Plakátkiállítást nyitott a Civil Összefogás Fórum a (CÖF) a budapesti Olimpia parknál hétfőn. A tizenkét képen ellenzéki politikusoknak az illegális bevándorlással kapcsolatban tett kijelentéseit kívánják szembesíteni a valósággal – közölte Csizmadia László CÖF-alapító. A plakátokon ismert szocialista, DK-s és jobbikos politikusok arcképei és idézett szavai mellett a fotók másik felén gyülekező, kiabáló, köveket dobáló migránsok láthatók.

A Képviselői Irodaház közelében felállított köztéri plakátkiállítás megnyitóján Csizmadia László felidézte, hogy eddig – embercsempészek segítségével – már 300 ezer illegális bevándorló lépte át a magyar határt.

Arra figyelmeztetett, hogy ha az európai vezetők nem cselekszenek időben, akkor a most ismert Európa el fog tűnni, belháborúk lehetnek és növekedhet a terrorveszély.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
És miből volt erre pénz kedves CÖF?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
És miből volt erre pénz kedves CÖF?
Főlökött
Avagy hülyét csináljon magából...

Igaz nem fáj, csak kellemetlen, de mindenki saját dolga.
papa.49
Már a kerítés építés lecsengett ugye cöffögök, ja persze ott esetleg dolgozni is kéne, nem csak pofázni ,,bánatos fatykalap,,)))))))))
dr. prédikátor
Röfögő birkák!!! A gazdátok a viktor szopkin mennyi zsozsót adott hogy mindezt létrehozzátok???
DR Eric CARTMEN
A szánalmas műcivil bértalpnyalók, és az ő plakátjaik, már megint. Miből is ???
nezelodo
Működik a gépezet, jött az újabb megrendelés, öntöttek a rozsdás gépezetbe egy kis üzemanyagot (közpénzt), és kielégültek a veteránok is.
lampa laz
Most, hogy már az osztrákok is orbánizmus ellen tüntettek a menekültek kapcsán, így nem jön nekik össze az összeurópai békemenet, erre gyorsan kitaláltak egy másik baromságot.
Nyugi veteránok, a főnökötök így is fizet nektek a kisded játékaitokért.
Dr. Felipe
Mi a szarból telik ezeknek erre a kurva sok plakátra. Csak nem a keményen dolgozó kisemberek adójából elvtársak?
eszegfu
Jó helyen van ez a kiállitás... a Duna parton. Pihenőhely, nem forgalmas, kismamák járnak gyermekeikkel, esetleg idősek, na meg van kutyafuttató. Kiváncsi vagyok hány CÖF-ös megy oda a megnyitón kivül, ill. hányan nézik meg? Talán a kutyák... Esetleg "vándor kiállitásként", mondjuk "szendvicsemberként" a cöfösök elvihetnék akár nyugatra is. Volt értelme ennek a pénz kidomásnak is!:((
Toby
Azért mégiscsak kényelmesebb plakátolgatni, mint birkamenetelni az októberi hűvösben !
Idióta nullák !
Dr. Felipe
"A CÖF plakátkiállítást nyitott, hogy hülyét csináljon az ellenzékből"

