Egy közterület-felügyelő és egy biztonsági őr szerdán lefoglalta egy 84 éves virágárus hölgy nárciszait. A néni a Kossuth téri metrókijáratnál árulta a kertje végében szedett virágokat némi dióval és pár zöld ággal együtt.

A Nol.hu riporterei lettek figyelmesek az esetre. A néni ott zokogott a Kossuth téri metró bejáratánál. Vele szemben egy közterületes – kezében egy nagy csokor nárcisz – és egy biztonsági őr.

Ezen a nénin verte el az ország baját egy közterület-felügyelő és egy biztonsági őr

A néni kérlelhetetlenül sírt – nem értette, miért veszik el tőle a virágot, az árából szemcseppet szeretett volna venni a félig vak lányának. Gyöngyös mellől jött fel Budapestre, hogy itt egy nagyobb patikában megvásárolhassa a gyógyszert.

A nénit nagyon megviselte az eset. Ma ezt a megható videót készítették róla.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
@Slade: Nekem még nem volt dolgom velük, de zsigerből utálom őket. És pontosan ez az én véleményem is! Akinek nincs gyomra, meg gerince, az megy közterületesnek meg ellenőrnek! Szegény néni, mekkora bűne volt, hogy ki akarta egészíteni a sovány keresetét, hogy gyógyszert vehessen belőle! Undormány ez az eset, de sajnos, nagyon jellemző a mostani állapotokra!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Ezek a közterület-felügyelők a legmocskosabb fajta.
vadsanca
Ez mire volt jó? Ha rossz helyen árul, nem lehetett volna elküldeni? Már a virág árulás is veszélyes? Narkót lehet!?
troppauerhumer
@Pestilence: Mábocsánat ,ez a rendszer,Orbán NER-e ,Orbán úgy szólítja őket:"Mimagyarok"a natúr valóságban,ezt látják,ezt veszik át ,ez rögzül bennük a márc 15 -én is :
Orbán és a paraziták.

Idén eddig két nagyobb beszédet tartott a miniszterelnök: a februári évértékelőt és a március 15-i ünnepit. Mindkettőben elhangzott a „gazdaállat” kifejezés.
Évértékelőjén így tett különbséget saját viselkedése és az ellenzék között: „Én is tudom, hogy nehezebb és bonyolultabb, mint láthatatlanul meglapulni egy gazdaállat puha, meleg és szőrös hátán, de biztosan méltóbb 1100 éves Kárpát-medencei történelmünkhöz”. 15-én pedig így beszélt az ellenzékről: „Ha néha hangoskodik is, de gazdaállat híján meg vannak számlálva a napjai”.
Orbán szóképeiben március 15-én többször is az embernél alacsonyabb rendű létformákkal azonosította politikai ellenfeleit. „Javíthatatlan emberjogi harcosok falkái éreznek leküzdhetetlen vágyat, hogy kioktassanak és megvádoljanak bennünket” – mondta például. A falka állati minőségre utal.
444.hu/2016/03/19/orban-parazitai
Slade
A közterület-felügyelő az nem ember. Erre soha nem cáfolnak rá. Sehonnai szemétláda ingyenélő az összes. Ha nem lenne mit zabálnom, akkor sem állnék ilyen tetűnek.
GeoCravker
Közterületfelügyelőnek, de még biztonsági őrnek is simán elmehetaz aki gyengén értelmi fogyatékos. Úgyhogy aki nem keveri össza a banánt a viperával, és meg tudja jegyezni a napszaknak megfelelő köszönési formákat, már esélyes.
Pestilence
@troppauerhumer: Ne is mondd!
Kinek a hagymázas rémálmaiból meritik ezeket a metafórákat?
Élből zárt osztályra kellene küldeni azt, aki ezekt kiötli, és persze azt is, aki elmondja.
Arról nem is beszélve, hogy kinek a beszédeire hasonlit ez a szöveg.
Desischado
@Slade: Nekem még nem volt dolgom velük, de zsigerből utálom őket. És pontosan ez az én véleményem is! Akinek nincs gyomra, meg gerince, az megy közterületesnek meg ellenőrnek! Szegény néni, mekkora bűne volt, hogy ki akarta egészíteni a sovány keresetét, hogy gyógyszert vehessen belőle! Undormány ez az eset, de sajnos, nagyon jellemző a mostani állapotokra!
Yoda69
@verőce21: Ezt csinalta az orszagbol az orban-diktatura: mocskos rendorallam.
kamazuka
Mindenki annyit ér,amennyije van.
Mi majd eldöntjük ,mid lehet!

