jól vagy rosszul csinálták.
Csizmás Kond
@F_Viktor: ma, 14:37
Ezt ha magadtól írtad, akkor tovább ne szedd azt a gyógyszert !
F_Viktor
@A Tündik bündije: Ez olyan (kül)politikai helyzet, ahol ismeretlen művet játszik most a zenekar, ahol Orbán a megszokott pávatánc lépéseit rutinból, csukott szemmel nem lehet végezni, a lába elé kell néznie ha nem akar egy hatalmasat, sőt végzeteset taknyolni.
F_Viktor
@Csizmás Kond: Ha ez a véleményed, akkor fogalmad sincs mit jelent a szabadságjog!
Vagy már te is Putyin ölebe vagy? Ugyanilyen Putyin öleb voltál 1988-ban, 2001-ben, 2008-ban is?
Csizmás Kond
@F_Viktor: '88-ban még meg sem voltam születve.
tivoli
@F_Viktor: Lehetnék is akár.
Szerinted miért lenne jobb az unió, az IMF hitel, mint az orosz gazdasági együttműködés? Mert az már adott, a másikat meg ezután kell átépíteni? Lesz csomó hitel, adóemelés, munkanélküliség, létbizonytalanság. Terjeszkedhet a nyugati bankrendszer, ami ellen már a magyarok is berzenkednek. Biztos ez kell az ukránoknak?
F_Viktor
@Csizmás Kond: Írod:
"Ezt ha magadtól írtad, akkor tovább ne szedd azt a gyógyszert !"

Kispajtás, észrevehetted volna már, hogy nálam az ilyen válaszokkal sokra nem mész, ha nem konkrétumokkal jössz, akkor lazán lehazaárulózlak, lehazugozlak ha a magyar népet elárulod!
tivoli
@Yoda69: Ezt gondold át még egyszer. Ahová az IMF betette a lábát, ott lassan már gaz sem nő, mindent elvisznek kamat fejében. Életedet, véredet.
Csizmás Kond
@F_Viktor: Mongyuk ha a Magyr népet elárulnám te akkor sem tudnád magad elárultnak érezni.
Amúgy ha nem vetted volna észre idősebb vagyok nálad.
F_Viktor
@tivoli: Az ukránok tudják milyen az élet Putyin markában, döntöttek, nem kérnek belőle.

Az IMF hitelnél jobb hitelt még senki nem kínált fel Magyarországnak, igaz van olyan feltétele, hogy nem lehet haveroknak szétosztani, s ezt negyedévente ellenőrzik is.
Maga az IMF is az árfolyamstabilitás elősegítése, a gazdasági növekedés fokozása és a magas szintű foglalkoztatás megteremtése céljából jött létre!
F_Viktor
@tivoli: Írod:
"Ezt gondold át még egyszer. Ahová az IMF betette a lábát, ott lassan már gaz sem nő..."

Példák?
De olyan országokét hozd fel akik nem az Eltolcsys unortodox gazdasági tudásukkal tették tönkre országukat!
F_Viktor
@Csizmás Kond: Nofene, én már nem is vallhatom magam magyar embernek, nem Orbán farkán lovagolok?

Itt nem számít a kor, de ha már abban is hazudsz, akkor nagy elvárásaim nincsenek felőled.
Csizmás Kond
@F_Viktor: Dehogy ember, mindnki annak vallja magát aminek akarja, csak tudod nekem van egy olyan tehetség vagy szokásom, hogy régebbi kijelentésekre is visszaemlékszem...és mintha ezt már tárgyaltuk volna.
És hogy ne kelljen visszakérdezz, akkor is megkérdeztem te ki vagy amire az volt a válasz, hogy Magyar állampolgár, amikor visszakérdeztem, hogy csak ennyi akkor azt válaszoltad neked ez elég.
F_Viktor
@Csizmás Kond: "Tehetségeden" van még mit csiszolnod, ugyanis most cserbenhagyott híresnek tartott memóriád, tőlem ha valaki megkérdezi "ki vagyok", akkor azt válaszolom, hogy nincs titkolnivalóm, el lehet olvasni itt, az adatlapomon :-))
tivoli
@F_Viktor: 15:10
Tedd fel a távollátó szemüveged és fordulj körbe. A világ pénzügyi dolgait nem Matolcsy intézi, és mégis bajban van minden állam... Kezdve az Egyesült Államokkal.
F_Viktor
@tivoli: Mit hol olvastam?
IMF hitel? IMF feladata?