Vagy inkább saját magából.
keresztapa
A liberálisok multikultúralista erkölcstelen elkötelezettségük, nem lehet egyszerre a magyar érdek melletti elkötelezettség is. Döntsék már el hogy meddig mennek az országgal szemben? Valóság érzetük van -e?
Van -e olyan tükör amiben meglátják torz alakjukat? Vagy csak vakot tetetnek, hogy az érzelmüket elpalástolják?
De lehetséges az internacionalista elkötelezettségük okán az ország érdekének tudatos feladása?
solidedge
A magyar mindig hülye volt, az is marad. Legnagyobb ellensége mindig saját honfitársa. Aki itt másként gondolkozik az ellenség, amit meg kell semmisíteni. Gyakorlatilag fegyver nélküli polgárháború folyik, ami 2006-tól erősödött fel. Ezért vagyunk gyengék és soha az életben nem visszük semmire. Hajrá baloldal, hajrá jobboldal.
joopapa
@Hellcat: Na ez jó kérdés,erre én is kíváncsi lennék!
Freewolf
Na, ezzel már elkéstek, hogy hülyét csináljanak az ellenzékből. Azok már önmagukból csináltak hülyét!
papa.49
@nyanya001: Jó ez az új plakát és nem is került annyiba mint a cöfffögööké)))))))
tökölődő
Hogy a CÖF csinál valakiből is hülyét? Beszarok a röhögéstől... Ennyi sok hülyét nem lehet találni még a gyogyóban sem, mint akiket ezek felvonultatnak. Retardált idióta az összes barom.
joopapa
Ezek az idióta cöfösök élükön az un színpatikus csimadia elvtárssal elmehetnek a búsba! Szánalmas dolog most rákenni az ellenzékre a balhét, mikor a fityesz kormány van hatalmon, és azért lettek megválasztva hogy az országot kormányozzák és a problémákat megoldják! De úgy látszik ebben az esetben is csak a lopáson és a mutyin jár az eszük, és ocsárólni az ellenzéket, és ebben jó partner a szervilis cöfi röfi banda! Sehol semelyik ellenzéki politikus nem mondta azt hogy be kell fogadni minden menekültet, és nem biztatták hogy jöjjenek ide! A legelején kellett volna az embereknek elmagyarázni hogy kik ezek a migránsok mi elől menekülnek, és kérni az EU segítségét és elkezdeni kezelni ezt a dolgot! Ehelyett ez a szánalmas banda elkezdett milliárdokért plakátolni és inzultációs leveleket küldözgetni és kerítést építeni, és a saját balhéikról( Questor ügy) elterelni a migráns témával a közbeszédet! Ami sikerült is!
justhpeter
A cöffögő értelemből csak ennyi telt ki.
prime777
@joopapa: Szítanak és gyűlöletet keltenek megint.Mert ehhez értenek.Szétrobbantani a magyar társadalmat.És ők nevezik magukat nemzetinek.A Fideszre pontosan mindennek az ellenkezője igaz amiket terjesztenek magukról.
Már nem izgat amúgy.Úgy is azt tesznek amit csak akarnak.Nekünk kuss volt a nevünk mindig is,csak mikor jön a választás akkor van jogunk.
Clavigo
Ezt a csürhét ki kérdezte ??? Miből nyitott ""kiállítást " Orbán elvtárs,, ""civil Harsonája "" ??
izo
@joopapa: Talán olvasd el a másik cikket is:A bevándorlás továbbra is álprobléma: fenntartják kijelentéseiket az ellenzéki pártok
Hofipisti
Természetesen az Olimpiai Parknál csinálták ezt az "évszázad akcióját", hogy a képviselő urak is lássák, hogy ők milyenbátor, vakec yerekek, s adjanak pénzt máskor is!
Kamcsatka
Hülye, hülyébb, leghülyébb, CÖFÖS!
Lackó50
Csinálják. Ha még nem röhögtek rajtuk elegen. Ezzel is csak maguk alatt vágják a fát. E nélkül is hülyének nézik már őket.
Desischado
Istenkém, köhög a bolha! Nem csinálhatnak senkiből hülyét, saját magukon kívül! Abban viszont doktorálhatnának is, olyan remekül megy nekik! Egyes, leülni!
mate03
@eszegfu:! Tudod az egészben az a röhely,hogy már Viktor is szégyenli őket! Már megkérte ezt a pár marhát,hogy ne pattogjanak,mert több kárt csinálnak mint hasznot!
eszegfu
@mate03: Gondolod, hogy szégyenli őket O.V?! Akkor ez már nagy "vivmánya" a CÖF-nek! Az is lehet, hogy már csak "szorgalmi" feladatból csinálják... hiába a pénz, ha ész nincs hozzá...:(((
joopapa
@izo: Én ezt a cikket olvastam, erre írtam amit írtam! Ha azt a cikket elolvasom arra ott és akkor fogok írni valamit, ha úgy tartja kedvem! És azt hogy mit írnak vagy mondanak ellenzéki politikusok az csak egy dolog, az a lényeg hogy a kormány mit tesz és azt jól teszi e! De ha akik a plakátokon szerepelnek vállalják amit mondta azzal mi a baj? Én is kb 5 éve utálom a cöfös brigádot mert száz milliókért védik a védhetetlent, mármint amit az orbán és bandája művel, és most is fenntartom!
izo
@joopapa: A plakát csak szembesíti a politikusokat milyen h@leségeket mondanak!
Szeparepa-
Nem nem... A CÖF nevezetű nyomorúságos agyhalott idióta hazaáruló patkányokból álló kormánypropagandista söpredék, minden létező megmozdulásával, kivétel nélkül saját magából csinál hülyét, és az orbámaffiából, valamint annak csicskáiból és birkáiból...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.