Abszurdnak nevezte a Fidesz frakcióvezetője az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában, hogy az MSZP a boltzár eltörléséért lépett fel, ugyanis a vasárnapi pihenőnap "ősrégi baloldali követelés".

Kósa Lajos úgy fogalmazott: ez olyan, mintha a KDNP azt ünnepelné, hogy sikerült a Bibliából kihúzni a szeretet szót.

A szocialisták a multinacionális kereskedelmi láncok érdekeit szolgálják ki. "Csak gratulálni tudok nekik" – tette hozzá.

Közölte: a jogszabály visszavonását nem tartják vereségnek, bár az kudarc, hogy nem tudták meggyőzni az embereket egy olyan intézkedés helyességéről, amely beváltotta a hozzá fűzött reményeket.

A jogszabály gazdasági eredményei pozitívak: nőtt a kiskereskedelmi forgalom és a foglalkoztatás – mondta Kósa Lajos.

A frakcióvezető a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában is beszélt a döntésről. Közölte: hiába helyes egy intézkedés, ha nem tetszik a választóknak. "Nem bolsevikok vagyunk, hogy erővel csináljunk jót" – mondta Kósa Lajos.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
KUPAKOSSZERENCSÉTLENSÉGLAJA te már láthatóan MENTHETETLEN VAGY, az AGY HIÁNY VÉGZETES A SZÁMODRA!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Ha valamit elcsesznek mindig azzal jönne, hogy nem tudták jól elmagyarázni, rossz volt a kommunikáció.
papa.49
KUPAKOSSZERENCSÉTLENSÉGLAJA te már láthatóan MENTHETETLEN VAGY, az AGY HIÁNY VÉGZETES A SZÁMODRA!!!
cs.n.
"A jogszabály gazdasági eredményei pozitívak: nőtt a kiskereskedelmi forgalom és a foglalkoztatás"
Ezek tényleg ilyen hülyék, vagy tényleg ennyire hülyének néznek mindenkit?
magyarbakancs
Kósa úr!
A munka törvény könyvet ki szabta át a munka adók javára?
Elvették a sztrájk lehetőségét,ki üresítetek a munka vállalói jogokat.
Akkor miről beszél ön?
magyarbakancs
Vicc!
Jön az új kinevezett igazgató.
Az elődje át adja neki a kulcsokat és mondja az író asztal fiókjában találsz három borítékot megszámozva.
Amennyiben gond van, bontsad fel az egyes borítékot.
Eltelik, egy kis idő gond van a gyárba.
Felbontja az első borítékot.
Benne van, fogd az elődödre.
Megint eltelik, egy kis idő felbontja a másik borítékot.
Fogd a külpolitikai helyzetre.
Megint gond van.
Felbontja a másik borítékot.
Olvassa te is írjál három borítékot.
petike
@cs.n.: Azt felejtik el hozzátenni, hogy a banki elszámolásokkal elég sok embernek jutott egy kis morzsa, amit gyorsan el is költöttek. Ezért emelkedhetett a kisker forgalom, nem a boltzár miatt. Idióták.
Hellcat
Ezt nem hiszem el...msot már a baloldal műve volt a boltár? ezt egyszerűen nem akarom elhinni...ennyire nem nézhetnek hülyének senkit...ilyen egyszerűen nincs...
Clavigo
Sőt,,,a Gyurcsány volt,,,meg a Bajnai.
Aki Én
Tegnap a Rogán arról beszélt, hogy neveltetéséből adódóan jó katolikusként ő munka mentes vasárnap párti. Kósa elvtárs szerint ez baloldali érték. Most akkor mi van?
Mi lenne ha ezt nem kisz titkárok, balosok, katolikusok és a tököm tudja kik döntenék el helyettünk? Ne fossatok fiúk, legyen népszavazás, hogy ne kelljen szembe pofáznotok több millió emberrel. Majd mi eldöntjük.
Vagy attól féltek, hogy kiderülne nem attól jó döntés valami, ha egy maréknyi dilettáns annak gondolja?
nezelodo
Rogán "neveltetéséből adódóan jó katolikusként ő munka mentes vasárnap híve". Eddig inkább az látszott a ténykedésén, hogy a munkamentes meggazdagodást gyakorolja az adófizetők kárára.
eugen4402
Na jó. Szóval ilyen a 19. idegösszeroppanás..? Jól értem? Minél több bolt marad bezárva, annál nagyobb lesz a bevétel, és nő a foglalkoztatás is?!?
B+ Lajos, zárjatok be minden boltot egyszer s mindenkorra, romboljátok földig, égessétek fel, szórjátok be sóval az üszkös romokat, és akkor lesz a legtöbb a bevétel, és akkor mindenki kereskedelemből fog élni. Cserekereskedelemből, mint az őskorban...
sokanvagyunk
Engem akar összezavarni, vagy ő zavarodott meg?
dr. prédikátor
Kupak lala! inkább menj és kupakolj! Az talán m,ég sikerülhet is! De te már hazudni se tudsz!!!
Jankó123
Nélküled is tudjuk Lali!
A Huszik és a Tutuk "kupak"-tanácsa!
:-)))
Yoda69
Siralmas vagy kupak.
Inkabb menj kupakolj egyet.
verőce21
A vasárnapi pihenőnap "ősrégi baloldali követelés". A pihenőnap eltörlésétől várták a felemelkedésüket.
Most akkor irányt válthatnak és szembe a Fidesszel. :)
Toby
Aki elvégezte a kisegítőt, mesélje már el az alábbi mondat értelmét:

"A jogszabály gazdasági eredményei pozitívak: nőtt a kiskereskedelmi forgalom és a foglalkoztatás – mondta Kósa Lajos."

