Lehet, hogy teljes titokban Mexikóba utazott Lagzi Lajcsi a családjával. A Blikket egy olvasó-riporter tájékoztatta arról, hogy az Egyesült Államokban, a New Jersey-i Newarkban találkozott a rengeteg bőrönddel utazó sztárral, amint épp becsekkol a közép-amerikai országba tartó járatra.

Kamu volt az olaszországi vakáció?

Ha a hír igaz, akkor Galambos Lajos mindenkit átvert, és elszökött, hiszen épp a minap nyilatkozta azt a sajtóban, hogy Olaszországba készül, azonban egészen másfelé vette az irányt. Ráadásul Mexikóval nincs kiadatási egyezménye Magyarországnak.

A vádat nem ejtették

Lagzi Lajcsit és feleségét, Boglárkát, valamint egy harmadik személyt közüzemi számlák elcsalása, okirat-hamisítás és vesztegetési kísérlet vádjával tartóztatták le 2015 szeptemberé­ben. Az asszonyt október elején kiengedték, a zenész pedig január végén szabadult az előzetesből. A vádakat nem ejtették, csupán szabadlábon védekezhetnek.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Én az előbb találkoztam vele Acapulcóban :))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Szep, kerek mese, mindossze abban hibadzik, hogy nincsen utleveluk, mig a vizsgalat le nem zarul ellenuk.
Ez azt jelentene, hogy az Union belul mindenfele kolbaszolhatnanak, mert nem kell utlevel - most meg -, de repulore mar az Union belul sem lehet csak ugy felulni, utlevel nelkul...

Valaki hazudott, meg az is lehet, hogy a rendorseg hagyta valamiert futni, esetleg vadalkuval,...
sokanvagyunk
"Szabadlábon védekezik" - ez a módja sem erkölcstelenebb, mint ahogy vele szemben eljártak.
Eriksson
De buta ürge! Rengeteg bőrönd nélkül egy-két bankkártyával utazni sokkal biztonságosabb, ha nem akarjuk, hogy észre vegyenek minket.
Bár az is igaz, hogy Habony egy szál cekkerrel bukott le, de azzal a fejjel mondjuk nem nehéz..
nyanya001
Én az előbb találkoztam vele Acapulcóban :))
Macskaszem
@karma1: Tévedsz, nem vették el az útlevelüket.
karma1
@Macskaszem: Hmmm,... Az az elso, hogy elveszik az utlevelet MINDENKINEK, aki ellen bunugyi nyomozas van folyamatban. Ezt le sem tudja tagadni, mert a Belugyben nyoma van, hogyha van ervenyes utlevele,... Az elso cikkek valamelyikeben is emlitik ezt, de ez a rutineljaras minden ilyen esetben, foleg, ha szokestol tartanak a vizsgalat soran...
Valahol le volt irva, hogy visszakaptak?
justhpeter
Megint egy olyan játék amiben mindenki benne van ?
Macskaszem
@karma1: Az ügyvédje nyilatkozta, hogy semmilyen korlátozó intézkedés nincs Lajcsival szemben, külföldre is mehet ahova csak akar, mert az útleveleiket nem vették el.
eugen4402
Nehogy azt írjátok, hogy Guadalajarában is van egy villája, ahol korlátlan mértékben fogyaszt kokaint, és nem is fizet érte, mert van egy befolyásos nagybácsikája, aki inka, és annak egy nagyon öreg felesége, aki még inkább...
dr. prédikátor
Szinte tudtam !!! Ez is csak egy szemét a többi között!Ha nem sáros miért szökött el? pont olyan országba akivel nincs kiadatási egyezség!!!lezsírozta ez szépen az ügyvédjével!!!A bankszámláját meg szépen lemeríti oszt jó napot!!!
coni
Ha valaki vagyonát hátrahagyva menekül, annak nyomós oka lehet. Valami fontosabbat ment..
Fradigege
Ezt elkúrták itthon. De probléma. Engem kivert a víz, ha megláttam a tévében. Ezentúl nem sokat fog szerepelni itthon. pfffffff
Bercifiu
@Macskaszem: Akkor kamu volt az egész. Lehet, hogy a fityeszes szomszéd orra alá fingott, s azért vegzálták.
kopeba
Én is mennék de biciklivel messze van .
eugen4402
Herb Alpert már 81. évében jár, épp ideje, hogy Mexikóban megint legyen egy életerős, kiemelkedő képességű trombitaművész. Lajosnak jó esélye van arra, hogy aranyba foglalják a nevét...
karma1
@eugen4402: Meg a Tijuana Brass... De jok is voltak...:o)))
karma1
Sztem nem muszaj ahhoz bunosnek lenni, hogy elegem legyen vegre a vegzalasbol, ...Csak egyszeruen ki akarta emelni a csaladjat a kiszamithatatlan rendori, birosagi vegzalasok alol...Nem itelem el, mert lehet, hogy tenyleg artatlan, vagy legalabbis valakinek nagyon belelephetett veletlenul a bizniszebe, es az nem vette jo neven, hogy Lajcsi is ott van,...
mariaberta
Még senki nem tud semmit, de már megindult a találgatás. Talán még várni kellene, hiszen elképzelhető az is hogy ki akar kapcsolódni és együtt akar lenni a családdal minden háborgatás nélkül.
Mangu
Lelkes vélemény nyilvánítók ezt olvassátok: Horizont, ma (03.14. 20:25).
human
Minden naivitásomat és megmaradt jóindulatomat összeszedve azt mondom, hogy talán csak szánkózni mentek ki max 2 hétre.
soljanka
@mariaberta: Ez olyan édes volt tőled! Olyan kedves, és naiv. És nagyon pozitív.
De ne haragudj, én jót nevettem rajta - amellett, hogy tényleg értékelem a hozzáállásodat.

