Orbán Viktort Németországban kapták lencsevégre, amikor – a miniszterelnök Facebook posztja szerint – véletlenül összetalálkozott egy erdélyi fiatal férfival.

Meglepetést azonban nem csak a váratlan találkozás okozott, hanem az is: mekkora bendőt növesztett a kormányfő.

Hatalmas pocakot növesztett Orbán Viktor

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
nem az a baj, hogy ekkora a pocakja, hanem az, hogy a mi zsírunkon növelte!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
nem az a baj, hogy ekkora a pocakja, hanem az, hogy a mi zsírunkon növelte!!!
Mobil123
Mert ő jobban teljesít még ebben is !
Fradigege
A sok zsír és az ökör sütés. Zsírmore.
bakegya
Nem a hasa nagy,a feje kicsi.A SPORTBÓL NÖVESZTETTE -szíd fel begyem...és a begye felszítta azt a tengernyi ÖNBIZALMAT ,AMENNYIT CSAKKK EZ A SOKKK HÜLYE MAGYAR IS MEGTÁMOGATOTT az én adómból,hogy a rosseb essen bele és a bandájába.
cs.n.
Irreleváns, engem nem érdekel, hogy látja-e a pöcsét vizeléskor. Bárcsak a hasmérete lenne a legnagyobb probléma vele.
egyember
Nem csoda. Már felzabálta fél-Mgyarországot.
verőce21
Engem inkább amiatt izgat a nagy pocakja, hogy a cukorbetegség rizikója így megnőtt nála és nem tudja a következő 20 évet emiatt végigkormányozni, amire pedig nagy szüksége lenne még Mo.-nak!
Jankó123
Legalább ezentúl árnyékba lesz azoknak a feje, akik kapcsolódnak a "központi szerverére", hogy így szívják magukba azt a nagy tudást!
:-)))
colibri
@verőce21: Fúú öregem, remélem a következő 20 évi vágyad csak álmodban valósul meg, mert egyébként a fiatalok elmennek az országból, mi pedig beledöglünk az orbáni kormányzásba!
bencemacska
@verőce21: Ne téveszd össze magadat M.o-val az fenn van tartva!!!
verőce21
@colibri: Egyszer csak elkezdődnek a valódi munkahelyteremtési reformok.

@bencemacska: Neked van talán fenntartva?
nezelodo
@verőce21: Az még valahogy elviselné ez a megnyomorított nemzet, hogy ha nem tudná kormányozni a népét, de szegény nem fog teljes térítést kapni a diabétesz kezelésére, a saját maga által hozott törvénye miatt! Lehet, hogy nekünk kell összedobni az inzulinra valót a kegyelmes urunknak?
verőce21
@nezelodo: (21:40) Éppen ezért kellene a mi érdekünkben jobban vigyázni magára. :)
nezelodo
@verőce21: A Ti érdeketekben... Azért ez egy árnyalatnyi különbség...
papa.49
@cs.n.: Erre a vicc= tükörtojásai vannak)))))))))
colibri
@verőce21: 6 év hazudozás után te még hiszel a mesében? Munkahelyteremtési reformok??? az csak választási kamu-duma volt!
verőce21
@colibri: Most újra elő lehet venni a lemezt nemsokára...
nevemnick
Muszáj neki, mivel a felcsúti férfiszabó elméretezte az öltönyt.Havi egy millerből meg újra nem futja... :)
Toby
A mértéktelen ökörsütés, vagy a Blahás ingyensiló csinálta a pingvin "hasizmát" no és a mértéktelen hazudozás is hízlal !
Pestilence
@verőce21: Haha... (ha vicceltél).

