Kósa Lajos Fidesz-alelnök szerint Gyurcsány Ferenc nemhogy a miniszterelnöki, hanem egy egyszerű közéleti szerepre is mind a mai napig "tökéletesen alkalmatlan". A kormánypárt ügyvezető alelnöke ezt azután mondta az MTI-nek, hogy szerdán két hírportál, az Index és az Origo is interjút közölt Gyurcsány Ferenccel.

A Demokratikus Koalíciót vezető politikus előbbinek egyebek mellett arról beszélt, azt tartja az elmúlt években elkövetett legnagyobb hibájának, hogy elvállalta a miniszterelnökséget 2004-ben az MSZP-vel a háta mögött. Szólt arról is, hogy az őszödi beszéd tartalmára még mindig büszke.

Kósa Lajos reagálásában úgy fogalmazott: az valóban történelmi hiba volt, hogy az MSZP egy teljesen alkalmatlan embert választott miniszterelnöknek, hiszen 2004-ben "a szocialisták bízták meg azt az embert, aki most maga is bevallja, teljesen alkalmatlan volt erre a feladatra".

Alkalmatlansága ki is derült például 2006. október 23-án, amikor "a békés tüntetők közé lövettek", vagy két hónappal előtte, augusztus 20-án, amikor "tömegszerencsétlenség felelősei voltak, mert nem voltak képesek elolvasni az időjárás-jelentést", vagy amikor teljesen eladósították az országot, másfélszeresére növelve az adósságállományt – mondta a Fidesz alelnöke.

A politikus mindennél jobban árulkodónak nevezte azt, hogy "az újkori magyar történelem legbotrányosabb, legfelháborítóbb és legelképesztőbb beszédére", az őszödire a DK elnöke még mindig büszke, miközben azért "más jó érzésű ember (...) a fejét lehajtva nem győzne bocsánatot kérni".

Kósa Lajos megítélése szerint ezek miatt Gyurcsány Ferenc "mind a mai napig tökéletesen alkalmatlan" nemhogy miniszterelnöknek, hanem még egy egyszerű közéleti szerepre is.

Ez az "országdúlás" azonban nem egyedül Gyurcsány Ferencnek, hanem azoknak a közös felelőssége – például Mesterházy Attilának, Bajnai Gordonnak és Tóbiás Józsefnek –, akik megválasztották és támogatták őt – zárta szavait a kormánypárt ügyvezető alelnöke.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

postamester
Itt fent egy FB-komment :

Gere Mária Kissné · Kiemelt hozzászóló · Itt dolgozik: Nyugdíjas vagyok
Kósa, elmész ám a jó büdös francba, vissza az anyádba. Ha 8 éven keresztül nem ugattok mindenre, mint az veszett kutyák, már nem itt tartana az ország! Rohadék, tetű banda!
Válasz · · 15 perce

Azt hiszem minden benne van...tömören-röviden !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nil
és megint: aki mondja másra, az mondja magára
más szemében a szálkát, sajátjában a gerendát sem
Nyuszicsibe
Beszélnie kellett róla... lalikám, ha ez benned maradt volna, biztos lelki törést okozott volna. Legközelebb pszichológushoz menj inkább ha szófosás jön rád.
postamester
Itt fent egy FB-komment :

Gere Mária Kissné · Kiemelt hozzászóló · Itt dolgozik: Nyugdíjas vagyok
Kósa, elmész ám a jó büdös francba, vissza az anyádba. Ha 8 éven keresztül nem ugattok mindenre, mint az veszett kutyák, már nem itt tartana az ország! Rohadék, tetű banda!
Válasz · · 15 perce

Azt hiszem minden benne van...tömören-röviden !
postamester
Lajos !!! Sok butaságot megtarthattál volna...
jobban járt volna az ország, a magyar NÉP !!
postamester
Ez egy ügyvezetö alelnök...javasolnám a 380 V-ot...azt vezesse !
Boszi27
Én meg a Kósa-interjúkon szoktam kiakadni. Általában képtelen értelmes mondatot kipréselni magából. A nagy magyarkodásban evidencia, hogy legalább a közélet szereplői,-mindegy milyen párti-helyesen használja a magyar nyelvet, ja és persze a tartalom is zűrös többnyire. Fogalom-zavarral tarkítva.
mariaberta
Én is ki szoktam " akadni " Kósa beszédén, jobban tenné, ha magába nézne, mert általában elfelejti, hogy rajtuk kívül vannak még ebben az országban, akik nem ájult fidesz hívők és különösen nem Kósa és Orbán imádók.

