A napokban röppent fel a hír, miszerint Vécsey László fideszes képviselő és felesége 45 ezer forint állami támogatást vettek fel mosógépcserére, az Otthon Melege program keretében.

Az ügy nagy port kavart, hiszen valószínűleg nem Vécsey családja az, aki igazán rászorul erre a politikusi fizetéshez mérve csekély összegű támogatásra.

Vécsey-Hlinka Csilla, a feleség a fideszes képviselő Facebook-oldalán azt írja, neki is jogában áll igénybe venni a támogatást, mert a társadalomnak ugyanolyan tagja, mint bárki ebben az országban, de a pénzt nyugdíjas édesanyja részére igényelte, akinek nincs internet-hozzáférése – szúrta ki a 24.hu.

Mielőtt „jóakaróink” bármivel megvádolnának, megkérdezem: Önök/Ti nem tettétek volna meg ugyanezt a szívességet?

Úgy látszik, arra már nem jutott pénz, hogy a nyugdíjas édesanyát támogassák.

Vagy mégis találtak a zoknik alatt?

Sajnálom, hogy ez az ügy ekkora port kavart. A jogszerűen elnyert 45.000 Ft támogatás befizetését a mai napon elindítottuk és egyúttal a támogatási szerződés felbontását is kértük.

Vécsey felesége egy Wass Albert-idézettel zárta üzenetét.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Tehát addig amíg engem a qrva alaptörvényben köteleznek arra hogy támogassam a Szüleimet addig ti görények ezt az állami támogatásból teszitek meg?? Na ez szép!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Fel se kellett volna venni!!!A milliós fizetések mellett nem igazán rászoruló!!!
nyanya001
Szegény meghurcoltak ... csak úgy mellékesen megkérdezném, hány igazán
rászorulótól vettétek el a lehetőséget ?
RonaGyuri
érdemes belegondolni, ők már csak így képesek gondolkodni!
Ahogy őfenesége szokta mondani: ez nekik JÁR
Macskaszem
Tán nem kellett volna ilyen pitiáner módon elvenni egy szegény ember mosógépét.
Mobil123
Tehát addig amíg engem a qrva alaptörvényben köteleznek arra hogy támogassam a Szüleimet addig ti görények ezt az állami támogatásból teszitek meg?? Na ez szép!!!
papa.49
Ha becsületes emberek lennétek nem is tesztek ilyet, ne csak visszafizesd, hanem VEGYÉL A SAJÁT PÉNZEDEN LEGALÁBB 3 MOSÓGÉPET AZOKNAK AKIK KIMARADTAK!!!
Kata5210
A feltett kérdésre válaszolva: Nem..., nem tettük volna meg "ezt" a szívességet. Helyette inkább kivettük volna a bankból a saját pénzünket és vettünk volna édesanyánknak egy mosógépet.
Kata5210
"A jogszerűen elnyert 45.000 Ft támogatás befizetését a mai napon elindítottuk ..."
Azért reménykedem, hogy nem kellett ehhez hitelt felvenni.
Lehet, hogy jogszerű volt, de viszont marhára tisztességtelen.
nemkati
Vécsey néni, ha anyuka ad egy meghatalmazást (ha már csak internettel rendelkezőknek jár a mosógép-támogatás, ami nagy baromság!!), és azzal tetszett volna neki a támogatást megpályázni, a kutya nem jön rá, hogy a kedves férje képviselő. Egyébként ez van a feltételekben:

"A pályázat elutasítását eredményezi, ha a pályázatot nem a támogatásra jogosult, vagy meghatalmazottja nyújtotta be."
Pestilence
Vérzik a szivem az összes meghurcolt, vérszivó fideszesért.
Miért nem tudja már a nyomorgó nép békén hagyni őket, és nem zavarni őket a dőzsölésben a folylamatos nyavajgásukkal?
emerencia
@papa.49: 19:31-re Nem maradt ki senki, aki igényelte megkapta. Erkölcsileg persze akkor is pofátlanság volt az ő helyzetükben felvenni.
SV
"Mielőtt „jóakaróink” bármivel megvádolnának, megkérdezem: Önök/Ti nem tettétek volna meg ugyanezt a szívességet?"

