Nagyon megharagudtak az Orbán-szerelmes Békemenet-civilek a HVG-re. A lap tegnapi számában egy Orbán Viktor állítólagos ügynökmúltjához kapcsolódó "A" kartont közölt, ami nem tetszett a szervezetnek.

Vészjósló "Betelt a pohár" címmel azt írták:

A HVG a közerkölcs szabályait felrúgva, bizonyításra alkalmatlan, többszörösen megvizsgált sajtpapírral próbálta lejáratni Magyarország miniszterelnökét. Folytatásként, az üzleti érdektől vezérelt ellenzék, a hatalomra éhezők táborát kiszolgáló elektronikus és írott sajtó, azonnal megkezdte a nagy többséggel támogatott legitim kormányfő támadását.

Ezután – bár épp az imént aggódták ki magukat mindenféle szabályokról és erkölcsről –, tényként közlik, hogy:

A pénz oligarchák szorításában vergődő, megélhetési sajtó kényszermunkások az átadott forgatókönyv szerint, kénytelenek teljesíteni kenyéradó gazdájuknak.

Végezetül sormintának még egy kis gyurcsányozás, "orosz gyarmatozás" (ami így Paks 2 fényében külön érdekes), valamint a végső csapás, miszerint a CÖF innentől elhatárolódik a HVG-től. Nem lennénk most a lap helyében!

Emlékeztetünk, hogy 1989-ben Orbán Viktor kiállása segítette hozzá a kelet – közép európai népeket, hogy felszabaduljanak a kommunista diktatúra alól. Elmaradtak Brezsnyev és Kádár csókjai, kivonultak a gyarmatosító oroszok. Nem Orbán Viktor hibája, hogy a posztkommunisták még hatalomra emelhették a pufajkás Horn Gyulát, a D-209-es Medgyessy Pétert, és az országot végleg csődbe juttató, Gyurcsány Ferencet, az apró család kedvencét.

A múlt még mindig kísért!

A CÖF-CÖKA a hazugságokat terjesztő, nemtelen uszításokban résztvevő médiumoktól elhatárolódik, mind addig, míg azok, vissza nem térnek a közerkölcs által megkövetelt objektív tájékoztatáshoz.

CÖF-CÖKA Vezetőség

92 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Orosz gyarmatosítok??? Hát ki a fasszal írt alá az agyatlan vezéretek hitel megállapdást ???
Horn Gyulának meg ha élne kinyalhatnátok a seggét dob szólóra a Kossuth téren ha engedné !!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
Orosz gyarmatosítok??? Hát ki a fasszal írt alá az agyatlan vezéretek hitel megállapdást ???
Horn Gyulának meg ha élne kinyalhatnátok a seggét dob szólóra a Kossuth téren ha engedné !!
Hellcat
Civilnek Öltözött Fideszesek...jobb lenne ha nagyon kussban maradnának.
Aki Én
Ezek megint elfelejtették orbán és családja kommunista múltját. Az objektív tájékoztatást hagyjuk, úgysem érti ez a beteg társaság...
tökölődő
két éve még dühöngtem, egy éve mosolyogtam rajtuk. Most már nem is érdekelnek ezek a balfaszok.
Aki Én
Volt már itt valódi többséggel megválasztott kormányfő is, azt is támadták.
Nem alaptalanul reppennek fel az ilyen hírek. Vajon ha kiderülne, hogy igaz, mennyire lenne legitim? Mert egyenlőre egy állítás egy tagadás, viszont nem mondhatjuk, hogy egy árva irat sincs róla. Ha a családi múltat nézzük, akkor bizony nagyon lehet.
bencemacska
Ezekre tényleg kényszerzubbonyt kellene húzni!