Lajcsi évtizedek óta sumákol. Ekkora vagyont felhalmozni nem lehet csalás nélkül.
Ő is, mint sokan sumákolt. De ő még csalt is: adót, embereket, hivatalokat vezetett meg. Vagyontárgyakat használt, amik mások nevén vannak bejegyezve.(autók)
Amikor lebukott, akkor eljátszotta a hattyú halálát.

Nem láttam egy interjút sem vele, ahol őszintének tűnt volna.
Ez az ember egy középszerű muzsikus, aki meglovagolt egy lehetőséget, és az abból szerzett javakat megpróbálta a lehető legkevesebb veszteséggel kiaknázni.
Most eljött az idő, amikor megbukott.
Ha igaz, hogy lelépett, akkor igazolta a trógrségét.
papa.49
Még hányan fognak ,,KIRÖPPENNI INNEN A BUKFENC UTÁN, TÖBB REPCSIRE LESZ SZÜKSÉG)))))))
Nem tisztem védeni a Lajcsit, nem is kedvelem igazán de nagyon kibasztak vele, a semmiért,-mert ha lett volna valami ki se engedik- tehát odamegy ahová akar, hogy a jövőben mi lesz azt majd meglátjuk...
papa.49
@Horizont: Pont te írtad várjuk ki a végét, én is ezt mondom, várjuk ki, azt is hogy igaz-e amivel vádolják, meg abban is hogy ha idézik hazajön.-e, az idő megfogja mutatni !!!
Egyébként mivel a szakmámba vág a dolog én személy szerint nem hiszem az áramlopást ahogy az megjelent!!!A víz lopás már megdőlt, a gáz meg be sincs kötve, a műkincseket se találták meg ( gondolom nem is volt), az olajtartályban ,,fáradt olaj,, volt, lehet hogy hamisan fújta a cserpákandrisnak, vagy a lszájmonnak, oszt. ezért vegzálják, majd kiderül!!!
Desischado
@papa.49: Én most is azt mondom, hogy kamu az egész. Ilyen lopást nem lehet évekig csinálni. Egyetértek veled, és azt mondom én is, hogy várjuk ki a végét. De ha el is menne, nem csodálkoznék, hiszen itt bárkit meghurcolhatnak, akármivel!
human
@Mirabilis: Teljesen igazad van. Ha felmerül az elmenekülés vagy bizonyítékok eltüntetésének veszélye, akkor szoktak lakhely elhagyási tilalmat kiadni. Biztos vissza fog jönni a család, csak kipihenik az elmúlt hónapokat.
fekete
Haza koltozott! Nem hiaba akar D.Trump 10-meteres falatt epiteni Mexico es usa kozott.Meg ha
fizetnenek sem menek oda!
eszegfu
Az, hogy "dobbantott" volna, vagy csak üdülni ment... nekem nem tul logikus. Nem lehet rá pénze... ugyanis, ami "vagyona" lehet, az ingatlanban van, kevés készpénze lehet, amit a napi megélhetésre kell tartogatnia. Még az előzetes letartoztatása előtt 12 cége volt, melyből 4 saját elhatározásból szünt meg, ill. folyamatban volt, 3 pedig felszámolás alatt volt (ami feltételez valamilyen tartozást) és ezek a cégek összességében a 2010-15 évekre vonatkozóan 20 milliós vesztességgel zártak papiron. Sőt a Nav átfogó vizsgálatai alapján sem derült ki, miből is ered akkor a vagyona. Lehet, hogy a hatóságok vizsgálatai már-már "vegzálásnak" tünnek, de ezt türnie kell, (főleg, ha ugy érzi: nem csinált semmi törvényellenest, és hatóság igyekszik a különféle ügyeket is összevonva valamit találni, mert valahogy a "papiron"-forma szerint nem igazán "gömbölyüek") amig nem lesz itélet. Ez is csak egy "tipp"... majd meglátjuk.
Lepényleső
Valami bizonyosan van,amit soha meg nem tudunk? Borsodban,Szabolcsban stb. a szolgáltató
szeme láttára fejik a vezetékeket minden retorzió nélkül? Hihető az(ha igaz),hogy ezért egy család Mexikó-ba meneküljön? Hiú ábránd lehet részéről,hogy ott biztonságban van? Nagyobb bajban van ott,mintha itthon hallgatna?