Nem aranyom, a többségnek nem megy ilyen természetesen a csalás, és a lenyúlás mint neked!
Toby
Jókat röhögök - ökölbe szorult talpakkal - amikor "csóróék" magyarázkodnak ! Anyukára már nem jutott a Nagy Léből ? Kakyháziak !
papa.49
@emerencia: Na ebben nem vagyok biztos, mert hogyan is működik az ilyen dolog, be kell adni az igénylést, aztán eldöntik ki kap, ki meg nem kap, ez szépen csendben, mondhatni stikában, honnan tudjuk mi azt hánynak dobták vissza az igénylését erre, arra hivatkozva, esetleg olyan időpontba, hogy már hiánypótlást se legyen ideje beadni???
Én már ennek a galerinek akkor se hiszek ha TÉVEDÉSBŐL IGAZAT MONDANAK!!!
profon
Most bosszúból, ennek tízszeresét fogja ellopni.
emerencia
@papa.49: A környezetemben mindenki megkapta. Szegény, gazdag, gyermekes, nagycsaládos és gyermektelen egyaránt. Sőt még a hazugovics által különösen kifosztott fiatal és idős egyedülálló gyermektelenek sem maradtak ki. A co kibocsájtás tekintetében mindnyájan egyenlőek vagyunk, ezt még a gonosz miniszterelnök sem tudta megváltoztatni. A mosógépakció sajnos csak egy szabályt erősítő kivétel. Annyi szemétséget követett már el ez a hatalom a sokaság ellen, hogy ezzel a kis uniós pénzzel aligha lehet elfelejtetni.
percsi
Családi házak felújításával folytatódik az Otthon Melege Program 2016!
Megkérem nagyságát, pályázzon helyettem, mert engem biztos elhajtanak!
Az állami támogatás mindenkinek adható. Kíváncsi lennék a "Mindenkikre", jó lenne átnézni a listát.
papa.49
@emerencia: Neked elhiszem, csak a kormány propinak nem hiszek, itt nálunk viszont voltak olyanok akik nagyon rá lennének szorulva és nem kaptak... Nekünk mindegy, egyrészt már csak egy héten egyszer mos a nejem, a másik meg mikor vettük az akkori legfejlettebb gépet vettük meg, igaz akkor is 3 X annyiba került mint az átlag...
glorianna
Szegény meghurcoltak... a rinocérosz is irigyli a rózsás arcbőrüket :S
simmering73
Két szóval tudnám jellemezni ezeket: aljas férgek.
Desischado
Hogy nem sül le a képükről az a vastag bőr! Még ők vannak megbántódva?! Miért nem vett a kedves mamának egy gépet, ha annyira segíteni akart?! Van miből! Férgek!
verum
Az a borzasztó ebben az egészben, hogy meglehet, tényleg nem értik, miért van kiakadva a közvélemény.
Ezek már velejéig romlottak. :-(
kkalman
Hogy a halottszállító hurcolná meg egyszer, utoljára ezt a pofátlan, tolvaj bagázst!
nezelodo
De sokan szeretnének "ugyanolyan" tagjai lenni a társadalomnak, mint a naccságos asszony! Gondolom a gonosz szocik alatt az effélékhez volt az összes nagymama, nagynéni, nagybácsi és más rendű és rangú rokon bejelentve a gázár támogatás megszerzéséért is, mert "ugyanolyan tagjai a társadalomnak" mint mások. Szerintem a köz pontosan ismeri ezeket a történeteket.
nemkati
@nezelodo: A szocik alatt a gázár támogatás szigorúan csak a rászorulóknak járt. Most meg az első körben azért fogyott el a kiírt pénzösszeg, és kellett újra feltölteni a kasszát, mert az ilyenek is úgy gondolták, hogy ők is rászorulók. Hogy szorulnának rá (valamire, de levakarhatatlanul) !
Yoda69
Gusztustalan fergek. Nem eleg nekik a tobb millios havi jarandosag, meg ezt a kis penzt is elpiszkaljak az arra raszorulok elol. Gecik vagytok fideSSesek mind az utolso szalig.
szaboria1
Nem meghurcolás hanem részükről volt pofátlanság bármire is kedvezményre pályázni.
eugen4402
Tényleg nem kötözködésképpen de mi lenne akkor, ha egyszer a saját zsebükből fizetnék a saját kiadásaikat..? Tudom, ott a közpénz, kéznél van, és aki elmegy mellette, az belemarkol, mert hát miért ne!?! Ellenőrzés...?Ha-ha-ha, rég röhögtem ilyen jót!!! Képviselő úr nem tudja, hogy felesége őnagysága miket vásárol? Meg miből, kinek a bukszájából fizet? Akkor mégis kinek kéne tudni?
magyarbakancs
A képviselő úr felesége magyarázata nem tudom szó szerint idézni" azért ő pályázott, mert az édes anyának nincs mail címe, számítógépe, és ügyfélkapu címe."
Kérdéseim.
Mért nem készített ügyfél kapu címet, mail címet édes anyának?
A másik az, ha valaki a fő törvényhozásban ügyködik, menyire ismeri a végrehajtó hatalmat?
Milyen kisebb apróbb ügyeket intézet a képviselő úr a döntés hozónak, hogy felesége kapjon 45 ezer forinttámogatást mosógépvásárláshoz?
Nem hánytatok a magyarázattól?
Mert itt lent, mint átlagember ez a cselekedet gyomorfordító és ocsmány dolognak tartjuk drága hölgyem.
volvós
... " 45.000 Ft támogatás befizetését a mai napon elindítottuk ..."
Szerencsétlen, 0,1 % IQ-s 3,14-cha !!! Fogalmazásgátlót vettél be ??
A mopedet kell " elinditani " a pénzt meg visszafizetni !! Eszetlen !
mindenes46
@nemkati: A kötél szorulna már rájuk !
nemkati
@mindenes46: Köszi, kerestem a jó kifejezést. Szoruljanak rá a nyakukon a kötélre. :)
dr. prédikátor
Ja kérem! Fütyiszes erkölcs:, ami ma ellophatsz ne halaszd holnapra!Jobb ma egy mosógép mint holnap!!!Dübörög a fütyisz mutyi!!!
papa.49
Nézzük most kicsit a másik oldalról is ezt a dolgot, HA NEM DERÜL KI A DISZNÓSÁG, AKKOR MINDEN RENDBEN VAN???
egyvandor
A fideszes nertársaknak jár, a többieknek esetleg jut. (ezt már Gorbán segély felvétele óta tudjuk) "Mindenki ezt csinálta volna a helyükben." hüm-hüm. Van ezeknek arányérzékük? Mert idáig nagyon kevés fideszes felel meg az általános erkölcsi elvárásoknak. Nekik mindig elsőknek kell lenni a zabrálásban kivéve persze Gorbánt, mert neki a strómanjai viszik a prímet.
egyvandor
"...Mert az édesanyjának nincs internetje..." Akinek nincs internyetttye az meg annyit is ér!!! Hacsak nincs nertársi hozzátartozója, ami mára olyan fontossá vált mint régen a hazaérdemrend egy felsőoktatási felvételi esetében.
karma1
A visszafizeteset nem "elinditani" kell, hanem besatalni a legkozelebbi bankba, belobogtatni a 45 ezer cash-t, es ket perc alatt VISSZAFIZETNI!
A koltoi kerdesre - marhogy barki mas is ugyanezt megtenne a sanyargo edesanyjanak - az a valaszom : igen, ha az igenylo meg csorobb, mint a Mamaja...