Lassan odáig jutnak, hogy többet ártanak az imádottjuknak, mint használnak!!!
Clavigo
Ezek a kretének miről beszélnek ??? Aszongya...A felsőcsutkai " Társadalmi Kapcsolat " kiállása kellett hozzá,,hogy felszabaduljunk az orosz...szb,stb, stb. Apropo,,kegyes Urunk nem mostanában cidázta le Putyin továrist ?? A CöF merre volt ez alkalom idején ?? Várt a megrendelésre ??
Clavigo
Jujjuj..hova ccarjak izgalmamban ? A CöF beagyalt...
lampa laz
Azt hiszem így helyesebb a szöveg:

A CÖF-CÖKA hazugságokat terjesztő, nemtelen uszításokban résztvevő szervezet, akik ellen tiltakozni fogunk mind addig, míg azok, vissza nem térnek a közerkölcs által megkövetelt objektív tájékoztatáshoz.
világlátó
Felfoghatatlan a számomra ez a szörnyű szöveg.Ennek külön szerkesztői vannak bizonyára. Vajon mindazok, akik ezen szöveg hatására százezres tömeggé toborozhatók, mind mélyen megbántott , megsértett, meghurcolt állampolgárai voltak a Kádár, majd a Horn és a Gyurcsány kormánynak? Melyek lehetnek azok a lélekbe/ szívbe markoló emlékek, amelyek hatására ez a sok ember hajlandó az utcára kimenni és a CÖF zászlaja alatt órákig vonulni és tüntetni azok ellen ? Mitől és hogyan lehet az, hogy ők nem látják tisztábban a történteket? Hogy nem tudják elfogadni a D 209 -es ügynök kóddal akkoriban dolgozó Meggyesi Pétert, miért nem tudják elfogadni a szakmai magyarázatot, amikor ő nem spicli feladatot, hanem a MNB. belső titkait védte akkor, amikor azt még a szovjetek ellen is meg kellett védeni, nem is szólva a Szekuritate embereitől, akik nagyon szerették volna megtudni miképpen is lehettünk mi már akkor a Világbank tagjai, amikor még másokkal szóba sem álltak.
A Horn pufajkájáról sem tudnak leszokni. 1957 téli és tavaszi hónapjaiban tiszti szakaszok 15- 21 fővel demonstrációs járőrözést folytattak Budapest utcáin.részben a lesipuskások miatt, részben a közrend helyreállítása végett. Bizony ez főbenjáró bűn egyesek fejében. Én akkor 6 éves voltam, de később idősebb kollégáim mindent elmondtak erről.
A nemtelen uszítások érdekes módon mindig a CÖF médiából ömlenek. Ez egy szado - mazo hajlam , amit nem értek. Miért nem lehet normális magyar tőmondatokat, vagy egyszerű bővített , kerek mondatokat írni torzító jelzők nélkül. Persze látom, ezek az erős hangulatot keltő mondatok ébren tartják a parazsat a hamu alatt.
Lehet hogy parancsra kihúnyt a parázs. Ahogy a polgári körök, úgy a CÖF is egy aktuális segédcsapat volt. Nincs erre szükség, hiszen a hatalom szilárd, ellenzék egy szál se, az a néhány tucat civil meg a rendőrséggel rendezze a számlát.
Hellcat
Emlékeztetünk, hogy 1989-ben Orbán Viktor kiállása segítette hozzá a kelet – közép európai népeket, hogy felszabaduljanak a kommunista diktatúra alól.

Szóval a vitya miatt omlott össze a SZU? :D

Elmaradtak Brezsnyev és Kádár csókjai, kivonultak a gyarmatosító oroszok.

Most gyarmatosítanak újra az oroszok idehaza...az nem baj?

Nem Orbán Viktor hibája, hogy a posztkommunisták

Megjegyezném, hogy az MSZMP fele a fideszben ül
még hatalomra emelhették a pufajkás Horn Gyulát, a D-209-es Medgyessy Pétert,

Épp most bontakozik ki a qrbán ügynökmúltja is szóval befognám a számat.

és az országot végleg csődbe juttató, Gyurcsány Ferencet, az apró család kedvencét.

VÉGLEG? :D Azóta is csőd van?

