A felcsúti polgármester szerint őt nem a Fidesz-kormányok tették az ország leggazdagabb vállalkozóinak egyikévé.

Mészáros Lőrinc, aki gázszerelőből lett az ország leggazdagabb embereinek egyike, a Heti Válasznak adott interjúban arról beszélt, hogy földije, Orbán Viktor már 1999-ben álmodozott egy futballakadémia megalapításáról.

A felcsúti polgármester azt mondta, cége már 1991-ben rengeteg munkához jutott, amikor a környékbeli településeken elkezdték kiépíteni a gázhálózatot. "Később is sikeresen vállalkoztam tovább, tehát nem a Fidesz-kormányoknak köszönhetően gazdagodtam meg" – fogalmazott.

Az interjúban Mészáros Lőrinc a felcsúti stadionról is beszélt. Volt iskolatársához, Orbán Viktorhoz hasonlóan ő is azt állítja: "közpénz egyetlen fillér sem jött'" a Pancho arénára. Hacsak valaki a társasági adó felajánlását nem tekinti annak – tette hozzá. A stadion egyébként nem Felcsúté, hanem a Puskás Akadémiáé, amely több száz gyereknek nyújt bentlakásos futballozási lehetőséget – mondta Mészáros Lőrinc.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Nem is a fityesz tett gazdaggá te szervilis seg...ló, maga don vittorio tett gazdaggá!!! Ezentúl legyen a dakota neved barna nyelv!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Ez a hét poénja...hiszi a piszi...3 év alatt 7 milliárd...
joopapa
Nem is a fityesz tett gazdaggá te szervilis seg...ló, maga don vittorio tett gazdaggá!!! Ezentúl legyen a dakota neved barna nyelv!
Senara
"Nem a Fidesz-kormánynak köszönhetően gazdagodtam meg ...Nem , persze hogy nem , én vagyok kedves vezető álmainak megvalósítója . Minden érdek nélkül támogattam a sajátomból . Dolgoztam éjjel nappal , ünnepnapokon megvontam magamtól , családomtól mindent . "...A beruházás nagyrészt akkor valósult meg, amikor Orbán még ellenzékben politizált. Az ügynek olyan támogatói voltak, mint Csányi Sándor vagy Demján Sándor – olvasható az interjúban..." kis hazug ...2012. április 12., csütörtök Labdarúgás
Még el sem kezdődött a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia 3500 nézőt befogató korszerű stadionjának az építése, máris támadják az utánpótlásbázis fejlesztését, mondván, állami támogatásból valósul majd meg... ha hallgattál volna ... volna
-
Kamcsatka
Gondolom sok barom van, aki ezt el is hiszi.
tarhonya
ezt a pofátlanságot még el is hiszi valaki??
pbalage
egyébként egy ilyen "támogasd mán, ecsém, mer olyanokat hallottam, hogy a nem támogatóknak mindnek megdöglött a macskája" szöveg is bejátszhatott az "önkéntes" TAO felajánlásoknál?
Nil
Akkor miért nem csinálták meg 1999-ben? Miért csődölt be a vállalkozása amíg nem OV volt a miniszterelnök? Miért ő nyeri sorra a pályázatokat- a többi vállalkozó ennyire hülye? vagy inkább jó hátszele van OV személyében.
Mi lesz ezzel az emberrel ha egyszer rájön valóban mit tett? Hány ember életét tette tönkre csak azért hogy milliárdos legyen? Mennyit visz belőle magával ha meghal?
Dr. Felipe
"Nem a Fidesz-kormánynak köszönhetően gazdagodtam meg" - megszólalt Mészáros Lőrinc

Csak hát ezt az agymosott birkákon kívül senki nem hiszi el.