És ugyan miért volt beszédkényszere ha csak ennyi hülyeségre tellett?
bretagne
Mert a Fidesz aztán nagyon ért az ország vezetéséhez. Nem tudom ők mikor lesznek kritkusak magukkal szemben. Mert náluk is van egy-két alkalmatlan, csak ők nem vallják be. Ez pedig nagy hiba! Én örülök, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnök volt, és ha nem akadályozta volna mindenben a Fidesz, ma már nem itt tartana az ország! Ezt kellene tudomásul venni!
csip-csop
ha fideszes lett volna a Ferkò, akkor ez a moslèk nembeszèlne ròla.
Mobil123
Mert te alkalmas vagy a közéleti szereplésre!! Na ember te olyan buta vagy hogy falat lehetne döngetni a fejeddel!! De most komolyan kiszólt a wc-ből a sz@r!
dömdödöm
Ez terelés az elmúlt 4 -éves fidesz rámálomról ,és sokan még mindig megeszik :-(
joopapa
Te Kósa olvasd el még egyszer amit Gyurcsány mondott, mert ami te hadoválsz arról nem beszélt. Úgy látom szöveg értelmezési problémáid vannak, vagy csak egyszerűen buta vagy! És emberileg is gondok vannak nálad nemhiába cserélt le az asszony egy nőre :-)))
Cicamama55
Már várom azt, hogy rendeznek egy koncertet Gyurcsány megválasztásának 10.évfordulója emlékére, "nemzeti gyásznap" címen...
nezelodo
Cicamama55

Ne adj tippet, még a végén megteszik. Lesz nekik gyásznap amúgy is hamarosan, ünnepelhetik a tolvajlás és a korrupció elhunytát, de nem temetik el úgysem.

Kósának meg a diplomaszerzését kellene ünnepelni, de ahhoz kicsi a lába, meg az azonos méretű hányadosa.
cpapp
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
postamester
@cpapp: Röviden, tömören ???
Kifejtenéd egy kicsit bövebben ???
Manhattan
Hahaha... Mondja ezt az a kósa, aki képtelen volt még egy diplomát is megszerezni. Gyurcsánynak valóban voltak méretes hibái miniszterelnökként, de nem volt korrupt, nem hozta helyzetbe a családját, meg mindenféle falubelijét, nem építtetett a kertje végébe stadiont, nem kezelte hitbizományként az országot, és minden politizálásból származó jövedelmét jótékony célra fordította. Ha különbséget zongorázni tudnám orbán és Gyurcsány között, akkor lehet, hogy engem is lovaggá ütne az angol királynő...
csagyi
Ez egy vélemény a sok közül.Mi változott?Semmi!Nem is várható el a dícséret ha még a pártban akar maradni.A többi blablát már ezerszer hallottuk.Bár K.L.az az ember akit még el lehet fogadni abból a csapatból,de erre felesleges volt rákattannia.Valamint a monológja sem hír értékű.
Senara
@cpapp:"Kósa egy húgyagyú szar." csak ezért regisztráltál ? Vagy feladatod van ?
Boszi27
@joopapa: Tök mindegy mit beszélt Gyurcsány, szerintem már a nevétől kiakadt. Tud ő úgy reagálni, hogy meg sem hallgatja azt amire válaszol. Vannak ilyen szuper tehetségek. Modern Ciceró. :)
keresztapa
Legalább Gyurcsány a hazugságát is, igazságnak tudja feltüntetni, és hívei a tudatos igazság állítók, a hazugságban hisznek, hiszen ők is a hazugságok hívei, amit igazságnak tartanak, az az igazi hazugság!
Hellcat
A gyuresz feldobta a magas labdát a Kósa meg habzó szájjal ráugrott és melléütött...
szjupermen
@postamester: Minek? Csak el kell olvasni a cikket és minden világos, amiről cpapp írt.
coyote3
Mondja ezt ez az agyhalott, sötét véglény...
kkalman
Mr. 20 %, azért ne verd oly nagyon a melled, mert sem te sem a főnököd nem tett többet az asztalra, mint a Gyurcsány. Csak többet vettetek le róla. Így, ti még alkalmatlanabbak vagytok mind az ország vezetésére, mind a közéleti szereplésre.
human
Gyurcsány kimondta gyakorlatilag azt, amit minden önállóan gondolkodni képes állampolgár tudott a politikáról, de nem akart igazán tudomásul venni. Azaz a költségvetéssel előszeretettel trükköznek a kormányzó pártok. Ezen csak az lepődött meg, akit igazából nem érdekelt a politika.
mate03
@human: Na végre valaki lemerte írni azt ami minden értelmes embernek ,evidencia!
mariaberta
@bretagne: Azon kívűl hogy egyetértek a véleményeddel, szerintem betett neki még az u.n. MSZP-s "hátország", Szili Katinkával az élen, meg azok, akik úgy érezték, nekik oda kell tálalni a Fidesznek az őszödi beszédet, aminek aztán meg is lett az eredménye. Hát azt ismerjük.
És hogy ki mire alkalmas, azt nem Kósa dönti el, de ha már alkalmasságról beszél, akkor Orbán hogy lehet miniszterelnök?
bretagne
@mariaberta: Egyetértek! Szili Katinka a szememben egy undorító valaki, aki Gyurcsányt megölné egy kanál vízben. Most mindenki Gy.F-el foglalkozik, nem bírnak ki egy napot sem, hogy valamiért ne vegyék napirendre. Nem baj, Gyurcsány ettől csak még népszerűbb lesz. Ezért sem szeretik és félnek tőle.
DR Eric CARTMEN
20 % Laller jobb lett volna ha mélyen hallgat. Ez olyan setét, hogy az már művészet.
Yoda69
kosa mar megint tul sokat ivott vagy akutt amneziaban szenved.
1. A tomegbe lovetest eles loszerrel a fideSS politikusa javasolta
2. Tomegszerencsetlenseg a hoviharban volt, amit a fideSS keptelen volt elorejelezni, majd tisztitani az utakat, illetve menteni azt a jo parszazezer embert akik a hoban rekedtek tobb tiz-husz orakra.
3. Az orszagot pedig az orban kurmany adositotta el az oroszoknak 50 evre. Emelett rekordot dont az allamadossag, es a forint arfolyama is az egekben. 4 ev alatt meg kozel 20% volt az inflacio, igy hiaba a fizetes emelesek a berek realerteken 10%-ot csokkentek.