Ezt a CÖFöt bele kéne lőni a napba :D
eugen4402
Ezek most tényleg felpörögtek rendesen. Még a végén átalakulnak párttá (erős felindulásban). Az indulójuk már készen van: CÖF-CÖF COKA, Vak varjúcska ...
A betelt poharat ne nagyon emlegessék, mert még provokátornak nézik őket.
Aki Én
@világlátó: 13:10 Azt gondolom, akik maguktól értik és érzik az előző rendszer hibáit, aljasságait, azok ma épp úgy éreznék. Ezek az emberek nem maguktól érzik a múltat sem, ezeknek naponta ,,meg van mondva". Ez a megosztás és uszítás állandó eleme. Ha nem így lenne, akkor pont ezek az emberek ma is kiállnának az ex-szoci kormány ellen, és pont ők követelnék leghangosabban orbán magyarázatát. De hát tudjuk, hogy a ,,civil" CÖF maga is kikből áll.
Manhattan
"Emlékeztetünk, hogy 1989-ben Orbán Viktor kiállása segítette hozzá a kelet – közép európai népeket, hogy felszabaduljanak a kommunista diktatúra alól." Orbán a "Ruszkik haza"-val állt ki? Akkor ők már össze voltak pakolva...
Dr. Felipe
CÖF ös spiclik. Akkor talán meg kellene nyitni az aktákat hogy kutathatóak legyenek és mindenki meggyőződhetne hogy g vicctor ártatlan, csak valahogy már nyolcadik alkalommal is leszavazza a fideSS. Vajon miért?
Dr. Felipe
"CÖF-CÖKA Vezetőség"

A CSEKA kimaradt elvtársak. Pótolni szigorúan.
dr. prédikátor
Szerencsétlen hülye cöf röf!!! nekünk meg veletek telt be a pohár!!!Inkább menjetek nyalni a G. viktor szopkinhoz!Amíg a nyelvetek a seggében van legalább kussoltok!!!
Senara
Miért nem perelik a lapot vagy Simicskát vagy ismeretlen tettest . Manapság már mindenkit feljelentenek . Hónapok óta megy Simicska idézete , most ez hónapokig emlegetik . Butaságból vagy azért hogy eltereljék a figyelmet másról ?
Aki Én
@nyanya001: 13:46 Egyre több ilyen lesz. Ez nem provokáció, ez véleménynyilvánítás.
Pont annyira provokáció, mint a sokat bírált ötvenes években, mikor kifejezte valaki nem tetszését a rendszer ellen. Ők voltak a rendszer ellenségei. A nyolcvanas években orbánt is ilyen reformer ellenzékinek hittük, most már tudjuk, hogy csak vezetőváltás volt. Mondanám, hogy az a rendszer is megbukott, de ez nem igaz, mert ezek ugyanazok, ugyanazokkal a módszerekkel.
nezelodo
Nem kell vonyítani cöfögők! Ti nem vagytok olyan fontosak, hogy a sajtpapírjaitokkal foglalkozzon a HVG. Mentek a polgári köröcskék után, lejárt a szavatosságotok.
papa.49
Ezt régóta mondom nem volt ,,rendszerváltás, csak gengszterváltás,, ugyanúgy folytatják ahogy '90 előtt, csak már az emberek néhányszor tönkrementek a nagy ,,szabad rablásban,, amit a ,,politikai elit,, csinál!!!
A cöf meg menjen a 3.14.ba az ótvaros dumájával, ők is a haszonélvezőik voltak a kádári cocilizmusnak, ők maradtak most is azok, csak a nép csúszott jóval lejjebb!!!
A hazugovics hiába festi magát ő ,,védett vad,, volt a Horváth belügyér személyes védelmét élvezte az Anikójával együtt, KÁR HAZUDOZNI, nem küldött ő senkit sehová, a 120. volt a fontossági sorban be se engedték a tárgyalásokra, csak Prágába ment hőbörögni, a Horn meg hazahozta, bár ott is hagyhatta volna kicsit a cseheknél, de ugye az apjára tekintettel intézkedett a külügyminiszter, nekik hajuk szála se görbülhetett, amiért mást lecsuktak 1-2 napra!!!
Nil
a tudatlanság - ez a baj - no meg hogy képtelenek önálló véleményalkotásra
ez az átka a történelem hamisításnak - bármit elhisznek amit mondanak nekik és ha majd megint ellenforradalom lesz 56- mennek koszorúzni az emlékműhöz
a történészek felelőssége igen nagy - a történelem tanároké sem kicsi
kicsit bújjon már bele mindeni a másik cipőjébe aztán kritizáljon
és nem árt kételkedni sem bárki bármit mond -olvasni kell és gondolkodni