A pofátlanságnak és a Szovjetuniónak nincs határa.
Rezsicsökkentés
@Kamcsatka: @tarhonya: A lényeg a cikkből: A felcsúti polgármester azt mondta, cége már 1991-ben rengeteg munkához jutott, amikor a környékbeli településeken elkezdték kiépíteni a gázhálózatot. "Később is sikeresen vállalkoztam tovább"
Erről egyikőtök sem beszél érdekes módom, hogy hol volt 91-ben még fidesz kormány? Könnyebb irigyelni a másik ember sikerét, mint tenni a sajátunkért!
Mobil123
Tehát akkor a "mocskos" komcsiknak köszönheti hogy meggazdagodott:-)))
Mobil123
@Meine Ehre heisst Treue: Ne légy ily nagy lelkű:-)) Jó neki a forró szurok is, majd liba tollba hempergetni. Ez után ő lehet a stadion reklám figurája.
bögöly
" azt állítja: "közpénz egyetlen fillér sem jött'" a Pancho arénára. Hacsak valaki a társasági adó felajánlását nem tekinti annak ".

T.Lőrinc Barát!
A TÁRSASÁGI adó az bizony,közpénz!
Az IPARŰZÉSI adó az,amelyet a helyi önkormányzatnak fizet a vállalkozó!

Ui:- mondjuk levonható költség,az alapítványoknak történő befizetés,de milliárdokat a
milliárdosok soha nem adakoznak!
Dr. Felipe
Ilyenkor azért igazán lesülhetne a bőr a mocskos pofájáról.
verőce21
Ez naon jó! :) - (lehet, hogy hamarosan oktató lesz "Lőr" a Vállalkozói Akadémián)
keresztapa
Tipikus bolseviki megnyilvánulások gázszerelő nem lehet milliomos csak MSZP.-s politikus, és csak is politikus!
evacica
Nem elég, hogy a főnöke néz hülyének bennünket,még ez a bunkó is, ez már kicsit sok!
A Tündik bündije
"Földije, Orbán Viktor már 1999-ben álmodozott egy futballakadémia megalapításáról."

Szerencse, hogy nem egy magyar-japán közös határról álmodozik, mert mára nagyobb hadi kiadásaink lennének, mint az USA-nak.
Szvetlana
Hát persze, hogy nem ! Hogyan is gondolhat erre bárki. Megtalálta a kalózok elásott kincseit.
Pisti271
@Rezsicsökkentés: "hol volt 91-ben még fidesz kormány"
91-ben még Mészáros is csak egy melós volt, a kft-t 94-ben alapította.
Valóban fejlődött, de 2007-ben majdnem csődbe ment!
A föld, trafik és közbeszerzési pályázatokon elért sikerek,
az ugrásszerű vagyonosodás az Orbán kormány idejére esnek.
Manhattan
Egyetlen korty alkoholt sem iszom, hacsak valaki a bort meg a pálinkát nem tekinti annak.
hetöndöe
Ez kb. annyira igaz,mint hogy vállalkozók százezrei a veszteséges gazdálkodásból vettek BMW-t,építettek luxuslakást és a Kanári szegetekre járnak üdülni.

Persze a minimálbért kifizetni is nagyon nyögvenyelősen megy nekik.
Mindezt a sportot művelik a NAV vigyázó szemei előtt.

