Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója a „legelvetemültebb médiamunkások”  közé sorolta Borókai Gábort, a Heti Válasz főszerkesztőjét (aki korábban az első Orbán-kormány szóvivőjeként tevékenykedett) egy Orbán Gáspárról íródott cikk miatt – szúrta ki a Blikk Kocsis Facebook-oldalán.

Orbán fia miatt estek egymásnak a fideszes szóvivők

A miniszterelnök fia a közelmúltban látványos megtérésével keltette fel a sajtó figyelmét. A Heti Válasz erről egy hosszabb írást közölt, erre Kocsis Máté így reagált:

Senkinek a gyermekei nem képezhetik a kritikus közbeszéd részét, végképp nem valók címlapra. Orbán Viktor gyerekeinek szisztematikus lejáratása eddig csak a legelvetemültebb liberális újságírók szokása volt, Borókaitól iszonyú csalódás.

Borókai a cicaharcot Kocsis szövegértelmezési képességeinek kétségbe vonásával folytatta:

Kocsis Máté ítéletet hirdetett felettem, ami elég riasztó tény. A Fidesz kommunikációjáért felelő egyik legfontosabb ember azt írta rólam Facebook-bejegyzésében, hogy beléptem a leggátlástalanabb médiamunkások klubjába, mert a miniszterelnök fiát a Heti Válasz címlapjára tettük...

- magyarázta ezzel, hogy ők épp Orbán Gáspár védelmére keltek.

Az utolsó szó Kocsis Mátéé volt:

Kedves Gábor! Nem az írás tartalmával van baj, ezt Te is tudod. Inkább a formával. Azzal, hogy egy közéleti szereplő fiát (aki nem közszereplő) címlapra tettél és kiplakátoltad vele a várost. Vajon megkérdezted-e tőle, hogy akar-e címlapon lenni? Vagy elég volt annyi, hogy a miniszterelnök fia?

- kérdezte Kocsis.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Anyááááááám ! Szopassák a felházat ! Így nem biztos, hogy kapunk milliárdokat a közléből !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ja Őfenesége tele van ilyenekkel; nem közszereplők, nem rokonok, illetve nem politizálók!
Ja hogy ne feledjem: ő meg nem hazudós! =))
leszúrt rittberger
De te fasz (Kocsis Máté). Senki nem a gyermeki mivoltát fixírozta Gáspárkának, hanem az újdonsült tevékenységét, felvett, vállalt foglalatosságát. Azzal meg önként állt a nyilvánosság elé, miért ne írhatna róla a Heti Váladék?

Hagyjuk már ezt, hogy csak mert a Miniszter Elnök Úr Fia, akkor szájára ne vegye senki, mert akkor előugrasz a seggszagú csőszkunyhódból, hogy kérem itt báncsák a család szencségét. Nem, nem báncsa senki, eriggy a dolgodra.
Toby
Anyááááááám ! Szopassák a felházat ! Így nem biztos, hogy kapunk milliárdokat a közléből !
nyanya001
Amikor a Gyurcsány fiát gyalázták akkor hol voltál te szaralak ?
Akkor miért nem nyitottad ki a bűzös pofádat ?
Hellcat
Amikor gyurcsány édesanyjának házánál tüntetett a csürhe?
papa.49
Amikor a faszkalap a réparudi, meg tán a xargyártó ott óberkodott a Gyurcsány kapujában akkor minden rendben volt málékislány???
papa.49
A szóvivők = szarhordozók))))))))))))))))
colibri
Nem olvasom a Heti Választ, de... Borókai minden megszólalásában annyira a kormány pártján áll, annyira benyal és helyesel, most kb övön aluli bántásnak éli meg Kocsis támadását. De jól van ez így, inkább egymást püföljék, mint az ellenzéket!
nemkati
@leszúrt rittberger: Bizony, nem úgy van az, hogy egy közéleti ember hozzátartozója érinthetetlen, csak azért, mert a rokona közéleti ember. 0rbán Gáspárt saját tettei alapján kell megítélni, róla beszélni, akár egy újságban is, már ha van említésre méltó tette. Ha Borókainak úgy tetszik, akár pozitív kontextusban is írhat 0rbán Gáspárról, bár az én szememben ez a felház-dolog abszolút unszimpatikus.