Szoval kosalajos elvtars vissza az agarakkal, es probaljunk kevesebbet osszehazudozni.
Mellesleg elszamoltak mar a debreceni fideSSesek a Floridai utjukkal, amit az adofizetok penzebol elveztek? Inkabb erre valaszoljon.
nemsemmi
Most hogy "hozzáértő" miniszterelnöke van az országnak minden rendben van.
Négy év adósságcsökkentés után elérte, hogy olyan magas az ország adőssága, hogy soha ennyi nem volt.Pedig ráment a 3000 milliárd magánnyugdíj.
Hol a Forint árfolyama és hol volt 2010 előtt?
A versenyképességgel mi a helyzet? Amióta alkalmas miniszterelnök van, mennyit is estünk visssza?
A hazudozásával elérte, hogy hosszútávra senki nem mer befektetni, termelő vállalkozást létrehozni, mert bármikor megtettszik a vezérnek és államosítja, vagy különadót vet ki rá.
A szerződések nem számítanak neki semmit, a bíróság csak neki adhat igazat.
Kósa értékrendje szerint EZ az alkalmas miniszterelnök.
Hát akkor Gyurcsány tényleg alkalmatlan volt.
SpamKontroll
@Manhattan: A felsoroltak hiányától még nem lesz valaki jó M.E... mintahogy nem is lett...
SpamKontroll
NNah, most ide lehet ütni... Én egyetértek Kósával...

És konkrétan Gyurcsányt teljesen alkalmatlannak tartom... Még egy beszédet sem tud elmondani... amit elmond, annak semmi köze nem szokott lenni semmilyen megoldásokhoz, csak teoretikusan ontja magából az eszméit...

Ezért nem bírom Gyurcsányt... Klub politizál... Nem igen mond megoldásokat csak ideológiai szövege van...
Szvetlana
Teljesen mindegy, hogy Kósa kiakad vagy sem, Gyurcsány beszélni fog, mert megteheti, az a nagy helyzet, hogy egyenlőre még ő a legnépszerűbb ballodali vezető. És a népszerűsége egyre növekedik, úgyhogy a Lala még kiakadhat néhányszor:))
evacica
@keresztapa: @SpamKontroll: Azt hiszem hiba van a készüléketekben, ti nem Gyurcsányról, ha nem Orbánról beszéltek!
evacica
Kosának a saját és társai alkalmasságán kéne elgondolkodnia, persze vannak olyan képességeik amik utolérhetetlenek, ilyen a lenyúlás a korrupció, más emberek lejáratása aljas módon a demokrácia és a jog állam teljes szétverése, a haverok pofátlan megfizetése és a vereséget is győzelemnek való beállítása és hogy mernek nagyokat mondani. Ezekben utolérhetetlenek!
pityuka
Orbán "Sosemhazudtam" Orsós Viktor, Kövér "köteles"László, Kósa "Mr20%" Lajos, Lázár "Annyitisér" János a négyek bandája.
postamester
Dugóslala nem beszélt, csak dadogott ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.