A reformok működnek.

Nekem mindent,neked semmit!
kamazuka
Miért van az,hogy budapesten ezerrel nyomják,a reformok működnek?

Vidéki bezárt iskolák megszűnt posthivatalok szétvert TSZ-ek elherdált husipari vállalatok leépített cukorgyárak,malmok,

Valahogy nem kerek.

Választáskor meg jönnek a fullajtárok szavazatért.

Egy helyet bizosan tudok ahová bátran mehetnek.

Nem szép szó a település neve belátom.

Picsába!
verőce21
Remélem, azért adtak a néninek szemcseppre valót a derék közterület-felügyelők.
Istvannyugdijas
@Desischado: Sajnos ,vannak törvények,amit mindenkinek be kell tartani! Nénit sajnálom ! Közterület felügyelőt nem lehet hivatalosan meg szólni,mert a munkáját végzi ! Mivel hogy nem egyedül van nem is tud mit csinálni,mert a kőlégálya jelenti a főnöknek ,hogy nem intézkedett,elnéző volt.Ez a kenyér harc !(be súgó) ezt már ismerjük a múltunkból! Már az is nagy szó,hogy nem voltak durvák a nénihez!Azért ne felejtsük el ,hogy jobb esetbe van egy 2-eredménnyel érettségije,sehol munkát nem kapó szakmátlan ember akinek van családja és el kell tartani persze,hogy minden munkát el vállal persze nem fizikait,mert azt nem szereti.Van köztük akik direkt élvezik,hogy másokkal ki szúrhatnak,ezek a főnökök kedvence,mert a teljesítmény az fontos! Helyükbe én meg kértem volna a nénit távozzon,de kőnyű préda volt!Elnézem a Határ úti metró állomáson, nem szólnak a kigyúrt kisebbségieknek, hogy ne áruljanak az aluljáróba vagy legalább is mindig ott vannak.
Cicamama55
Kiba..ott egy ország ez, ahol egy csokor virágért az elesett embert meghurcolják, a tolvaj, csaló milliárdosok meg csalnak, hazudnak és minden retorzió nélkül rabolhatják ki a keményen dolgozó kisembereket! Keresztény jogállam?!... Ez?! ... A mindenki által elítélt IÁ-ban a katonák képesek a saját anyjuknak nekimenni, itt is arra felé haladunk? Semmi emberiesség nem szorul ezekbe a ku.va bátor férfiakba, akik így el mernek bánni egy idős asszonnyal. Gyalázat!!!
nezelodo
Alighanem az emberszerető Orbánnál megváltotta a jogsiját ez a tetű arra, hogy a Lendvai utcai szákházat őrizhesse.
eugen4402
1. A néni nem "kérlelhetetlenül", hanem "vigasztalhatatlanul" sírt...
2. A közterületesek azért kobozták el a nárciszt, mert azt hitték, hogy a néni Orbán hatvanpusztai kuvaszát árulta, pedig csak névazonosság esete forgott fenn.
1magyar
Először a fejénél kezdenék el a lopásokat meggátolni! Tény, hogy 84 évesen már ne áruljon virágot, de lehet, hogy kevés a nyugdíja.
Míg milliárdokat lopnak el vezetőink addig a kisemberekből a szart is kipréselik.
Jozefina
Orbán anyukának is szeretném olvasni a véleményét fiacskája ámokfutásáról!!! Ez is orbán sara egyértelműen!!!
nemjoezigy
Ez az eset a valós tükre az orbán-semjén féle fideSSkdnp "ember/családbarát kormány ténykedésének.
Jól alkalmaztatják a kisemberekkel az "Ember az embernek farkasa" mondást!
A létért való harcban (mert az átlagember ezt teszi) el embertelenedik az ember. A kisebb ellenállás irányában a főnöki megfelelés miatt lesz ilyen pl a közterületes.
Mint @Istvannyugdijas: is megírta: " nem szólnak a kigyúrt kisebbségieknek, hogy ne áruljanak az aluljáróba", hanem inkább az egyébként támogatásra szorulókat bántják!
Ez jól bemutatja ennek az élősködő férgekből álló kormánynak és képviselőknek az érzéseit!
Yoda69
Kerdem en: hol voltak a rend orei amikor orban familiaja tonnaszamra lopta a fat a csuti erdoben? A traktort meg le is fotoztak, amin aztan a taho lanya es veje pozolt? Par szal narciszert "megkoveztek" az idos nenit, de a kivagott es ellopott fak az smafu?

Nos ez orbanisztan. Putyin pincsije azt csinal itt amit akar, es ehhez az emberek aszisztalnak. Amikor aztan neadjisten valaki fellazad (Pukli), akkor meg ot huhogja le a sok fajanko.
vadnarancs
Egy ilyen esetet 30 éve el sem lehetett volna képzelni. A gengszterváltás után mindennapos esetek lettek az ilyenek és hasonlók. Kérdem én, ezt akartuk mi annyira '89-ben?
eszegfu
És akkor most "ünnepeljünk, bontsunk fel egy üveg bort"?! Valóban a törvény szerint jártak el, de mérhetetlenül embertelenül...csak az ilyenfajta mentalitást "tanulták el" tisztelt kormányunktól: törvény szerint mindent megtehetnek, "csak" éppen gusztustalan és vérlázitó!
volvós
@Istvannyugdijas: 6:34

A kommentedben némi magyarázatot várok,
mi az a " kölégálya " és a " könyü préda "
szavak magyar megfelelöje...:-)))
volvós
Ha elvesz valaki a másiktól egy bizonyos árut (?)
és hatósági személy, az KÖTELES átvételi
elismervényt adni, vagy egy példányt a
jegyzökönyvböl...lehet hogy ezek a férgek
irástudatlanok voltak ???
nezelodo
@eugen4402: A Nárcisz kutyát már átkeresztelték banánhéjra...
human
Ha néni offshoreozott volna, vagy fiktív kötvényeket bocsát ki, akkor nem piszkálták volna.
eugen4402
@nezelodo: Azt a ..!!! És én nem kaptam meghívót a szertartásra..!!!
Banánhéj? Nem túl sok kuvasz lehet törzskönyvezve ezen a néven, de remélem, a lényeget jobban kifejezi, mint a semmitmondó "Nárcisz"...
rapier
Én is zokszó nélkül elkoboztam volna a virágait, de aztán megvettem volna neki a szemcseppet!
KERKA
Mint írtam a múltkor, "madárcsontú " nénike. Beletrafáltam. Ennek a néninek adni kellene, nem elvenni.
Ez a hatalom, mennyi nénikét kényszerít arra, hogy a kis virágaiért vegzálják az utcán? Sokallják azt a kis aprópénzt amit kapna nyugdíj kiegészítésként,?
Hozzáteszem, még Párizsban is árulják a virágokat az utcán, ott nem zavar senkit, sőt, természetes.
Magyarországon ez is tiltott, zavarja a látképet. Kinek a látképét,? Aki palotákat vesz, nem alacsonyodik le egy utcai árushoz, ő inkább rendeleteket hoz. Tiltó rendeleteket.
TASzSz
A biztonsági őr nem hivatalos személy ERGO a csukaszürke (közter fel.) egyedül nem intézkedhetett volna!!! Tessék bepanaszolni az illetékes szervnél!
Yoda69
@Desischado: Gondolom az szurta a bunkok szemet, hogy nem adott szamlat. Azon bezzeg nincsenek fennakadva, hogy andyvajna casinoi nem fizetnek egy filler adot asem.
Macskaszem
Orbaniszánban törvényes keretek között milliárdokat lehet lopni, de ha valaki munkával akar kevés pénzhez jutni, arra a törvény vaskeze keményen lesújt.
human