Hülye m,eg a "zország".:-)))
hetöndöe
@Rezsicsökkentés: Hogy miről beszél Mészáros nevezetű meztelen csiga,az egy dolog,én is beszélhetek a szöcskék párzásáról,attól az még nem igaz.Persze ha valaki bigott hívőként elhisz mindent ,az az Ő dolga de ne akarjon mindenkit hülyének nézni!
Köszike!:-)))
JAJMÁR
Ezek szerint semmi titkolnivalója nincs. Lássuk hát a vagyonnyilatkozatát! :)
lajospapa
Ne irigykedjen senki rá! A seggnyalás lehetősége mindenkinek áll. Ő annyival jobb, hogy ki is használta.
kkalman
Micsurin egyik utolsó "műve" A rinocéroszt keresztezte a meztelen csigával. Megalkotta a vastagbőrű gerinctelent.
Ja, hogy ez nagyon hasonlít a csúti gázszerelőre...?
Pisti271
Mészáros szó szerint még a szart is ellopta. (mármint a birkákét)
human
7 milliárddal ment neki jobban, mikor más cégek a levegőért kapkodtak. Szerintem belőle kellene miniszterelnököt csinálni. Orbán sehol sincs ehhez a Mészároshoz képest.
nemjoezigy
Ha igaz lenne amit ez a 00 ember mond, akkor is elítélendő lenne a cégvezetése miatt!
Mert amíg az alkalmazottait minimálbéren tartja, addig a feleségével együtt 800millió-1milliárd közti osztalékot adtak maguknak 2013-ban.
Ez Qrvára etikus ugye?
Csoda, hogy még nem tettek ellene az alkalmazottai. Persze nem lehet, mert diktatúra van és nem munka lehetőség. És ezt ez a sok szemét nagyvállalkozó ki is használja!
Hol van ilyenkor a keresztényi érzékenység (nem véletlenül nem szociális érzékenységet írtam) dicső fideszkdnp bagázs!
De a lényeg: Magyarország jobban teljesít! m á r a ki n e k !
És most elolvasom a többi kommentet.
human
@JAJMÁR: Nem fogjuk látni a vagyonnyilatkozatát. Szerény ember ő, nem szeret kérkedni a vagyonával. Kicsit hasonlít OVi-ra, aki meg arról híres, hogy ha közpénzről van szó, akkor zsugori szokott lenni. "Szerénység elvtársak, szerénység."
vörösfuvalat
Ez az ember most viccel? vagy kiengedték az ápolói egy kicsit levegőzni?
Az biztos,hogy hazudni a havertól tanult.
Ő is úgy lett tehetős mint Orbán bányász apja.
nezelodo
Á nem! Ő csak szerényen, önzetlenül lapátolta a raktárába a fideszes mennyországból aláhulló mannát, amit a fidesz házi püspöke menet közben fütyörészve felszentelt. Kicsi rigó, dalolj valami hihetőt!
Törölt felhasználó
Miböl is gazdaghodott volna meg egy fazékfejű felcsuti csoszerelo... Amúgy meg nem a fidesztől, hanem a viktortol ..es nem is kapta csak vigyaz ra amig viktor nyudijba megy. akkor vissza kell adni...
szaboria1
@Rezsicsökkentés: Kíváncsi lennék mit vallott be adóba 1991-ben. Érdekes Orbán nem is felcsúti születésű mivel a születésekor a szülei Alcsútdobozon laktak. 2013 nov. nyílatkozta Mészáros nem pályáztam és nem privatizáltam. Akkor, hogy is van ez? Pályázat nélkül nem lehetne trafikjai, földjei valamint beruházásban való részvétele.
human
@ziziplanet: Ja. Mészáros és Mészáros Vagyonvédelmi Kft.
bakegya
Csőbehúztátok a magyarokat-majd csak rájönnek-de mekkora csőbe húzzátok még,még és még...???-a kétharmad mekkora törvényes törvénytelenségekre lesz még elég???
mate03
@lajospapa: Irigykedjen rá a felcsúti hóhér!A segg nyalás ezekben a berkekben ,pedig sport!
Zsuga
@A Tündik bündije: Jó lesz utána nyomozni, hogy az oviban milyen álmokat kergetett még a kis buksijában.
Citromka
Most már csak azt magyarázza meg, hogy az összes többi gázszerelő miért nem lett kőgazdag? Kár, hogy csak egy segge van ov-nak és az már fényesre van nyalva!
Vizual
Szerintem sem vitázni kell róla. Egy jövöbeni vizsgálat alapja, hogy az első nem közpénzből kapott milliárdos munka milyen feltételekkel indult és konkárétan, bizonyithatóan rendelkezésre állt a megítélés pillanatában. Anyagiak egy nappal előtte kerültek a számlájára a gépek és emberek hivatalosan alkalmazva voltak-e?. Van rés a pajzson elég. És amikor arról beszél, hogy kapcsolatok hát azt is megtaláljuk. A csúcs kapcsolat. De a munkának van ellentételezése. És amennyivel drágább annyi lett visszaosztva. Minimum ! És akkor ott vannak a közmunkások részvétele ! mert tudjuk, olvastuk, hogy volt.
whatthefuck
A rinocérosz seggén a bőr olyan puha mint a babapopsi ezeknek a fideszeseknek a pofáján lévőhöz képest. Szerintem az űrsiklókat is fideszes pofabőrrel kéne borítani, soha nem égne le az már biztos!
Strong
..aha - ez hihető :-)

