Az MSZP kormányon csak a saját zsebét tömte, az összes hazugsága árát pedig a magyar emberekkel fizettette meg – közölte a nagyobbik kormánypárt országgyűlési frakciója pénteken az MTI-vel.

A Fidesz a Tóbiás József MSZP-elnök sajtótájékoztatóján elhangzottakra reagált. A szocialisták frakcióvezetője a "cserbenhagyás költségvetésének" nevezte a 2017-es büdzsét, amely jövőre is folytatja a "jómódú kiváltságosok" és a "létválságban élő milliók" közötti szakadékot szélesítő politikát.

A kormánypárt közleménye szerint az MSZP miniszterelnöke, alelnöke, bankára és pénztárnoka is lebukott már, hogy titokban százmilliókat gyűjtögetett. Eközben emelték az adókat, duplájára emelték az élelmiszerek és a lakás áfáját, megszüntették a családi adókedvezményt és az otthonteremtési kedvezményeket, Európa legmagasabb rezsijét fizettették a magyar emberekkel, megduplázták a munkanélküliséget, csökkentették a közalkalmazottak bérét, elvettek egyhavi nyugdíjat és be akarták vezetni a kórházai napidíjat – sorolták.

A 2017-es költségvetéssel mindenki léphet egyet előre, az adócsökkentés és otthonteremtés mellett folytatódik a béremelés a közszféra dolgozóinál is, több jut az oktatásra, az egészségügyre, a gazdaságfejlesztésre és az ország védelmére is – hangsúlyozták.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@szaboria1: Ezeknek a trógeroknak 1998-ban első dolguk volt a nyugdíjak megkurtítása.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Akkor kezdjük is Ők a rászorulóknak adtak rezsi csökkentést. A fidesz meg azoknak adja a legnagyobb támogatást akik amúgy is jól keresnek. PL mi havi 3700.-ft gáz támogatást 1200.-ft villany viz és szemétre ft 1000.- támogatást kaptunk. Ellenben a Fidesszel most összesen havi 3123.-ft .
A gyógyszereknél is olyan gyógyszer nincs egyáltalán támogatva amit egy trombózisos betegnek jó lenne. Ez a gyógyszer egymagába 2 hónapra 18600.- ft
szaboria1
És még egy akkor még a forint is jobb volt. 2010 májusától csak emelkedik. 268.-ft/ 1 eu volt most meg ma 320.-ft/ 1 eu.
nyanya001
@szaboria1: Készülnek elvenni az özvegyi nyugdíjat ezek a hulladékok
és még kimerik nyitni azt a bűzös pofájukat ?
szaboria1
@nyanya001: Egyik szomszédom nem rég ment nyugdíjba és mivel a férje régebben halt meg neki már semmit sem számoltak bele a férje után. Ráadásul előnyugdíjba került mert az óvodai dolgozók létszámát csökkenteni kellett és még 2 éve lett volna a rendes nyugdíjig.
nyanya001
@szaboria1: Ezeknek a trógeroknak 1998-ban első dolguk volt a nyugdíjak megkurtítása.
szaboria1
@nyanya001: Mi akik már régen tudjuk milyen átverős egy bagázs. Akik még dicsőítik azok vagy nagyon fiatalok és még nem tudják mennyire lesznek átverve. Vagy valamilyen száll köti őket a fideszhez.
prime777
"Az MSZP kormányon csak a saját zsebét tömte, az összes hazugsága árát pedig a magyar emberekkel fizettette meg"
Hahahahahahahahahahahahahaha.
Ezeknek van bőr a képükön.
Kizárt,hogy ezek valamit is érzékelnek abból amit csinálnak.
De,hogy teljesen idiótának nézik az embereket az már biztos.
Nem volt az a kormány aki ennyit lopott volna életében.
Ezek mióta hatalomra kerültek csak a saját zsebüket tömik.
A népnek meg eljátszák,hogy ők annyira fontosak nekik.
Persze csak akkor fontosak ha az az érdeküket szolgálja,mármint a párt hatalommegtartásának érdekét.
joopapa
Hurrá akkor adják vissza amit ők vettek az emberektől! A myanyup lóvét, trafikokat, a kiskeresetűek adó jóváírását, trafikokat, a szoc segélyesektől elvett lóvét, a rokkantak lóvéját stb! Ja és rakják vissza az a lóvét amit elloptak!
Macskaszem
Csak azt adjátok vissza rohadt maffiózók, amit ti vettetek el a zemberektől. Az ugyanis nagyságrendekkel nagyobb tétel, és ezerszer jobban hiányzik.
Mobil123
Na akkor most meséljetek arról hogy mit raboltatok el ti az emberektől és ami fő hogy mikor adjátok vissza ?!!
sziha
@Mobil123: mindjart jon a drotkecskes es megmagyarazza, hogy ok mar igy is mennyit adtak...
Mobil123
@sziha: Hát akkor meséljen csak , de azt is mesélje amikor királylány volt.
aremy
@sziha: a drótkecske az olyan mint a drótszamár?
Clavigo
"A magyar emberek véleménye számit "" Pl. az enyém is...Tehát ,,menjetek a qrv@ @ny@@tokba végre,,,,és a széthízott Gazdaállatot se felejtsétek itt...oszt jó napot.
sziha