Szegyellje magat ez a csaj, aki kepes a szazezres fizetesevel egy munkanelkuli vagy kozmunkas magyar ember jogaival osszehasonlitani a sajatjat...
Bor az persze egy szem sincs egyikuk pofajan se, a ferjevel...
Borsodi
Ez a baj mire a kisember tudomására hozzák mit lehet,már ők el költötték a pénzt.A pályázatokat is maguknak találják ki.Van még idejük eladni az országot is.
nezelodo
@nemkati: Rászorultak... Akkor kapjanak levegőt, amikor ad nekik, amire rászorultak, mert megérdemli az egészpályás letámadó tolvaj banda.
micfild
@verum: tényleg nem értik.. ők már abban a hiszemben élnek , hogy nekik minden jár.
Jozefina
Hazug csaló banda, kár magyarázkodni!!! Majd, ha a jövedelemben is egyenlőek lesznek a sok-sok nélkülözővel, akkor igényeljen mosógépet, addig meg szégyelje magát!!!
kkalman
@Jozefina: ma, 09:38 A szégyen ismeretlen fogalom a számukra. Így szégyellni sem tudják magukat.
Dr plágium
A g...i képviselőnek közel 1 millás fizetése van, gondolom a nagysasszony is keres pár százezret...abból kellene az idős szüleiket segíteni.
Elveszik a lehetőséget azoktól akik valóban rá vannak szorulva.
spu00
Előre bocsájtom, hogy butaság volt, de nem törvénytelen.Arra nagyon jó, hogy támadási alapot hozzanak létre. Érdekes módon ellenzéki képviselők hasonló ügyét nem hozzák elő, pedig ott is van hasonló.
Ha ennyire felháborító, akkor az ellenzéknek törvény javaslatot kellene benyújtani, hogy mi az a rokoni, baráti kapcsolat, mi az a lakóközösségi távolság amin belül semmilyen más állampolgárt megillető tevékenységet nem vehet igénybe. Ha ez megvan, egyszerűbbé tehetik az illetők életét, illetve kötelezhetik önmagukat az ország elhagyására, hogy megkönnyítsék az ellenzék nehéz életét, hogy csak az ország felemelkedésével foglalkozhassanak. Mert biztos ezzel foglalkoznának, a mi épülésünk érdekében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.