Kocsis Máténak viszont tényleg szövegértési problémái vannak, ha emiatt nekiment Borókainak. De jól van ez így, csak üssék-vágják egymást!! :DDD
justhpeter
Az azért nem semmi, hogy a fogyatékos Kocsis ekézi Borókait. Analfabéta a professzort.
christike
off: nézzétek az RTL híradót! fordulat a Kiss László ügyben! Él a meg...olt nő ! Lesz riport!!!
jav
Sok gyerekkel,sok a baj.
Az egyik a saját lábacskáján álldogál a másik Alapító Atya a vejkó Led-lámpázik.
A teljes Fity-makk frakció meg teljesen össze van zavarodva.
Qurmányosan is.
Tényleg e-Toncsi megvilágosodott már hogy lökne 50-100 milliárdocskát a Gyereknek az Egy-Házához?
Még nem?
Na ami késik nem múlik.
Futja még a Nemzetük Bankjábúúúúú.
KERKA
Mindenesetre elég furcsa a Gazsi gyerek pályafutása. A Videoton labdarugó csapatából átigazol Afrikába, majd hazatérve az egyháznak agitál híveket, csendben megkérdem: normális?
levarosbukta
@KERKA: Mindenki tudja hogy nem, csak rá kell nézni a szerencsétlenre.
KERKA
@levarosbukta: hát tényleg szerencsétlen kinézete van. Arról sem szól a fáma, hogy akkor mi van az egyetemmel, ahova járt hajdanán...
Cicamama55
Ha tehetséges focista, miért nem inkább azt műveli? A focistákat mindenki szidja, közöttük elvegyülne, s nem lenne kipellengérezve folyamatosan...
Borsodi
@KERKA: Szerintem tök jó lett a kép róla, valóban megvilágosodott,nem gáz kiteheti bárhová,egyetemet meg apuci rendezi ha kell.
Cicamama55
Szerintem jó vágású fiatalember, nem látok semmi kivetni valót rajta.
papa.49
@Cicamama55: Ki én se, bevetni való a kazánba, az apuval együtt)))))))))
Cicamama55
@papa.49: Ezt inkább nem "hallottam" :)
KERKA
@Borsodi: 19.54 Ha ilyen fiam lenne, elgondolkodnék azon, hogy ez a nevelésem csődje.
Bár az okokat mindíg a családon belül kell keresni:))
mariaberta
És? Mi a baj Kocsis Úr? Maguk megkérdezik Gyurcsányt, akar-e a maguk "médiájában"szerepelni???
human
Mégis mi baj van ezzel a gyerekkel??? Ha 2 kastélya és fél tucat kamu vállalkozása lenne, jobb lenne? Lehet, hogy tévedek, de lehet hogy nem. Szerintem pont, hogy próbál apja "gondoskodó" karjaiból menekülni. Próbálja a saját útját járni. A folyamatos támadással talán pont a rossz útra fogják téríteni.
Az, hogy valaki geci, nem jelenti azt, hogy a gyereke is az lesz. A gyerek van, mikor ellentéte lesz az apjának és ez nagyon nem egyszerű történet, főleg Orbán fiaként. Ráhel, na az igazán zsákutca. Ő dalolva menetelt a kapzsiság felé vezető úton. Őt mindenki joggal kritizálja.
Gáspárt akkor fogom elítélni, ha okot ad rá. Olvassátok végig a hozzászólásokat, valóban már itt az ideje ilyen szintű előítéleteknek?
human
@human: jav: A gyerek van, hogy ellentéte lesz az apjának ...
karma1
Te kis rozsaszinszoknyas idiota mateka! Az , aki azert lep a koznep ele, mert egyhazvezeto akar lenni a hirtelen megvilagosodasa utan, es egyesiteni akarja a tortenelmi egyhazakat es a szektakat (ez maga kulon egy antagonisztikus ellentet), az mar kiallt a KOZ ELE, es igy MAGATOL kozszereplo, nem a faterja utan!