Atyaúristen... (ha komolyan gondoltad).
egyvandor
Hogyan is áll Gorbán a pocakos megereszkedett emberekkel? Mit is mondott nem is oly rég?
kakaósbögre
@Pestilence: nem,nem viccelt.verőce tipikus szektatag.
karma1
Rosszak vagytok! Ebbol is az latszik, hogy vezirunk nagyon szegeny ember, es azert nott meg oriasira a pocakja, mert egeszsegtelen etelfelesegeket tom magaba - hiaba , tobbre nem telik... Huuu, de qrvara sajnalom...
pbalage
Orbán elmegy a jósnőhöz.
- Látom a jövőt! - mondja átszellemülten a jósnő. - Egy nemzeti ünnepen fogsz meghalni!
- Melyiken? - kérdi kérdi Viktor kétségbeesetten.
- Teljesen mindegy, az a nap nemzeti ünnep lesz!
bencemacska
@verőce21: Miért, én mondtam, hogy "a nemzet nem lehet ellenzékben!"???
Pestilence
@kakaósbögre: Haha. Én is észrevettem már, de azt nem tudtam, hogy ennyire előrehaladott állapotban van.
papa.49
Egy régi ,,Ladánybene,, nóta a strandon ,, dömikém mi van benne, bomba van benne, te kis takonypóc, akkor fussunk, mert rövid a kanóc,, )))))))))))
silber13
-Kisérteties a hasonlóság a vezír és némely Hippopotamus között!:-)))
verőce21
@Pestilence: A cikkel foglalkozzál ne velem!
libellle
@verőce21: Ajajaj micsoda álmok tudod te, hogy mi történik avval az országgal húszév múlva.??
verőce21
@libellle: Magyarország sokkal régebb óta állam, mint Németország, és marad is!
Ti csak vigyázzatok, nehogy ti tűnjetek el húsz év múlva a térképről. :)
libellle
@verőce21: Talán a sok hülyeség helyett ami a fejedben van olvassál egy kicsit abba, hogy miota vannak gemanok és magyarok, europában..A második mondatod az olyan debil, hogy még val´szt sem érdemel. Nyuszi
eugen4402
Mi a probléma ezzel? Örüljetek, hogy Ő(felsége) nem tábornok, mert ha az lenne, akkor nagy szarban lennénk... Egy meghasonlás után törvényszerűen következne az alkotói válság, aminek beláthatatlan következményei származnának ránk nézve...:-)
verőce21
@libellle: (10:07) Leigázott népként élhetnek majd ezután is Európában a germánok, mint a rómaiak alatt voltak.
eszegfu
@verőce21: 21:17 Általában az "idegrendszerre" szedett gyógyszerek "mellékhatása", hogy meghizik az ember, majd cukorbeteg lesz, de a szive sem birja...érszükület is jöhet... Azt gondolom ez esetben ez nem "vigyázás" kérdése...egyrészt ahogy idősödik az ember, akkor nincs az az egészséges "bevitel", amelyik nem hizáshoz vezetne -- háziorvosunk mondja --, másrészt pedig vélhetőleg valóban szedhet valamilyen gyógyszer, meg vitaminokat.
verőce21
@eszegfu: (10:39) "...az "idegrendszerre" szedett gyógyszerek "mellékhatása", hogy meghizik az ember, majd cukorbeteg lesz" - csak eljutottál a helytelen következtetésig. Nem kell gyógyszert szedni a hízáshoz.
silber13
@verőce21: 21:39-re: Ez valami sutka lehet a Krokogyilból ollózva. Különben is, a reformok működnek! Vagy azok nam azok a reformok?:-))
silber13
@verőce21: Meéllényúltam. Van ilywn! Szívóüdunk? Szívódunk?
eszegfu
@verőce21: Azt gondoltam, hogy ez egy véleménycsere... igy leirtam mit gondolok, melyek a környezetemből szerzett tapasztalataimon alapulnak. Neked nyilván más a véleményed, de ez távolról sem jelenti azt, hogy "helytelen a következtetésem". Vélhetően nem olvastad el "rendesen" a hsz-met, mert irtam az idősödő emberek táplálék beviteléről is, tehát nem "vertem gyökeret" a gyógyszereknél.
libellle
@verőce21: és kik igáznak le?. Csak olyan hülyeséget ne irjál, hogy a menekültek.
Mi mindig is egy bevándorló ország voltunk. A második világháboruban jött 12 millio. 56-ban megint paar millio. Azóta pedig több mint 15 millio bevándorló. Akik valamilyen oknál nállunk találták meg békéjüket vagy szerencséjüket. Itt 170 Nemzetiség él. Ne akard már kitalálni az oriási hülyeséget, hogy majd 1 Millio uj bevándorlótól megijedünk. Mi nem vagyunk olyan ijedösek. Lásd, hetente jönnek Magyarok ide több ezren és, nem ijedünk meg.
eszegfu
@libellle: Igy igaz! Németo. lakosságának több mint 20 %-a bevándorló, ami kb. 20 millió embert jelent!! (A bevándorlás folyamatos, ennek ellenére még mindig "fogyóban" van a lakosság.) És valóban az esetleges 1 millió "uj" bevándorló az össz lakosságnak alig több, mint az 1 %-a, vagyis "elenyésző".
karma1
@eszegfu: Dragam, lepjel mar tul verocen, megint szorakozik es bunkoskodik Veled, nem latod? Te olyan szepen leirtad a velemenyedet a cikkel kapcsolatban " hatalmas-pocakot-novesztett-orban-viktor?", latod, ebbol sem akar erteni semmit, pedig eleg vilagos es ertheto voltal.
Kimeld Magad, nem eri meg, hogy egy masodpercet is raaldozz a draga idodbol...:o))))
huKKK
Ne sajnálják tőle a pocakot.
Keményen megdolgozott érte.
Meg nem is olyan nagy pocak ez.
Szerintem a cikkírónak nagyobb van, csak szégyelli bevallani és ez az írás tulajdonképpen a saját rejtett frusztrációjának megnyilvánulása.
Kedves cikkíró, ne vádolja, ne marcangolja magát tovább.
Fogadja el önmagát olyannak amilyen és akkor majd az önt körülvevő világra sem fog olyan hiperérzékenyen reagálni.
Erőt, egészséget.
libellle
@eszegfu: Absolut. Aki nulla információval rendelkezik az az aki azt gondolja, hogy bennünket kiüt egymillio ember. Meg kell nézni hány országot finansioroz Németország. (fejlesztési támogatás több milliárdos tételekben) Rengeteget. Az sem visz bennünket csödbe. Nèmetország a világ ötödik legnagyobb gazdasága, Ezt azoknak irom akik itt álladóan jajvészelnek, hogy majd bennünket ez a páar ember kikészit. ( Örülnének neki, ugy gondolják ha az én lovam meghalt akkor haljon meg a szomszéd lova is.)
verőce21
@libellle: (12:09) Csak az a különbség, hogy ezek a "szír" menekültek már nem azok a '45-ös és '56-os menekültek. És nem is keresztények, akik igyekeztek beilleszkedni. (vannak itt nálunk nagyon hasonlóak, akik 600 éve nem tudnak beilleszkedni)

Ráadásul nem számoltok még azokkal a tízmilliókkal és százmilliókkal, akik még hozzátok készülnek észak- és közép-Afrikától Afganisztánig, az elveszejtésetekre. Hála a realitások nélküli Kancellárodnak és a Pápának. Nincs az a gazdasági potenciál, ami ezt a pusztítást képes lenne kiegyensúlyozni.
libellle
@verőce21: Te csak egyszerüen nem tudsz gondolkodni. Fogalmad sincs semmiröl
kukac50
Szegény vagyontalan miből tudja hizlalni magát?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.