Habony Árpádot most jelentette fel az Együtt, mert kiderült, hogy nemsokára sokmilliós adósságát kell visszafizetnie egyben és nem látni, hogy mibű!!! Persze az ügyészség itt is azt fogja válaszolni, hogy nem látja az okát a vizsgálatnak.
Fradigege
Ki kell egyenesíteni a kaszát. Szórakozunk itt és elnézzük az ingyenélők habzsi-dőzsijét. Az a közterületes is egy ingyenélő. Nem ártana ezeket a heréket befogni egy útszéli árok tisztításra. Krv sok a szemét az utak mellett. Hasznosabb lenne a nyomorult életük. A néni termel, megveszi a magokat, virághagymákat, locsolja őket, virágföldet vesz, esetleg tápanyagot ad a virágainak. Áfát fizet mindezért. Majd eladja és vesz egy szemcseppet, gyógyszert, ami után szintén áfát fizet. Kéne mérlegelni, de a zsírmore országában ez bűn. Vannak baltáim, vasvilláim, lapát, ásó, fúrókalapács... mehetünk felőlem. Rossz, aki rosszra gondol. Ezek hasznos szerszámok, hogy megvédjük a Magyar kisembereket.
Levendula
A sátán vigye a pokolba az összeset, aki a gyengét, elesettet bántja.
justhpeter
@Fradigege: Én is erre szavazok, de nem fejtem ki mert a moderátor feldobja a talpát a szavaimtól.
Mindenesetre aki erre a rendszerre szavazott, az megérdemli ugyanezt az elbánást.
libellle
@Pestilence: a hitler elmebeteg szövegére. de nagon közel van a két parazita egymáshoz szellemileg gondoltam.
vadnarancs
@verőce21: Sohasem hittem volna, hogy valamiben egyetértünk, most mégis megtörtént a csoda. Mélységesen elítélem az ilyet, pártállástól függetlenül. Ez emberség kérdése, ezek a senkiháziak most szépen levizsgáztak...
vadnarancs
@Jozefina: Szerintem megszólalni sem tud, annyit csuklik!
vadnarancs
@TASzSz: Szerintem meg nem kell panaszolni, ahelyett egy balosat betölteni nekik fejenként. Otthon borogatás közben talán rájönne, hogy miért kapta...
Dr. Felipe
Mikor hasba is rugdalhatták volna szegény nénit, mint ahogy takonyárpi tette.

Persze mikor takonyárpi vitte haza a festményeket a szépművészetiből, az szabályos volt mi elvtársak? Meg az ingyen lagzi benne.
A néni meg a végén még meggazdagodik a virágárusításból, még mit nem. Le kell sújtani rá a hatalomnak.
Észak-Fehérmagyarbajdzsán jobban teljesít.
Dr. Felipe
Amúgy el nem tudom képzelni, hogy miért ne árulhatna egy 82 éves néni (aki ledolgozott már egy teljes életet, a g..i közterületfelügyelőkkel szemben) pár csokor virágot engedély nélkül, hogy a beteg lányát segítse.
Inkább örülni kéne hogy még 82 évesen is ilyen aktív és nem terheli az amúgy is romokban lévő egészségügyet.
Igaza van Gyurcsánynak, kurva ország ez, sőt csak kurvább lesz évről évre.
Designer
Esetleg ha jutalomból előléptetnék s 57 évesen "már" főtörzs lesz, talán...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.