@tivoli: Orbán gazdasága pedig hasít? :-)
Persze, minden állam nagy bajban van, élükön a USA-vel :-)))
Gondolom ott élsz, s a tapasztalat beszél belőled, hogy így ki mered jelenteni.
tivoli
@F_Viktor: Belőled meg a szűk látókörűség, vagy tapasztalatlanság. Esetleg objektív tájékozódás hiánya.
F_Viktor
@tivoli: Mi történt ma veletek? Egyszerre, az összes droiddal történt valami, talán rövidzárlat? Vagy kommunikációs probléma Kubatovval?
Nincs egy épkézláb válaszotok, mismásoltok, félre beszéltek...
Yoda69
@tivoli: Ja, ez a fideszes propaganda duma.
tivoli
@F_Viktor: Esetleg te magad vagy a droid, az értelem gátolt.
tivoli
@Yoda69: mire gondolsz? hol emlegettem én fideszt?
tivoli
@F_Viktor: Örülök, hogy elégedett vagy. :D
S annak is, hogy sikerült jó napot szereznem neked.
F_Viktor
@tivoli: Nekem minden nap öröm benneteket olvasni, hozzászólásaitokkal növelitek a választáson résztvevők létszámát :-)
tivoli
@F_Viktor: Valahogy nem igazán érdekelnek a választások, mert teljesen mindegy, hogy kire szavazunk, a győztes befutó előre el van döntve.
varirmag
A tasz miért hallgat a V. Lacika féle terroristákról ???
Miért nem a hazai terroristákkal, jogtipró rablókkal,gyilkosokkal vagy az áldozataik védelmével foglalkozik ???
Jah, nem azért fizeti őket soros !
nezelodo
"A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) levélben szólította fel Orbán Viktor kormányfőt, hogy lépjen fel az Ukrajnában "tomboló hatalmi önkény és erőszak ellen" és ajánlja fel közvetítő szerepét a válság békés rendezése érdekében"

Ezek a TASZ-osok gúnyolódnak a Kurmányzó Úrral, mert ők is tudják, hogy ahova beteszi a lábát, és kinyitja a száját, ott káosz terem.
aremy
@tivoli: nincs imf aki ellenőrízné hogy mire költik el az olcsóbb kölcsönt.
viszont nyomtattak egy párezer milliárdot kinyom tattak és mire lett el-
köktve no mert semmi önerős beruházásról sem lehetett hallani és ha
te tudszróla akkor oszdmeg velünk..
tivoli
@aremy: Nem értem, mire gondolsz konkrétan. Az IMF-nak elvileg nem kéne, hogy köze legyen, hogy melyik állam mire költi a pénzét. Ha ad, adjon, de inkább ne adjon mert az mindenkinek piszok sokba fog kerülni. Azért jó lenne konkrétan megírnád, kivel kapcsolatos a megállapításod?
aremy
@tivoli: "a szeretett korményunk" mijen büszke a hányezermilliárd és devizában kibocsájtott államkötvényekre és kincstár jegyekre gondoktam. és kérdezem ebből
milyen beruházások történtek az eus támogatással létesültel azt ne számitsduk
bele nomert én nem halottam olyanról az elmúlt 3évben. és erregondolta mert itt
senkinek sem kell elszámolniuk és nem is tudni hogy milett abból a pézből no én
erre gondoltam.
tivoli
@aremy: Nem találod érdekesnek, hogy az állítólag eu ellenes Orbán mégis kapja a manit számolatlanul? Az államadósság meg csak nő, mert ha egy kicsit is javul a mérleg, rögtön változik a forint árfolyam, hogy azért ne örüljünk annyira.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.