néha úgy érzem hogy ennek az őrületnek sosem lesz vége
Yoda69
Ajjaj, indul a bekamenet. Brusszelbol visszagyalogoltak mar?...
bakegya
KIKNEK ÉS MILYEN POHÁR TELT BE???Milyen felelős miniszterelnök az aki úgy nyilatkozik meg az EU EGYEZTETÉSEN AHOGY-Tessék összevetni a belpolitika mindennapjaival -aztán egy valódi meghasonlott Magyarországot tudhatunk a magunkénak-ÉS EZ AZ ORBÁNMAFFIA MŰVE@papa.49: VILÁGOS,ÍGY VAN AHOGY LEÍROD...
@Nil: DE,VÉGÜNK LESZ-addig megyel ez a cölöp -teknős,hogy lőni fognak ránk,MÉGHOZZÁ MINDEN IRÁNYBÓL-most még lenyúlja az EU összes juttatását aztán ők már jól jártak-a többi nem számít-tiszta apja!!!(agresszor,véleményem szerint ,terrorista).
Mobil123
@Horizont: Ritkán ragadtatom el magam ennyire de sajnos a cöf nagyon átlépte azt a bizonyos inger küszöbömet . Már nagyon ingerelt a váci gyerekkel kapcsolatos megnyilvánulásuk de hallgattam. Ami sok az sok! Gyerekeket fenyegetni??? Hol élünk?? Horn Gyulát nem kéne a szájukra venni . Korrekt embernek ismertem meg és nem hinném hogy a senkiháziknak akik azért köszönhetnek valamit neki ilyen bunkó megnyilvánulást kéne tenni. Orbán egy senki volt 89 -ben aki csak skrizofénnek mondta saját magát, aki csak úgy lett valaki (bár számomra egy senki!) hogy nyalta a volt kommunista vezetők seggét, akinek az apja párt titkár volt. Egy köpönyegforgató számomra ahogy az összes többi politikus a pártjában. (bár megjegyzem hogy a sokan a többi pártban is ilyen!!)
kakaósbögre
kb.pont annyira van értelme komolyan venni a CÖF idiotizmusát mint lóval kártyázni.
kukac50
A birka menet fogja be a száját! Ők a Civilbe öltözött Fideszes banda tagjai.
Orbán bérencei!
Mobil123
@Horizont: Az a bajom hogy akik "okádják a szart" a volt kommunista rezsim segg nyalói voltak és most itt röfögnek.!! Hogy nem sül a bőr a bőr a pofájukról! Mindenek egytől egyig! Akik ott menetelnek egy senkiházi szarkeverők akik csak a magunk biztonságuk , érdekeik védelmében ugatnak. Számomra ez undorító. Akit igazán utálok és utáltam már akkor is az Pozsgai Imre pl. Na azt a lényt nagyon...
DR Eric CARTMEN
ISMERŐS ??? EZEK UGATNAK ??? 2014. június 17., kedd
„A CÖF-CÖKA-t támogatók közül több mint 500-an vállalták önkéntesen, hogy figyelik a közösségünket támadó médiumokban megjelenő igaztalan vádakat, hamis megnyilvánulásokat”
– írja a CÖF a tengapi posztjában, amivel nekiment az alapítványok pénzügyei után nyomozó Átlátszónak.