@aremy: olyan. csak valakinek a (drot)szamar is magas, mint disznonak a zsirafvalyu. Na, pont ez jellemzi a felfogasat is. O a kissebbel is beeri.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
A Gyurcsány kormány legnagyobb vesztese miértszaros lőrinc volt. Alig győzik visszaadni neki, amit elvettek tőle...
egyvandor
Kezdjétek az elzabrált magánnyugdíj megtakarítások visszaadásával!
nevemnick
Csak úgy halkan megjegyzem: ennyire mocskos szemét kormányt mint ti vagytok, még nem hordott a Föld a hátán. Hogy nem sül le a pofátokról a bőr, cinikus agyagedény banda.
egyvandor
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Mióta GyF kiszorult a hatalomból az ilyen tehetségesek mint mészaros ívelnek felfelé mit a rakéta. Csak azok nem képesek előbbre jutni akik annyit is érnek!
simmering73
Elvettetek ti már mindent a szegény emberektől elveteműlt mocskos, népnyúzó brigantik. Nektek egy lámpavas már Hawai lenne. Ti többet érdemeltek. Felnégyelni mindet és kitűzni a négy égtáj felé elrettentő példaként.
justhpeter
Az arcátlanságnak tényleg nincs határa.
bencemacska
Vissza adjuk pofonok és seggberugás formájában!!!
Toby
Ki mondta? A karám? Ugorgyunk...a szilveszteri kabaréban még elmegy...
eszegfu
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: 19:20 Pedig jó lenne, ha ujra "megismerkedne" a csőkulccsal, menetvágóval, stb.-vel, mert ha 1x visszaadják neki ezeket a szerszámokat, fogalma sem lesz mire kell/ene használni!:))
világlátó
Ahelyett hogy felhúzzuk magunkat, már régen összeszedhettük volna a pontos cáfolatokat erre a végtelenül pofátlan kijelentésre.
De erre nincs mráz, meg egy sor, magát politológusnak nevező szakember, aki tételes részletességgel visszaverné ezt a politikai propaganda sablont.
Ha pedig így igaz, akkor pedig le kell vonni a konzekvenciákat.
Borsodi
@nevemnick: Nem tudom mért van szükség erre a kormányra?Ha leváltanák őket meg szűnne a nyomor.Egy melós háromszor elalszik kirúgják.A politikus a parlamentbe ha alszik,az természetes.négy évig be vannak biztosítva .Már régen euró lenne Magyarországon ha nem a fidesz lenne hatalmon.
Desischado
Ha csak azt venném alapul, amit ők elvettek, és vesznek azóta is a legszegényebbektől, hosszú lenne a lista! Rohadt, mocskos, hazug férgek! Meddig tűrünk még?!
Jozefina
orbán maffia hazugsága és nép butítása határtalan!!!??
eugen4402
A Soros befizette valamelyik Fidesz-varázslót a Mindenható-képző Egyetemre..?
Mert hát azt a több-száz reményt vesztetett deviza hitelest, akik öngyilkosságba menekültek Matolcsy miatt, nem lesz egyszerű dolog feltámasztani...:-(
papa.49
Azt mondja a fütyisz ők visszaadják az embereknek, CSAK NEM NEVESÍTETTÉK, KIK AZOK AZ EMBEREK AKIK VISSZAKAPNAK BÁRMIT!!!
Gondolom nem kell nagyon agyalni kik lehetnek, a vajnák, a mészárosok, a tiborcok, az orbánok, a lázárok, a xartolcsyék 3. unokatestvérig bezárólag, és még lehetne sorolni hosszan, akik kapnak!!!
jolibaba
Azon elmélkedem,,, ezek tényleg ennyire hülyék ? Hiszen a legelső ténykedésük a magán nyugdíj pénztár vagyonának ellopása volt, a többit fel sem kell sorolni. Mindenki előtt ismert.
Mit is vettek el a szocik??
eszegfu
@papa.49: Ja kérlek... akik "visszakaptak" valamit is, azok szerintem nem "emberek", csak élőlények!:))
panellproli
Ha csak azt adnák vissza amit az elmult 6 évben elvettek, már mindenki dúsgazdag lenne, és országunk lenne a Kánaán
dr. prédikátor
Ez aztán nem semmi! a cucilisták mindent elloptak,mondják a fütyiszesek!!!De ha mindent elloptak akkor ti miből tudtok milliárdokat ellopni!!! A jó k...a anyátokat!!!
bence
Na ez aztán nem semmi ! Amit ti elkövettek már 6 éve , azt mind a mások nyakába varrjátok !!!
Hogy némulnátok meg de minden ! Soha többé hazugság a pofátokat el ne tudja hagyni !!!
kukac50
A rokkantaktól Orbán vett el! Majd a nyerő párt meg vissza adja 2018-ban.!
papa.49
@bence: Ezek, hogy megnémuljanak olyan nincs, legfeljebb ha torkukra forrasztjuk a szót!!!
bence
@papa.49: ! Akkor ezt kell tennünk , de mielőbb ! A kérdés már csak az , hogyan ?!
papa.49
@bence: Egyenként elszorítani a ,,kenyér útját,, legalább 5 percre)))))))))))))
Bringás
Nesze neked Tóbiás! Kellett hangoskodnod, most megkaptad a választ! Maffiabaloldal!
Szomjankórász
Pszichopatás bűnözők, élen a Nagy ViktoriÁnussal.
Targovistét nekik: PSZH-ból ki, laktanyába be, vád ismertetése, ítélet, vérnyomásmérés, sortűz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok