Erről a Fidesz újdonsült frakcióvezetője a honvédelmi bizottság ülésén osztotta meg gondolatait. Az ülés apropóját az adta, hogy néhány napja derült ki: van olyan Facebook-csoport, ami Orbán Viktor megölésére buzdít.

Az atv.hu beszámolója szerint Kósa Lajos úgy véli, a netes zaklatók többsége fiatal, akiket a közösségi oldal blokkolásával lehet a legjobban büntetni. 

Kósa később a csatorna Egyenes Beszéd című műsorában arról is beszélt, fontos átgondolni a szabályozási lehetőségeket, hiszen különösen a fiatalok körében elképesztő méreteket öltött a zaklatás tényét kimerítő viselkedés és kommunikáció. Sőt: a fideszes politikus azt is elmondta, hogy gyakran visszaélnek az ismert közéleti szereplők neveivel, ő például rendszeresen kap kamu leveleket Kálmán Olga nevében.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Az eutanázián nem gondolkodtál még?? Anyádat korlátozd, mikor a forró olajban úszik veled 200 méter háton!!Gondolom, ha nem Orbán lenne a célszemély, te magad is a buzdítok között lennél.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Tündér Lala "gondolatot oszt "...::ŐŐŐŐőőő...aaaa fémkupakok..őőőő,,,,aa kupakok...őőő...stb.
zöldszem
Az eutanázián nem gondolkodtál még?? Anyádat korlátozd, mikor a forró olajban úszik veled 200 méter háton!!Gondolom, ha nem Orbán lenne a célszemély, te magad is a buzdítok között lennél.
nádassy józsef
A FACEBOOK IS KORLÁTOZGAT...YOU TUBE PLÁNE --- MÉG AZ HIÁNYZIK HOGY ÚJ CENZOR JELENJEN MEG! -nádassy józsef NAGY LÁSZLÓ KÖR vezető Miskolc, 2015.10.22.
Bercifiu
Aki megírta a cikket, nem látta Lalát nyekeregni. Hát azért valaki szólhatna neki, hogy inkább menjen újságírónak, mert azt cenzúrázzák, mint riporter alany szénné égeti magát.
vukkocska
@zöldszem: de az aktívon, nem a passzívon. Az ilyen beteg agyúak fizikailag nagyon erősek.
zöldszem
@vukkocska: Felőlem elmehetne egy állatorvoshoz is, humánusan 5 000-ré elaltatná.
Kifizetném!
Jankó123
Errefelé a mezőőr már 5 euróért lelövi a "kártékony állatot"!
:-)))
A Tündik bündije
Korlátozd a lónak a rád csatlakozó végét Lalikám. Kötelező filmhíradó nézés mikor jön?
namihami
@Clavigo: A Tündérlala nevében kikérem, hogy a "tuszikat és hutukat" kihagytad. Légyszives, nézz utána, néhány év múlva érettségi anyag is lehet ezekből a gyöngyszemekből.
joopapa
Nem a fityesz lopásait kéne korlátozni, vagy esetleg nullára lecsökkenteni!
Edy Andre
Csípi a szemetek, mi, köcsögök? :D
Még jó, hogy a Facebook jóval azután is itt lesz, mikor ti már régen a politika szemétdombján rohadtok. Majd posztolunk arról is :D
kozup
Kósa Lajos menjen oda ahova mindenki gondolja. A K anyjába
Rózsika Hatházi
Mit akar a Lala korlátozni, mikor ő is korlátolt? Ezt azért , igen nehéz űberelni. :)))
zöldszem
@Horizont: Nem tudom, 2 év körüli, de lehet, hogy nincs annyi.
perfekt
Mikor-ma mindenütt ,bővítik ,e szolgáltatást,s fejlesztik,nálunk az ifjú reformkommunisták-el akarják venni!Kósa szerintem be sem tudja kapcsolni a számítógépet.De van ami aggaszt engem.Mikor, úgy aszfaltszleng szerint egy politikus megemlít valamit, tudjuk jól ez már papírra van írva,és az embereket tesztelik! Gondoljátok még át Kósa- nem olyan nagy baj,az,ha véleményezik látszat munkátokat.
varrólány
"... Kósa Lajos úgy véli, a netes zaklatók többsége fiatal, akiket a közösségi oldal blokkolásával lehet a legjobban büntetni."

Én azért ebben nem vagyok biztos hogy a többség fiatal , de ő biztos jobban tudja. De elég erős a nyugdíjas tagozat Orbán mindennapi ékes jelzőkkel való illetése nem éppen költői stílusban.
A korlátozásról annyit aki saját magát nem tudja kordában tartani az már elveszett valahol a netes politika mocsarában!
Nálunk nincs Orbánozás , egyszerűen csak vannak érdekesek és szebb dolgok az életben , de mi nem is vagyunk normálisak! :-))
Lepényleső
A szabadság csak addig kellet nekik,amíg ellenzékben voltak,most már a diktatórikus vezetők
hozzájuk járnak továbbképzésre?
hetöndöe
Anyádat korlátozd te vadbarom,meg az idióta szavazóitokat,akik szitokszóként használják a liberalizmus szót,mert halvány fingjuk sincs róla,hogy mi az.A ti csökött agyatok csak odáig terjed,hogy aki nem ért egyet veletek,az hülye ballibsi.
Amit lakásom legkisebb helyiségében megalkotok,az is különb a ti hitvány bandátoknál.
mariaberta
Én meg korlátoznám az ő használatát.
csetere
@Bercifiu: Logopédushoz kellene járnia és leszokni a sok öööööööö-ről!
zöldszem
@csetere: Folyamatosan nyomja a kis csaj!-:))))Nem makog mint Kósa!
Desischado
Ahelyett hogy magukat korlátozná, a hülye majma! Próbálják csak meg, majd beintenek nekik a facebook használók! Ezek semmiből sem tanulnak!
karma1
Ez olyan hulye, hogy osszeteveszti a Facebook-ot a szemelyes e-maillel!!!
"ő például rendszeresen kap kamu leveleket Kálmán Olga nevében." Hulyegyerek, egy oteves ovodas lesoporne a palyarol... Probalj csak belepiszkalni a FB-ba, meglatod, mi lesz veled, utana meg egy darazsfeszek is lagy simogatas lesz...:o(((
perfekt
@varrólány: JÓ ÉJT.Rég olvastalak.És most is,csak,csodálkozom,hogy,ilyen konkrétan megfogalmazod a bajaink,okát okozóit-és elszenvedőinek,a lehetséges kiutat.Szolidan káromkodások nélkül.Gratulálok-sok szívecskét érdemelnél-én így gondolom.Én oda tettem.
Fradigege
Én is korlátoznám a fejszémmel a fizetését! Debreceni törpe.
egyvandor
Kósa bármit korlátozna amiből kiderül milyen pitiáner senkiháziak gyakorolják a hatalmat Magyarországon.
Kósából lehet hogy lehetett volna egy tisztességes szántó vető. De a politikában egyszerű világképével inkább egy rinocéroszra hasonlít egy porcelánboltban. Nem tudom elképzelni, hogy lehet egy ilyen tuskó az ország vezetésének része.
egyvandor
@zöldszem 17:39 Ha kósa legalább ilyen értelmes szöveget tudna tolni, nem lenne rá egy szavam sem.
kutyahűség
Ha Kósa korlátozhatja az internet szabadságát, akkor hamarosan beköszönt a szép új világ: 1984.

Talán azon kéne gondolkodni, hogy miért gyűlöli annyi ember Orbánt és társait, és azon is, hogy mi lesz annak a következménye, ha a gyűlölet és harag még meglevő kivezető csatornáit elzárják?

Egyfelől ők maguk korbácsolják mesterségesen a hisztériát, a félelemkeltés, másfelől azokat büntetik ezért, akik joggal haragosak és vannak teli gyűlölettel? Ez nagyon hasonlít arra, amit Victor Hugo leírt a Nyomorultakban: olyan törvényeket hozol, amivel ellehetleníted az embert, olyan helyzetbe taszítod, ahol nincs más lehetsősége, mint bűnözni, aztán nagy pofával bünteted és társadalmieg megveted és kitaszítod őt azért, mert muszájból bűnt követett el?

Szerintem a T. Kormány és kapcsolt részei nagyon örüljenek addig, amíg az emberek kiírják magukból a haragot, és nagyon, de nagyon kezdjenek el félni akkor, ha már nem.
bakegya
A mindennemzeti dalárdát vezényelni kényszerítő körülményben mi mást javasolhatna még ez a kóser fejvadász pösze dunkócska?-szakszerű ötlet,ez már roggyant tónin is túltesz!
varrólány
@perfekt: 23: 36 Szép napot! :-) Köszönöm a véleményed a szívekkel együtt! :))Valahol van igazság is mert korlátlanul nem lehet sem enni , meg inni vagyis lehet csak azt személy szerint érezzük !:-)) De ha politikus mondja akkor az már eleve ellenérzések sorozatát váltja ki.
De tudjuk azért vannak hogy össze meg vissza beszéljenek, de szerintem ő se hiszi el amit mondott. ( A stílusom meg ilyen , így érzem jól magam írásban is)
Most meg mindenhol bővítenék az internetet, pedig fontosabb lenne , ha minden ember, család elsősorban megélhetőséget kapna , vagy legalábbis lehetőséget. Az kevés lesz ha neten bármit megnézhetünk még a mai ebédet is , de nem tudjuk elkészíteni mert nincs miből. Az elégedett ember , az mindig jobb mert hatékonyabb a nevelésben a családi életben.
varrólány
@Horizont: Szia! :-) Ritkán nézek be, leszokóban vagyok a netről igaz nem nagyon sikerül. Elveszi az időt a kreativitásomtól! De látom vannak új nevek is, zajlik az élet! :-))
perfekt
@varrólány: Szép napot.Egyet értek,azzal,hogy nem a NET,a legfontosabb.De, sokaknak ad segítséget,nem-csak a napi milliónyi esemény megismeréséhez--hanem tágra nyit minden kaput,számunkra ismeretlen-keresésére-s annak befogadására.Az is igaz,hogy,az emberek,napi gondjainak megoldását nem biztosítja.Az egy nagyon-fontos ,és nehéz teher,az emberek többségén--megoldásért kiállt!--már jó régen!
Szeparepa-
Kósa Lajos használatot kéne már korlátozni és elhelyezni azt az idióta barom hazaárulót oda ahová való: életfogytig börtönbe...
vitriol
@egyvandor: pont úgy, ahogy a többi fideszes!
Feraj49
Az embereknek jelen helyzetben nagyon nagy szükségük van,hogy kipanaszkodhassák magukat,kiadják a haragot magukból.Ha a harag az emberekben marad,az előbb-utóbb "kirobban " belőlük. Akkor már a "gyűlölet" veszi át az embereken a hatalmat.És az "irgalom' eltűnik a szívekből.Ha elveszed az emberek szólásszabadságát,szabad vélemény nyilvánítás jogát,akkor Lajos neked sem lesz "irgalom" ! Most akkor melyik a jobb.Cselekedj úgy mintha ember lennél.Mi tennél ha Te sem szólhatnál szabadon ? Adj mindig annyit az embereknek,amennyit magadnak is adnál.Elsősorban NYUGALMAT.
amaramaistanna
Idézem Konok Pétert: "Kósa Lajos korlátozná a Facebookot, mert "gyakran visszaélnek az ismert közéleti szereplők neveivel, ő például rendszeresen kap kamu leveleket Kálmán Olga nevében."
Nos, én rendszeresen kapok kamu leveleket bizonyos Orbán Viktortól, aki - sajátos módon - ráadásul az én nevemben írja ezeket, és még a kézbesítést is én fizetem. Őt például szívesen korlátoznám ebben. Szigorúan civilizált, büntetés-végrehajtási körülmények között, heti egy látogatást engedélyezve..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.