A Civil Összefogás Fóruma és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány most amiatt büszkélkedik, hogy korábban jó eredménnyel azt kérte a házmester-vénájú jelentkezőktől, hogy vegyenek részt a média folyamatos figyelésében, és egy gyors reagálású „hadtest” felállításában:

„A hazai szélsőségesek szövegkörnyezetből kiragadott csúsztatásaira és az Unióban bizonyítottan elhangzott igaztalan vádakra reagáljunk azonnal!”
Ezután a Békemenet szervezői csodálatos önellentmondásba keveredtek, amikor az Átlátszót hasonlították a 2006-os rendőri túlkapások elkövetőihez:

„A módszer szokásos, a norvég pénzekből jócskán részesülő neoliberális és posztkommunista érzelmű lapocska ahelyett, hogy feltárná és nyilvánosságra hozná támogatóit bértollnokai finanszírozását, úgy gondolkodik, legjobb védekezés a támadás. Brutálisabb formában láttuk ezt 2006 őszén.”
Az Átlátszó főszerkesztője egyébként Bodoky Tamás, aki a hazai médiában mindenkinél többet foglalkozott a 2006-os rendőri túlkapásokkal, még könyvet is írt róla, és nem éppen neoliberális vagy gyurcsányista.
Az már csak hab a tortán, amikor az Orbán Viktor beszédek elé menetelő Békemenet szervezői (szokás szerint elfelejtve a Fidesz alapításához vezető utat) azt írják:
„A reakció érthető, hiszen nehezen védhető, hogy egy idegen állam, esetünkben Norvégia EU kötelezettségű pénzalap nyújtásakor kiválaszthatja a neki gazsuláló pénzosztó partnereit. Teheti ezt a magyar Parlamentet megkerülve, ellenzéki pártokhoz kötődő szervezetek finanszírozásával. Ez a módszer hasonló, de mivel egy államról van szó, súlyosabb, mint a Soros György magánpénzeivel, vagy más...
Mobil123
@Horizont: Na igen Szili aki most oda tette magát . Hát őt akkor utáltam meg amikor hátba támadta a pártját anno mert nem lehetet közt. elnök. Pécs szégyene!!!

Nézd nem a párttagokkal volt a baj hanem azokkal akik azért voltak a pártban akik az előrementelükért léptek be és letapostak mindenkit ennek érdekében.
DR Eric CARTMEN
... vagy más külföldi érdekeltségekkel támogatott ellenzéki aknamunkát segítő, pártérdekekhez kötött pénzügyi támogatás.”
Knapp75
Ki írja a CÖF-CÖF-CÖKA közleményeit?
Vak varjúcska?
Mobil123
@Horizont: Na igen ezek az elvetelen emberek akik most előírják Nekünk hogy mit csináljuk életünk minden napján . Hova menjünk és mikor , mit együnk , mennyiből probáljuk megélni, mit csináljuk a megtakarításainkal, melyik iskolába mehet a gyermekünk tanulni és hova nem stb. Bitófára való népség!!
köhögő bolha
A csúti teknyővájó CÖF nyelveket használ budi papír helyett,igazi hulladékok!
Mobil123
@Horizont: És hol van olyan és annyi lámpavas ahol ez a tömeg elfér és ami elbírja? :-DD
bencemacska
@Dr. Felipe: ma, 13:53

És a CÖF egyik korifeusa mit csinált a titkosszolgálatoknál '89 előtt? most kompenzál. vagy tud valamit, ami miatt védett?
Mobil123
@Horizont: Hát nem kell kajáról gondoskodnunk legalább. Nem úgy mint a kórházakban ahol se kaja , se gyógyszer és még fürdeni sem lehet mint pl. a pécsi bőrklinikán. Katasztrófa a helyzet.
bencemacska
@papa.49: ma, 16:04

Kénytelen vagyok helyesbíteni, OV nem volt Prágában hőbörögni, mert a párttitkár apuka nem engedte el. Egyszerűen bezárta, hogy otthon maradjon!!!
Onnan a Tompikát kellett a külügyminisztériumnak hazahozatni!
papa.49
@Horizont: Ebben tévedsz, NEM DOBTÁK KI A PÁRTTAGKÖNYVÜKET csak eltették a fiókba, mert tudták hogy kell az még nekik...
Mobil123
@Horizont: Tapasztaltam most sajnos :-((( És haba tortán nem rég készült el nem kevés pénzből és a fürdőkben nem folyik le a víz!!
papa.49
@bencemacska: lehet ezt te biztos jobban tudod...De nem egy pógár hanem emlékeim szerint 3 fő élvezte a csehek ,,vendégszeretetét,, hogy ,,szeretgették,, meg őket jobban...
keresztapa
@papa.49: Tagkönyveket a propeller szedte össze megőrzésre irat tárolta!
papa.49
@keresztapa: De jól tudod, odaadtad???
Mobil123
@Horizont: Sajnos nem látogató voltam .:-(( kemény tapasztalat volt.