sok hasonló vállalkozó vált milliárdossá Magyarországon: pl: Orbán Győző, Simicska Lajos, stb..
Ők nagyon ügyesek...:-)
JAJMÁR
@human: 22:52 Sajnos, meg ugye most meg is magyarázta ezt a gazdagodás dolgot, legyen ez nekünk elég!
Az a nagyon szomorú, hogy ez tényleg ezért történt, és vannak akiknek ez tényleg elég .
taglo
Nem ám ! Ő még a Kádár-elvtárs idejében volt gázszerelő segéd ,12,5-ft/órabérért és abból rakosgatott félre !
F_Viktor
A a társasági adó felajánlása (TAO) ugyanolyan közpénz, mint a SZJA 1 százaléka, az utóbbiból részesülőknek annak felhasználásáról keményen el kell számolniuk!
Desischado
Az biztos, hogy a pofátlanság szinonímája, és magasiskolája az, amit ez a nyalonc bemutat! És még hülyének is meri nézni az embereket! Vajon miből is gazdagodott meg, hanem csalásból! Undormány egy féreg, gazdástul együtt!
rosalinda57
Ha 800 millió osztalékot vettek ki a vállalkozásból, akkor azért megnézném a főkönyvi kivonatot és költségeket részleteiben is.
Akkor mennyi adót fizetett ?
qxy
@nyanya001: Ha rajtam mulna már rég lógna mind egy szál gatyába! mert az utolsó fillért is el venném ezektől a rablóktól de még a családtól is . Jó adnék nekik havi 47 ezret! de dolgozzon meg érte. adok lapátot! .
qxy
Tényleg. Nem lehetne a politikusokat hazugság vizsgáló gépre kötni?
és ha sáros, mert az , akkor lenne a gépen még egy csavaró gomb. amin a " Volt van ráírva" mondjuk 4000 V.és ők lennének a " Tűzről pattant lovagok és ló vaginák. Latrok és latrinák.
sakál
Miért nem mondja meg a tutit, loptam, nyaltam, hazudtam és akkor mi van?!
Dr. Felipe
Németországban a Bayern München sportigazgatóját kibaszták pozíciójából és letöltendő börtönbüntetésre ítélték mert piti adócsaláson kapták, pedig kicsit nagyobb figura volt ennél a csuti fasznál.
Ez a féreg gyökér meg itt hazudozik nekünk hogy miből gazdagodott meg és még mindig szabadlábon van.
Úgyhogy amíg ezek a férgek nincsenek letartóztatva addig itt senki ne várjon rendet és gazdasági fellendülést.
human
@Dr. Felipe: Ott bukik a történeted, hogy az a sportigazgató nem ismerte Orbán Viktort.
De ez az átkosban is így működött. Ajánlom mindnekinek Hofi Mószer Aranka történetét:
video.xfree.hu/?n=deaktibor a78ec7fa7f390011606ab01355f37be9
lópicigáspár
Teljesen igaza van! Semmi köze a kormányhoz! A földije segített egy kicsit, oszt jónapot! :-)
human
@human: A Mószer Arankás Hofi történet:
video.xfree.hu/?n=deaktibor a78ec7fa7f390011606ab01355f37be9
human
@human: valamiért nem megy át a link helyesen, de a google a barátod :)
rosalinda57
@bakegya: el ne feledd, hogy cső- és gázszerelő volt volt az úr. tehát a csőbehúzáshoz is baromira ért.
bakegya
@rosalinda57: akkor már értem minek okán kezdte a Szemlőhegyen a labirintus építést-ott lakik a fizetőképes kereslet és hát a folyóügyek et is ott gyorsabban intézik!
Még tán a versenytárgyalásokat is ki lehetett kerülni?!!!
rosalinda57
bakegya : Talán teljesen véletlenül 500-szorozta meg a bevételét a tisztelt vállalkozó az elmúlt 4 évben. Ugye ? Merő véletlen, amikor a vállalkozók sorra adták vissza az ipart.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.