Tádé
Nem szökött, de nem is menekült.
Vajna bácsi küldte a mexikói Dáridó forgatására.
Utána repül majd Timike, Kata, Vivien, Peti, Berki és Árpi is.
Jó utat!
human
@papa.49: A Quaestor vezetőjét is 2 hétig futni hagyták. Közben sikerült átíratnia a cégvezetést egy börtöntöltelékre. És a nyomozó hatóság még ebből sem gondolta, hogy nem-e talán le kellene tartóztatni, mert fennáll a szökés vagy bizonyíték megsemmisítés esélye. A főügyész az igazgató nemzetközi jogaira hivatkozott, mikor erről a 2 hetes tétlenségről kérdezték.
human
@eszegfu: Nem tudod, hogy Marcsika és a Kun Mediátoron keresztül ellopott milliárdok meglettek-e? Egyáltalán keresik ezt a Marcsikát? Mostanában olyan könnyen megússzák a milliárdos csalók. De legalább az mszp-s Simont 200 millióval sikerült elkapni, bár úgy néz ki, hogy ő is szabadon távozhat (talán még perelhet is).
mariaberta
@soljanka: Örülök, hogy el tudtalak szórakoztatni,ez nem akármi manapság. De! A véleményem nem változik, és itt nem arról van szó, -szerintem-, hogy Lajcsi elkövette-e vagy nem, amivel vádolják, hanem arról, hogy ügyét nem vizsgálták ki, és- másokkal ellentétben- előzetesbe helyezték, még azt sem engedélyezték, hogy a karácsonyt gyermekeivel tölthesse. Nevetséges volt feltételezni, hogy ekkor megszökött volna. No de: Farkas Flórián, gondolom ismerős számodra is, éli világát, Győzikéék -annak ellenére, hogy hatalmas összegű adócsalást követtek el- ugyancsak - jól érzik magukat, probléma nincs! Nos, nem sorolom tovább, bizonyára vannak hasonló esetek de nem foglalkozom velük.
Természetesen nem elfogadható számomra sem, hogy nem elégedett meg azzal,amit a tehetségével, TV-s szerepeivel, kazetta-kiadásaival elért, miért gondolta azt, hogy az elég,,,, számára nem elég, de talán meg kellene várni ennek az "elfogulatlan" társaságnak a végső megállapításait! Bűnös, vagy nem? És nevezhetsz "édesnek" nekem akkor is ez a véleményem! Téma-részemről- lezárva!
eszegfu
@human: 19:00 2015. aug.-ban állitólag már tudják az országot, ahol bujkálhat. Interpol körözés alatt van. A 100 millió nincs meg...de szerintem, ha meglenne, akkor sem a "befektetők"-et fogják kifizetni. Ugyanis a Kun Mediátor ügyeit már egy felszámoló intézi, és a Cégbiróságon már végrehajtást jegyeztetett be a Nav (tehát oda is tartozott!) és egy önálló birósági végrehajtó, aki vélhetően nem a kb. 100 ügyfelet képviseli, mert ahhoz már itéletnek kellene lennie, igy ez már egy, biróság által megitélt tartozás miatti végrehajtás lehet. Simon 200 milliója megvan, sőt a Nav által kirótt adókat is megfizette ez után az eltitkolt "bevétele" után, tehát gyakorlatilag az esetleges börtönévek (ha egyáltalán volt hamis utlevele, akkor okirathamisitás miatt nem letöltendő jár szerintem) és némi birság után ez a pénz Simonnál marad! Marcsikából, mint magánszemélyből, ha meg is találják a hölgyet, 1 Ft-ot sem kapnak vissza, mert a cégében már nem lesz pénz (étterme, irodái is a cégben vannak), sőt a cége sem lesz, magánvagyona esetleg nem nyujt erre fedezetet. Az igaz, hogy a rendőrség is bejelentette az "igényét" gazd.i büncselekmény miatt, tehát, ha marad pénz a cégből, megtalálják Marcsikát, birósági itélet lesz, akkor lehet "osztani" a károsultak között. Természetesen én csak tippelek, "logikázok"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.