Hatalmas gányolás qrva sok pénzért.
papa.49
@Mobil123: Javulást kívánok, így ismeretlenül is...
bencemacska
@Horizont: ma, 18:59

Igazad van, egyetértek!!!_:))) Legalább valami jót is tett volna velünk az "öreg"!
bencemacska
@papa.49: ma, 19:03

Én is 3 főre emlékszem. Volt még egy SZDSZ-es,akinek a nyakában ült a Tompika. A harmadik nem jut eszembe, hogy ki volt!
papa.49
@bencemacska: Nem a köteles volt az???
lajospapa
Az egész iratanyag ami még itt van belőle, mit gondoltok hányszor lett már átnyálazva, kivéve belőle, hozzátéve. megváltoztatva?
A faluban kérdezték Jóskát, igaz-e, hogy a Julisnak udvarol. Így felelt: Néha baszom is, nem is, de inkább csak a dolog híre nagy.
keresztapa
@papa.49: @Horizont: Igen én leadtam, ne gondolja senki, hogy én letagadom Kommunista múltamat, ugyanis az nem alsónadrág, hogy váltogassam! Az más, hogy soha többé nem hiszek ideológiában!
papa.49
@keresztapa: Ne is váltogasd az elveidet, én se váltogatom, én a másik oldalon álltam abban az időben, de most se dörzsölődöm a mai hatalomhoz, mert ez tulajdonképp a régi modernizált változata, azok játszák most a zenét akik a szüleik lábánál hallgatták '90 előtt a muzsikát, se a régiből, se ebből az ,,újból,, nem kérek!!!
mariaberta
Ez a CÖF-ek nevezett társaság miért hagyta ki Pozsgayt, Szűröst és most az új szerzeményt, Szili Katalin elvtársnőt, aki egykor annyira volt -ahogy ők minősítik nevezetteket- kommunista, hogy az MSZP jóvoltából közjogi "méltóság" volt. /Na a méltóságra érdemtelenné vált/.
A többi fideszes "kommunistát" fel sem sorolom, hosszú lenne a névsor.
A CÖF-ös kommunistákról nem is szólva,
Toby
"CÖF-CÖKA Vezetőség"