Mi a f***omtól nőtt volna, a vasárnapi boltbezáróstól ?

Továbbá: - kósa-idióta hülyegyereknek mutassa be valaki a szentírást, mint " ősrégi baloldali követelést" ugyanis a vasárnapi pihenőnap, mint " a hetedik napon megpihent..." annyira "ősrégi baloldali", mint maga a szentírás ! Barom !
verőce21
@Szeparepa2: (13:30) És egyébként is, a Fidesz találta fel a devizahitelt! :)
nemkati
@Toby: A kisegítőt sajnos nem végeztem el, de Kósa arra célzott, hogy a jogszabály kiskereskedői szempontból pozitív (nekik volt kivétel, hogy milyen esetben nyithatnak ki mégis), a multik pedig kötelezően be kellett zárjanak vasárnap, mert rájuk nem volt érvényes a kivétel. Tehát a kiskereskedelemben nőnie kellett a forgalomnak a nagy áruházláncokkal szemben. Erre gondolt Kósa. De csak gondolt, a tények ugyanis egészen mások.
Toby
@nemkati: Arra nagyon kíváncsi vagyok, hogy 2015. márc. 15.-ét megelőzőn mekkora volt a kisker. forgalom, majd ezt követően mennyivel nőtt, mert csak ebben a viszonyításban lehetne meghúzni a mércét !
nemkati
@Toby: A baj, hogy ezt nehéz mérni, mert az online kasszákat is akkor vezették be, és nem tudni, hogy az esetleges forgalomnövekedés nem az online kassza miatt tűnik-e annak.
Nemezis
Nem az a gond, hogy csökkent-e a forgalom. Valószínűleg nem. A gond, hogy az embereknek egy nehéz munkával eltelt nap után kellett még a bevásárlást is intézni, mert a vasárnap a szabadnapján ezt nem tehette meg. Amúgy meg miért csak a boltokat zárták be vasárnap? Akkor ne legyen tömegközlekedés sem, mert a sofőrök is emberek, nekik is van családjuk. Akinek ez nem tetszik, válasszon olyan foglalkozást, ahol szabad a hétvége.
nemkati
@Nemezis: Megmondta 0rbán, hogy egyelőre a kereskedelemben lesz "szabad vasárnap", és majd fokozatosan más területre is kiterjesztik. Mostmár csak a más terület maradt, de hogy az mi lehet, fogalmam sincs, mit akarnak még bezárni.
Captain Blood
Amennyiban a politikai érdek úgy kívánja, a FideSS símán szembeköpi saját magát!!!
egyvandor
Csavaros esze van a lalihuszárnak nem csoda ha nagyon kevesen értik a gondolatmenetét. Épp ezért nem tudta befejezni vizsgákkal a tanulmányait.
egyvandor
A nertársak igyekeznek arcvesztés nélkül kihátrálni. Vannak olyan szellemi szinten élő honfitársaink akiknek a szemében ez sikerülni is fog. csak hit, vagy érdek kérdése.
egyvandor
@Nemezis: A stadionokat is be kellene zárni vasárnap. Nem erre gondolt Gorbán a múlt héten amikor ki akarta terjeszteni a vasárnap szentségét? Legyen együtt a család.
Hofipisti
Bármennyit is vitatkozunk a boltbezáráson, egyszerű a meghátrálás okát megtalálni: A FIDESZ fő, s szinte egyetlen (+ a vár bevétele) programja a migráns-kérdésnek nevezett néphülyítés - keresztény, felebaráti alapon.Ezt a kérdést a vasárnapi boltzárral együtt kellett volna népszavazásra feltenni, miután - hála a FIDESZ-nek - a levél útján tartandó népszavazást, mint ami pl. Svájcban is van - nem fogadták el. A két kérdés együtt kétségessé tette, valójában fenyegette a FIDESZ kérdésének elfogadását.
bencemacska
@nemkati: Én tudom kit kéne bezárni!!!-:))))
mariaberta
Hát ebben nincs semmi meglepő, hiszen a baloldalnak az utóbbi években akkora hatalma van, hogy még a boltbezárásokat is -csak úgy kedvtelésből- megrendelték, azaz elrendelték.
Honnan tud ez a Kósa mindent???
Desischado
Megvallom, a címet látva, rám jött a röhögőgörcs! kóser alajos vajon milyen szeren lehet, hogy ekkora kapitális hülyeséget vartyog? Már azt sem tudják, mit találjanak ki! Miért nem Gyurcsányt mondta, úgyis tudjuk mindnyájan, hogy ő mozgatja a szálakat a háttérben. Ha a hülyeség fájna, Mr. 20%/kupak, alias kóser alajos egész nap csak vonyítana!
Szókrakész
Igaza van.
mellé a
8 óra munka
8 óra pihenés,
8 óra...
Szókrakész
@Szókrakész: Az mszp ebből melyiket teljesítette???

Csak kérdem?
Borsodi
Kósa a sóder klubban is helyt állna.
Vizual
Mondjuk ez tisztán világos. A FIDESZ ennyit ér és ennyi a tudása. Kosa pedig az iskolarendszer szégyene.
silber13
@Vizual: Ez Lala a Primitivus Giganticus iskolapéldája.
Pálinkafőző Rézüst
Lajjoskát sosem az eszéért szerették, még a sajátjai sem...
Mobil123
Egyébként elő van írva hogy minden boltnak ki kell nyitni vasárnap? Ez egy lehetőség a nyitva tartás. Érdekes hogy a vendeglatasban nem dolgoznak nők? ( lányom meg csak tanuló és mennie kell hétvégén is ha bevan osztva.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.