Ha otthon maradt volna a valagan, es hattol kettoig reszelne' a csovet a Ganz-Mavagban, akkor valoban nem lenne kozszereplo, meg akkor sem, ha a papaja folyik a csapbol is, ejjel-nappal.

De o nem ezt tette, hanem egy elegge ketseges vallalkozasba, elegge megfoghatatlan korulmenyek kozott vagott egy olyan dologba, amihez a neptol varja a tamogatast, meg a hiveket.

Tehat kocsiska, huzz el a bus francba, mert ha nem vetted volna eszre, mar a masodik sajatlabu orbangyerek kezd a sajat (es a magyarok) labara allni, mint szektavezeto, egy papa's hatszellel megspekelve...
Jozefina
Ez az orbán maffia tragédiája!!! Normálisat keresni kell közöttük. Mindenki csak a pénzlenyúlásban érdekelt!!! Gazsi is, hiszen szegény és valahogyan az egyházat meg kell szervezni, fenntartani, hirdetni apuka (az atya) igéjét!!!
human
@cs.n.: Hát ez a cikk vetekszik a Gallónéról írt aljas fideszes cikkel.
magyarbakancs
Orbán Gáspár úr gyülekezetét,egyházát ki pénzeli?
Dr plágium
@karma1:
@magyarbakancs: Van egy olyan érzésem, hogy rövidesen megkapja a "történelmi egyház" címet! Aztán majd vetélkedhetnek a HIT Gyülekezettel!
sgyuri2003
Semmi nem történt, csak Gazsi beszopta amikor azt hallotta , hogy a családjuk kiválasztott és nekik mindent szabad, törvényen felül állnak és nekik minden jár.
Fradigege
kocsismátéka anno MIÉP-es volt. Most éppen telibe nyalja a felcsúti morénak a herezacsiját. És zsideszesz szrral keni kicsi kis kézilabdás habos testét. Nyálas köcsög! Hogy verném a szájába a fszmat!!! Hazaáruló gyík!
qrfly
remélem calahogyan eljut a KÖZVÉLEMÉNYe kocsis/nemvagyokbuzi/máté hoz ...
KERKA
@human: 02.03 Tudom, hogy tanultál pszichológiát, tehát ez az eset, tipikusan menekülés az apa-fia kapcsolatból.
human
@KERKA: Én legalábbis erre tippelek. Ha ez így van, akkor nagyon sok támogatásra és nem támadásra van szüksége.
Borsodi
Én arra tippelek,fiam azt csinálod amit mondok és nem kell soha dolgoznod,megtámogatunk egy két templomot.Látod orruknál fogva vezetek mindenkit!
sgyuri2003
Lassan önálló kormányt alakíthatna az orbán familia.
1. Apu a miniszterelnök
2. Anya a borászati miniszter
3. A saját lábon álló az idegenforgalmi miniszter
4. Gazsi az egyházi ügyekért felelős miniszter.

Remélem egyszer a família kitermel egy munkaügyi miniszternek valót. Aki esetleg két méternél közelebbről és tíz percnél hosszabb ideig találkozott már valamilyen munkaeszközzel.
sgyuri2003
A családban elvesztették a normális élet fonalát. Küldetéstudatos a saját kiválasztottságában elmerült a kiváltságaikat megérdemelt jogként megélő család. Amikor a papa megkapja a méltó "jutalmát" és az ő lábaik leér majd a földre sok pszichiáter munkájára lesz szükségük.
Aki Én
A tornából felmentett ,,testőr" annyira belendült, hogy már lassan magát Gáspárt kéri számon, miért állt ki önszántából a nyilvánosság elé. Na az meg, hogy erről írni mert a sajtó, végképp letaglózta szegény kolás doboz gyűjtögetőt. A családhoz való fura vonzalma mindig kihozza belőle az anyatigrist.
Kutyuska
@Jozefina: Ráadásul apukája soha nem volt és nem is lesz vagyonos ember, tehát kénytelen volt kitalálni valami jól jövedelmező üzletet, miután megvilágosodott. Remélem a szentéletű keresztény fidesz-kdnp-sek és szavazóik a zsebükbe nyúlnak és támogatják.
Yoda69
Nyirjatok csak egymast fideSSes birkak.
evacica
Lehet Grazban kirándulni a családnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.