Azaz sok-sok puszika: Csizmadia László volt állambiztonsági tiszt küldi !
vonotok
@papa.49: Szintén nagyon jó egészséget kívánok, ismeretlenül is.
Dr.Pálfi József
apa001. Csizmadia úr tudja, hogy a társadalmi kapcsolat által jelentett dolgokról a tartótisztnek jelentést kellett írnia, mert neki is el kellett számolnia az általa foglalkoztatott személy mondanivalójának tényével.Ezért hát nyoma van/kell lennie a jelentéseknek. Meg is lehetne találni, ha akarnák. Ugye jól tudom?
kkalman
A CÖF ezzel a szöveggel akár a humorfesztiválon is felléphetne. A nevetés garantált lenne.
Vizual
Oké! DE kérdezném, hogy a CÖF elszámolt már a milliókkal ? Mert ezen a förmedvényen kivűl idén még nem vonult. Pedig már látni szeretném azt a sok nyugodt embert amikor "Éljen a Párt!" , "Éljen Orbán Viktor!" feliratokkal vonul !
keresztapa
@papa.49: Nos én ezt nevezem emberi gerincességnek, nem azt amit a hajlott hátú simulékony, csak pártérdekkel érvényesülni tudó személyek. Megszűnő érvényesülés átvált haraggá, gyűlöletté és marad megkeseredett személyként,
aki csak gyűlöletet sugároz ki önön magából, haragos gyűlölettel mérgezi a körülötte lévő személyeket.
papa.49
@keresztapa: Én megszenvedtem, hogy polgári családba születtem, hogy az Apám a felkelők között volt '56. ban, de nem törleszkedtem soha azokhoz az emberekhez...
Többre becsülöm a Berecz Jánost ezerszer mint a Pozsgait, vagy a Szűröst...
De mondjuk a mai ,,elit,, 98% mind mszmp. tag volt, és most mind szépen meg is tagadja a volt ,,elveit,, én ettől kapok hányingert...
panellproli
A Fidesz szerelmesek leginkább a jó zsíros koncokba szerelmesek, ezért ilyen bőszen nyalnak segget is.
Vizual
Szerintem ez az Orbán szerelmes dolog vakká teszi a CÖF lelkeseit. Mert miről van szó az ügynökvádban, az újságokból kiolvasva, és most a HÍR tv. elterelő riportereit, megmondóit összefoglalva: 1./ önként VÁLLALTA, minden más, hogy kényszerítették nem igaz. Mert egy társadalmi kapcsolat a hálózat tagja volt, így tudott róla, hogy mi a helyzet. Ezért van az A karton. Azon tartották nyiulván, hogy megbizható és a hálózat tagja! (Minden más amiről tudatlanoktól szereznek információt azt a hírszerzésnek hívják és maga a felderítő - a kém - szerzi be az információt. Hallgatja a beszélgetéseket.)
2./ Ha őket figyelték, mert rendszerellenes magatartást tanúsítottak, hogyan kerültek az MSZMP alkalmazásába?
3./ Talán, mivel részt vettek a renitenskedésben, nem véletlenül az SZDSZ figyelték rajtuk keresztül? 4./ Rájuk dolgoztak ? Talán mert ez a rendszer is mint a Stázi is a saját embereit figyeltette, ellenőrizte. 5./ Ők voltak a leghangosabbak? Hát igen. Ezzel bizonyítva a célszemélyeknél, hogy milyen rendszerellenesek. Amúgy csak kritikusak voltak. És a családi környezetben sem tudunk retorzióról. Mert egy sima párttitkár fia nem tud kibújni a rendszerellenesség elől.
És szerintem, hogy miért mondja Simicska, hogy az oroszoknál kell keresni az aktákat ? Lehet. Tudjuk mindenhol ott voltak a szovjet tanácsadók. A BM.-n is. És valaki bátran kiküldi az oroszokat amikor még itt vannak? Hát talán már tudta, hogy kimennek a peresztrojka miatt. Igy látnok és miniszterelnök lett. És semmi baja nincs.. Még így sem, hogy "Tavaris Konyec !" volt. Ma meg az oroszok megint a spájzban vannak. És Kik barátkoznak velük ? Na idáig értem a lázas influenzás unatkozásaim alatt. DE lehet, hogy szövődmények lesznek.
magyarbakancs
"A HVG a közerkölcs szabályait felrúgva, bizonyításra alkalmatlan, többszörösen megvizsgált sajtpapírral próbálta lejáratni Magyarország miniszterelnökét".
Magyarország miniszterelnökét maga Magyarország miniszter elnöke tudja lejáratni avval a sok barom melldöngető hazafias maszlaggal.

"Emlékeztetünk, hogy 1989-ben Orbán Viktor kiállása segítette hozzá a kelet – közép európai népeket, hogy felszabaduljanak a kommunista diktatúra alól. Elmaradtak Brezsnyev és Kádár csókjai, kivonultak a gyarmatosító oroszok. Nem Orbán Viktor hibája, hogy a posztkommunisták még hatalomra emelhették a pufajkás Horn Gyulát, a D-209-es Medgyessy Pétert, és az országot végleg csődbe juttató, Gyurcsány Ferencet, az apró család kedvencét".

Emlékezni kellene arra, hogy Gorbacsovi politika és gyengesége segített olyan meghasonlott kommunista ivadékokat hatalomba, mint Orbán urat.
Kinek felmenői és barátai között tömegével fordul elő volt kommunista.
Másik
@Vizual: Majd majus1- en. Akkor van az ilyennek ideje, nem? :)
Vizual
Szóval ! A közmondás azt mondja, "Jenő" !. A múltban keresd a jelent és mindenre választ kapsz. Bárki is volt Horn neki köszönhető az a "nagy lépés" Medgyesi meg hivatásos volt. Titkos munkát munkát végzett, ezért volt "T" állományú. Olyan mint azok akik a szocializmusban szocializálódtak, tanultak és szereztek tapasztalatokat. Ma meg vezetők. De Smith vagy hogyan hívták a kedves "álamfönket" nem volt az, mégis a hálózat tagja volt, mint rezidens. HÍR tv., ATV és egyéb helyekről...És ha nem részletekben mutatják azt az utasítást amit szabályzatnak hívtak, akkor érthető lenne miről is beszél Simicska ! Huhh. Bocsi szaladok mert befordult...:)
Vizual
@magyarbakancs: Az MSZMP-k a rendszerváltás előtt kb 800 ezer tagja volt. Rendszerváltás után kb 300 maradt. Miért gondolod, hogy meghasonult ?
mariaberta
@lost in space: Nénit pichába? Miért leszbi?
Fradigege
Nyasgem. Önnök szerint ez vicces?! Cöförgés. A "c" szerintem nem civil. Hanem? ... Ha szélesgravitációs gabi bácsi ölébe nem hullott volna az Ikarus, akkor most közmunkásként a zsírmorét szapulná. Ő is csak úgy lett milliárdos, ahogyan sok volt főkomcsi.
bretagne
Öntse ki azt a poharat és egy tisztában próbálkozzon újra. Persze, ha képes rá!
magyarbakancs
@Vizual: Aki annak idején tolta az MSZMP szekerét jól élt belőle, mint fügétlenített pártitkár, KISZ titkár, ne pofázzon az és ne komcsizzon.
Vizual
@magyarbakancs: Nem tudom mire mondod ? Ha kifejtenéd bővebben.!
bakegya
@nusika: örülök ,hogy olvastál Te is tőle.Nagyon deffenzív pali-csakkk sajnos hozzánk ár mint a jó magyar fülekig nem hagyták elérni jóideig,pl a deflálódó társadalmakra vonatkozó gazd pol.bölcseleteit.
mariaberta
@Fradigege: Ahogy a mai állapotokat elnézem, a milliárdosok inkább fidesznarancsosok táborát jellemzi.
magyarbakancs
@Vizual: Mindazokra a mai politikusokra ki a Kádár- rendszerben, valamilyen politikai komisszár volt.Vagy besúgó volt
Most meg nagy nemzeti oldalon karistol és köpköd , komcsizik bőszen.
Gyomor forgató.
Ezek re az urakra gondolok.
Boross Péter Stumpf István - MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök
Járai Zsigmond - MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök
Matolcsy György - MSZMP tag, III/2 ügynök
Csurka István - III/3 ügynök
Martonyi János - MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök
Chikán Attila - MSZMP tag
Pintér Sándor - MSZMP titkár
- MSZMP tag
Ligetvári Ferenc - MSZMP tag
Boros Imre - MSZMP-titkár
III/2 ügynök D-8
Balogh Gyula - MSZMP tag
Mikola István - Hazafias Népfront, elnök
Fónagy János - MSZMP tag
Vonza András - MSZMP tag
Szabadi Béla - MSZMP tag, munkásőr
Varga Mihály - KISZ titkár
Deutsch Tamás - KISZ titkár
Orbán Viktor - Gimnáziumi-egyetemi KISZ titkár
Kövér László - KISZ-titkár, a Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány és
Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága alá tartozó
Társadalompolitikai Intézet munkatársa
Pozsgai Imre - MSZMP KB tag
Szűrös Mátyás - MSZMP KB tag
Toby
Elmeroggyant, gyerekes csorda - közpénzen cöfölve !
papa.49
Ennek a ,,bús képű lovagnak,, már teljesen elment az a kevéske esze is, elfelejti mi is volt a párnázott 30 centi vastag ajtajára kiírva, a Dél-Pesti Vendéglátó Központjában, én tudom mert jártam ott, nekem hiába hazudozik a főcöffögő!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.